2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 391 392 394 395 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 916081 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
HTC Sensation
Емпти тебрекс одличан пост  Smile

Преспавало се(додуше мало,гледао сам и снимак синоћ) глава је хладнија,могу коначно и нешто разумно да напишем...

Пред почетак овог меча,знао сам како ће Шпанци играти,знао сам како ће изгледати њихова игра,где ћемо имати проблема,где ми имамо неку шансу,где смо бољи а где лошији. Очекивао сам судар две различите филозофије игре,нашу традиционално тврду са хард кор одбраном и њихову брзу и ефикасну...
Нико није очекивао оно што смо видели,изашли смо да се тркамо са њима,они тројку-ми тројку,они контру- ми контру! Марш у курац,нисте бољи и тачка. Сигуран сам да су и њихови играчи и селектор јебени били убеђени да ће нас видевши то опет разбити као у финалу ономад,али колико треба бити паметан и храбар као Дуда и нараедити да им се баш тако супротставимо. И то у тако важној утакмици! На страну заиста све,сјајни потези,пожртвованост,они понижавајући потези Свана на Гарбахоси,тројке Кеша,па до оне тројке Теа,ипак је та тактика оставила највећи утисак на мене.
У последњем нападу смо имали среће,јебига,треба ти кад гађаш са 18метара...али срећу треба заслужити а ми то сигурно јесмо. Да се отишло у продужетак,мислим да би изгубили јер нам је пред крај одбрана била доста слабија,лако су давали поене,психолошки би били јачи јер су се вратили резултатски итд...ал ево вам курац!

Следећа је Турска...оптимиста сам као и сви наравно,али видим да имам за нијансу веће мишљење о њима. Јесте,наложени су. Јесте, имају цирке два добра играча која праве разлику. Јесте,да немају домаћи терен и публику,не би играли овако добро. Јесте,имају играче који су махом епизодисти у својим клубовим и на папиру су слепци. АЛИ репрезентацију,успешну екипу не чини 12 најбољих играча те земље,већ 12 играча који најближе могу да одиграју као савршено компактна целина. Не могу сви ни да шутирају или играју одбрану....
Такав тим имамо ми,јер реално ни Рашић,Мачван,Паунић,Марковић,Кешељ...нису играчи од којих се тресу гаће. Тако и Турци...имају одлично избалансиран тим и зна се ко шта ради у том тиму. Е зато су опасни! Али о тој утакмици ћемо кад буде веме за то...

Да завршавам,сам сам себе већ сморио...пуцамо од самопоутдања,Дуда је момке убедио да смо најбољи и да не презамо ни од кога. У праву је 1000% и само треба овако да наставимо у шта не сумњам ни једног тренутка,сигуран сам да ћемо у следећој утакмици играти још боље и доказати да играмо најбољу кошарку у Европи а у финалу ћемо то исто и да објаснимо целом свету против Амера или Аргентине!
Само напред и храбро момци,најбољи сте...ми смо земља кошарке тако да другачије и не можете!!

Знање је када се противнику супротставиш на онај начин на који су они најбољи на свету...и победиш!
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 08:56:53 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S

Video snimak je iz tri dela.

Prvi link je prvo poluvreme. Drugi link, drugo poluvreme do minut pred kraj. Treci link je zadnji minut i intervjui posle utakmice.

Komentator je Slobodan Sarenac.

Reklame nisu "isecene".

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=4P6X7J72
http://www.megaupload.com/?d=5I7W40I9
http://www.megaupload.com/?d=KLDDT3UV
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 09:01:27 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Турци су индијанско племе, те аматере деремо. Ако им не крене шут као рецимо синоћ, оно нехумано убацивање свега живог што се упути ка кошу, они друге адуте немају. Хидо распали само уме да опали лопту ка кошу чим је прими и то је то. Онај Ерсан је зајебан ал ово остало смути па проспи.

Е да оно свака част момцима и то Smile Играју одлично бла бла, већ рекох и да нису прошли Хрвате свакако су оставили сјајан утисак.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple iPhone 7 Plus
Proveri jos jednom da li drugi fajl ide do minut pred kraj. Mislim da se zavrsava na 2 min do kraja i mislim da fali minut izmedju drugog i trceg fajla ako smo ti i ja skinuli sa istog izvora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 6S
Nisam jos skinuo. Tek treba da skinem. Jel da skidam ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
Кешељ шут за 3 - 5/6  Smile Блесаво до краја!
Bjelica 3/3, Savan 2/4, Novica 3/6.

Ljudi, probudite me, ja jos ne mogu da vjerujem da smo u polufinalu. Pravimo cuda. Pogledajte samo atmosferu na prvoj stranici ove teme, do prije manje od 3 godine.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple iPhone 7 Plus
Nisam jos skinuo. Tek treba da skinem. Jel da skidam ili ne?
ne znam. probaj. ja sam skinuo torrent koji je isto tako iz 3 dela i fajlovi su iste velicine i fali jedan ceo minut na kraju
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 10:18:57 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
I da ja dodam... Ono što je uradio Teo je van svake logike, ali neki ljudi imaju u sebi da povuku nelogičan potez i znaju da je to najbolje... Šutati trojku kada ispred sebe imaš visokog igrača i to sa 9 metara je nebuloza. Logičnije je da ideš na prodor i eventualni faul. Još uraditi to 5 sekundi prije kraja, kada protivnik ima mogućnost da odradi kontru iz promašenog šuta je tek suludo... Ali ne bi mi bili ovo što jesmo, da vučemo logične poteze... Bravo Srbijo još jednom..
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 11:12:16 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia N95
Турци су индијанско племе, те аматере деремо. Ако им не крене шут као рецимо синоћ, оно нехумано убацивање свега живог што се упути ка кошу, они друге адуте немају. Хидо распали само уме да опали лопту ка кошу чим је прими и то је то. Онај Ерсан је зајебан ал ово остало смути па проспи.

Е да оно свака част момцима и то Smile Играју одлично бла бла, већ рекох и да нису прошли Хрвате свакако су оставили сјајан утисак.....

Turci bas i nijesu indijansko pleme i spadaju u red ozbilnijih reprezentacija.
Jos ako dodas i to,osim sjajnih pojedinaca(Turkoglu,Erden,Iljasova...) da na klupi sjedi jedan Tanjevic,onda to nikako nemoze biti "indijansko pleme".
Uzmi i cinjenicu da nas ceka 15000 ljudi.
Bice vrasski tesko.Zato sam i prizeljkivao slovence,koji su igraci daleko jaci od Turaka,dok turci imaju tim,kompaktni su i imaju velikog trenera.

I da ja dodam... Ono što je uradio Teo je van svake logike, ali neki ljudi imaju u sebi da povuku nelogičan potez i znaju da je to najbolje... Šutati trojku kada ispred sebe imaš visokog igrača i to sa 9 metara je nebuloza. Logičnije je da ideš na prodor i eventualni faul. Još uraditi to 5 sekundi prije kraja, kada protivnik ima mogućnost da odradi kontru iz promašenog šuta je tek suludo... Ali ne bi mi bili ovo što jesmo, da vučemo logične poteze... Bravo Srbijo još jednom..

Znas.
Duda je jednostavno znao da ima ludaka u ekipi,neodoljivo nekad podsjeca na velikog Djordjevica.
Prije toga je izgubio 10 lopti,igrao kao seprtlja,nije imao dobru asistenciju,i sta da radis?Imas do kraja citav napad,drzati loptu do kraja,sutirati,udje-udje ako ne,produzetci,jer nije bilo potrebe da mi eventualno ulazom izgubimo loptu,udjemo u penal zavrsnicu a sutirali smo uzasno slobodnjake,jednostavno,Duda je znao sta radi.A sad,sto je TEO LUD  Smile  i sutira preko Garbahose sa 9 m. to je drugo....On je lud... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Duško Savanović ne smatra da je pobeda Srbije nad Španijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva neka posebna stvar.

"Lagana utakmica... Rutinski smo prošli", počeo je Savan priču odmah posle susreta.

Uhvatio bi nas na foru, da ga ne znamo...

"Ma, kakva lagana utakmica, ne znam gde udaram...", dodao je uz osmeh od uva do uva.

Pre nastavka razgovora, malo statistike: 20 minuta, 15 poena, 4/8 za dva, 2/4 za tri, pet skokova... I jedan roling oko Garbahose.

"Ma, okliznuo se o parket...", prokomentarisao je Savanović trenutak kada je Garbahosi umalu ušinuo kičmu.

A, one dve trojke?

"Ma, ja to kao u jambu. Kolona za najave. Prvo upišem, pa onda šutiram... Mora da uđe, veruj mi".

Ubedio nas je.

A, onda nastavio...

"Nema niko pravo da se širi protiv nas, nema mesta nadobudnosti... Ova godina je naša i da ne uzmemo medalju i da se na ovome završi, mi smo pokazali srce i karakter", rekao je Savanović i jasno poručio Turcima da im neće biti sve široko u subotu.

O Španiji?

"Kada odigraš 39 minuta bolje, onda te i Bog pogleda na kraju. I da nije ušla Teova lopta, mislim da bismo dobili".

Ali, moralo je ovako? Ima da "pomremo" sa vama...

"To je naš stil igre, to je šou, to radimo... Tako treba da bude, mi dobijamo u velikom stilu", izvinjavao nam se Savanović.

Turci su se ispred hale radovali porazu Španije. Smatraju da će lakše sa nama.

"Hoće lako, kao i ovi Španci što su prošli kao bosi po trnju...", kaže i dodaje:

"Nas ne interesuju protivnici, nismo ni o Špancima preterano razmišljali. Pričali smo osnovne stvari, pomenuli glavne igrače i mislili o našoj igri. Igrali smo našu stvar... Tako će biti i pred polufinale. Nećemo preterano balaviti o protivniku".

Setite se, Savanović vam je pre meča sa Špancima poručio da kupite dve litre piva i šta još volite da jedete, a onda vam je zajedno sa saigračima i "ludim" Teom, priredio nešto neponovljivo.

Savane, kupićemo pivo i u subotu!

(Izveštač MONDA iz Turske Nikola Janković, foto: AP) m islim da ovaj text nije bio...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 391 392 394 395 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.