2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: SCG na SP u Japanu 2006!  (Pročitano 49050 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
ma mora da ostanu 2-3 starija od 28 zbog stabilnosti u ekipi, jer kad krene baš skroz nizbrdo treba neko da zaustavi katastrofu, a da treba podmladjivati slažem se....

IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Žurnal: Dragan Šakota novi selektor

Beogradski dnevnik "Sportski žurnal" objavio je u nedelju da će trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota biti selektor reprezentacije SCG.

Pozivajući se na svoje izvore iz "Kuće košarke", list je naveo da je zaključeno da je Šakota najbolje rešenje u ovom trenutku, jer je prihvatljiv za sve strane, ali i da bi obezbedio dolazak Predraga Stojakovića i drugih NBA igrača u nacionalni tim.

Prema istim izvorima, Šakotino opredeljenje ne bi bilo radikalno podmladjivanje reprezentacije.

"Zvaničnicima bi to najviše odgovaralo, jer bi svaka medalja bila idealno pokriće i dala kredit da čelnici Saveza zadrže pozicije", navodi list.

Takodje, "Sportski žurnal" piše i da je Šakota prihvatljviije rešenje od Duška Vujoševića i Zorana Moke Slavnića, jer se "čelnici Saveza plaše da se njih dvojica ne bi libila da javno govore o slabostima u radu Saveza".

Informaciju o Šakoti u nedelju su objavili i listovi "Kurir" i "Glas javnosti", koji je medjutim objavio i demantij direktora Košarkaškog Saveza SCG Predraga Bojića. "Vi ste treći koji ste me to pitali i to nije tačno. U narednih nekoliko dana znaćemo ime novog selektora", rekao je Bojić novinaru "Glasa javnosti".

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 6610

Takodje, "Sportski žurnal" piše i da je Šakota prihvatljviije rešenje od Duška Vujoševića i Zorana Moke Slavnića, jer se "čelnici Saveza plaše da se njih dvojica ne bi libila da javno govore o slabostima u radu Saveza".

Hahahahahaha...
Ovo je nesto najgenijalnije sto sam cuo danas! Dule bi govorio javno! Pa taj isti savez ga je i doveo prosli put za slektora, a ako je iko u toj mafiji, to je onda on! Mozda bi Moka im zabio noz u ledja pa bi i izlupetao stogod, ali Dule... Ma ne bi ja to od njega ni ocekivao...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Ali Moka je kralj, on ih i sad pljuje, a kamoli da ga stave za selektora... pa debakl.. konferenciju Obradovica bi veoma brzo zaboravili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Kad već pominješ Moku...

30/01/2006 | Izvor: B92, Blic
Slavnić:"Ja sam lek za našu bolest"

Zoran Slavnić je posle odustajanja Svetislava Pešića prema brojnim medijima u krugu kandidat za selektora košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore. U intervjuu za „Blic“ Slavnić govori iz svog ugla o Stručnom savetu i izboru selektora:

- Posle odustajanja Pešića, za kojeg sam inače već u prvim nastupima rekao da ima najveće šanse od svih nas koji smo eventualno mogli da budemo selektori i pošto sam shvatio da sam ipak bio istinit, a ne virtuelni kandidat, od tog trenutka video sam da stvar nije tako beznadežna da moja malenkost sedne na klupu plavih. Pošto sam čovek bez posla, a imam puno slobodnog vremena, u toku dnevne dokolice sam matematički sabrao neke glasove i došao do sledećeg mogućeg zaključka. Ako ima devet članova Stručnog saveta KSSCG, a ja od početka imam bar zvanično dva sigurna glasa (Dalipagić i Žeravica), razmišljajući o ostalim članovima ovog tela pomislio sam da će možda proraditi savest kod njegovih članova. Pošto sam deset godina igrao u reprezentaciji sa Kićanovićem i isto toliko u Crvenoj zvezdi sa Dragišom Vučinićem, a obojica znaju moje kvalitete, zar ne bi bilo logično da mi oni daju glasove. Što se tiče Božidara Maljkovića, nadam se da je došao red na vraćanje dobrog dobrim i to je, eto, prosto već pet glasova. Naravno, još teram sebe da verujem u poštenje Duška Vujoševića, a pošto je Pešić rekao da me izuzetno ceni i da smo 40 godina prijatelji, ne vidim nelogičnost da me ne podrži. Ostali su, dakle, Dušan Ivković i Nebojša Milošević, a ako je 7:2 u glasovima za mene, onda oni mogu samo da ulože žalbu.

U jednom dahu će Slavnić, nastavljajući:

- Naravno, ovo je hipoteza jednog bivšeg reprezentativca, sadašnjeg trenera i čoveka koji je mnoge zadužio u tom stručnom savetu. Sve to ne bi trebalo da ima nikakvu prednost u odnosu na druge, ako nije u pitanju kvalitet moje malenkosti. Međutim, pošto znam vrlo dobro njihovo mišljenje o mojoj stručnoj sposobnosti, gospodo, nemojte da moram da vam poručim ono što je izgovorio Silvester Stalone u filmu „Kobra“ - „Gospodo, vi ste bolest, a ja sam lek za srpsku košarku“.

Da li vi stvarno mislite da su oni tolika bolest za našu košarku?

- Kad kažem bolest, mislim da im je briga za srpsku košarku u trećem planu, jer kako drugačije da razumem poteze ljudi koji su priznati i cenjeni u Evropi. Niz argumenata mogu da iznesem zbog čega mi je krivo i ljutim se na njihovu nebrigu prema Srbiji. Čast izuzecima, pre svega Dalipagiću, Žeravici, Kićanoviću dok su igrali u plavom dresu, a ne posle, način izbora selektora i-mejlom u drugom krugu je smehotresna olimpijada! Nesastajanjem šestorice ljudi u Beogradu i eventualnim prihvatanjem odsutnih njihovih opredeljenja, pa zbog toga i prvi krug je prošao na insistiranje Ivkovića bez ikakvog glasanja, jer bi u ovoj situaciji bilo logično da, ako je Pešić u prvom krugu pobedio sa 7:2, taj drugi kandidat koji je tad imao dva glasa bude sad bar prvi kandidat - ili najveći.

Sad su u prvi plan uskočili drugi kandidati?

- Drago mi što su se pojavili i neki kandidati van te mračne sobe Stručnog saveta, ali u pojedincima od tih novih prepoznao sam ulizice Dušana Ivkovića. Naravno, to ne važi za sve koji su se pojavili u konkurenciji. Putem kojim smo krenuli sa ovakvim stručnim sastavom nećemo daleko stići, jer borba je trebalo da bude oblikatorno imperativno profesionalca, a ne volontera kao što je prethodnik koji je stavio 500.000 evra u džep i zapalio prvim avionom u grad gde živi i - pojeo vuk magarca! Izveštaj sa poslednjeg EP je verovatno poslao preko goluba pismonoše, ali su goluba ubili negde iznad Đevđelije.

Izgleda da će Šakota preuzeti kormilo reprezentacije?

- To je fikcija pojedinih medija, jer ja nisam čuo još nijednog čoveka sa imenom i prezimenom, a da ga je Kićanović predložio. Da ne bude greške, pošto Šakota nije nijednu reč rekao o kandidaturi Slavnića, neću ni da trošim reći na njega, jer to nije zaslužio svojim ponašanjem, a ako se desi i to čudo da on bude izabran, zaželeću mu puno sreće na novom poslu - završio je popularni Moka.

izvor: b92
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
31/01/2006 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Stručni savet predložio Šakotu

Informaciju B92 da je glavni kandidat za novog selektora košarkaške reprezentacije SCG trener Crvene zvezde Dragan Šakota, u utorak je potvrdio Stručni savet Košarkaškog saveza SCG.

To telo je u konsultacijama, u kojima su učestvovali svi njegovi članovi, odlučio da Upravnom odboru KSSCG predloži Šakotu kao kandidata za selektora reprezentacije.

„U izboru novog kandidata za mesto saveznog kapitena pokazano je jedinstvo i želja da se novom selektoru maksimalno pomogne pred najznačajnija takmičenja“, navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu KSSCG.

Posle razgovora sa Draganom Šakotom,Upravni odbor će u najkraćem roku doneti konačnu odluku i izabrati novog selektora.

Šakota je bio asistent Dušanu Ivkoviću i Željku Obradoviću na klupi državnog tima, a posle decenije i po u Grčkoj prošlog leta se vratio u SCG i preuzeo Crvenu zvezdu.

Čelnici KSSCG ranije su najavili da će odluku o selektoru doneti najkasnije dio prvog februara. Reprezentaciju SCG u septembru očekuje nastup na Svetskom prvenstvu u Japanu, gde će braniti zlatnu medalju iz Indijanopolisa, poslednji trofej pre trogodišnje krize našeg državnog tima.
Priredio: Vladimir Novaković

izvor: b92
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Bice opet i sa Sakotom debakl.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
da li je mogutje da su toliko sujetni ovi da ne smeju ni da se sastanu uzivo... katastrofa...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Šakota: "Velika čast, odgovor brzo"

Od utorka Dragan Šakota je i zvanično kandidat Stručnog saveta za novog selektora košarkaške reprezentacije SCG. Iako je prethodnih dana odbijao da bilo šta kaže o mogućoj nominaciji jer nije bio zvanično predložen, Šakota je posle meča sa Lukoilom rekao da će u sredu razgovarati sa ljudima iz saveza i da mu neće biti potrebno puno vremena da odgovori na ponudu:

“ Nisam učestvovao u kampanji koja se vodila prethodnih dana i nije bilo nikakvih kontakata sa čelnicima Saveza. Medjutim, ovo je velika čast i razgovaraću u sredu sa čelnicima KSSCG. Neće mi biti potrebno puno vremena da odgovorim na ponudu“, rekao je Šakota.

Upitan od novinara na kakve bi uslove pristao, Šakota je kratko odgovorio: „Nisam razmišljao o tome već samo o meču sa Lukoilom“.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Šakota prihvatio ponudu!

Trener KK Crvena zvezda Dragan Šakota prihvatio je ponudu čelnika Košarkaškog saveza SCG i predlog Stručnog saveta da postane novi selektor.

Šakota se u sredu sastao sa vodećim ljudima našeg saveza i održao obećanje da će brzo odgovoriti na ponudu saopštenu dan ranije.

Očekuje se da će predsednik KSSCG Goran Knežević do kraja nedelje i zvanično razgovarati sa vodećim ljudima KK Crvena zvezda, kako bi i od njih dobio saglasnost.

Očekuje se da će Upravni odbor KSSCG zasedati najkasnije u ponedeljak ili utorak, kada bi naš najbolji tim konačno trebalo da dobije selektora posle dvomesečne potrage.

Ishod kompletnih pregovora biće poznt najverovatnije sledeće srede, posle dve bitne utakmice Šakotinog kluba - sa Olimpijom u Beogradu i Lukoilom u Sofiji.
Priredili: Vladimir Novaković, Igor Vujičin

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.