2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 389 390 392 393 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 916015 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Apple Iphone 5
22.08. Selektor košarkaša Španije Serđo Skariolo izjavio je da smatra da Nenad Krstić ne sme da prođe bez oštre kazne zbog učešća u tuči na Akropolis kupu.
08.09. Milos Teodosic smatra da Španija ne smije da prodje u polufinale
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
teodosic od najvece 'izdajice' postade nacionalni heroj... a veoma brzo ce ponovo biti 'izdajica'  Smile
Kakva bre izdajica, o cemu pricate Smile mislim, mora da nisam upucen... Smile

partizan-olimpijakos.. F4...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
"Slava pripada igračima"

Dušan Ivković je posle velike pobede Srbije nad Španijom u četvrtfinalu Mundobasketa u prvi plan stavio svoje izabranike:  "Ne dopada mi se što igrači i vi potencirate moj rad. Moje je samo ogromno zadovoljstvo što treniram ove momke, ali slava pripada samo njima. Bila je ovo jako teška utakmica, možda najbolja do sada u Istanbulu. Kao što znate, naš cilj je da vidimo gde smo. Igrali smo finale Evrobasketa, tačno 20. septembra 2009. protiv Španije koja je bila bolja, ubila nas je. Sada smo dobili priliku da vidimo koliko smo napredovali. Bilo je teško svih 40 minuta, agresivno. Igrali smo sjajnu timsku košarku, prvi put smo imali šestoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, sjajnim procentom šuta, kontrolu. Do sada su Španci bili zvanični svetski prvaci, a mi smo imali samo jednog igrača koji je do sada igrao svetsko prvenstvo - Kostu Perovića. Zaslužili smo ovu pobedu, čestitka protivniku koji je igrao jako. Sada imamo odmor. Cilj smo ostvarili kada smo ušli u osminu finala".

Ivković nikada nije voleo poređenja ove generacije sa onom čuvenom koju je takođe vodio i osvajao svetska I evropska zlata. Ipak, to je sada neizbežno: "Počeo sam da radim sa ovom generacijom u kvalifikacijama, pre tri godine. Bio sam srećan što moja zemlja ima toliko mladih i talentovanih igrača. Radili smo hrabro, korak po korak, druga godina je bila prerani uspeh u Poljskoj. Biti ispred timova Francuske, Grčke, Rusije, Litvanije, možda je bilo prerano. Ali, radili smo jako, igrali modernu košarku. Sve najbolje pripada igračima. Radili su veoma jako tri leta. Zaslužili su ovaj veliki uspeh".

Srbija je sjajno šutirala trojke protiv Španije. Najmlađi tim na Mundobasketu u Turskoj izgledao je kao da iza sebe ima pregršt velikih takmičenja. "Svaki otvoreni šut je sjajan šut, svaki igrač mora da uzme te šuteve. Tradicionalno je bilo da su srpski igrači sjajni šuteri - Danilović, Đorđević, Kićanović, Dalipagić... U celoj Evropi nismo imali nijednog dobrog šutera osim Tripkovića koji je povređen. Sada smo postigli 15 trojki, ali to nije bio ključ igre. Bili smo jaki, odbrana sjajna, u ofanzivi šestorica igrača sa dvocifrenim učinkom. U budućnosti moramo još da radimo još na tehnikama šuta. Dugo smo imali po 10 sjajnih šutera. Na poslednjem tajm-autu smo odlučili da igramo na “dugu” trojku. Da je Teodosić promašio, igrali bismo produžetak. Šta bi se dogodilo? Ko to zna, nije ni bitno".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
HTC 
Кешељ шут за 3 - 5/6  Smile Блесаво до краја!

Него... По западоше нам Турци... Изузетно добра одбрана, невероватне кењаре што сее шута тиче... Искрено, верујем да можемо да добијемо...

bjelica nije masio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
A mislio sam da je velika greška što nisu zvali   Jarića, Radmnovića i Rakočevića  Smile

heh ..  Smile  Ivkoviću svaka čast!
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
sta je bilo sa rasicem? vidim da bukvalno nije sutnuo nijednom  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG 
Креће снимак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sony 
ima neko link da se gleda na netu pošto nisam odgledao celu utakmicu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
teodosic od najvece 'izdajice' postade nacionalni heroj... a veoma brzo ce ponovo biti 'izdajica'  Smile
Kakva bre izdajica, o cemu pricate Smile mislim, mora da nisam upucen... Smile

partizan-olimpijakos.. F4...
Ma to je idiotizam... verovatno deca neka laprdala...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
LG 
Па мени Тео онда увек херој.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 389 390 392 393 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.