Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkasicu samarao i davio decko, Srbija u soku  (Pročitano 13056 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
A Srbija u soku!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Dobro je dok fotkama jos nije zapalila internet!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Мени је то његово порекло баш дискутабилно. Насилници се не препознају одмах и не везују за професију, имамо овај жалосни пример професора физичког који је убио бебу а другу тешко ранио. Имамо случај мајке која је задавила ћерку па се убила. Нису јавно манифестовали агресију.
Он јесте. Ту јесте њена кривица зато што насилници не бирају али не могу да верујем да ово није први пут. Од љубави до патологије танка је нит.

Ovaj lik je kontraverzni bizMismen... nema sta da se ne prepoznaje...
Poreklo odgovara ponasanju.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Sad kaže da ju je mlatio godinu i po, da se drogirao, da joj je uzeo 100.000€. Nesumnjivo je da su oboje budale i da se nisu slučajno pronašli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Pored Djilasa je to radio?

Hahaha... e u ovo vec zaista ne verujem...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
ŠOKANTNI INTERVJU SAMO DVA DANA PRE TUČE! Evo šta je otkrila Milica Dabović

Nekoliko dana pre nego što je Simon fizički napao Milicu, košarkašica je dala intervju za „Blic puls“ u kojem je otkrila njene i Simonove planove koji su se ticali proširenja porodice.

četvrtak 23. februar 2017. 14:26h

- Simon mi je za 35. rođendan koji sam proslavila pre nekoliko dana poželeo bebu. On hoće, a ja ne želim sada. Od kada smo počeli da se zabavljamo, hoće dete, a ja samo govorim: „Simone, sačekaj još godinu dana.” On stalno to želi. Naravno da i ja želim da se ostvarim u toj prelepoj životnoj ulozi, ali mislim da još uvek nije vreme - ispričala nam je Milica.

Ona je tom prilikom otkrila i da njemu ne smeta što ona voli da se atraktivno oblači.

- Pa on mi i uvek da kompliment. Nikad mi ne brani da budem seksi. Zna da ja volim providno, milion puta ste me videli u tom izdanju. A i on to voli. Ne želim da krijem to što imam. I on to shvata, vidi, to je njegovo i on je srećan i ponosan - sigurna je u sebe košarkašica.

Na konto priče da ju je Simon varao sa Sorajom, Milica je tvrdila da je sve to šala, ali da bi njegova prevara bila kraj njihove veze.

- Ne bih mu oprostila prevaru, i on to zna. Napravila bih mu pakao od života. U stvari, možda ne bih baš tako, ali bih mu spakovala kofere i rekla to je to, sad zbogom. On se meni smeje kad kažem da sam ja Milica Dabović, ali to mi je zaista bitno. Znam ko sam, šta sam, kako živim. Da li ste me nekada videli kao klošara, sa cigarom, pićem, u klubu do pet ujutru. Ne volim alkohol, cigare i noćni život. Ne napijam se i ne jurim momke. To nije moj način života - kaže Milica.

Milica i Simon su se upoznali tokom leta 2015, i kako je pričala, ljubav se desila na prvi pogled.

- Upoznali smo se po završetku obaveza sa reprezentacijom. Divan je prema meni, obožava me, on je muškarac mojih snova, mog života i moje budućnosti. Pored Simona se zaista osećam divno. Jedno drugom verujemo i pružamo maksimalnu podršku. Iskrenost je ključ dobre veze. Odatle sve počinje - rekla je nekoliko dana pre incidenta Milica Dabović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Citat
Ne bih mu oprostila prevaru, i on to zna. Napravila bih mu pakao od života.

Ovo je izgleda ključno. Ne smeta joj šamar tu i tamo, ali zbog prevare će da napravi haos po medijima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Ona upravo predstavlja onaj negativni obrazac ponasanja koji pokusava da se nametne klincima... to sto je uz to poznata licnost, citavu stvar cini zloslutnijom i tragicnijom...

Inace, znam da ga ne volite... ali ovo je odlican opis:

« Poslednja izmena: 23. Feb 2017, 18:41:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
mob
Nokia krntija
Sećam se da je pre godinu dve bila vest kako su se neki Srbin i Hrvatica verili, pa je on od tazbine dobio batine.

Nimalo se nisam saosećao sa njim, kao što se nimalo ne saosećam sa Milicom Dabović. Ako ste odabrali da budete u vezi sa Hrvatima, što se mene tiče, sve loše što vam se desi ste zaslužili.

Uostalom, smatram da Hrvatsku treba razoriti.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.