2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarka: Evroliga 2006/2007  (Pročitano 53395 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
@dzux_de_lux Ma sve je to Ok, ali... Partizan ce valjda uspeti da dobije Unikahu sa vise od 8 poena! Kao sto rece Vujosevic: "Unikaha će svim silama probati da ostvari potreban broj trijumfa, medjutim, ako ih mi u poslednjem kolu pobedimo sa devet poena razlike, ništa im neće pomoći"  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Redosled u poslednja 2 -3 kola

Partizan

13      at Panathinaikos    Jan. 24
14      vs Unicaja    Feb. 01

Unikaha

13      vs Lottomatica Roma    Jan. 24
14      at Partizan    Feb. 01

Cibona

12      at Maccabi Elite    Jan. 18
13      vs DKV Joventut    Jan. 24
14      at Lottomatica Roma    Feb. 01

Roma

12      at DKV Joventut    Jan. 18
13      at Unicaja    Jan. 24
14      vs Cibona    Feb. 01
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
Treba ih dobiti sa više od osam... To je dodatni pritisak na ovu ne baš mnogo iskusnu ekipu... Jbg u Zagrebu smo izgubili sa više od devet... Čini mi se da nisu mnogo razmišljali o koš razlici... Mislim da ćemo na kraju imati isti skor i sa Cibonom i sa Unicahom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 1112
Kako je PAO tek sad uspeo da poklekne u najgorem momentu za PARTIZAN  Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s3
Kako je PAO tek sad uspeo da poklekne u najgorem momentu za PARTIZAN Smile?
Nameštaljka klasična...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Crno-beli na korak do top 16 Evrolige

Partizan za spas kod Obradovića

Sada je sve u rukama srpskog šampiona. Partizan je tokom prethodnih pet godina bio neprikosnoven na domaćoj kašarkaškoj sceni, ali je senku na ubedljivo osvojene titule ipak bacila činjenica da crno-beli za to vreme nisu uspeli nijednom da se plasiraju među 16 najboljih ekipa u Evroligi.

Poslednji put kada im je to pošlo za rukom stigli su čak i do same završnice (1997/98. igrali su na fajnal-foru), a posle fantastične partije protiv Olimpije i plus 46 (106:60) košarkaši Partizana sa razlogom smatraju da bi ove sezone mogli da prođu prvu fazu takmičenja.

- Ovo je najelitnije takmičenje u Evropi i bez obzira na sve probleme koje je Olimpija imala, ne treba zaboraviti da su u prošlom kolu ubedljivo savladali Unikahu. Potrudili smo se da zbog raznih kalkulacija slavimo sa što većom razlikom, uspeli smo u tome i sada idemo korak po korak. Prvo nas čeka Panatinaikos, a onda i meč odluke protiv Unikahe pred našom publikom - rekao je Predrag Drobnjak.

Naredno kolo moglo bi puno toga da razjasni, pre svega u ostalim grupama, jer u trci za najbolje šestoplasirane ekipe u Evroligi najozbiljniji konkurenti crno-belima su Napoli i Fenerbahče. Sve kalkulacije ipak ostaju nebitne ukoliko 1. februara Partizan sa devet ili više poena savlada Unikahu, koja ove godine na gostovanjima igra loše, a dovoljno je pomenuti samo katastrofe protiv Huventuda (-55) i Olimpije (-28).

- Želeli smo što više da popravimo našu koš razliku, tako da sam prezadovoljan kako smo odigrali. Ne želim da razmišljam o Unikahi jer nas pre toga očekuje meč sa Panatinaikosom, a mi u Atinu nećemo otići da bismo izgubili. Oni su se već plasirali u narednu rundu, ali ne zavaravamo se da ćemo imati neki popust, jer su to profesionalci koji uvek žele pobedu - smatra Petar Božić, kapiten Partizana.

Za dve nedelje u utakmici sezone, kada crno-beli budu dočekali ekipu iz Malage, Partizan bi odlučujuću prednost trebalo da izgradi pod koševima. U odnosu na Unikahu gde u centarskoj liniji treba spomenuti samo Santjaga, domaćin će prednost u reketu potražiti preko Drobnjaka, Pekovića i Perovića.

- Svim srcem želimo da prođemo u drugi krug. Mislim da smo to u ovoj sezoni i zaslužili. Verujem da uz pomoć naših navijača možemo da dobijemo Unikahu u Beogradu i nadoknadimo minus od osam poena iz prvog susreta u Malagi - zaključuje Božić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Evo i Roma dobila Huventud u gostima, bice rutavo pogotovo sto se Partizan u zadnjim sezonama i nije bas proslavio u tim odlucujucim utakmicama za prolazak u top 16, sad moze i cetvorougao da se stvori, zadnje kolo Partizan-Unikaha, Roma-Cibona, al ce da rade dojave... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
Evo i Roma dobila Huventud u gostima, bice rutavo pogotovo sto se Partizan u zadnjim sezonama i nije bas proslavio u tim odlucujucim utakmicama za prolazak u top 16, sad moze i cetvorougao da se stvori, zadnje kolo Partizan-Unikaha, Roma-Cibona, al ce da rade dojave... Smile
Pa Partizanu je svejedno ako dobije Unikahu sa +8, jer posle Cibone ima najbolju ukupnu kos razliku, cak i u odnosu na moguceg najboljeg 6. u onoj grupi!
Samo da nas Panathinaikos ne ponizi i idemo dalje!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Grupa A:
Le Man - Dinamo Moskva 69:70
Ničević 14, Kembel 11, Bogavac 4 - Papadopulos 27, Popović 4, Raičević nije igrao

Prokom - Keln 72:61
Vojčik 22, Dalmau 17 - Nađfeji 16, MekElroj 14

Grupa B:
Huventud - Roma 72:83
Gejns 19, Barton 17 - Hokins 25, Četmen 18, Bodiroga 13, Aškrabić 7

Makabi - Cibona 91:83
Vujčić 29, Šarp 19, Burstin 17 - Voren 23, Kus 19, Krasić 15

Grupa C:
Aris - Beneton 65:60
Kasl 22, Skejls 17 - Đilji 14, Mordente 12

Fenerbahče - Barselona 92:69 Kambala 20, Solomon 19 - Vaskez 17, Lakovič 13
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
najbolje bi bilo kada bi cibona izgubila od huventuda u zagerbu i od lotomatike u rimu u poslednjem kolu...onda bi pobedom protiv unikahe sigurno išli dalje a pobedom većom od 8 razlike mogli bi biti i četvrti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.