Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska Evroliga 2006  (Pročitano 28397 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Slazem se da nema puno sanse da Partizan nekoga pobijedi ove godine, ali ako moze glupa Cibona, koja je po meni ekipa ispod svih nasih (sem Vojvodine) da vec ima dvije pobjede u EL, pa sto to ne bi Partizan? Ako Partizan osvaja lagano prvenstva zadnje cetiri godine, to znaci da je kvalitetniji od ostalih ekipa za nekoliko kopalja. Jednom osvojiti, to je nafaka. Cetiri puta, to je nesto drugo. Ako je kvalitet, onda je Partizan kvalitetniji od ostalih SCG ekipa za onoliko koliko je Evroliga kvalitetnija od ULEB Kupa. Pa u cemu je onda problem da se pobijedi budjavi Ortez?
Svakako da je Partizan kvalitentiji od svih timova u guma ligi, to ako je i diskutabilno ove sezone prvenstveno zbog toga sto nije zavrsena, proslih bar mislim da tje se vetjina sloziti sa mnom! Ali to sto je Partizan kvalitetniji od gorepomenute Cibone( to nije po meni uopste diskutabilno, narocito ne ove sezone) to ne mora nuzno da znaci da ako Cibona ima pobedu u Euroleague da mora i Partizan da ima , a iz prostog razloga sto se ne igra sa istim protivnicima, a da ne pricam kakva je grupa u kojoj je Partizan!
Logika, kojom si dosao da koliko je Partizan kvalitetniji od nasih timova, je onolika koliko je ULEB kup slabiji od Euroleague, mi nije jasna! Iskren da budem, po meni to nema veze sa zivotom, jer je Euroleague mnogo mnogo jaca od ULEB-a!
A gorepomenuti Ortez, nije ni malo naivna ekipa cak sta vise i ne kapiram zbog cega ljudi stalno govore o njima toliko lose kad su, po meni, a i mnogima koji su u toj profesiji(ko prati malo medije to lako moze proveriti), dosta kvalitetna ekipa, pa ne zovu ih za dzabe legija stranaca!!

Nije valjda sve u kesu... Evo nekoliko crtica. Miloje, po statistikama jedan od naj-igraca Evrolige (ne Superlige ili Guđir) (a i ne vjerujem da igra za kikiriki). Braun, u najboljim godinama. Perovic, na pragu reprezentacije. Tripkovic, trebo i da igra na EP da ga nije povreda stigla. Loncar, ako on nije iskusan, e jbg onda. Bogdanovic, vele jedan od najvecih evropskih talenata na toj poziciji, u Italiji kao klinjo igrao.
nije sve, ali je ogromni deo!  Smile
da vidimo tvoje argumente:
Braun u najboljim godinama??? pa? ne razumem...
Tripkovic: trebalo bi da igra ali iz prostog razloga sto se sa repkom desavalo to sto se desavalo, a zaboravlja se cinjenica koliko ima godina!
Loncar: iskusan? da, ali nije sve u iskustvu...
Bogdanovic: jedan od najvecih talenata? da, ali daleko od pravog igraca, bar za sada!
Perovic: na pragu repke? tesko! etc...

Drugo. Ne igraju valjda u toj Euroligi San Antonio, Harlem Globtrotersi i Cikago '91. -'93. U evroligi se igra ocajna kosarka (ovo je licni stav, ali smatram da je NBA upropastila evro-kosarku odvodjenjem svega sto valja u razdoblju od 18-22 godine). Pa nije valjda neko cudo da Partizan nekog pobijedi. Iskreno, vece cudo su oni bodovi na JNA protiv Porta i Reala.
Znaci, nije valjda sve u kesu. Ima se neka ekipa, a i protivnici nisu valjda toliki bauk. Pa kako su mislili ti reprezentatvci da pobijede tog Zelabala i slicne na EP, ako ih se klupski boje. A gledao sam gotovo sve konf. Duleta Vujosevica, na svakoj ponavlja "imamo mlad tim". Miloje, Braun, Loncar, Suput. itd...
Ne igraju pomenuti timovi, ali igraju Real, CSKA, Makabi(koji je pobedio NBA tim), Barselona i da ne nabrajam svi prvaci evropskih zemalja i timovi koji su u vrhu evropske kosarke!
Tvoj stav: " U Evroligi se igra ocajna kosarka" je blago receno smesan, mislim bez uvrede, ali kako to da kazes?  Smile
pogotovo sada kad timovi prakticno imaju pravo da dovedu stranaca koliko hotje i mogu!
I o5 poredjenje fudbal- kosarka, ljudi dokle to? pa to nema veze sa zivotom! stvarno mi nije jasno kako neko to moze i pomenuti!
I ponovo da napomenem da ekipe u ovoj grupi jesu bauk i svaka pobeda je jako velika!
A lepo je sto si gledao sve konferencije, nadam se da si cuo kad kaze da je svaka pobeda uspeh, toliko o mazanju ociju!

Samo se treba zapitati zasto Partizan tako lagano dobiva prvenstva ovdje a onda tako prolazi napolju.
veoma prosto, timovi koji igraju ovde su mnogo, mnogo, mnogo slabiji od timova koji igraju Evroligu!  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
Pa eto, ako su nasi timovi toooooliko losi, a pobjedjuju u ULEB Kupu, a Partizan toooooliko bolji od svih njih, a igra u jacem, ali ne toooooliko jacem takmicenju (ne treba zaboraviti da u EL dosta ekipa igra na osnovu ugovora, a ne jacine), analogijom bi trebalo da se dodje do toga da bi i Partizan trebao nekoga da pobijedi u tom takmicenju. Ako je mnogo mnogo mnogo jaci od ostalih timova.

Grupa, pa grupa. Teska grupa. Dobro, jeste najteza, ali da nema ko da se pobijedi, nije tacno. Evroliga nije toliki bauk, u njoj igraju i Olimpija, i Cibona, i Prokom, i Bamberg, i Strazbur, i Ortez itd. A evropska kosarka jeste u raspadanju, to treba biti ili slijepac ili pristrasan pa reci da nesto vrijedi. Mozes me ubjedjivati koliko hoces, ali ona ne vrijedi *****. Liga u kojoj je Marko Popovic MVP kola i slicno.
Ajde da pogledamo istini u oci, sve gora kosarka se igra ovdje. Nije ni NBA nesto, nazalost, sve vise se igra svodi na snagu, imam osjecaj da se s kosarkom da se desi isto kao i sa rukometom, da ce da je igraju momci iz teretane, ali to je sasvim druga tema.

Ajd da zavrsimo s ovim. Po deseti put govorim da partizan ima potencijala da prodje dalje i da igra u evropi, ali ocigledno da je problem u glavama, i svake godine ide sve teze i teze, sto govori o pojavljivanju kompleksa kad se igra u Evropi.
Nije isto igrati u Evropi i kod nas, ocigledno. Ovdje se ne boje igrati, a vani boje.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
'Ajde, dosta timova igra u EL na osnovu ugovoru. Reci mi jedan tim koji igra u Partizanovoj grupi, a da je slab? Uvek je bilo timova koji su slabiji od ostalih u EL i to je sasvim normalno.
A kakav potencijal ima Partizan? Partizan nema klupu za EL! Vujošeić je rekao da će svaka poeda za njih biti uspeh.
Od koga ovde da se boje? Pogledaj malo našu i Gudjerligu.
Naša liga neverovatno propada, ali eto, makar se sledeće sezone (najverovatnije) neće igrati Gudjer liga, pa će možda biti bolje.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Partizan ima jedan veliki probelm u ekipi a to je suter. Nema igraca koji ce da uzme loptu i pogodi trojku kad se lomi rezultata.

Dok su bili Haus i Vujanic druga je prica bila, ovo sada zo ovu nasu ligu je i Boze pomozi ali uz jos jednog beka ni tu nece nista napraviti.

Le man i Dinamo Moskva su igrali cini mi se u utorak i odigrali extra tekmu. Dinamo je uzeo 2 razlike ali je bio na pragu poraza i trojak Focisa ga je iscupala, a vodili su 10 razlike 3 min pre kraja pa je Le man napravio seriju trojki.

I jos jednom:

Ova ekipa Partizana nema sutera, nema coveka koji ce da uzme loptu u poslednja 4 napada i da 3 kosa, nema coveka koji ima muda da sutne troju kad se lomi rezultat kao sto su poslednjih godina radili Haus i Vujanic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Panathinaikos - Partizan 81-62. Rezultat je još i dobar, kako je moglo da bude!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Menjo sam sa pinka na drugi program ali od bedaka nisam uspeo da pobegnem. Neverovatno loša 2 i 3 četvrtina. Pa to je bilo tako beživotno da mi je bilo muka. U jednom trenutnku 39 razlike za Panatanaikos, katastrofa. Mislio sam da će Partizan postaviti novi rekord u minimalnom broju koševa na jednoj utakmici ali je Lončar sa 4 vezane trojke u 4 četvrtini malo popravio utisak. A -19 je super kako je moglo biti.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Ja mu dodjem kao Nostradamus!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
24/11/2005 | Izvor: B92
EL: Novi poraz Partizana
Košarkaši Partizana doživeli su i četvrti poraz u Evroligi pošto su u Atini poraženi od Panatinaikosa sa 81:62 (24:20, 28:5, 16:16, 13:31)

Meč je odigran pred 4000 gledalaca u dvorani Marusi, a ekipa Željka Obradovića do velike prednosti stigla je pre svega odličnom igrom u odbrani i visokim procentom šuta za tri poena.U drugoj četvrtini crno-beli su postigli samo 5 poena ( 2 slobodna bacanja i trojka Šuputa u poslednjoj sekundi deonice).

Panatinaikos je nastavio pobedničku seriju i trenutno je prvi u grupi C, sa svim pobedama u dosadašnja četiri kola. Real Madrid takodje ima sve trijumfe, ali slabiju koš razliku.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Nikola Lončar sa 19 poena. Panatinaikos Partizan je odigrao sličnu utakmicu kao i prošle dve - dobro je počeo, zatim stao i dozvolio rivalu da stekne veliku prednost, da bi na kraju samo ublažio razliku koja je sredinom treće četvrtine bila i 39 razlike za PAO. Najzaslužniji za dovodjenje razlike na "razumnu" meru bio je Lončar, koji je u poslednjoj četvrtini za kratko vreme postigao četiri trojke i vodio tim u seriji kojom su "crno-beli" došli do konačnog rezultata.

Partizan: Lončar 19,Milojević 10 (šut 14-3), Tripković 5, Bogdanović 3, Šuput 9,Bakić 1,Braun 4, Perović 2.
PAO: Alvertis 13,Batiste,Hadzivretas i Dijamantidis po 11., Šćepanović 4,Tomašević 4,Šakota 2.

EFES pobedio Makabi

U ostalim utakmicama grupe C, Real je pobedio Ulker 70:58, dok je Unikaha bila ubedljiva protiv Montepaskija 82:60. Efes Pilsen je u Istanbulu pobedio prvaka Evrope Makabi sa 90:88 i tako sačuvao perfektan rekord, prvenstveno zahvaljujući odličnoj igri Marka Popovića (21).

Žalgiris je velo lako sa 88:70 savladao Beneton iako je bio lišen pomoži sjajnog Tanoke Berda. Mejdutim, ulogu prvog strelca preuzeo je Portorikanac Elias Ajuso (19 koševa).

Barselona je savladala poljski Prokom 65:60 (19 poena Vilijamsa), dok je Unikaha bila više nego sigurna u duelu sa dosadašnjim liderom grupe C Montepaskijem i slavila sa +22. Iskusni Garbahosa predvodio je zelene iz Kantabrije sa 19 koševa.

Kompletni rezultati mečeva odigranih u četvrtak:

Grupa A: Strazbur - Union Olimpija 90:82
Žalgiris - Beneton 88:70

Grupa B:Efes Pilsen - Makabi 90:88
Prokom - Barselona 60:65

Grupa C:
PAO - Partizan 81:62
Unikaha - Montepaski 82:60
Real - Ulker 70:58
« Poslednja izmena: 25. Nov 2005, 08:51:00 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Stanje posle 4-tog kola

Group A          W-L   +/-   

TAU            3-1   +35   
Zalgiris        3-1   +11   
Benetton      3-1   +2   
Climamio       2-2   +45   
Bamberg      2-2   -24   
AEK               2-2   -31   
Strasbourg     1-3   -9   
Olimpija        0-4   -29   

Group B           W-L   +/-   

Efes Pilsen             4-0   +13   
Maccabi             2-2   +29   
Winterthur FCB      2-2   +12   
Prokom Trefl        2-2   +5   
L. Rytas               2-2   +0   
Cibona           2-2   -7   
Olympiacos       1-3   -25   
Milano          1-3   -27   

Group C           W-L   +/-   

Real Madrid           4-0   +54   
Panathinaikos        4-0   +49   
CSKA Moscow       2-2   +23   
Unicaja             2-2   +0   
Montepaschi      2-2   -14   
Ulker          1-3   -9   
Pau-Orthez       1-3   -40   
Partizan         0-4   -63
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
samo da pitam nesto bili su neki incidenti na tribinama samo me interesuje sto su vas napali vazelini(gate13) kad ste vi kao neka braca ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.