2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53472 puta)
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Zeljko Obradovic je veliki trener, ali je za mene nula od coveka...
Nisam ovo rekao ni kada je napravio onaj skandal posle evropskog u Beogradu, i optuzio igrace za los rezultat.
Mada je i taj potez mnogo govorio o njegovom karakteru, oprostio sam mu zbog prethodnih uspeha, ali ono od preksinoc nikada necu.
Odmarao je najboljeg igraca u utakmici koja toliko mnogo znaci Partizanu, klubu kome sve duguje i kao igrac i kao trener...
Jer veliko je pitanje da li bi ikada dostigao trenerski vrh da mu Partizan kao debitantu nije poverio vodjenje onog strasnog tima koji je osvojio evropsku titulu.
Hvala ti Zeljko sto si nam tako lepo uzvratio prakticno poklonivsi pobedu, nasem konkurentu za peto mesto, sklanjanjem iz tima svog najkorisnijeg igraca.
I nadam se da ce te zreb u nerednim godinama drzati podalje od Pionira, jer bi i mene ipak koliko god bio ljut na tebe, svaki put kada bi ti mi grobari zvizdali jedan deo srca zaboleo... I to onaj deo koji se jos seca svih lepih trenutaka i uspeha koje si imao sa Partizanom i reprezentacijom.
I jos se nadam da ce ovaj post nekako stici do Zeljka, jer zelim da zna koliko je povredio mene i mnoge druge navijace Partizana svojim postupkom.
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
Ja nisam ni očekivao pomoć od njega... Znao sam da će Unikaha da dobije... Valjda će proraditi naš inat da zgazimo Unikahu kao što smo Olimpiju...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
SNO­VI (NI)SU RE­AL­NOST

Srp­ski šam­pi­on će u pre­o­sta­la dva ko­la elit­nog tak­mi­če­nja
po­ku­ša­ti da se do­mog­ne fa­mo­znog dru­gog

Ni vi­so­ka po­be­da pro­tiv "zmaj­če­ka" ne ga­ran­tu­je ula­zni­cu za TOP 16,
ali je ogro­man mo­tiv da cr­no-be­li ostva­re jed­nu od naj­ve­ćih že­lja u 2007.

Ka­pi­ten Pe­tar Bo­žić se na­da iz­ne­na­đe­nju u Ati­ni sle­de­će ne­de­lje

No­va go­di­na je pro­šla, a sno­vi cr­no-be­lih su tek po­če­li da se ostva­ru­ju. Po­red uobi­ča­je­nih že­lja ve­za­nih za zdra­vlje, sre­ću, za­vid­no me­sto u Par­ti­za­no­voj ko­šar­ka­škoj po­ro­di­ci na le­stvi­ci že­lja u 2007. za­u­zi­mao je (i još za­u­zi­ma) pro­laz u dru­gu run­du Evro­li­ge. Po­sle 12. ko­la za­klju­čak je da se tim iz Hum­ske na­la­zi na po­la pu­ta. Ko­li­ko je pro­ho­dan, to­li­ko je i ne­iz­ve­stan.

Pro­tiv Olim­pi­je pre dve ve­če­ri cr­no-be­li su de­mon­stri­ra­li svu sna­gu ras­ko­šnog ta­len­ta. Bi­će i onih ko­ji će re­ći da su Slo­ven­ci igra­li bez dvo­ji­ce naj­bo­ljih, Mi­li­ća i Ra­ni­ka, ali zar je la­ko bi­lo kog ri­va­la, u bi­lo kom tak­mi­če­nju, sa­vla­da­ti sa 46 raz­li­ke?

- Utak­mi­ca je bi­la od ve­li­ke va­žno­sti i ta­kav smo ima­li pri­stup.

Ni­smo raz­mi­šlja­li o Olim­pi­ji. Zna­li smo da re­zul­tat za­vi­si sa­mo od nas, sre­ćom, is­po­što­va­li smo do­go­vor - pri­ča Du­šan Kec­man.

Po­be­da je vi­še ne­go ube­dlji­va?

- Re­zul­tat je od­raz na­še že­lje i ulo­že­nog tru­da. Ko­rak smo bli­ži TOP 16 Evro­li­ge, ma­da nam je Uni­ka­ha ma­lo po­kva­ri­la ra­ču­ni­cu. Šta je, tu je. Ide­mo ste­pe­nik, po ste­pe­nik. Do­bro je tri­jumf iz­ra­žen sa ve­li­kom raz­li­kom, jer je mo­gu­će da baš naj­bo­lji še­sto­pla­si­ra­ni tim iz na­še gru­pe iz­va­di vi­zu za dru­gi krug.

Lu­ka Bog­da­no­vić je po­sao oba­vio za pre­la­znu oce­nu. O na­stav­ku tak­mi­če­nja kril­ni igrač cr­no-be­lih po­zi­tiv­no raz­mi­šlja.

- Pre po­čet­ka me­ča smo zna­li ko­li­ko nam je bit­na utak­mi­ca. Od­i­gra­li smo ozbilj­no i re­zul­tat ni­je mo­gao da iz­o­sta­ne. Olim­pi­ja do­sta osci­li­ra ove se­zo­ne, ali ni­su nas za­va­ra­li.

Ka­pi­ten Pe­tar Bo­žić je sa dve troj­ke upot­pu­nio sli­ku o sjaj­nom iz­da­nju ti­ma iz Hum­ske.

- Ono o če­mu pri­ča­mo ce­le se­zo­ne ko­nač­no smo pre­ne­li na te­ren. Od­i­gra­li smo kon­cen­tri­sa­no i sa­da ras­te­re­će­ni ide­mo u Ati­nu da po­ku­ša­mo da iz­ne­na­di­mo Pa­na­ti­na­i­kos.

Igra­či sa klu­pe po­sti­gli su 34 od ukup­no 106 po­e­na. Kao i uvek, No­vi­ca Ve­lič­ko­vić je osta­vio sr­ce na te­re­nu.

- Te­ško je ne­ko­ga iz­dvo­ji­ti u ova­ko ube­dlji­voj po­be­di. Bi­lo je ma­lo stra­ha zbog va­žno­sti utak­mi­ce, ali ona je ne­sta­la sa pr­vim po­e­ni­ma i sjaj­nom po­dr­škom sa tri­bi­na. Ako nam se uka­že pri­li­ka tra­ži­će­mo po­be­de u oba pre­o­sta­la me­ča. Po­treb­no je i ma­lo sre­će, ko­ja nam baš ni­je bi­la sa­ve­znik u ne­kim utak­mi­ca­ma - na­gla­sio je Ve­lič­ko­vić.

NE­IZ­BE­ŽNE KAL­KU­LA­CI­JE

Ima gla­va da bo­li

U slu­ča­ju da Par­ti­zan, Uni­ka­ha i Ci­bo­na, što ni­je is­klju­če­no, pr­vi krug za­vr­še sa iden­tič­nim sko­rom, od­lu­či­va­će ukup­na koš raz­li­ka u du­e­li­ma ovih ri­va­la. Na­rav­no, uslov je da cr­no-be­li po­be­de tim iz Ma­la­ge u po­sled­njem ko­lu (uz pret­po­stav­ku da Uni­ka­ha sle­de­će ne­de­lje sa­vla­da Lo­to­ma­ti­ku) i u tom slu­ča­ju, u tro­u­glu je skor iz­me­đu svih ti­mo­va 1-1.

Naš šam­pi­on je tre­nut­no naj­sla­bi­ji u kru­gu. Ra­ču­ni­ca ka­že da po­be­da pro­tiv Uni­ka­he sa vi­še od 13 raz­li­ke Par­ti­zan "lan­si­ra" is­pred Špa­na­ca, dok bi tri­jumf od 23 raz­li­ke cr­no-be­le usto­li­čio na po­zi­ci­ju broj če­ti­ri pred na­sta­vak tak­mi­če­nja.

Ako Ci­bo­na u po­sled­nja dva ko­la ostva­ri dve po­be­de (ma­da bi bi­lo sjaj­no da sve me­če­ve iz­gu­bi), on­da bi Par­ti­za­nu za po­zi­ci­ju broj pet od­go­va­rao tri­jumf sa vi­še od osam raz­li­ke pro­tiv Uni­ka­he.

U Hum­skoj ra­ču­na­ju da bi mo­gli u TOP 16 i kao naj­bo­lja še­sto­pla­si­ra­na eki­pa, ali i u tom slu­ča­ju ve­li­ki udeo će ima­ti ukup­na koš raz­li­ka. Pro­tiv Olim­pi­je Par­ti­zan je "ubio dve mu­ve" jed­nim udar­cem, sa­mleo je Lju­bljan­ča­ne, a ve­li­ki mi­nus is­to­pio sko­ro na nu­lu.

Ma­te­ma­ti­ka je sa­stav­ni deo cr­no-be­le sva­ko­dne­vi­ce. Od broj­ki gla­va da za­bo­li.

MI­LEN­KO TE­PIĆ

Bi­lo je sjaj­no

Mla­di Mi­len­ko Te­pić se ni­je upi­sao u li­stu stre­la­ca, ali je sa pet asi­sten­ci­ja i tri sko­ka dao ve­li­ki do­pri­nos bri­ljant­nom iz­da­nju cr­no-be­lih.

- Zna­li smo da smo bo­lji od Olim­pi­je, ali to smo mo­ra­li da do­ka­že­mo i na te­re­nu. Sjaj­no je is­pa­lo. Igra­li smo le­po, atrak­tiv­no i što je naj­va­žni­je, efi­ka­sno. Za­i­sta je bi­lo mi­li­na igra­ti u ona­kvom am­bi­jen­tu.

Ide­mo da­lje, do ko­nač­nog ci­lja - is­ta­kao je Te­pić.

PRE­DRAG DROB­NjAK

Bez kri­ti­ke

Sla­vio je Pre­drag Drob­njak mno­go po­be­da u bo­ga­toj ka­ri­je­ri, ali je uvek znao da osta­ne čvr­sto na ze­mlji.

- Šta re­ći o utak­mi­ci ko­ja se za­vr­ši sa sko­ro 50 raz­li­ke. Glu­po je iz­dva­ja­ti što je bi­lo do­bro, a šta lo­še. Oči­gled­no je da će meč sa Uni­ka­hom od­lu­či­va­ti, ma­da ni u Ati­nu ne ide­mo sa be­lom za­sta­vom. Ne bih, me­đu­tim, još da pra­vi­mo bi­lo ka­kve kal­ku­la­ci­je - is­ta­kao je naj­ko­ri­sni­ji igrač cr­no-be­lih ove se­zo­ne.

ISTO­RI­JA

Za­ča­ra­na še­sti­ca

U pro­te­klih pet se­zo­na naš šam­pi­on je dva pu­ta tak­mi­če­nje za­vr­ša­vao sa sko­rom od šest po­be­da i osam po­ra­za, i oba pu­ta je za pe­dalj ostao is­pod cr­te.

U se­zo­ni 2001/02. za­u­zeo je še­sto me­sto, dok je sa iden­tič­nim sko­rom dve go­di­ne ka­sni­je bio sed­mi. In­te­re­sant­no je da su ta­da čak če­ti­ri ti­ma (Olim­pi­ja, Or­tez, AEK i Par­ti­zan) pr­vi deo za­vr­ši­li sa bi­lan­som 6-8.

SPEC.

Pro­tiv Olim­pi­je ni­je ostva­re­na naj­u­be­dlji­vi­ja po­be­da u evrop­skim okvi­ri­ma, ali je­dan re­kord je, ipak, pao. Par­ti­zan je meč za­vr­šio sa 144 in­dek­sna po­e­na!

Pre­va­zi­đen je do­met iz me­ča sa Ma­ka­bi­jem - 124.

NAJ­U­BE­DLjI­VI­JE PO­BE­DE U EVRO­PI

1985/86. - KUP RA­DI­VO­JA KO­RA­ĆA

1/16 fi­na­la: Par­ti­zan - Šor­lo­ten­burg (Ne­mač­ka) 129:59

1988/89. - KUP RA­DI­VO­JA KO­RA­ĆA

1/8 fi­na­la: Par­ti­zan - Lev­ski (So­fi­ja) 128:49

2006/07. - EVRO­LI­GA

Gru­pa: Par­ti­zan - Olim­pi­ja 106:60

1979/80. - ŠAM­PI­O­NA

Gru­pa: Par­ti­zan - Al Hi­had (Si­ri­ja) 111:67

1976/77. - KUP ŠAM­PI­O­NA

Gru­pa: Par­ti­zan - Aka­de­mik (So­fi­ja) 117:74

1985/86. - KUP RA­DI­VO­JA KO­RA­ĆA

Gru­pa: Par­ti­zan - Kon­te­ri (Luk­sem­burg) 101:60

"NAJ" TRI­JUM­FI U EVRO­LI­GI

2002/03. Mon­te­pa­ski - Bu­duć­nost 112:49 (63)

2003/04. CSKA - Kr­ka 89:35 (54)

2006/07. Hu­ven­tud - Uni­ka­ha 105:52 (53)

2004/05. Olim­pi­ja­kos - Efes Pil­sen 59:110

2006/07. Par­ti­zan - Olim­pi­ja 106:60

2002/03. Ma­ka­bi - Kli­ma­mio 118:74

BO­RIS BA­KIĆ

Svi u tran­su

Mla­di Bo­ris Ba­kić na ne­što vi­še od mi­nut pre kra­ja me­ča do­bio je naj­ve­će ova­ci­je pu­bli­ke. Uba­cio je troj­ku za ne­ve­ro­vat­nih 50 raz­li­ke (102:52).

- Ni­sam znao zbog če­ga su na­vi­ja­či u tom tre­nut­ku bi­li u tran­su. Ni­sam gle­dao na se­ma­for ka­da sam šu­ti­rao, ali naj­va­žni­je je da sam po­go­dio. Ipak, tri­jumf je ono što se pam­ti - re­kao je Ba­kić.

Tri­jumf je vi­še ne­go ube­dljiv?

- Od­i­gra­li smo u vi­so­kom ni­vou 38 od 40 mi­nu­ta utak­mi­ce. Isti­na je da su go­sti bi­li osla­blje­ni, ali ni nas ni­ko ni­je pi­tao u kom sa­sta­vu igra­mo ka­da smo bi­li li­še­ni uslu­ga po­je­di­nih igra­ča. Gu­ra­mo da­lje. Sa­da se okre­će­mo me­ču sa FMP, a on­da ras­te­re­će­no na meg­dan Pa­na­ti­na­i­ko­su - ka­že Ba­kić, ko­ji se po­la­ko vra­ća u ri­tam po­sle tro­me­seč­ne pa­u­ze zbog po­vre­de de­sne ša­ke.

Izvor: Sport
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 18:26:06 od Dragan, Beograd »
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Danilović: Partizan ide u "Top 16"!

Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, smatra da je kucnuo čas da se njegov tim posle dugo vremena nadje medju 16 najboljih ekipa u Evropi. Sudeći po dosadašnjim rezultatima, odlučivaće poslednje kolo i meč sa Unikahom u Beogradu.

Danilović ne želi da se puno bavi kalkulacijama, kojom razlikom treba dobiti prvaka Španije.

"Rezultati od četvrtka ne utiču puno na našu sudbinu. Sve se svodi na to da mi moramo da dobijemo utakmicu protiv Unikahe. Dobro nam je došlo što smo Olimpiju pobedili tako velikom razlikom, jer to može puno da znači prilikom raspleta grupe", izjavio je predsednik crno-belih, koji je u petak boravio u Banjaluci kao gost prvog čoveka Republike Srpske Milorada Dodika.

Partizan, kog je sadašnji predsednik zajedno sa Aleksandrom Djordjevićem 1992. godine predvodio do jedine titule prvaka Evrope, u poslednjih pet sezona završava takmičenje već posle prve faze. Od učešća na Fajnal foru 1998, crno-beli spadaju u evropski prosek, iako imaju potencijal za veće domete.

Kako načiniti taj korak dalje?

"Znate kako je, koliko para toliko muzike. Teška je situacija u zemlji, pa samim tim i u sportskim klubovima. Partizan ima jednu stvar, koju decenijama gaji, a to je paralelno razvijanje mladih košarkaša i pravljenje rezultata, što je, priznaćete, mnogo teško. Osim prošle sezone, uvek nam je nedostajala jedna ili dve pobede za plasman u drugu rundu Evrolige. Ja se nadam da ćemo ove godine konačno proći u Top 16".

Svojevremeno ste bili veliki protivnik Jadranske lige. Da li ste u medjuvremenu promenili stav?

"Stav Partizana je poznat još od 2000. godine. Mi smo uvek bili za jaku Srpsku ligu. Bili smo ucenjeni da igramo na Jadranu. Sigurno je da bi liga imala veći značaj kada bi imala prohodnost u Evroligu. Ovako nema velikog interesovanja osim kada igraju Partizan, Cibona i Crvena zvezda. Po gostovanjima na koje idemo, vidim da takmičenje gubi na značaju".

Srpska košarka osim rezultatske krize proživljava i krizu rukovodjenja. Još nije usvojen statut KS Srbije.

"Radna grupa je prihvatila predlog. To je slično kao i u politici, uvek imate opoziciju, uvek ima različitih mišljenja. Usvojen je u dogovoru sa svim klubovima, sa 19 klubova. Ne valja ako neko traži svoje sitne interese. Partizan, kao i ostali klubovi, smatra da lošu stvar u košarci predstavlja taj mandatski sistem. Jer, Skupština izabere predsednika i da mu pravo da sam izabere pet ljudi. To je malo previše, pa zvao se predsednik Danilović, Divac ili neko drugi. Sve se lomi oko toga, oko tih sitnih interesa".

Danilović je najavio i gostovanja Partizana u Republici Srpskoj, kao i pomoć klubovima iz RS.

"Partizan i Srbija imaju veliki broj navijača na ovim prostorima. Partizan će doći u Banjaluku u prvom slobodnom terminu. Potičem iz Sarajeva, ali sam vezan za Srpsku. Uvek ćemo rado da se odazovemo pozivu klubova iz RS, a pomoći ćemo i na polju stručnog razvoja i logistike".

Izvor: MTS-Mondo

Kosta Perović u idealnoj petorci kola

Centar Partizana Kosta Perović pružio je sjajnu partiju na meču 12. kola protiv Olimpije (106:60), a priznanje mu je stiglo u petak, u vidu imenovanja u idealnu petorku Evrolige. Perović je sa 20 poena (šut za dvojku 9-11), tri skoka i četiri asistencije zaradio indeks 32, isto kao bek Efes Pilsena Dru Nikolas.

Zvanje MVP kola ravnopravno je pripalo najboljem skakaču ove sezone i jednom od najvećih asova u istoriji Evrolige.

Član Klimamija Džejms Tomas je u pobedi nad Taukeramikom nanizao 16 poena, 19 skokova i četiri asistencije, dok je centar Makabija Nikola Vujčić bio najzaslužniji za trijumf nad Cibonom, zabeleživši 29 poena (šut za dvojku 12-17), sedam skokova i šest asistencija.

Petorku kola kompletirao je plejmejker Taukeramike, Argentinac Pablo Pridjoni. On je sakupio 31 indeksni poen, a samo dva skoka nedostajala su mu da ostvari "tripl-dabl". Pridjoni je postigao 12 poena, uhvatio osam lopti i podelio okruglo deset asistencija.

U generalnom plasmanu za najkorisnijeg igrača Evrolige vodi Vujčić sa prosečnim indeksom 23,92, drugi je Majk Batist iz Panatinaikosa (20,0), dok krilni centar Partizana Predrag Drobnjak zauzima sedmo mesto sa 19,0 indeksnih poena po utakmici.

Povratnik u crno-beli dres uz to je četvrti strelac takmičenja sa prosekom od 16,5 pogodaka, deseti skakač (7,08), ali i sedmoplasirani po broju izgubljenih lopti (2,92).

Najbolji košgeter Evrolige trenutno je bek Barselone Huan Karlos Navaro sa 18,5 poena po meču, Tomas je prvi skakač (10,2), a Pridjoni asistent (5,2).

Mladi Riki Rubio iz Huventuda vodi na listi "kradljivaca" lopti (3,78), dok Markus Hejslip iz Efesa drži primat medju blokerima (2,17), ispred Perovića i Majkla Bauera iz Orteza (po 1,5).

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Znaci u sledecem kolu navijamo za:
1.Partizan protiv Panatenaikosa, ako ne moze da pobedi makar da ne izgubi sa 101 razlikom
2.Huventud protiv Cibosa
3.Romu protiv Unikahe
4.Fenerbahce protiv Napolija
Bilo bi fino, kada bi dosao jedan sistem 2 od 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Allez Lyon

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 112
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Mislim da ce partizan pobediti u Atini,i kod kuce i sigurno proci dalje!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Mozda ce Obradovic sada odmarati celu prvu petorku, a ne samo najboljeg igraca... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Tomašević u Atini dočekuje crno-bele

Bez popusta za Partizan

Jedan od pravih domaćina košarkašima Partizana sutra u Atini biće Dejan Tomašević, bivši igrač crno-belih, danas centar Panatinaikosa, lidera grupe B Evrolige.

Trofejni reprezentativac u svakoj prilici izražava veliku ljubav prema klubu iz Humske, priseća se lepih dana bogate karijere, ali ni ovog puta ne ostavlja mesta nagađanjima.

- Partizan neće imati popusta u Atini, bez obzira na to što smo u tom klubu bili i trener Obradović, Vujanić i ja. Ništa ne menja ni činjenica da je Panatinaikos odavno obezbedio plasman u Top 16 Evrolige. Svi mi smo veliki profesionalci, družićemo se u Atini, to sigurno, ali na terenu mislimo samo na trijumf. Valjda zbog takvog pristupa poslu, evropski klubovi cene naše igrače i trenere - naglašava Dejan Tomašević.

Srpski internacionalac u redovima zelenih ne propušta priliku da svaki put kada je u prilici preko satelita pogleda mečeve crno-belih.

- Prilično sam upoznat s tim kako Partizan igra, gledao sam valjda 90 odsto utakmica koje su prenošene na TV. Primećujem da igraju mnogo kvalitetnije i zrelije nego proteklih sezona. Igra Partizana se doskora zasnivala isključivo na partijama Dejana Milojevića, sada su mnogo raznovrsniji. Povratkom Predraga Drobnjaka dobili su mnogo na iskustvu, a uz njega i ovi mlađi daju više. Mi ćemo u sredu možda biti malo rasterećeniji i naš najveći kvalitet je to što na većini utakmica konačan ishod zavisi od nas samih. Dobra je stvar što ćemo posle jednog paklenog ritma i četiri teška gostovanja prvi put u 2007. igrati jednu evroligašku utakmicu kod kuće. I naše navijače, na meču s Partizanom, želimo da obradujemo pobedom.

Tomašević, i pored svega, ne brine za sudbinu Partizana u Evroligi.

- Unikaha je velika šansa mog bivšeg kluba. Partizan je u toj utakmici poslednjeg kola favorit. Naš jedini poraz u Evropi jeste baš od ekipe iz Malage, ali je to bila Panatinaikosova najlošija utakmica u sezoni. Evidentno je da ne igraju tako dobro kao prošle godine, ostali su bez Garbahose i još nekoliko ključnih igrača. Ukazaću ljudima iz Partizana na to da Unikaha umnogome zavisi od igre centra Santjaga koji je povređen i pitanje je koliko će biti spreman za desetak dana. Smatram da će Partizanu biti mnogo lakše da pobede Unikahu nego što je to bio slučaj kada su savladali Huventud. Na kraju, najveća Partizanova prednost biće navijači, a u takvom ambijentu Top 16 je nadohvat ruke. Ako crno-beli odigraju na nivou drugog poluvremena utakmice sa FMP-om, onda očekujem da ćemo zajedno u drugi krug takmičenja - zaključuje Dejan Tomašević.

Panatinaikos je u prvom delu takmičenja pobedio Partizan - 73:65.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
Znaci u sledecem kolu navijamo za:
1.Partizan protiv Panatenaikosa, ako ne moze da pobedi makar da ne izgubi sa 101 razlikom
2.Huventud protiv Cibosa
3.Romu protiv Unikahe

Bolje da sutra dobije Unikaha nego Roma... U slučaju da Roma pobedi poslednjem kolu imala bi Cibose kući i pobedom bi bila ispred Partizana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Vujošević: Moramo da verujemo u pobedu nad PAO

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da njegova ekipa mora da veruje u pobedu nad Panatinaikosom u Atini, jer je to osnova za svaki uspeh.

"Nije realno očekivati pobedu nad Panatinaikosom, ali da bi čovek uspeo, mora da veruje u to", rekao je Vujošević u Atini gde će se u sredu igrati utakmica 13. kola Grupe B Evrolige.

Atinjani bi možda mogli da nastupe bez centra Majkla Batista, koji je u dosadašnjem toku takmičenja beležio u proseku više od 16 poena i sedam skokova po meču. Vujošević je, međutim, rekao da mu ta informacija ne znači mnogo.

"Ova ekipa Panatinaikosa je godinama stvarana da bude jedan od glavnih konkurenata u Evroligi i nijedan igrač nije tu rezervni niti odsustvo bilo koga može nešto bitno da promeni", rekao je Vujošević.

Partizan je u dosadašnjem toku takmičenja u Grupi B ostvario pet pobeda i doživeo sedam poraza, dok je Panatinaikos izgubio samo jednu utakmicu i to prošle nedelje od Unikahe.

Direktan plasman medju 16 najboljih ekipa takmičenja garantuje osvajanje jednog od prvih pet mesta na tabeli grupe, što bi Partizanu osigurale samo pobeda nad Panatinaikosom i u poslednjem kolu nad domaćom Unikahom.

Partizan bi, medjutim, do sledeće faze mogao i kao najbolja šestoplasirana ekipa.

"Pokušaćemo da prevazidjemo svoje mogućnosti i borimo se najviše što možemo. Ne treba zaboraviti da je svaka lopta važna, jer je za mesto najbolje šeste ekipe bitna i koš razlika", objasnio je Vujosević.

Kapiten šampiona Srbije Petar Božić rekao je da je prosto nemoguće izračunati sve moguće kombinacije u Grupi B i ocenio da bi za njegovu ekipu najbolje bilo da pobedi u preostala dva meča.

"Domaćini su u ta dva duela veliki favoriti, što nama može i da odgovara... Teško je govoriti o slabostima Panatinaikosa, jer je to kompletna ekipa. Moramo da pokušamo da kontrolišemo ritam utakmice u smislu čvrste odbrane i kontrolisanog napada i pokušamo da držimo priključak i ostanemo u rezultatskom egalu", rekao je Božić.

Bek crno-belih je rekao i da je atmosfera u ekipi Partizana "stvarno dobra".

"Nema straha što idemo Panatinaikosu u goste. To nam je samo dodatni motiv. Takodje, niko ovde ništa ne očekuje od nas, što može samo da nam pomogne", istakao je Božić.

Obradović: Očekujem lepu košarku u Atini

Trener košarkaša grčkog Panatinaikosa Željko Obradović ocenio je da bi duel sa Partizanom u 13. kolu Evrolige mogla da bude lepa utakmica.

"To je naša poslednja utakmica pred domaćim navijačima. Nemamo nikakav rezultatski pritisak, ni obavezu i mislim da igrači mogu da igraju rasterećemo i slobodno", rekao je Obradović novinarima u Atini.

"Znam koliko Partizanu znači ova utakmica i koliko im je potrebna pobeda. Igraju dobro u poslednje vreme i kada se sve sabere njihov motiv i naša rasterećenost rezultat bi mogla da bude lepa košarkaška predstava", dodao je Obradović.

Panatinaikos je ranije obezbedio prvo mesteo u Grupi B, a u 12 kola pretreo je samo jedan poraz od Unikahe u Malagi. Obradović je ocenio da se taj poraz nikako ne može biti "kiks".

"Naš cilj je bio da osvojimo prvo u mesto u Grupi što smo uradili još pre tri kola. Tako da ne može biti reči o nekakvom kiksu. Nemoguće je da Panatinaikos bude jedina ekipa u Evropi koja nema pravo na poraz. Najvažnije mi je da su igrači odlično regovali u važnoj prvenstvenoj utakmici protiv Arisa zabeležnili važnu pobedu", rekao je Obradović.

PAO bez Batista na crno-bele

Krilni centar atinskog kluba Majk Batista neće igrati u sredu protiv Partizana. Batista se oporavlja od povrede lista i dvadesetak dana je van terena, tako da je Obradović odlučio da ga odmori dok se potpuno ne oporavi.

Batista je ove sezone u Evroligi bio jedan od najboljih igrača Panatinaikosa, a prosečno po meču beležio 16 poena i sedam skokova.

Utakmica Panatinaikos - Partizan počinje u sredu u 20.45 u Atini.

Panatinaikos je u dosadašnjem takmičenju zabeležio 11 pobeda i jedan poraz, a Partizan pet pobeda i sedam poraza.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.