2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: SCG na SP u Japanu 2006!  (Pročitano 48990 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
KS SCG naći će se na mukama ukoliko Pešić odbije selektorsko mesto
Vremena ima, ali ga i nema
Ukoliko Pešić 1. februara odbije da preuzme reprezentaciju, novog selektora ćemo možda morati da biramo elektronskom poštom, jer nećemo imati mnogo vremena da opet okupljamo Stručni savet, kaže Bojić

Vreme je relativno, a to je teorija koja raduje samo one što su sposobni da brzinu svog kretanja opasno približe brzini svetlosti. Za sve ostale, to je retko kad umirujući podatak. A, to važi i za čelne ljude našeg košarkaškog daveza, koji nisu nimalo zadovoljni brzinom kojom im u susret ide 1. februar, datum koji je označen kao krajnji rok za izjašnjavanje Svetislava Pešića.

Tako je, na primer, direktor KSSCG Predrag Bojić, u izjavi za naš list, rekao doslovce: "Vremena ima, ali ga u stvari nema". U slobodnom tumačenju, to otprilike znači da će, ukoliko Pešić 1. februara obznani da prihvata ulogu novog-starog selektora "plavih", ostati dosta vremena da se napravi kvalitetan program priprema i do tančina isplanira način odbrane zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu. U suprotnom, situacija neće biti nimalo prijatna...

- Sve zavisi od Pešića, sa kojim se gotovo svakodnevno čujem telefonom. Kao što sam i rekao, vremena ima, ali ga i nema, jer treba se i pripremiti za pripreme. Nije lako organizovati se za jedno tako veliko takmičenje poput Svetskog prvenstva. Pešića pritiskaju raznorazni problemi, nedoumice, dileme, ali ja se nadam da će on shvatiti i znati da ceni činjenicu da je oko njegovog izbora postignut konsenzus i da je velika odgovornost sada na njemu. Možda će doneti odluku i pre 1. februara - rekao je Bojić za Glas.

Ipak, kako se u poslednje vreme Pešić sve više predomišlja oko ukazanog mu poverenja, vodeći ljudi Saveza prinuđeni su da razmišljaju i o alternativama. Bojić se nada da do toga ipak neće doći, ali je realnost malo drugačija:

- Ako Pešić odbije, to neće biti katastrofa, i mi nećemo raspustiti reprezentaciju, ili nešto slično. Međutim, biće problema, s obzirom na to da ćemo morati sve ispočetka. A, imaćemo mnogo manje vremena za pronalaženje rešenja, jer je uvek teško okupiti Stručni savet. Po pravilniku, odluke možemo da donosimo i putem elektronske pošte, ali ja ne verujem da je to pravi način. Nervira me taj cajtnot u koji smo upali, ali je to naša realnost - zaključio je Bojić.
A. Jovanović

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Pešić još razmišlja, "Japanac" neće u Japan

Jedini kandidat za selektora košarkaške reprezentacije SCG, trener rimske Lotomatike Svetislav Pešić još razmišlja da li da prihvati mesto selektora, a prema njegovoj najnovijoj izjavi sve je dalje od klupe plavih.

"Nema ništa novo, razmišljam, kombinujem, ali ne ide nikako, situacija je sve komplikovanija. Daleko sam od rešenja. Preostale dane do 1. februara, moramo svi uključeni u ovu priču da iskoristimo da nadjemo rešenje", rekao je Pešić za list "Sport".

Nekadašnji selektor plavih ostavlja veliku dilemu da li će se ponovo prihvatiti tog posla.

"Na žalost, meni se iz dana u dan obaveze povećavaju. Ne znam kako bih sve mogao da isplaniram i uskladim i neću da budem neozbiljan i radim polovično veoma ozbiljan posao. Ni iz daleka ne mogu da predvidim šta ću saopštiti 1. februara", rekao je Pešić.

U medjuvremenu, košarkaš grčkog Panatinaikosa Vlado Šćepanović otklonio je sve dileme oko svog igranja u dresu nacionalnog tima.

"Još jesenas sam rekao da više neću da igram za reprezentaciju i nisam promenio mišljenje", rekao je novinarima Šćepanović, koji je sa svojom ekipom došao u Beograd na meč protiv Partizana u Evroligi.

Dok je davao izjavu neko je u šali dobacio Šćepanoviću da treba da se predomisli ako Svetislav Pešić bude selektor, podsetivši time da je upravo Pešić precrtao ime Šćepanovića sa spiska košarkaša koji su igrali za SCG na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine.

"Plavima želim sve najbolje, imali smo sreće sa grupom...", kratko je rekao popularni "Japanac".

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Obradović napustio i Stručni savet KSSCG

Ostavkom na članstvo u Stručnom savetu Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore, Željko Obradović raskinuo je i pretposlednju formalnu vezu sa Kućom košarke u Sazonovoj ulici.

Dugogodišnji selektor i pomoćni trener nacionalnog tima, osvajač pet medalja na najvećim svetskim takmičenjima (tri zlata, po jedno srebro i bronza), zadržao je samo funkciju prvog čoveka Udruženja košarkaških trenera SCG.

„Dosta je bilo. Mislim da je vreme da se povučem, ali to ne znači da okrećem ledja reprezentaciji. Selektoru koji bude izabran nudim svu pomoć. Ako bude želeo da iz prve ruke sazna šta se dogadjalo na Evropskom prvenstvu i sa kakvim sam se problemima suočavao, moja vrata su mu širom otvorena. Želim da pomognem da se to više ne ponovi“, rekao je Obradović „Večernjim novostima“.

Interesantno je da je trener Panatinaikosa digao sidro još pre poslednje sednice Stručnog saveta, na kojoj je Svetislav Pešić jednoglasno predložen za novog selektora.

„Neko je rekao da sam tada bio „opravdano odsutan“. Dobro, ako je u tom trenutku bilo zgodno da se tako kaže, neka tako i ostane. Sada kažem da sam podneo ostavku i da mislim da sam u tom telu stvarno proveo dosta vremena“, objasnio je Obradović.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Glasao za sebe a sad se premišlja
Predrag Bojić, generalni direktor KSSCG, objašnjava kako to da se Svetislav Pešić, koji je na sednici Stručnog saveta podigao ruku za svoj izbor, i dalje dvoumi da li da prihvati mesto selektora

Odluka da li će Svetislav Pešić i zvanično postati selektor reprezentacije SCG biće doneta u narednih nekoliko dana. Po tom pitanju mišljenja su oprečna. Jedini veruju da će se proslavljeni trener vratiti na kormilo plavih, dok drugi smatraju da prvom strategu Lotomatike najveći problem stvaraju obaveze u klubu iz Rima. Predrag Bojić, generalni direktor KSSCG, i dalje veruje da će Pešić prihvatiti selektorsko mesto i demantuje glasine da u samom savezu postoji frakcija koja ne želi Karija na toj funkciji.

- Pešić je i dalje jedini kandidat za selektora i to vam govori da smo i dalje ozbiljno računamo na njega. Ima jednoglasnu podršku od svih u Savezu, sve ostalo što se provlači prethodnih dana su neistina. Verujem da će Kari u narednih dva do tri dana doneti konačnu odluku, odnosno, da će odgovor biti pozitivan. U ovom trenutku najveći problem su njegove obaveze prema Lotomatici i tu se koplja lome - rekao je Bojić za Start.

Da li postoji solucija u slučaju da Pešić odbije selektorsko mesto?

Razmišljamo u tom pravcu i veoma brzo ćemo rešiti problem u slučaju da Pešić odbije tu funkciju. Kao što smo pričali, poslednji rok za izbor selektora je 1. februar i dotle ćemo sigurno imati mnogo jasniju sliku. Svi smo u iščekivanju njegovog odgovora, pogotovo što trener Rome ima veliku podršku celokupne javnosti.

Kako to da se čovek koji je na sednici Stručnog saveta glasao za sebe, sada premišlja da li da prihvati mesto selektora?
Potpuno ste u pravu i to je jedan od argumenata da prihvati selektorsku funkciju. Nisam razmišljao u tom pravcu, ali dobro ste zapazili taj momenat. Nadam se da nećemo doći u takvu poziciju i da će Pešić biti strateg plavog tima u narednom periodu - dodao je Bojić.

Generalni direktor KSSCG saglasan je s inicijativom da je došlo vreme da se podmladi reprezentacija, ali smatra da se ne možemo odricati ni rezultata.

- Vreme je da dođe do promena u igračkom kadru reprezentacije, ali mi smo košarkaška nacija i nemamo pravo da ne idemo na rezultat. Cilj i treba da nam bude Olimpijske igre u Pekingu 2008. godine. Pored toga javnost je polako počela da shvata da više nismo najveći favoriti na velikim takmičenjima.
M. Nastić

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Blago onom ko ode u Japan
Predrag Bogosavljev upoznao se s uslovima u kojima će plavi trenirati i igrati utakmice na SP

Predrag Bogosavljev nedavno se vratio iz Japana gde je na žrebu za Svetsko prvenstvo predstavljao našu delegaciju. Po određivanju sastava grupa Bogosavljev je posetio Sendai, domaćina A grupe, i upoznao se s uslovima smeštaja i dvoranama u kojima će plavi trenirati i igrati utakmice.

- Hotel u kojem će boraviti naši reprezentativci u preliminarnoj rundi izvan je grada, u lepom okruženju i ispunjava najviše standarde. Dvorana može da primi šest hiljada navijača, ali mali problem predstavlja udaljenost jer je neophodno 45 minuta vožnje od hotela - kaže Bogosavljev.

Završna faza Mundijala održaće se u Saitami koja ima 10 miliona žitelja.
- Sportski centar u Saitami izgleda velelepno. Dvorana poseduje pokretni zid, pa u zavisnosti od vrste sporta i veličine terena može da primi od 20.000 do 40.000 ljudi. Zanimljivo je da ova arena postoji već 10 godina i zaista izgleda čudesno. Nema sumnje da je Japan apsolutno spreman za Svetsko prvenstvo, a uslovi su zaista odlični. Interesantno je da je košarka sve popularnija u Zemlji izlazećeg sunca, pa trenutno imaju čak 600.000 registrovanih košarkaša, a planetarni šampionat doneće novi zamajac igri pod obručima.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Predsednik KSSCG Goran Knežević razgovarao sa trenerom Lotomatike
Pešić pomerio rok za tri dana
Još nije uspeo da razgovara sa predsednikom Lotomatike Klaudijom Totijem lično, ali za mene je Svetislav Pešić praktično selektor. Nemamo u rezervi drugog kandidata, rekao Knežević

Nadao se predsednik UO KSSCG Goran Knežević da će kandidat za selektora, Svetislav Pešić, preseći do 23. januara hoće li sesti na klupu plavih, ali mu se želja nije ostvarila. Trener rimske Lotomatike uzeo je juče novi, verujemo, poslednji tajm aut. Konačan odgovor, kao u kvizu "Milioner" trebalo bi da obelodani do srede, a poznato je, da posle izgovorenog, "da ili ne" više nema premišljanja.

- Pešić nije uspeo da razgovara sa predsednikom Lotomatike Klaudijom Totijem, ali smo se dogovorili da donese odluku naredna dva-tri dana. Podsetiću, poslednji rok za Pešića je 1. februar, a on je još na Stručnom savetu, krajem prošle godine načelno prihvatio selektorsku funkciju već posle deset minuta sednice - objašnjava Goran Knežević.

Đukanović podržao plave

Knežević se u subotu sastao sa čelnicima KS Crne Gore i sa premijerom Milom Đukanovićem.
Možemo li na Mondijalu računati na igrače iz južne republike, ako se Crna Gora na referendumu odluči za nezavisnost?
- Crnogorski igrači neće imati smetnju da u 2006. godini zaigraju za Srbiju i Crnu Goru, bez obzira na ishod referenduma - rekao je Goran Knežević.

To je poznato. Međutim, stvari nisu jednostavne kako se čini na prvi pogled?
- Većina problema je rešeno, ostali su neki tehnički problemi. Pešić želi da lično obavi razgovore sa svim kandidatima za nacionalni dres, a sa Rimljanima ima dve utakmice nedeljno. Pitanje je kako će fizički da stigne na više strana.

Spominjalo se da bi Vlade Divac u Pešićevom timu trebalo da ima ulogu tim menadžera, kao Žarko Paspalj u prethodnom stručnom štabu. Postoji li mogućnost da eventualno Divac obavi razgovore sa igračima?
- Savez je predložio Pešiću da ovlasti čoveka koji će putovati u Ameriku i obaviti preliminarne razgovore. Divac, Đorđević, Bodiroga, Bora Stanković, Bojić, ja, bilo ko... Pešić je ipak jasno stavio do znanja da želi pregovore sa igračima u četiri oka, na kojima će izneti svoj plan.

Ako trener Lotomatike shvati da nema "lufta" u kalendaru?
- Smatram da se to neće dogoditi. Lično, za mene je Svetislav Pešić, praktično selektor. Čekamo samo zvanično "da".

Dobro, ako trener Lotomatike digne ruke od selektorskog posla?
- Ni u drugim reprezentacijama sada se ništa ne događa, nigde ne kasnimo. Hipotetički, selektora možemo da izaberemo i za dva, tri meseca i nemamo u rezervi drugog kandidata - zaključio je Goran Knežević.

Kari dovodi Trifunovića

Izvori Glasa bliski Svetislavu Pešiću tvrde da je trener Lotomatike već doneo odluku, odnosno da će sasvim sigurno prihvatiti ulogu novog-starog selektora naše reprezentacije. Pešić se, kako tvrde naši izvori, dugo "lomio", najviše zbog ranije ugovorenih obaveza prema sponzorima (poput "Adidasa"), ali je na kraju prevagnula želja da pomogne plavima kada im je najteže. Ostalo je još nekoliko stvari koje treba da dogovori sa Savezom, kao što je puna autonomija pri odlučivanju svega što je u vezi sa seniorskom reprezentacijom. Takođe, čeka se i odluka o tome ko će preuzeti mlađe selekcije, za šta najviše šansi ima bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović.
A. J.

N. Radojević

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Gluvi telefoni
Svetislav Pešić demantovao predsednika Saveza Gorana Kneževića i ponovio da će konačnu odluku doneti do 1. februara

Kakav odgovor? - začuđeno je pitao Svetislav Pešić i demantovao predsednika KSSCG Gorana Kneževića da će pre roka doneti konačnu odluku o njegovom imenovanju za selektora.

- Kao što smo se dogovorili 1. februar će biti poslednji rok, a dotle ću da razmislim o svemu. Ljudi, nemam vremana jer sa Lotomatikom igram utakmice sredom i subotom, a u međuvremenu treba da putujem po svetu i razgovaram sa potencijalnim reprezentativcima. Da li ste vi svesni da mi nemamo reprezentaciju, a ja nisam tako dobar trener da bih mogao da skupim ekipu 1. jula, odradim nekoliko taktičkih treninga i odem na Svetsko prvenstvo. To od mene ne možete da tražite - rekao je Pešić.

Knežević i dalje optimista

Stekao se utisak da je Svetislav Pešić sve dalje od preuzimanja mesta selektora.
- Nisam takvog mišljenja i verujem da će na kraju ispasti sve kako treba. Po prirodi sam optimista. Ne verujem da bi Pešić prihvatio kandidaturu da nije voljan da ponovo vodi reprezentaciju - rekao je Knežević.

Očigledno da se vi i prvi čovek KSSCG igrate gluvih telefona. Knežević nam je rekao da se vaša odluka očekuje u narednih 24 sata.

- Pozdravite gospodina Kneževića i recite mu da će odgovor na to pitanje dobiti kao što smo se dogovorili. To nije samo pitanje izbora selektora, već to iziskuje dodatna odricanja. Ne želim da se prihvatim posla samo da bih bio na čelu reprezentacije.

Da li vam obaveze u klubu stvaraju najveći problem?
- To neme veze sa Lotomatikom i predsednikom Totijem. Ponavljam, nemam vremena. Problem je u meni samom, odnosno kako sve to ukomponovati. Dođe mi da sve ostavim i zaboravim na reprezentaciju, jer stvara mi veliki pritisak. Ako prihvate moj plan i program, postoje šanse da budem selektor, u suprotnom sve propada - kazao je Pešić.

Goran Knežević, predsednik KSSCG očigledno nije bio obavešten, ali u ponovljenom razgovoru sa Pešićem ispravio se i potvrdio da odluku o novom selektor neće biti doneta do 1. februara.

- Očekivao sam da bi Pešić mogao doneti odluku u toku jučerašnjeg dana, ali u naknadnom telefonskom razgovoru potvrdio da je 1. februar poslednji rok. Postoje problemi i verujem da ćemo u narednom periodu naći rešenje koje zadovoljava sve strane. U Savezu svi jednoglasno podržavaju Karija i spremni smo da mu pomognemo u svakom pogledu - rekao je prvi čovek KSSCG.
M. Nastić

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
24/01/2006 | Izvor: B92, Beta
B92: Pešić odbio mesto selektora!

Trener rimske Lotomatike Svetislav Pešić neće ponovo biti selektor košarkaške reprezentacije SCG! Pešić u razgovorima sa čelnicima rimskog kluba nije uspeo da razreši svoj status u Lotomatici, pa je odbio ponuđeno mesto selektora reprezentacije SCG. Prvi operativac Kuće košarke Predrag Bojić po dobijanju negativnog odgovora je rekao:

"Moram da konstatujem da Svetislav Pešić neće preuzeti kormilo reprezentacije i mesto saveznog kapitena. Posle dugih pregovora i gotovo svakodnevnih kontakata dobili smo negativan odgovor. Pešić je svoju odluku saopštio pre 1. februara koji je postavio kao krajnji rok. U razgovoru koji je obavio sa predsednikom Rome konstatovao je da ne bi mogao da uskaldi sve obaveze i u potpunosti se posveti plavima. Savez će u najkraćem roku obaviti razgovore sa članovima Stručnog saveta u cilju pronalaženja najboljeg rešenja," rekao je Bojić za sajt KSSCG.

Pešić je na klupi nacionalne selekcije tadašnje SR Jugoslavije proveo dva velika takmičenja – Evropsko prvenstvo u Turskoj i Svetsko prvenstvo u Indijanapolisu. Na oba takmičenja naša selekcija je osvojila zlatnu medalju, a posle toga usledila su tri uzastopna neuspeha pod vođstvom Vujoševića i Obradovića.

Predsednik Košarkaškog saveza SCG Goran Knežević, u izjavi za Betu rekao je da je sa Pešićem vodjeno više razgovora u kojima su mu predočene sve obaveze i uslovi pod kojima bi obavljao dužnost selektora, a razmotreni su i svi argumenti koje je u tim razgovorima on iznosio. Pešića su predložili članovi Stručnog saveta, ali je on ovu ponudu odbio, sa obrazloženjem neće moći da uskladi obaveze selektora sa radom u svom klubu Lotomatika Roma.

"Tokom noći očekujem i zvanični, pismeni odgovor Pešića na ponudu saveza", izjavio je Knežević. Predsednik KSSCG nije želeo više da komentariše Pešićevu odluku i nije želeo da govori o daljim planovima košarkaške organizacije.

Pešić je član stručnog saveta, tela u sastavu KSSCG koje predlaže kandidate za mesto selektora.
Priredio: Igor Vujičin
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Jao, spanska serija...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Ni Ivković neće na klupu reprezentacije

U godini u kojoj bi košarkaška reprezentacija SCG trebalo da brani zlatnu medalju na Mundijalu u Japanu, svetski prvaci i dalje nemaju selektora.

Posle odluke Svetislava Pešića da odbije mesto selektora nacionalnog tima, Košarkaški savez se našao pred velikim problemima, s obzirom na to da je trener rimske Lotomatike bio jedini ozbiljan kandidat koji je trebalo da vrati reprezentaciju na put stare slave posle debakla na prethodna dva evropska šampionata i Olimpijskim igrama.

Predsednik Stručnog saveta Dragan Kićanović započeo je u sredu konsultacije oko izbora kandidata za novog selektora, a prema saznanjima MONDA, prvi je kontaktiran trener moskovskog Dinama Dušan Ivković koji baš i nije bio raspoložen da se prihvati teške uloge.

Predsednik KS SCG Goran Knežević izjavio je u utorak uveče MONDU da će do predvidjenog roka, odnosno do 1. februara biti imenovan selektor.

Do isteka tog roka ostalo je još šest dana, a nije isključeno da se u medjuvremenu pojave u opticaju neka nova, ali i stara imena.

Dobro upućeni izvori tvrde da će dva beogradska kluba Stručnom savetu predložiti trenera Partizana i bivšeg selektora Duška Vujoševića, a kao mogući kandidati pominju se Zoran Sretenović, Luka Pavićević i Željko Lukajić, ali i još neka imena...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.