2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: SCG na SP u Japanu 2006!  (Pročitano 49042 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
A ljudi beže od mesta trenera jer više jer smo trenutno loši pa neće da srozavaju autoritet i svoje ime medju trenerima, i ako bi bili npr  peti, što je realno uspeh za nas, naša javnost bi bila nezadovoljna jer smo navikli samo na zlato...

e sad, pred nama je trnovit put do vrha
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
nije mi jasno sto ne stave Moku kada se vetj toliko nudi?
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Zato sto, kad pricamo o konfliktnom covjeku i treneru, spram njega bi ona Obradoviceva pljuvanja i vrijedjanja igraca izgledala kao uspavanka za laku noc. Taj covjek se sam sa sobom popicka pet puta na dan. Plus, nije se dokazao vala kao neki strucnjak. Mozda jeste u nizerazrednim ekipama, ali postoji razlog zasto nikada nije napravio nista vece s nekim jacim klubom.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Ma nama ne treba trener vec motivator, a mislim da to Moka moze, ali samo da igraju oni koji se odazovu pozivu iz saveza, a ne da ih mole. Kao sto je Obradovic rekao, selektor sastavi spisak, prosledi ga sekretarici, ona obavesti igraca  o tome i selektora o njegovom odgovoru. Ko je rekao da, dolazi na pripreme zakazanog datuma, ko se dvoumi, kazemo mu hvala lepo, ali ovaj put cemo bez tebe. Prosto, jednostavno i jedino delotvorno, ali treba imati m..a za to
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
Jeste, nije se dokazao, ali ja stvarno ne vidim boljeg coveka od njega za tu funkciju sada, svi koji su, po meni, bolji su vetj davno otpisani!
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

metavika moj drugar...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Trijebine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson t630
ljudi samo da ne stave VUJOSEVICA koji je totalni promasaj kosarke, a kad je pesic odbio , ne vidim trenutno ko bi nas izvukao sad iz g..ana>><< Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Ma ne vjerujem da bi nas ni Pesic izvukao bas nesto, jos klinci nisu stasali a ovi stari su u prevelikoj lovi i kurvama da bi mogli da igraju za repku
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Sve u svemu, prsli smo onako iskreno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Pa da se ne lazemo, sve bolje od osmine finala je premija...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nisam dovoljno dobar za dva posla

- Žao mi je što ne mogu da prihvatim mesto selektora košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore, ali ljudi u mojoj zemlji očigledno ne znaju koliko je težak, ogroman i obavezujući posao koji podrazumeva istovremeni rad u klubu i nacionalnom timu - rekao je Svetislav Pešić, nekoliko sati po odbijanju da sedne na klupu plavih.

Aktuelni trener Lotomatike bio je jedini predloženi kandidat od strane Stručnog saveta KSSCG, međutim stručnjak koji nam je doneo zlato na SP u Indijanapolisu i na EP u Istanbulu rekao je „ne“!

- Nažalost, na sastanku sa upravom mog kluba zaključili smo da ne mogu da obezbedim slobodne termine. Borio sam se, pokušavao da uskladim vreme, ali nije išlo. Predsednik Toti rekao je da ne može da mi zabrani da vodim reprezentaciju jer to je moja otadžbina, ali ujedno i da ne bi voleo da to uradim sad kad imamo dobru situaciju u Palakanestru i ULEB kupu. Kada bi kola krenula nizbrdo, plašio bi se pritiska javnosti koja bi ga prozivala da je pola Pešićeve glave u Rimu, a pola u Beogradu. Ja jesam dobar trener, ali ne i baš toliko dobar da u julu preuzmem reprezentaciju i automatski napravim uspeh na Svetskom prvenstvu u Japanu.
Savez je ponovo na potezu?

- Siguran sam da ne spavaju, hvala im na poverenju, priznanju, pokušao sam sve, ali ispalo je, nažalost, ovako. Olimpijada je moj san, zlatna medalja sa tog takmičenja je jedino što mi nedostaje, u Atini nisam bio, Peking je bila prilika, međutim...
Da li ste se plašili kako ćete sastaviti ekipu za Japan?

- Mislite da sam ja plašljiv? Pa, zašto? Mi nemamo reprezentaciju, ne znamo domete na SP, jednostavno moramo da stvaramo tim iz početka, s novim barjaktarima. Nema Bodiroge i Tomaševića, ali zato moramo da računamo na NBA igrače i našu mladost iz domaće lige. Na miks mladosti i kvaliteta. Ne možemo uvek da budemo prvaci sveta, sada je važno da se kvalifikujemo za Peking.
Sad procedura u predizbornoj selektorskoj kampanji kreće iznova?

- Na Stručnom savetu nismo pričali o drugim kandidatima, moje mišljenje je da to mora biti novo ime, trener koji se ne plaši i koji ima kvalitet. Ja sam za Luku Pavićevića. Ljudima je dosta Pešića, Obradovića, Ivkovića, a mogao bi jednom i Božidar Maljković da preuzme reprezentaciju.
Kakav je sada program plavih, nemamo još plan prijateljskih utakmica?

- Žreb je bio skoro i, da smo hteli, nismo odmah mogli da ugovaramo trening mečeve i turnire. Verujte, biće dovoljno vremena za to, razgovarao sam sa direktorom Predragom Bojićem da plavi pre neposrednog odlaska za Japan učestvuju na jednom turniru u Aziji kako bi se adaptirali na tamošnje uslove - završio je Pešić.
I. Velimirović

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.