2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53394 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Partizan - Olimpija 106:60
(26:16, 32:12, 19:17, 29:15)

Košarkaši Partizana ostali su u trci za mestom koje vodi u Top 16 Evrolige. "Crno-beli" su u 12. kolu, u prepunom "Pioniru", deklasirali slabašnu Olimpiju sa 46 poena razlike.

Beogradski tim je pitanje pobednika rešio za petnaestak minuta igre, koliko mu je trebalo da šutirajući trojke 8 od 8, stvori 30 poena prednosti (52:22). U egzibicionoj igri "crno-belih" najbolji učinak imali su Perović sa 20, Drobnjak sa 19, Tripković sa 16 (4 trojke) i Kamings sa 13 poena.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Grupa A:
Olimpijakos - Efes Pilsen 72:91
Domerkant 15, Aker 12, Buruzis 12, Vasilopulos 12 - Nikolas 24, Hejslip 22

Klimamio - Tau Keramika 90:82
Manćineli 20, Blutental 20, Tomas 16p, 19sk - Rakočević 23p, 8sk, Skola 18

Grupa B:
Partizan - Olimpija 106:60
Perović 20, Drobnjak 19, Tripković 16, Kamings 13 - Markoišvili 19, Arslan 11

Unikaha - Panatinaikos 67:61
Santijago 20, Rodrigez 10, Himenez 10 - Dijamantidis 12, Tomašević 7p, 7sk, Vujanić 2

Grupa C:
Ortez - Napoli 68:72
Grir 15, Rajt 14 - Roka 18p, 10sk, Trepanje 16

CSKA - Žalgiris 88:72
Andersen 18, Lengdon 15 - Penej 14, Berd 13, Maciulius 13

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
Da li da ponavljam vec postojece  komentare?

Zaista svaka cast  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

zato sto nemam pametnija posla...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1994
Zastava French Polynesia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola V3xx
nema veze sto je unikaha pobedila, pada sigurno u prepunom pioniru, pa najzad top 16 a dalje nam nema granica...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce celicno... Do pobede. Uvek uz Partizan.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
može da se desi da ne prođemo a pobedimo i unikahu...baš se zakomplikovalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***Bog cuva Srbe***

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2620
Zastava ***Bog cuva Srbe***
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung G800
Ubi Partizan onu Olimpiju cak 46 poena.
NIsam navijac Partizana ali neka samo tako nastavi.
IP sačuvana
social share
..."Oni misle da putujem bez odredista,
misle da mi je pamet njihova i cilja nemam,
misleci tako slepi ne vide
 da na ciju jednom sedim u drugi gledam,
a o mnogim novim mislim"...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
može da se desi da ne prođemo a pobedimo i unikahu...baš se zakomplikovalo
Mislim da je to nemoguce! U krajnjem slucaju prolazimo kao najbolji 6.! Naravno, ako se ne dese cuda u ostale dve grupe! Najrealnije je da budemo 5. ako dobijemo Unikahu!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
čuda su uvek moguća tako da nisam isključio i to Smile
ako Cibona pobedi jednu utakmicu (što je realno) do kraja, Unikaha pobedi takođe jednu (što je isto realno) i Partizan pobedi Unikahu sa manje od 8 poena, onda smo šesti pošto imamo lošiji međusobni i sa Cibonom i sa Unikahom...e sad nrpr. Napoli je iz one grupe danas pobedio i ima već 5 pobeda pa možda odluči koš razlika sa njima ili nekim ko još(ako) bude imao 6 pobeda...srećom pa smo danas ubili ove slovence, ali sledeće kolo idemo u atinu, a tu nam se baš i ne piše dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Ma Atina je izlet.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Vujošević: Evroliga je škola surovosti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle utakmice da u elitnom klupskom takmičenju nema mesta za žaljenje protivnika.

Ljubljančani su u hali Pionir nastupili bez dvojice važnih igrača: Marka Milića koji je potpisao za Real Madrid i Finca Temua Ranika, koji je navodno bio bolestan, a uskoro bi trebalo da predje u Makabi.

"Evroliga je škola surovosti. I mi smo pre dve sezone išli na gostovanja bez velikog broja povredjenih igrača pa nas niko nije žalio. Sportski kodeks nalaže da se igra punom snagom svih 40 minuta. Mislim da nijednu ekipu nije lako pobediti ovako ubedljivo, bez obzira na sastav u kojem nastupa", rekao je Vujošević.

On je dodao da je osnovni cilj crno-belih u ovom meču bila pobeda, ali i da je razlika bila važan faktor. Najbolju od tri šestoplasirane ekipe, koja na kraju prve faze dobija svojevrsni "vajld kard" za plasman u "Top 16", u slučaju istog odnosa pobeda i poraza odlučuje ukupni poen-količnik.

Vujošević se takodje osvrnuo na pobedu Unikahe nad Panatinaikosom, posle koje su španski prvak i Partizan izjednačeni sa skorom 5-7. Ta dva tima, rimska Lotomatika i Cibona skrojiće plasman od četvrte do sedme pozicije, a samo su četvrti i peti na tabeli sigurni učesnici druge faze.

"Više bi nam odgovaralo da je Panatinaikos pobedio, ali znao sam da će im biti teško bez Majka Batista. Unikaha će svim silama probati da ostvari potreban broj trijumfa, medjutim, ako ih mi u poslednjem kolu pobedimo sa devet poena razlike, ništa im neće pomoći", rekao je Vujošević.

Predrag Drobnjak po običaju je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca u timu crno-belih. Završio je meč sa 19 poena, osam skokova i tri asistencije.

"Teško je pričati o lošim stranama naše igre posle pobede od 50 poena razlike. Mnogi će reći da smo imali lak posao, ali ovo je Evroliga i tudji problemi ne bi smeli da nas dotiču. Mislim da je ipak presudila naša dobra igra u drugoj četvrtini, u kojoj smo rešili pitanje pobednika".

Partizanu do kraja prve faze preostaju gostovanje Panatinaikosu i utakmica sa Unikahom u Beogradu.

"Nećemo se predati u Atini, a Unikahu moramo da savladamo. Neće biti lako, idemo korak po korak i nadamo se najboljem", završio je Drobnjak.

Trener Olimpije "raspalio" po sopstvenoj upravi!

Šef stručnog štaba Olimpije Gašper Okorn od sramote je hteo da propadne u zemlju, kada se pojavio na konferenciji za novinare.

"Sve ste videli. Čestitam Partizanu i nadam se da će uspeti da se plasira u drugu fazu Evrolige", rekao je Okorn, pre nego što se obrušio na čelnike svog kluba, koji su ove nedelje odlučili da prodaju članove prve petorke Marka Milića i Temua Ranika.

"Postavio bih samo jedno pitanje onima koji su nas poslali u Beograd u ovom sastavu. Dokle misle da ovakva Olimpija ide Evropom i blamira svetlo ime kluba, koji ima veličanstvenu tradiciju? Ovako kako rade, jednom je moralo da pukne i puklo je večeras u Beogradu", u jednom dahu je izustio mladi strateg Olimpije, pre nego što je krenuo nazad u svlačionicu, odbivši da odgovara na pitanja nekolicine slovenačkih novinara.

(MONDO, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.