Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska Evroliga 2006  (Pročitano 28448 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Partizan prestavlja drzavu koja je godinama bila sila u svetskim razmerama u kosarci, i aktuelni svetski prvak, i dok u ULEB kupu godinama belezimo dobre rezultate u odnosu na ekon. situaciju u zemlji, vi sve losije. Ne ocekujem da udjete u F4 ali makar da se borite za ulazak u 2 krug... ovo je bruka! Pogledajte zadnjih 5-6 godina ucesce partizana u EL! Od ulaska u F4, pa ulaska u drugu fazu, pa borbe za drugu fazu, pa par pobeda.. do ove sezone kada je pitanje da li cete 1 utakmicu dobiti! Kakva je to bila bolja ekon. situacija pre 3-4 godine? Bruka, vreme je da drugi dobije sansu, ne mora da to bude Zvezda.. neka bude Hemofarm... Tvrdim za EL je mogla i morala da se napravi bolja ekipa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
nema tu sta puno da se polemise, ti kad gledas realno, cak i kad se zanoses pa krenes da mastas, Partizan realno vise od par pobeda u krajnju ruku ne moze da ima, a cak je i realno da ne bude pobeda uopste i po meni to u ovoj grupi nije bruka! A sto se tice ekipa iz ULEB kupa, pa tu je gotovo tragedija ako ne dobijes ( izuzev par timova)!
I nemojmo molim vas ponovo da potezemo jacinu ULEB kupa i Euroleague! besmisleno je! Smile

Slazem se da nema puno sanse da Partizan nekoga pobijedi ove godine, ali ako moze glupa Cibona, koja je po meni ekipa ispod svih nasih (sem Vojvodine) da vec ima dvije pobjede u EL, pa sto to ne bi Partizan? Ako Partizan osvaja lagano prvenstva zadnje cetiri godine, to znaci da je kvalitetniji od ostalih ekipa za nekoliko kopalja. Jednom osvojiti, to je nafaka. Cetiri puta, to je nesto drugo. Ako je kvalitet, onda je Partizan kvalitetniji od ostalih SCG ekipa za onoliko koliko je Evroliga kvalitetnija od ULEB Kupa. Pa u cemu je onda problem da se pobijedi budjavi Ortez?

ko ti maze oci? Jel si gledao jednu konferenciju za stampu koju je odrzao Dule ove sezone? Ne mogu da verujem da je ljudima tesko da skapiraju da nema jakog tima bez velikog kesa, pogotovo ne u danasnje vreme! nema se para to je jasno i vrapcima!

Nije valjda sve u kesu... Evo nekoliko crtica. Miloje, po statistikama jedan od naj-igraca Evrolige (ne Superlige ili Guđir) (a i ne vjerujem da igra za kikiriki). Braun, u najboljim godinama. Perovic, na pragu reprezentacije. Tripkovic, trebo i da igra na EP da ga nije povreda stigla. Loncar, ako on nije iskusan, e jbg onda. Bogdanovic, vele jedan od najvecih evropskih talenata na toj poziciji, u Italiji kao klinjo igrao.
Drugo. Ne igraju valjda u toj Euroligi San Antonio, Harlem Globtrotersi i Cikago '91. -'93. U evroligi se igra ocajna kosarka (ovo je licni stav, ali smatram da je NBA upropastila evro-kosarku odvodjenjem svega sto valja u razdoblju od 18-22 godine). Pa nije valjda neko cudo da Partizan nekog pobijedi. Iskreno, vece cudo su oni bodovi na JNA protiv Porta i Reala.
Znaci, nije valjda sve u kesu. Ima se neka ekipa, a i protivnici nisu valjda toliki bauk. Pa kako su mislili ti reprezentatvci da pobijede tog Zelabala i slicne na EP, ako ih se klupski boje. A gledao sam gotovo sve konf. Duleta Vujosevica, na svakoj ponavlja "imamo mlad tim". Miloje, Braun, Loncar, Suput. itd...

i sto kaze Mladjo, daj da ode neko od drugih timova u Euroleague pa da vidimo sta tje biti! Mada, mislim da tje Partizan i ove godine uzeti titulu laganeze! Smile

Pa mozda da se i pusti neko drugi u tu Evroligu. Ja smatram da i ove godine partizan ima najbolje igrace, i da ima najvece sanse da osvoji prvenstvo, mozda moze da ih dobije Zvezda na tim (dvanaestorica na dvanaestoricu) i na Sakotu, (FMP nema daha i klupu za to, a Hemofarm pati od kompleksa seljacke ekipe) ali ono sto meni smeta je deplasiranost igre Vujosevica i mentalni problem koji partizan ima kada igra u Evropi. Ako to savladaju mogu da napreduju, ali mislim da je tu trener najveci krivac, jer ako ko treba da poprica sa igracima, oslobodi ih treme, pripremi ih za utakmicu, to je on, a ne navijaci. Ali on to ocigledno ne moze. On je sada nesto kao Aleks Ferguson, proslo njegovo. Ali on ima jaku zaledjinu u klubu i on i jos par ljudi upravljaju klubom.
Samo se treba zapitati zasto Partizan tako lagano dobiva prvenstva ovdje a onda tako prolazi napolju.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Smatram da Hemofarm prerasta kompleks seljačke ekipe!
A Partizan ima kompleks u Evroligi.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Hemofarm pati od kompleksa seljacke ekipe

Smile Zar tim koji je najbolje igrao u Evropi u zadnjih 4-5 godina?(Finale tadasnjeg Kupa Radivoja Koraca,Polufinala FIBA i ULEB kupa) Isti taj Hemofarm je izbacio Dinamo iz Moskve...A o skoru protiv Zvezde ni nema smisla diskutovati Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Slazem se da nema puno sanse da Partizan nekoga pobijedi ove godine, ali ako moze glupa Cibona, koja je po meni ekipa ispod svih nasih (sem Vojvodine) da vec ima dvije pobjede u EL, pa sto to ne bi Partizan? Ako Partizan osvaja lagano prvenstva zadnje cetiri godine, to znaci da je kvalitetniji od ostalih ekipa za nekoliko kopalja. Jednom osvojiti, to je nafaka. Cetiri puta, to je nesto drugo. Ako je kvalitet, onda je Partizan kvalitetniji od ostalih SCG ekipa za onoliko koliko je Evroliga kvalitetnija od ULEB Kupa. Pa u cemu je onda problem da se pobijedi budjavi Ortez?

Nije valjda sve u kesu... Evo nekoliko crtica. Miloje, po statistikama jedan od naj-igraca Evrolige (ne Superlige ili Guđir) (a i ne vjerujem da igra za kikiriki). Braun, u najboljim godinama. Perovic, na pragu reprezentacije. Tripkovic, trebo i da igra na EP da ga nije povreda stigla. Loncar, ako on nije iskusan, e jbg onda. Bogdanovic, vele jedan od najvecih evropskih talenata na toj poziciji, u Italiji kao klinjo igrao.
Drugo. Ne igraju valjda u toj Euroligi San Antonio, Harlem Globtrotersi i Cikago '91. -'93. U evroligi se igra ocajna kosarka (ovo je licni stav, ali smatram da je NBA upropastila evro-kosarku odvodjenjem svega sto valja u razdoblju od 18-22 godine). Pa nije valjda neko cudo da Partizan nekog pobijedi. Iskreno, vece cudo su oni bodovi na JNA protiv Porta i Reala.

Znaci, nije valjda sve u kesu. Ima se neka ekipa, a i protivnici nisu valjda toliki bauk. Pa kako su mislili ti reprezentatvci da pobijede tog Zelabala i slicne na EP, ako ih se klupski boje. A gledao sam gotovo sve konf. Duleta Vujosevica, na svakoj ponavlja "imamo mlad tim". Miloje, Braun, Loncar, Suput. itd...

Pa mozda da se i pusti neko drugi u tu Evroligu. Ja smatram da i ove godine partizan ima najbolje igrace, i da ima najvece sanse da osvoji prvenstvo, mozda moze da ih dobije Zvezda na tim (dvanaestorica na dvanaestoricu) i na Sakotu, (FMP nema daha i klupu za to, a Hemofarm pati od kompleksa seljacke ekipe) ali ono sto meni smeta je deplasiranost igre Vujosevica i mentalni problem koji partizan ima kada igra u Evropi. Ako to savladaju mogu da napreduju, ali mislim da je tu trener najveci krivac, jer ako ko treba da poprica sa igracima, oslobodi ih treme, pripremi ih za utakmicu, to je on, a ne navijaci. Ali on to ocigledno ne moze. On je sada nesto kao Aleks Ferguson, proslo njegovo. Ali on ima jaku zaledjinu u klubu i on i jos par ljudi upravljaju klubom.
Samo se treba zapitati zasto Partizan tako lagano dobiva prvenstva ovdje a onda tako prolazi napolju.
Buđavi Ortez je bio prva utakmica i nju su odigrali katastrofalno, ali posle je bilo mnogo bolje.
Veruj da je sve u kešu.
Evroliga očajna košarka?! Ovo si lupio. Pogledaj npr. večeras PANATHINAIKOS protiv Partizana.
Partizan posle  Panathinaikos-a igra dve utakmice na domaćem terenu, protiv Ulker-a i Unicaja-e. Tvrdim da će jednu od te dve dobiti.
Što se tiče igrača. Braun ništa specijalno nije pokazao, a Bogdanović je priča za sebe, ne znam što se Partizan toliko cimao oko njega.
I prošle sezone Partizan je bio loš u Evroligi, pa ni u Gudjerligi nije bio nešto naročito dobar. A kada je krenulo naše prvenstvo, bio je najbolji i videlo se da mu nema ravnog (jedino je donekle mogao da mu parira Hemofarm).
I ne cimaj se više oko toga da Partizan namešta domaća prvenstva. Realno imaju najbolji tim i dosta dobrog trenera. Seti se, pre tri sezone, kako je država spasila Zvezdu da ne ode u nižu ligi i još im je dala pare da ne bi i finansijski pukli.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Pogledaj starost igrača, preovlađuje 85. i 86. godište.
4 TRIPKOVIC, UROS  Serb.-M. Guard 1.95 1986
5 BOGDANOVIC, LUKA  Serb.-M. Forward 2.04 1985
6 LONCAR, NIKOLA  Serb.-M. Forward 1.99 1972
7 PEROVIC, KOSTA  Serb.-M. Center 2.17 1985
8 SUPUT, PREDRAG  Croatia Forward 2.00 1977
9 STEFANOVIC, NENAD  Serb.-M. Guard 1.90 1985
10 BOROVNJAK, DEJAN  Serb.-M. Forward 2.08 1986
11 BAKIC, BORIS  Serb.-M. Guard 1.93 1986
12 VELICKOVIC, NOVICA  Serb.-M. Forward 2.05 1986
13 MILOJEVIC, DEJAN  Serb.-M. Forward 2.01 1977
14 PEKOVIC, NIKOLA  Serb.-M. Center 2.08 1986
15 SAMARDZISKI, PREDRAG  FYROM Center 2.11 1986
20 BOZIC, PETAR  Serb.-M. Guard 1.97 1978
32 BROWN, GERALD  USA Guard 1.91 1975
33 EDWARDS, DAMON  USA Guard 1.91 1974
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
Ne  cimam se, kao sto Partizan ima kompleks od evropskih ekipa, tako i nase ekipe imaju kompleks od Partizana u nasem prvenstvu.

Ovo za Zvezdu priznajem da je izvucena iz rupe u poslednji cas, ali to je i normalno, kao sto je normalno sto se pomoglo Partizanu da izadje iz krize u vaterpolu prije par godina, kao sto bi trebao da se ucini i sa Metaloplastikom u rukometu, Vojvodinom (a da ne govorima Proleterom, Radnickim KG/Nis itd).

Sto se Hemofarma tice, kompleks seoske ekipe imaju samo u odnosu na nase (BG klubove), fali im to nesto da prelome da postanu super ekipa, a to sto igraju dobro napolju, nije nista cudno. Ima ekipa koje igraju bolje vani nego u domacem prvenstvu. I za FMP se to moze reci.

I dalje smatram da je evro-kosarka u konstantnom padu. Sjeti se samo EP. (Mada me ni prethodni F4 nije nesto odusevio, onaj sa Zalgirisom i Makabijem je makar bio interesantan). Da nije bilo Novickog, ne bi bilo igraca koji je zasluzio prelaznu ocjenu. Niko sem njega nije odigrao vise od 2-3 utakmice dobro. A recimo utakmica Sijena-Partizan (eto, da zaboravimo Po Ortez). Sijena je odigrala katastrofalno od 5. od 37. minuta. A Partizan se batrgao u granicama svojih mogucnosti.

A rekao sam da nije valjda svjetsko cudo da Partizan nekoga pobijedi. Kes ne dobiva utakmice (sem ako se ne kupuju), vec igraci. A Partizan ima ok petorku +2-3 igraca da moze da pobijedi nekoga. Ja ocekujem koju pobjedu, ali mislim da su se u Partizanu vec pomirili s tim da ce tesko ikoga da pobijede. Vjerovatno je onaj sok od utakmice sa Ortezom bio prevelik. Jer realno, to je bila utakmica koja se od svih najvjerovatnije mogla dobiti. Mislim i dalje da je problem u glavama, a ako to Dule ne moze da rijesi, nek angazuje klupskog psihologa, nije ni to nista cudno u modernom sportu.

Nista bolja Cibona nije (tj. gora je od Partizana), a tek u kakvoj su oni organizacionoj krizi bili pred ovu sezonu, pa su se skrpili i igraju Evroligu. A nisu cak ni sampioni u ocajnoj hrvatskoj ligi. Morao je Partizan bolje da se spremi za igranje Evrolige, ali mislim da je njih uljuljkalo to sto lako dobivaju prvenstva, tj. ocajna konkurencija u SCG ih je ucinila takvim. Prvenstvo nam je blato.

Eto toliko.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Partizan deluje kao da u svaku utakmicu u Evroligi ulazi, ne da pobedi nego da izgubi sa što manje razlike. Tako se ne dobijaju utakmice. (Bilo bi mi drago da grešim...)

Navijači pomažu koliko mogu i svaka im čast, a kad bi i igrači uložili toliko energije neku tekmu bi i dobili.
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Polako ljudi, rekao sam da posle današnje utakmice, slede dva domaćinstva, koja ako se malo potrude mogu da dobiju.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Ma žao mi je publike koja je predivna.
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.