2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 916544 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
Joj, toliko su me obradovali da nemam reci, sad gledam ponovo snimak na miru i onako odusevljeno se smeskam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Креће снимак.

dobro je da si mi rekao, inace ne bih ni gledao 

rasica nigde celu utakmicu, boji se da sutne.. a imao je dosta prilika.. ne znam koji mu je  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Мисим не знам..... лако је сад бити паметан Smile

Ја мислим да је последња наша овако добра утакмица била против Словенаца лане. Значи све је било како треба, све. Шут којим смо отворили утакмицу је био фантастичан, убадали смо тројке са свих страна. Тукли су и Шпанци ал то сам и очекивао, прибојавао сам се само докле ћемо ми држати наш ниво односно да ли ће то стати па ће нас Шпанци престићи. Испало је да смо до краја играли у једном континуитету уз неке мале осцилације али је ниво био константан.
Кеш одиграо генијално, Саван одиграо генијално, Бјелица одиграо као права тројка, Тепа мало бољи ал никако да се тргне и неким потезом преломи и врати се у форму, Крле врло добар више није ни могао јер су га Шпанци добро напатили истрпео је неколико снажних фаулова, Новица фајтерски стандардно само данас доста одлучнији напред....... Тео исто тако стандардно за ово првенство, плејмејкерски али без неког кош учинка знамо сви зашто. Али далеко је битније да он одигра своју улогу на плеју, а како је играо показује и 6 двоцифрених у нашем тиму, дакле разиграна цела екипа. Зато смо и успели у високом ритму без превеликих падова да одиграмо целу утакмицу. Међутим она тројка и урлање Шареног.......... ма да није било микрофона сигуран сам да би га и овако чули из Турске. Сунце ти јебем да ти јебем какав је то моменат! Тео носи се у пичку материну и ти и твоја муда која су толико велика да мислим да су још била на паркету док су Турци и Словенци играли. Геније, буквално геније јебо нам је мајку свима биће одговоран за краћи животни век мушкараца у Србији у догледно време... Код Амера фаст фуд у Срба Тео непрејебиви. Ма фантастичан меч, историјски због начина на који је добијен. Има памтим ово док сам жив, у поноћ да ме пробудиш из кеца да се сетим, као и рампе Ребраче против Руса, Салетове тројке против усташа, плакања Марчуљониса и Сабониса, пимплања Моке и Киће, тројке Гуркета Америма..... Земља кошарке!
Дакле врх врхова! После неколико утакмица где смо одиграли испод свог нивоа таман колико је требало за пролаз, сада одиграна врхунска текма и испоставило се да је то било таман колко треба. Оно што ме радује јесте начин на који један Саван и Кешељ, а на претходним утакмицама и Рашић, играју на овом првенству. Нови су у екипи а играју ко матори као а су предводници тима. Ниједан бре играч нема страх од реализације, сви хоће сви гризу сви су победници што је невероватно битно. Бре Кеш се онако из трка дигао на тројку без трунке размишљања, рука намештена скок и то је то, јебо противникову руку. То је уписано да улази у глави и ту нема бога. Саван исти случај, у шестој секунди напада где је он други пореду у контакту са лоптомрокне тројку без око да му трепне и то метар од линије. Које је то самопоуздање еееј! Психа нам је невероватно јака, а коме другом капа доле за то него Дуди. Исто тако алал вера за поставку игре, добисмо Шпанце њиховом игром што ме је јако изненадило, и то од самог старта брзо и без много респекта противника са много вере у себе.Трчи и разбијај стоку. И разбисмо их по сред пичке, хвала довиђења адиос у курац!

Што се Шпанаца тиче, свака им част за спортске успехе досадашње. Како смо ми пали тако су се они уздигли и алал им вера на свему. Може да нам се свиђа та њихова арогантност или не али они су врхунска екипа и трофеји то показују. Оно што их јебе је што се овој генерацији полако ближи крај а ја нешто не видим ко ће да настави да игра. Гарбахоса је један од највећих европских играча и последњој декади, он не шутира тројке већ их даје, али матор је ко Библија, и то је то што се њега тиче. Иначе њега јако поштујем из те екипе. Ови остало како ко, Гасол полако стари + игра НБА, Наваро нзм колко има дал 29-30 година доста дуго је он на свени, а и Калдерон је ту негде. Имају још 1-2 турнира врхунске игре и то је то. Остају после Рубио и Руди. Рубио је иначе лимитиран играч, шутерски је бангав остаје му само експлозивност за улаз и разигравање. Руди Фернандез ће по мени бити најбољи играч те екипе иако је на овом првенству подбацио. Мада могуће да ће и он почети да изостаје јер НБА тимови све више кењају по европској кошарци.
Дакле то је то, једна велика екипа полако пролази. За мене остаће упамћени као фантастична екипа, али исувише арогантна. Мало није на одмет, ал константно уме да иритира. Ако се томе још придода да су као спортисти врло џукачки настројени и тешке плачипичке стекне се утисак кошаркашки одличне а карактерн јако мале екипе. Мислим да би најбоље било да их ми на неком од наредних такмичења пошаљемо у пензију као што су се они издигли после коначне победе над нашо репрезентацијом.

У суботу на мујаге.. Мајке им га спалим па ја одавно нисам видео већу паљевина екипу од њих. Да се игра у Финској они групе не би прошли. Медведи под обручем кловнови на плеју + Хидо смарач + Иљасова. Насупрот њих кошаркашки поткована и школована екипа са играчима широког спектра карактеристика. Дакле Дуда располаже са далеко више опција и квалитета а Боша располаже са публиком и еуфоријом. Дакле умирити шалабајзере на плеју који нису претерано интелигентни играчи већ су више за неку јурњаву неконтролисану, успоставити домминацију доле макар и фауловима и тако натерати Хида и Иљасову да силују један на један. Сигуран сам да ће се погубити ко мајмуни а тада и публика полако посустаје. У таквој костелацији снага сигурно добијамо јер Турци никада нису могли нити ће икада моћи да играју без своје публике, а ако подршке нема у њиховој дворани то је за њих још већи притисак, чак и нерешив.

Дакле можемо да их прођемо, а сигуран сам да Дуда зна и како!

Идемо Срби!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Empti novi Tegi. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ћути бре не навлачи ми клетве на врат Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
@EmptyClip   Kapa dole za post ("pomaze bog"(sto kaze bauk13) Smile )   Smile   Smile

P.S. Zaboravio si na kraju "pozurite u St. Nikolas skolu stranih jezika, upis je u toku !!! I jedite pastetu Milica od 100% pileceg mesa" ... Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 03:32:19 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

Ali to je ta strast i senzibilitet, poređenje se samo nametnulo. Smile  Moraće i on jednom u penziju, a ti čuvaj te postove za CV pa šalji na SOS. Smile

@EmptyClip   Kapa dole za post ("pomaze bog"(sto kaze bauk13) Smile )   Smile   Smile

P.S. Zaboravio si na kraju "pozurite u St. Nikolas skolu stranih jezika, upis je u toku !!! I jedite pastetu Milica od 100% pileceg mesa" ... Smile

Smile Smile

Večeras sam prvi put pogledao izveštaj na SOS-u, pao sam kad je zagrizao onaj Agrimes sendvič. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00

Ali to je ta strast i senzibilitet, poređenje se samo nametnulo. Smile  Moraće i on jednom u penziju, a ti čuvaj te postove za CV pa šalji na SOS. Smile

Smile Smile

Večeras sam prvi put pogledao izveštaj na SOS-u, pao sam kad je zagrizao onaj Agrimes sendvič. Smile Smile
Ja nemam SOS,jbm. ti antenu...   Smile   Jel imaju neki strim,nesto tako??

Da,da..to je to,samo jos da se dotakao Jadranske lige.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2010, 03:38:04 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
LG g5

IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
@Bernoldi, ne verujem da imaju stream, ja gledam preko kablovske.

@Alex, svaka čast za slike. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.