2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 772 773 775 776 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 910451 puta)
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Јесу ли га то питали за Пешића или је овим сам истакао шта мисли о останку Ивковића?
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Tel.Me Your.Number
Neće čovek da se nameće sam, Čović je to stručno predložio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
Orlovi: Labović obeležio vikend

Španija

U trijumfu Kahasola Milenko Tepić imao je 8 poena (2-7 iz igre, 4-4 penali za 25 min), uz po skok, asistenciju i ukradenu loptu, a Luka Bogdanović upisao je 9 poena (3-8 iz igre za 25 min), uz po 3 asistencije i ukradene lopte.

Kosta Perović je u pobedi Barselone dao 2 poena (1-3 iz igre za 12 min), a Dejan Musli nije igrao za Fuenlabradu.

U trijumfu Kaha Laborala Nemanja Bjelica ubacio je 5 poena (2-3 iz igre za 18 min), uz 4 skoka i po jednu asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu. Stefan Marković nije se upisao u strelce za Valensiju (0-2 iz igre za 34 min), a zabeležio je 3 skoka, 5 asistencija, 2 ukradene lopte i 5 izgubljenih.

Uroš Tripković i Novica Veličković nisu igrali zbog povreda.

Italija

Vladimir Micov je za Kantu postigao 12 poena (3-9 iz igre za 32 min), uz skok, 2 asistencije, 2 ukradene i 4 izgubljene lopte, dok je njegov saigrač Marko Šćekić imao 4 poena (2-6 iz igre za 28 min), uz 9 skokova, jednu ukradenu i 2 izgubljene lopte.

Vanja Plisnić je za Sasari dao 7 poena (3-12 iz igre za 24 min), uz 5 skokova, 3 asistencije, 3 ukradene lopte i jednu izgubljenu. Tadija Dragićević je za Bijelu ubacio 16 poena (5-11 iz igre za 35 min), uz 7 skokova i 3 ukradene lopte, dok Igora Rakočevića nije bilo u timu Montepaskija.

U dresu Montegranara Ivan Zoroski dao je 14 poena (4-11 iz igre za 25 min), uz 3 asistencije.

Rusija i VTB liga

Miloša Teodosića nije bilo u timu CSKA, a Nenad Krstić imao je 8 poena (4-6 iz igre za 16 min) i 8 skokova.

Krilni centar ekipe Krasnije Krilja Dragan Labović bio je MVP kola sa 23 poena (6-12 iz igre, 11-12 penali za 30 min) i 8 skokova.

U timu Nižnij Novgorod Nemanja Protić imao je 7 poena (2-7 iz igre za 23 min), uz 3 skoka, asistenciju i 4 izgubljene lopte, Ivan Paunić nije se upisao u strelce (0-4 iz igre za 17 min), uz 3 skoka, asistenciju i izgubljenu loptu, dok je Boban Marjanović na parketu proveo samo minut.

Marko Marinović je za Jenisej ubacio 11 poena (4-8 iz igre za 23 min).

Paralelno sa nacionalnim šampionatima, timovi iz bivše SSSR igraju i Baltičku ligu, a Dragan Labović je na meču sa Kalevom ubacio 27 poena (9-17 iz igre za 35 min), uz 5 skokova i 6 asistencija.

Marko Marinović dao je 8 poena (2-9 iz igre za 24 min), uz 3 skoka i 2 asistencije, a Aleksandar Rašić nije se upisao u strelce za Lijetuvos Ritas – nije šutnuo na koš, a imao je asistenciju i 2 izgubljene lopte.

Grčka i Turska

Bivši košarkaš Metalca Marko Ljubičić dao je 13 poena za Ikaros (3-3 za dva, 2-8 za tri), uz 3 skoka, ukradenu i 3 izgubljene lopte, a Marko Kešelj je za Olimpijakos ubacio 7 poena (3-7 iz igre za 25 min), uz po 2 skoka i asistencije.

Vladimir Janković igrao je 20 minuta za Panionios, ali nje se upisao u strelce (0-3 iz igre), a imao je 4 skoka, 2 asistencije, jednu ukradenu i 3 izgubljene lopte. Njegov saigrač Stevan Nađfeji imao je 10 poena (4-8 iz igre za 19 min), 4 skoka i asistenciju.

Dragan Ćeranić je za Kavalu postigao 10 poena (1-2 iz igre, 8-10 penali za 23 min), uz 5 skokova i 3 izgubljene lopte.

Branislav Ratkovica je za Alijagu dao 15 poena (4-11 iz igre za 33 min), uz po 4 skoka, asistencije i izgubljene lopte, a Duško Savanović je za Anadolu Efes ubacio 10 poena (4-6 iz igre za 20 min), uz 4 skoka, 2 asistencije i izgubljenu loptu.

Centar Vladimir Štimac je u dresu Olina imao 11 poena (5-8 iz igre, 1-6 penali za 24 min) i 13 skokova, a Jovo Stanojević je za Karšijaku zabeležio 14 poena (4-6 iz igre za 31 min), 8 skokova i 5 izgubljenih lopti.

U ekipi Antalije Stevan Jelovac ubacio je 14 poena (4-7 iz igre za 19 min), uz 2 skoka, asistenciju i 2 izgubljene lopte. Zoran Erceg je za Bešiktašu ostvario učinak od 10 poena (3-8 iz igre za 22 min), 4 skoka i 2 asistencije.

Nemačka

Predrag Šuput je za Bamberg ubacio 9 poena (4-5 iz igre za 16 min), uz 5 skokova, asistenciju i 2 izgubljene lopte, a Branko Jorović je za Braunšvajg dao 3 poena (1-3 iz igre za 13 min).

Marko Simonović je za Albu postigao 6 poena (3-6 iz igre za 24 min), a Aleksandar Nađfeji je za Bajern ubacio 11 poena (5-9 iz igre za 25 min), uz 7 skokova, 3 asistencije, 2 ukradene lopte i 5 izgubljenih.

Milan Majstorović je za Oldenburg zabeležio 5 poena (2-4 iz igre za 10 min), 4 skoka i 2 izgubljene lopte, dok je igrač Trira Dragan Dojčin upisao 7 poena (1-7 iz igre za 26 min), 4 skoka i 2 izgubljene lopte.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
A Vesa Petrović?

Jovo još igra jebote.

Micke na spisak!
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=08&nav_id=556043

Labović opet dobar

Citat
Za ekipu Krasnije krilja Dragan Labović ubacio je 13 poena (5-10 iz igre za 22 min), uz 8 skokova. Labovićev tim igrao je meč i u VTB ligi, a srpski krilni centar imao je 18 poena (3-10 iz igre, 10-12 penali za 30 min), 9 skokova, 2 ukradene i 3 izgubljene lopte.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
Citat
a još bolji je bio njegov saigrač Ivan Paunić – 21 poen (6-9 iz igre, 9-10 penali za 31 min), skok, 2 asistencije i 3 izgubljene lopte.

Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Citat
Sada bi trebalo da se istuširamo skromnošću i obučemo radničko odelo, jer nema mesta za odelo i kravatu.

Citat
U sportu nema laži, rezultat je jedino merilo, a do njega se dolazi samo radom.

Lepo rečeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Idemooo  Smile

Miličić: Duda laže kao pas

Centar Minesote kaže da nije "ispalio" nikoga i da je selektor Srbije "ostario", pa da mu je "proradio ego". Zašto ne dolazi u Zvezdu?

Darko Miličić je otvorio dušu. U razgovoru za "Story" ispričao je svoju verziju priče o nedolasku u reprezentaciju pred Evropsko prvenstvo, za selektora Dušana Ivkovića kaže da je ostario, da mu je proradio ego i da "laže k'o pas".

Centar Minesote tvrdi da nije istina da se nije odazivao pozivima iz Srbije.

"Hteo sam da igram za reprezentaciju i nije u redu od Dude da kaže da se nisam javljao na telefon. Drugo je što je on ostario, pa mu je proradio ego", počeo je 26-godišnji Novosađanin i nastavio:

"Nas dvojica smo imali nesuglasice i ranije, ali smo ih rešili. Ove godine uoči Evropskog prvenstva dobio sam ponudu od matičnog kluba da za sumu novca koja se ne odbija provedem dva letnja meseca u Americi i tamo treniram. Isprva sam im se zahvalio i rekao da ne mogu da kažem 'Ne' svojoj reprezentaciji. Tada sa klubom nisam imao važeći ugovor, a potpisao sam ga 15-ak dana posle okupljanja reprezentacije. Selektor je to shvatio kao moju 'ispalu' iako nisam nikoga prevario, jer me niko nije ni zvao u reprezentaciju. Da sam po prirodi nervozan, rekao bih mu svašta, ali krivo mi je što ljudi ne znaju pravu priču".

Miličić uverava da nije izlazio u javnost jer Ivkovića poštuje "kao starijeg čoveka".

"Nakon što me je Duda 'prozvao', mogao sam da iznesem celu ovu priču, ali nisam, jer ga poštujem kao starijeg čoveka iako laže k'o pas. Znao je gde sam, mogao je da dođe po mene, jer sam za sve njih uvek bio dostupan iako niko iz Saveza nije brinuo o meni dok sam bio povređen i imao probleme. Ne može niko da me pozove dan ranije i kaže: 'Dođi sutra, igraš za reprezentaciju', kao što se dešavalo. Kako to da dođem sutra kada imam ženu i decu?! Ne može neko ko je plaćen trener da bude heroj i patriota, a mi igrači igramo za džabe i nismo ni jedno od navedenog?!" , u svom stilu je nastavio Miličić.

Kada je reč o klupskoj karijeri, dileme nema.

"Ostajem u Minesoti, a kada je reč o početku sezone - ne zavisi od mene. Valjda će se igrači i vlasnici klubova uskoro dogovoriti. Već sada polako treniram, ali i idem u lov i ribolov širom Evrope, mada mi je za ribolov najzanimljivija Francuska".

Ima stavove zbog kojih neće krenuti stopama saigrača iz Minesote, Nikole Pekovića, koji tokom lok auta nastupa za Partizan mt:s.

"On igra u Partizanu dok traje lok aut, a kada se završi, vratiće se u NBA. Ja nisam takav čovek. Želja mi je da igram u Crvenoj zvezdi, koju volim, ali se bojim da ne ostanem samo nedelju-dve i onda da razočaram navijače. Kada budem raskrstio sa NBA ligom, doći ću", zaključio je Darko Miličić.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Jadnik nije ni svjestan koliko je retardiran
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 772 773 775 776 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.