Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkasicu samarao i davio decko, Srbija u soku  (Pročitano 13020 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
jok jednosmerna ulica.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
Пише да се насилник удаљава из куће и да се закон односи на насилника, не видим да је децидно прецизирано мушког насилника сем у контексту посете женској сигурној кући, ваљда важи за све.
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
To da ce se samo muskarci kaznjavati se namerno gura kako bi se sto vise razdvojili muskarci i zene.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
mob
LG Nexus 5
Od juna?

Znaci do juna je prazan hod?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
KRAJ SE NE NAZIRE Simon Šiklić preti da će izbaciti Milicu Dabović iz stana

Šime Šiklić Simon
Foto: R.Ristić / RAS Srbija Šime Šiklić Simon

Nekadašnja košarkašica optužila ga je za fizički napad, ali i da je nedozvoljeno posedovao određenu količinu oružja, da joj je ukrao novac, ali i auto koji je u vlasništvu njenog oca. Za "Alo!" otkriva svoju stranu priče.

- Danima pred inspektorima pričam o svemu za šta me je Milica optužila u novinama. Ta saslušanja traju dugo, svaki dan me zovu i pričam po nekoliko sati. Morao sam da ispričam svoju stranu priče. Najviše je bilo pitanja da li sam je premlatio, kako je ona govorila. Pokazao sam svoje ogrebotine i modrice koje sam dobio od nje. Bitno mi je da naše pravosuđe donese pravičnu odluku i da se ustanovi ko je zapravo prvi nasrnuo na koga. Naravno i onaj deo ko je premlaćen, a ko nije. Prijavila me je i za krađu.

A ti nju?

- Prijavio sam je za stan, jer je promenila bravu i jer me je izbacila. Prijavio sam policiji sve to, tako da ću sa nadležnim ljudima ući u stan koji je moj, a u kojem ona trenutno živi. Stan se vodi na nju, ali sam ga je platio. Biće izbačena iz stana.

Misliš li da policija veruje u tvoje priče?

- Da, apsolutno. Sve priče koje ona priča u policiju su bez pokrića, čak i ona da sam ubio 200 ljudi. To priča povređena žena! Ne znam kako se odnose prema njoj, ali prema meni su fer i korektni.

Milica Dabović
Foto: M.Mitrović / RAS Srbija Milica Dabović

Milica je rekla da si je tukao godinu i po?

- Priča kako sam je tukao godinu dana, a svake nedelje je bila u nekoj emisiji. Kako baš nijedna kamera nije uspela da snimi makar jednu masnicu ili ogrebotinu ako sam je zaista toliko ubijao od batina, kako ona kaže.

Kaješ li se što si je udario poslednji put?

- Nisam je udario, već odgurnuo. Kajem se zbog toga što se desilo, ali se ne kajem zbog svega što sam uradio za nju tokom naše veze. Kajem se i što sam je odgurnuo i napravio joj ogrebotinu na vratu jer sam jednostavno mogao da odem i da uopšte ne ulazim u bilo kakvu polemiku s njom. Ali to je bio trenutak, sekund u kojem čovek ne može da razmišlja racionalno jer je ga neko sa druge strane napada.

Jeste li se čuli nakon svega?

- Nije me zvala, niti pokušavala da me dobije, ali ne bih joj se ni javio. Nikad više.

Ko će ti biti svedok na sudu?

- Na sud ću kao svedoke pozvati brojne prijatelje, koji su upućeni u sve ono šta sam dao Milici tokom naše veze, pa će se konačno dokazati ko je u pravu. Svi oni su odlično upućeni u našu situaciju i naš odnos. Želim da se što pre završi sve ovo, da uzmem pasoš i vratim se u Francusku.

Samo četiri dana pre kobnog vikenda pojavio si se na njenom rođendanu, kada ste se ljubili. Kasnije se ispostavilo da tada niste bili zajedno, zašto si glumio?

- To je bila maska, nije trebalo da se pojavim tamo, ali me je ona ubedila i ja sam došao da je ispoštujem. Pripremio sam joj tada poklon, sve što je poželela da dobije i platio sam parti koji je organizovala. Da se razumemo, njen rođandan sam platio ja, a ne ona. Ali ti pokloni nisu važni, oni dođu i prođu. Bitnije su reči koje su izgovorene i njene turbo laži.

Izvor: Blic

Na stranu sve, koliki genije moras da budes da kazes da ti je bog poslao ovakvu njusku kao neku nagradu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
- Prijavio sam je za stan, jer je promenila bravu i jer me je izbacila. Prijavio sam policiji sve to, tako da ću sa nadležnim ljudima ući u stan koji je moj, a u kojem ona trenutno živi. Stan se vodi na nju, ali sam ga je platio. Biće izbačena iz stana.
hehehe
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
mob
Nokia 6220
 Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Daj ubacite ih u Parove već jednom, baš se nude, a Marić ne kapira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
KRAJ SE NE NAZIRE Simon Šiklić preti da će izbaciti Milicu Dabović iz stana

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
MILICA DABOVIĆ PONOVO ZALJUBLJENA Njen novi dečko je imućni biznismen!

Milica Dabović
Foto: Instagram Milica Dabović

Kako "Blic" ekskluzivno saznaje, novi dečko bivše košarkašice je izvesni Vuk, imućni biznismen i vlasnik građevinskih firmi u Lihtenštajnu i Austriji u kojima je zaposleno 600 ljudi.

Kako otkriva izvor, Milica i Vuk se dugo poznaju, ali su se zbližili tek nakon incidenta sa Simonom, jer je tada Vuk stao u njenu odbranu. Upravo on je trebalo da joj bude pratnja na putovanju u Pariz, gde ide da bi prikupila dokaze protiv Šiklića, a nakon toga planiraju da zajedno otputuju u Dubai.

Do sada ga nije pokazivala u javnosti pošto se on tome protivi.

Vuk je juče pravio društvo Milici u Novom Sadu, gde je ona prisustvovala jednom predavanju. Pružio joj je podršku i kada je pre nekoliko dana skinula tetovažu posvećenu Simonu.

Još jedan dokaz da je Milica u vezi sa dečkom koji se zove Vuk usledio je već sutradan kada je Milica na Instagramu objavila footgrafiju vuka uz komentar da "nju čuva neko mnogo jak".

Kako saznajemo, novi dečko Vuk se ne odvaja od sportkistkinje, pruža joj svakodnevno pažnju i nežnost i tako joj pomaže da se oporavi od incidenta sa bivšim dečkom Simonom koji datira od pre dve nedelje, a o kojem srpska javnost i dalje bruji.

Ekskluzivne fotografije Milice Dabović sa novim dečkom pogledajte u sutrašnjem izdanju dnevnih novina "Blic".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.