Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska Evroliga 2006  (Pročitano 28325 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
To ti pricam

Zamisli da je neko drugi igrao kako bi ga nazvali, kada Partizan pored svih tih nasih extra jakih klubova uzme titulu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Ne isplati se kupovati igrace za ULEB kup.Tim koji igra u Evroligi treba da ima realno najjaci tim,sastavljen od proverenih,vrhunskih igraca.Pokazacemo vam to sledece sezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Kakvi su onda ostali kad samo mi najjaci po toj tvojo teoriji?

Iskusni u Partizanu Milojevic, Loncar i Braun da nisam nekog zaboravio???

Ako se ne isplati zasto onaj Dinamo Mocow dade velike pare za sve one igrace i trenera?

Mislim mozemo ovako u nedogled. Cinjenica je pored svega toga sto gube da vi ovde jedva cekate da izgube da bi pljuvali po necemu.

U ostalom vasa stvar i vas nivo.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
Meni je jedino bezveze konstantno ponavljanje floskula tipa: Imamo mlad tip, izvukli smo pouke iz gresaka, bicemo jaci sledece sezone, ovaj tim tek treba da pokaze svoje najbolje (Dule Vujosevic), a onda se proda Krstic, Vule itd. a prethodnih godina Vujanic, Kecman, Ostojic itd. Svake godine nova petorka. A kako ce sledece godine da se igra ako se proda jedan od plejeva (Braun, sto je vjerovatno), i kad se samo ceka da neko ponudi neku kintu za Perovica i Bogdanovica (eventualno Tripkovica). Znam da se tesko zivi, al' de nek' nam ne mazu oci.
A i stvar je u pristupu. Partizan misli da ne moze da pobijedi nikog u Evroligi, dok ekipe u ULEB kupu idu da pobijede protivnika. To je jedina razlika.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Ne isplati se kupovati igrace za ULEB kup.Tim koji igra u Evroligi treba da ima realno najjaci tim,sastavljen od proverenih,vrhunskih igraca.Pokazacemo vam to sledece sezone.
Hehe! Ove komentare samo čovek da čita i da se smeje.
Pa da li ste vi videli sa kojim ekipama igra Partizan: Panathinaikos, Real Madrid, Ulker, Unicaja, Montepaschi Siena, EB Pau-Orthez i CSKA Moscow.
Da li je neko (bilo ko očekivao) da Partizan beleži pobede? Dajte budite malo realni!!! Sve sami prvaci u svojim zemljama i čak tri konkurenta za prvo mesto Evrolige.
E sad, gledajte Zvezdinu grupu: Lottomatica (trenutno sedma u svom šampionatu sa skorom 5/4), Skyliners (poslednji), Hapoel Migdal (bili su 4. prošle sezone sa skorom 12/10) i dve ozbiljnije ekipe - Le Mans (oni su treći) i Dynamo Moscow (oni su prošle sezone bili na drugom mestu 19/5, iza, naravno, CSKA Moscow koji je imao skor 24/0).

Samo nemojte da se napalite Zvezdaši (kao po običaju). Stvarno ne znam šta je vama Partizan skrivio. I dajte više, Partizan je drugu i treću utakmicu odigrao na veoma visokom nivou, ali to nije bilo dovoljo za pobedu.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Meni je jedino bezveze konstantno ponavljanje floskula tipa: Imamo mlad tip, izvukli smo pouke iz gresaka, bicemo jaci sledece sezone, ovaj tim tek treba da pokaze svoje najbolje (Dule Vujosevic), a onda se proda Krstic, Vule itd. a prethodnih godina Vujanic, Kecman, Ostojic itd. Svake godine nova petorka. A kako ce sledece godine da se igra ako se proda jedan od plejeva (Braun, sto je vjerovatno), i kad se samo ceka da neko ponudi neku kintu za Perovica i Bogdanovica (eventualno Tripkovica). Znam da se tesko zivi, al' de nek' nam ne mazu oci.
A i stvar je u pristupu. Partizan misli da ne moze da pobijedi nikog u Evroligi, dok ekipe u ULEB kupu idu da pobijede protivnika. To je jedina razlika.
A kako su u upravi Zvezde mazali oči sa ''evropskom zvezdom'' i to čitavih pet godina?
Sasvim je normalno da kada igrač dobiju dobru ponudu, tim mora da ga pusti! Vidi gde igraju svi ti igrači koje si nabrojao i šta misliš koje plate imaju?!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
Mislim da je tu bio problem terminoloske prirode, umjesto to da nazovu Evropska Zvezda, trebalo je to da nazovu "Vadjenje Zvezde iz govana". I donekle su uspjeli. Sjeti se vremena kad je Zvezda zavrsavala utakmice sa cetvoricom na parketu. A ovdje govorimo o Partizanu i Evroligi a ne o Zvezdi, Zvezda i kosarksa su posebna tuga.
Daleko od toga da branim upravu Zvezde, i to je ista bagra, a ovo sto nam se desava u kosarci je sve rezultat klanovske i klupske podjele u Savezu.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2

ko ti maze oci? Jel si gledao jednu konferenciju za stampu koju je odrzao Dule ove sezone? Ne mogu da verujem da je ljudima tesko da skapiraju da nema jakog tima bez velikog kesa, pogotovo ne u danasnje vreme! nema se para to je jasno i vrapcima!

nema tu sta puno da se polemise, ti kad gledas realno, cak i kad se zanoses pa krenes da mastas, Partizan realno vise od par pobeda u krajnju ruku ne moze da ima, a cak je i realno da ne bude pobeda uopste i po meni to u ovoj grupi nije bruka! A sto se tice ekipa iz ULEB kupa, pa tu je gotovo tragedija ako ne dobijes ( izuzev par timova)!
I nemojmo molim vas ponovo da potezemo jacinu ULEB kupa i Euroleague! besmisleno je!  Smile

i sto kaze Mladjo, daj da ode neko od drugih timova u Euroleague pa da vidimo sta tje biti! Mada, mislim da tje Partizan i ove godine uzeti titulu laganeze!  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Ja sam samo naveo primer ko igra u Evroligi, a ko u Uleb kupu. Jer postoje ljudi koji misle, da ako Zvezda, FMP i Hemofarm tamo dobijaju, da bi Partizan ovde trebao da dobija.
A naša liga će opet biti smešna. Najverovatnije, opet Partizan - Hemofarm finale. Ali to je tema za drugi topic.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.