2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: SCG na SP u Japanu 2006!  (Pročitano 48991 puta)
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
Laki protivnici?

Ma pukli smo Smile
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Nema sanse uvek kad smo isli pognute glave vracali smo se sa medaljama....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Nema sanse uvek kad smo isli pognute glave vracali smo se sa medaljama....

iz tvojih usta u božije uši...
 al' teeeeško.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Bojić zadovoljan žrebom i grupom

Generalni direktor Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore Predrag Bojić izjavio je da je zadovoljan žrebom za Svetsko prvenstvo u Japanu, ali je istakao da je sastav grupa, ipak, manje bitan.

"Mnogo bitnije od sastava grupe jeste da napravimo dobru ekipu i imamo dobre pripreme. U principu, zadovoljan sam žrebom, ali sada stvarno više nema ni lakih ni slabih protivnika, pogotovu za ekipe sa većim ambicijama", rekao je Bojić.

"Plavi" će u Japanu braniti titulu prvaka sveta, a igraće u grupi A, sa olimpijskim pobednikom Argentinom, zatim Francuskom, Venecuelom, Libanom i Nigerijom.
U osminu finala ići će po četiri prvoplasirane ekipe i ukrštati se drugim grupama. Ako prodje u osminu fnala, SCG će za protivnika dobiti nekog iz grupe B, u kojoj su Španija, Panama, Nemačka, Japan, Novi Zeland i Angola.

"Naše ambicije jesu da prvo prodjemo u osminu finala i mislim da to možemo da uradimo. Mislim da nam je grupa dobra i da je dobra grupa sa kojom se ukrštamo", rekao je Bojić.

Generalni direktor KS SCG rekao je da savez i dalje čeka odluku Svetislava Pešića da li će prihvatiti selektorsku funkciju, što bi on trebalo da saopšti do 1. februara.

"On je i dalje naš jedini kandidat, stalno smo u kontaktu i ja se nadam da će on prihvatiti i pre 1. februara, kako bismo počeli da radimo", rekao je Bojić.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
FIBA rang-lista

1. SAD 832,2
2. SCG 708
3. Argentina 700
4. Litvanija 460
5. Španija 439
6. Italija 433
7. Rusija 362
8. Nemačka 304
9. Australija 279
10. Francuska 273

Učesnici Mundijala
Angola, Argentina, Australija, Brazil, Nemačka, Francuska, Grčka, Italija, Japan, Liban, Litvanija, Novi Zeland, Nigerija, Panama, Kina, Portoriko, Katar, Senegal, Srbija i Crna Gora, Slovenija, Španija, Turska, SAD, Venecuela
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Sve je to super, samo kad bi ja znao koja nasa ekipa i na celu s kim ide na to SP. Mozda smo trebali to da prespavamo, i da predjemo na kubanski sistem, da ne damo ni jednom igracu da ide napolje da se ne bi parama iskvario... hehehe...
Nije frka, svi mi volimo da prcamo, ali mora li tri za vece...  Smile Ako se ovi kosarkasi ugledaju malo na vaterpoliste po ponasanju, mozemo nesto i da ocekujemo na tom SP.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Suđena nam Argentina
Juče obavljen žreb za SP u košarci, koje će se u Japanu održati od 19. avgusta do 3. septembra. Plavi ponovo u grupi sa "Gaučosima"

U Japanu je juče obavljen žreb za Svetsko prvenstvo u košarci, koje će se u toj zemlji održati od 19. avgusta do 3. septembra ove godine. Reprezentacija SCG, još uvek aktuelni šampion planete, voljom žreba svrstana je u A grupu, zajedno s Argentinom, Venecuelom, Francuskom, Libanom i Nigerijom. Plavi će svoje utakmice u grupi igrati u Sendaiju.

Bez sumnje najveći rival našima biće reprezentacija Argentine, olimpijski pobednik iz Atine i vicešampion s poslednjeg svetskog prvenstva u Indijanapolisu 2002. godine, kad su ih upravo plavi savladali u finalu. Odlična selekcija, predvođena sjajnim Emenuelom Đinbijem, jednim od najboljih igrača sveta i članom San Antonija. "Gaučosi" su plasman na Svetsko prvenstvo obezbedili kao pobednici Olimpijskih igara.

Francuska je posle Argentine naš najjači protivnik u grupi. Odlična ekipa, koja je na poslednjem Evropskom prvenstvu u Beogradu upravo savladala reprezentaciju SCG u osmini finala. "Galski petlovi" su na EP osvojili treće mesto i pokazali da su tim s velikim potencijalom. Prva zvezda Francuske je Entoni Parker, takođe igrač San Antonija.

Venecuela je bila jedna od najprijatnijih iznenađenja na kvalifikacionom turniru u Južnoj Americi, osvojivši treće mesto. Čak su uspeli dvaput da savladaju SAD i time su pokazali da su odlična selekcija. Najbolji njihov igrač je Oskar Tores, košarkaš Golden Stejta.

Nigerija je plasman na šampionat obezbedila kao trećeplasirana ekipa na kvalifikacionom turniru u Africi. Ispred njih bili su Angola i Senegal. Našoj javnosti su poznata dva njihova igrača, Tundži Avodžobi i Obina Ekezije, koji su nastupali za Crvenu zvezdu.
Liban je najveći autsajder u grupi A i za nas najveća nepoznanica. Oni su izborili plasman na SP kao drugoplasirana reprezentacija na šampionatu Azije, odmah iza Kine.

Predrag Bojić, generalni direktor KSSCG, smatra da smo dobro prošli, ali da sve zavisi od naše reprezentacije.
- Mislim da to nije u ovom trenutku prioritet. Najvažnije da se mi dobro spremimo, sve ostalo će doći. Moramo priznati da su grupe C i D jače, ali sve zavisi od nas - rekao je Bojić.
Sastavi grupa

Grupa A: Argentina, Venecuela, Francuska, Srbija i Crna Gora, Liban, Nigerija
Grupa B: Španija, Panama, Nemačka, Japan, Novi Zeland, Angola
Grupa C: Litvanija, Brazil, Grčka, Turska, Australija, Katar
Grupa D: SAD, Portoriko, Slovenija, Italija, Kina, Senegal

Prvo sa Nigerijom

SCG - Nigerija (19. avgust)
Francuska - SCG (20. avgust)
SCG - Liban (22. avgust)
Venecuela - SCG (23. avgust)
Argentina - SGC (24. avgust)
Prve utakmice osmine finala igraju se 26. avgusta
Svetski prvak na Olimpijadi

Po četiri najbolje plasirane selekcije iz svake grupe izboriće plasman u osminu finala. Potom će se igrati po klasičnom kup sistemu, u kome će se najpre najbolji timovi iz preliminarne faze nadmetanja sastati s najslabijim. Pobednik Svetskog prvenstva stiče direktno pravo da igra na Olimpijadi u Pekingu.
M. Nastić

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Treba stvoriti tim
Bivši selektor plavih i trener Partizana Duško Vujošević smatra da smo dobro prošli na žrebu, ali da pravi posao tek predstoji

Duško Vujošević, trener Partizana i bivši selektor plavih, smatra da je naša grupa malo slabija od ostalih, ali ističe da je u ovom trenutku najvažnije stvaranje nove reprezentacije.

- U pitanju su nijanse i može se reći da smo dobro prošli pri žrebanju. Praviti već sada neke kombinacija nije dobro rešenje, jer uvek se dešavalo suprotno. Treba svima da bude jasno da smo mi u fazi stvaranja nove reprezentacije. Mislim da u ovom trenutku nije važno u kojoj se grupi nalazimo, već da se što bolje pripremimo za Svetsko prvenstvo - rekao je Vujošević.

Predrag Bogoslavljev, direktor marketinga i međunarodnih odnosa, prisustvovao je žrebu u Japanu i zadovoljan je grupom u kojoj se nalazi reprezentacija SCG.

- Mislim da smo imali sreće. Naša A, kao i B grupa, manje su kvalitetne od preostale dve. Lep je osećaj predstavljati zemlju s tako bogatom košarkaškom tradicijom kao što je naša, ali je to istovremeno i velika odgovornost. Upravo zato mislim da nam neće nikako biti lako da ponovimo minule rezultate s velikih takmičenja - rekao je Bogoslavljev.
M. N.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Čim se pojavi ime  Predrag Bojića kao "Generalni direktor Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore"i setim se kako su sramno najurili Stankovića odma mi se zgadi košarka...

IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
You have the point!
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.