Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Конузин: Последице чланства у ЕУ (или Русија или Е.У.)  (Pročitano 11867 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ma nemoj da se ljutiš na Gambina.  Smile

Njemu je najteže, ipak on mora da živi sam sa sobom.
e,dobro,aj ne budi bezobziran...
mozda se ne biste slozili sa mnom da je cesto u pravu,iako ume da bude malo ostar,al zato se sigurno slazete da nekad ima najbolje komentare i prozivke(u vidu sala)...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung E251
To si u pravu,ali ici u toliku krajnjost,pa prizivati ropstvo jedne strane,samo da bi se napakostilo drugoj  Smile Ja sam sticajem okolnosti vise naklonjen drugoj strani,ali prizivati okupaciju amerikanaca samo da me ne bi okupirali rusi-ne,hvala,ni jedni najradije,ja nisam srbin ali Srbiju volim ipak najvise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
za Gambina: odgovoricu ali u subotu  Smile  danas se ne svadjam sa Srbima,veliki petak,
samo sa balijama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Ви напредњаци и жути радите на томе да покварите односе са Русијом.

Конузин је у Чика Љубиној од раскола био три пута, а у  Магистрату?  Smile Толико о томе.

Него, само у твојој и главама осталих околоцензусних поданика Вјекиног култа постоји неки велики европско-руски рат. Па човече сарадња Немачке и Русије од доласка Путина на власт никада није била на вишем нивоу Smile
Nemci su ti koji mogu da kazu da sede na dve stolice. Moze im se da budu posrednici istoka i zapada, ranije su to isto bili
Pa jbga, ne sviđa mi se pomisao da se ambasador Rusija meša u srpsku politiku, koliko mi smeta i da se ambasador SAD, Nemačke ili bilo koje druge meša. Rusija ima svoju politiku, i sad je ovo novost, makar za mene, da će trgovinski sporazumi prestati da važi ako Srbija uđe u EU. Ili je stvarno počala kampanja o ulasku u Nato, sa čim se Rusi ne slažu  Smile U redu ako se na slažu, nego dal bi nas primili u svoj savez, i pomogli naoružavanje vojske RS? Ako ta opcija ne postoji, a ja sam mišljenja da ne postoji, šta ambasador oće?
Inače se slažem sa Simijon, sve je to lepo, al kad je Nato došao da nas bepa Rusi iskuliraše. Mi imamo problem, jer nas Šiptari guraju na sever i to uz pomoć Hrvata, sa kojima Rusi stoje odlično, iako su najveći izdajnici slovenske ideje. Otkud S-300 Hrvatima? Ne može ni Srbin sve da izdrži, puče grbača. Rusiji želim sve najbolje i da ih za 50 godina bude duplo kolko sad, al mi moramo da gledamo interes našeg naroda pre svega.
Placeno, kesom  Smile. Kao i nesto Migova 21, T-72 i nekih drugih stvari. Cena prava sitnica, para vrti di burgija nece. Al da nisu Rusi znali protiv cega ce to oruzje da se upotrebi, e sad ko misli zlo o Rusima...  Smile

Проблем је што Конузин у коферу није донео бомбе са осиромашеним уранијумом и што није убијао српску децу и цивиле и што није разбијао Србију. То је стварно проблем.  Smile

Problem je sto Rusima nije bio neki problem kad su te bombe bacane, mislim, hebalo im se bas ko prosecnom Srbinu za glad u sev. Koreji.

Konuzin je licemer koji truća a nije doneo u koferu tri milijarde dolara investicija u privredu Srbije.

Gde je bila ta rusija kad je nas 10 godina jebavao NATO? Gdje bila prošle godine da zapreti u slučaju gaženja
povelje UN. Rusija želi promenljivost granica i ne treba nasedati na svaku priču bez pokrića. Neka se oni prvo isprse, nek doteraju nosač aviona i nuk podmornicu u Bar a Južni Tok u Srbiju.
Oce, doterace  Smile
Doteravaju turiste na Jadran i kockarnice u Crnoj Gori, dobro, i nesto Ruskinja za tranzit do Italije, eto tolko. Inace, ti Rusi su mi uvek bili ljige, uvek su teli nesto dzaba od Srbije.

Citat
Доста је било играња на руску карту, време је да се поделимо на патриоте и издајнике и да разбијемо лажне блокове које покушавају да формирају про-европске странке ДС и СНС.
Русија мора да се понаша према европејцима (ДС, СНС и сателити) онако како се запад понаша према нама Србима патриотама и националистима. Не треба нам никаква подршка од Руса, само нека гледају искључиво своје интересе и престану да помажу оне који раде против њихових интереса.
Живела Мајка Русија, смрт српским душманима из Е.У.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

kako ti ne dosadi ta jurnjava za "izdajnicima" i nosakanje Putinove slike
Pa Sbri su prvaci u tome da nose slike tudjih velikana, na kraju ionako dobije Srbiju ko vise plati  Smile

Inače se slažem sa Simijon, sve je to lepo, al kad je Nato došao da nas bepa Rusi iskuliraše. Mi imamo problem, jer nas Šiptari guraju na sever i to uz pomoć Hrvata, sa kojima Rusi stoje odlično, iako su najveći izdajnici slovenske ideje. Otkud S-300 Hrvatima?

Npr. vi govorite hiljada (turcizam) mi govorimo tisuća (slavenska riječ) mi koristimo slavenske nazive za mjesece (sječanj, veljača, ožujak ...) vi engleske nazive.... i tako unedogled.

Vi ne želite se vratit na staro (slavensko) jer bi se približili hrvatskom jeziku... Jel to ta vaša "slovenska ideja"?
Nazivi za mesece (ili mjesece) u Srbiji su nastali iz Latinskog, ne iz Engleskog. Inace, hrvatski nazivi su ipak praslovenski

Rusija ima svoju politiku, i sad je ovo novost, makar za mene, da će trgovinski sporazumi prestati da važi ako Srbija uđe u EU.

Ili si naivan, ili ne poznaješ suštinu stvari. Svaka zemlja kad pristupi u EU mora da sprovodi zajedničku carinsku politiku koja važi prema nečlanicama. Isto tako će Srbija ulaskom u EU morati ponovo da uvede vizni režim za ruske građane, sve dok ih EU ne stavi na beli šengen.

Tako to funkcioniše u EU, carinska politika je zajednička i obavezujuća za sve članice, bez izuzetka. Isto i vizna politika.

Citat
iako su najveći izdajnici slovenske ideje.

Ovo mi je nepoznato. Šta je "slovenska ideja" i ko tu ideju zastupa.

To nije problem. Ako oce Rus da dodje, doci ce i sa vizom, onaj bez para nece doci ni bez vize

Kad smo kod hrvatskih izmišljotina, ubedljivo najsmešnija im je kovanica "zračna luka"

Gramatički, zračna luka znači luka koja lebdi u vazduhu (zraku), a svima je poznato da je aerodrom zemaljska luka tj. nalazi se na zemlji a ne u "zraku".  Smile
To ti je prevod, aero ti je vazduh, ili hrvatski - zrak. Nemci isto ne koriste areodrom, vec imaju svoj naziv: Flughafen sto ti dodje prevedeno "leteca luka", i opet svako zna da se ne radi o luci koja leti a na zeleznickoj stanici se ne skladisti zelezo vec staje voz, tolko o tome.

Dear Rams, пренеси твојим еУро-истомишљеницима из ДС да је чика Путин без размишљања одбио да им позајми 2 милијарде евра.

Влада тражи кредит од Кине и Русије
Субота, 11. април 2009. 13:18   

Влада Србије и после договора са Међународним монетарним фондом, од кога ће Србија у овој години добити две милијарде евра, покушава да од Русије и Кине позајми новац - по две милијарде евра, пише данашања Борба.

Лист наводи да је премијер Мирко Цветковић затражио од Русије и Кине комерцијалне кредите од по две милијарде евра, што је Москва одбила, док кинеска влада није одговорила.

Влада тражи додатна средства пошто се очекује да ће дефицит текућег платног биланса бити већи од пет милијарди долара и јер је потребно шест милијарди долара за сервисирање спољног дуга, пише Борба.

(Фонет)
Nista cudno, ne bi Rusi stipse dali lovu ni da je Putinov brat na celu Srbije, mislim, nije da ni njima ne skripi, pada cena sirovinama  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
Ма пусти Русију кад нема утицај на власт као Е.У. нити нас притискају уценама као западњаци.

Него одговори ми на ова питања у вези запада, да поновим ...
Ајде реци конкретно пошто се слажемо у вези окупације Е.У. и непријатељства које долази са запада, како ти замишљаш српски отпор према западу, шта то треба конкретно да радимо, , како да се ослободимо окупације Е.У., ко су у том случају наши савезници ???
da ti odgovorim danas ,juče bilo crveno slovo pa se nisam svadjao mnogo  Smile
tu okupaciju Eu mi osećamo po našoj guzici iz prostog razloga:nesposobna izvršna vlast. Mi smo trebali da,ukoliko želimo da udjemo u Eu,to uradimo sa što manje porodjajnih muka. Zahvaljujući prvo Slobodanu Miloševiću i njegovim saradnicima,a potom i nesposobnim i korumpiranim ‚‚demokratskim‚‚ vladama posle 2000.godine,mi smo od svega što smo trebali da dobijemo dobili - šipak!
Onaj nesrećnik od slobodana,kad je trebao da okrene dupe i da ga malo primi,da bi mi postali broj jedan na balkanu,on je kao verni učenik USA i njihov pomoćnik okrenuo da gusla u inat svima,jer su ga tako navukli naredbodavci u USA. Naravno,neuki političari tih godina(čitaj CK KPJ kadrovi) nisu mogli ni da sanjaju gde nas vodi nesrećnik. Čak ni razni potezi Vuka Draškovića,američkog čoveka u Srbiji,nisu mu otvorili oči da pogrešno gusla. Završilo se kako se završilo. Sličan scenario je bio i sa sadamom,za koga sad mnogi zaboravljaju je bio USA čovek broj 1. Nek se sete samo kako je USa naoružavala sadama da ratuje protiv irana .  I tako, eh te devedesete,  glad,inflacija,struja po tri sata,prvi,drugi i treći program,tuča ispred prodavnice za litar ulja itd. Baš lepa vremena. Pa naravno da nam je EU bila san! Svako ko je mogao da zapali pobegao je ,ostali samo sirotinja i lopovi. E znaš li šta je bila Nemačka brale,plata od 2000 maraka, a ovde ćale imao 2 marke mesečno.
Pa naravno da je smrad skinut,to komunističko govno i prodana američka duša!
No idemo dalje.Dodjoše ‚‚demokrate‚‚ . Na vlasti ni manje ni više 18 stranaka! i levih i desnih i šta ti ja znam. postaviše koštunjavog na jedno krilo,a djindjić krenu na drugo. umesto izbora i definisanja ko je gazda sve se razjeba.
i tako dalje,i tako dalje,od 1990. do 2009. godine,naši životi prodjoše a mi ostadosmo gde smo bili.
E sad,šta se dogadja. Ući ćemo u EU najverovatnije po sadašnjem stanju oko 2026.-te.
E zato sam ja protiv EU. Koj će nama Evropa za 15 godina?
ne zato što EU neće postojati tada,nisam baba vanga da to znam,već zato što svaki politički vrh u ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji gura nas sve dublje u propast na koju god stranu da krenemo. Pa da li iko zna gde su pare koje smo dobili od raznih predpristupnih fondova? svi ti fondovi služe da se zemlja koja ulazi u Eu ojača i osnaži jer kad udješ u EU prvo primiš sex pa onda ideš dalje. Prvo poljoprivreda,nema ulaganja 8 godina,jer se mora izjednačiti sistrem u novoj zemlji i EU.odredjuju se kvote,razmere i po potrebama EU tad proizvodiš i to je kraj.Ko ne veruje nek vidi šta se sad dogadja u Slovačkoj i Bugarskoj jer njihove vlade nisu na vreme to ispeglale.pa i madjari su prvih par godina vrištali od sexa koji su primali,pa i dan danas imaju još nćne more od toga.
A mi? gde ćemo jadni sada? šta je uradjeno i šta je ispleglano? Hrvati donose zakone ko blesavi da se izjednače sa EU,peglaju sve živo,a mi? šta radi bagra u našem parlamentu? i kad ima i kad nema opstrukcije,samo žderu. evo pre par dana zvanično stiglo obaveštenje da poslanici pojedu preko 100 kg mesa dnevno!
znači ništa se ne radi, pa sad nas boli,a zamislite kako će ted kad nas boli kad udjemo tamo. Sa ovakvom vlašću,ovakvim poltičkim opcijama,ja nisam za EU ni 1%
jel imamo saveznika u Evropi? nemamo! jel imamo saveznika u Rusiji? nemamo! puka retorika koju rusi sprovode već godinama mi se smučila.mi ćemo,poslaćemo,daćemo itd... izgleda jedino što ćemo dobiti je nazad ona ludača sa cvetom u kosi! e još to pa da spuštamo zavesu.
šta konkretno znači saradnja sa rusima? ništa! evo jel onaj nesrećnik potpisa neke savezničke papire sa lukašenkom i jeljcinom svojevremeno? i šta bi?
vekovima,u raznim ratovima,rusi nisu ništa nam dali. sumnjam da će i sad. nisam našao ni jedan razlog zbog čega moramo pod njihovu čizmu.
kosovo? kako će nam vratiti? vojnom intervencijom?ma zabole ih da se kače sa NATO zbog nas,videlo se to još kad su napustili aerodrom u prištini.
ekonomija?ako je neko škrt to su oni. svi se slažu da je jedan od razloga propaszi SSSR bilo i škrtarenje komunista za nagrade lojalnim. najbolji j primer onog britanskog bračnog para koji je dopremio sovjetima planove engleza o nuklearnoj bombi,a kad su prebegli u SSSR dobili po medalju i garsonjeru  Smile
ekonomija im se zasniva na tajkunima,a za one koji nisu ‚‚obavešteni‚‚ u rusiji vlada kapitalizam  Smile
prizivati okupaciju jedne strane,a ne sagledavati posledice toga je besmisleno. da su ruski model i snaga bili dobri,ne bi ameri sad bili u gruziji,češkoj,madjarskoj,rumuniji i sve bliže njihovim granicama.
da izvedemo zaključak:jel imamo saveznike?nemamo.
kuda da se okrenemo?tamo gde ćemo da ga primimo a da nas manje boli.
kada će srbija znati gde je ?po svemu sudeći tek za 10-15 godina.
gde god da se okrenemo,dupe nam je pozadi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Нема потребе бежати од Руса, али нема ни потребе поделити им све живо, јер су рекли да је Косово део Србије, а онда напали Грузију и од њих отцепили Абхазију и Јужну Осетију. И они имају своје аршине и свој интерес. Наше је да се у њега уклопимо, док имамо користи.

Људи овде сањају руску војску и базе, а не капирају да су и оно мало што су имали на Косову и Метохији, повукли. Немају они пара за такве зајебанције, а и та војска не би могла ништа корисно постићи, кад су са свих страна окружени НАТО-ом. Да не говоримо, колико би ми додатно најебали због тога. Руси су окренути свом суседству и то их занима много више него Србија.

Најгоре што може да нам се деси, је да немамо алтеранативу. Руси су паметни, увек су је имали. Ето примера Балкана. Увек им је Бугарска била приоритет и они су им служили као разлог, да се петљају у овдашње послове. Ако већ нешто не прође с Бугарима, ту су онда Срби. Кад им Бугари окрену леђа, онда покушају од нас да направе послушнике. Можда и не бих имао ништа против тога, да нам могу гарантовати безбедност и зауставити отимачину наше земље, као и да сарађујући само с њима можемо подићи животни стандард. Међутим они то не могу.

Дакле нема ништа лоше у балансеро политици. Само тако смо и опстајали. Живимо овде толико дуго и увек смо били суочавани са сличним претњама. Немањићи су одржавали Србију у животу, ретко се сврставајући отворено на једну страну. Обреновићи такође. Извуцимо неке поуке из тога.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2009, 18:01:43 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Ući ćemo u EU najverovatnije po sadašnjem stanju oko 2026.-te.

Ne mora da znači. Možda ne uđemo nikad u EU. Ovde je u pitanju mrtva trka između Srbije i Kosova, kakva se idiotska i kontrproduktivna politika vodi u Srbiji ne bi me začudilo da Kosovo pre Srbije uđe u EU. A onda će o sudbini Srbije odlučivati evropski komesar Ramuš Haradinaj.  Smile  Mogu misliti kakvi će uslovi tada biti za Srbiju.

Problem ovde je što Srbija nema jasan cilj i plan kako da ostvari svoje ciljeve. Luta se bez jasne vizije, sve se svodi na sitno politikanstvo zarad pukog opstanka na položajima, već godinama (od Đinđićevog ubistva) cela srpska politika se svodi na onu "jebala bi se (sa svakim), ali da ostane nevina". To je životni moto Koštunice dr. Vojislava, na žalost on je uspeo da sopstveni svetonazor nametne kao dogmu celoj zemlji.

Prema tome, ovde ima mnogih koji su za "treću opciju", a jadnici ne shvataju da za Srbiju postoji samo jedna jedina opcija, realno nema ni one druge (tzv. ruske opcije). To su pusti snovi, niti Rusija stvara neki blok koji bi ideološki bio suprotstavljen zapadu i EU, niti je iko ikada pozvao Srbiju u ZND, niti je Srbija pregovarala sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Turkmenistanom i Uzbekistanom i tome slično. Od Rusije nismo dobili ni jednu jedinu rublju donacija, čak ni komercijalni kredit kod njih ne možemo da dobijemo, tako da su to samo snovi.

Zaključak, jedina opcija je EU i što duže čekamo biće sve "bolnije", uslovi će biti sve strožiji i ako se nastavi ovo lutanje i femkanje, na kraju ćemo završiti tako što će šiptari na Kosovu i Albaniji glasati na referendumu o priključenju Srbije u EU.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
po starom dobrom običaju opet proizvoljno i jednostrano gledaš i tumačiš komentare.ali ok,navikli smo. više nije u pitanju da li će Sbija ući u EU,već kada! još 2006. godine date su naznake da se to neće dogoditi pre 2020.-te, a zadnji komentari SDU i sličnih partija u EU su da je realno očekivati da to bude oko 2026.-te ili za 17 godina! nikakve druge kalkulacije nema. EU je počela sramotno da se ponaša još od ulaska bugarkse i rumunije u EU.
a kako se stvari odvijaju.hrvatska na stendbaju,montenigersi kao nešto krenuli pa stali,bosna ni naznaka za EU,makedonija nema ni ime a kamoli dozvolu za EU,turska čeka duže od 50 godina da joj kažu da ej evropska zemlja itd.
izjava da će Srbija ući sigurno ući pre turske u EU je toliko razbesnela turskog premijera da je prskalo na sve strane. A kako se ponašaju prema turskoj,vernoj NATO i USA članici,a kako će se tek ponašati prema nama. Sad nas kao fazon koči holandija,nije nego. koliko su nam puta povukli unazad termin priključenja? od 2009 na 2012,pa na 2016 pa 2020. a sad 2026.! EU se plaši novih ulazaka,a primer je i hrvatska. obećali im 2008,pa 2010. Znači po obećanjima eto njih u EU sledeće godine.realnost?  Smile
 a setite se samo belih pena što izadjoše sanaderu kad mu rekoše da hrvatska ulazi u paketu sa srbijom  Smile  sama reakcija hrvatske na to dovoljno svedoči kad ćemo da udjemo u EU.
bezobzirnost evropske administracije, vize, ograničenja je sve ono što pogoduje negativnim stvarima u navedenim zemljama. postojanje trećeg puta je nešto što trenutno nije opipljivo i realno,ali ako se nastavi sa ovakvim pristupom i ekonomskm krzom i zavisnošću,postaće realnost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ма пусти Русију кад нема утицај на власт као Е.У. нити нас притискају уценама као западњаци.

Него одговори ми на ова питања у вези запада, да поновим ...
Ајде реци конкретно пошто се слажемо у вези окупације Е.У. и непријатељства које долази са запада, како ти замишљаш српски отпор према западу, шта то треба конкретно да радимо, , како да се ослободимо окупације Е.У., ко су у том случају наши савезници ???
ako je neko škrt to su oni. svi se slažu da je jedan od razloga propaszi SSSR bilo i škrtarenje komunista za nagrade lojalnim. najbolji j primer onog britanskog bračnog para koji je dopremio sovjetima planove engleza o nuklearnoj bombi,a kad su prebegli u SSSR dobili po medalju i garsonjeru  Smile
ekonomija im se zasniva na tajkunima,a za one koji nisu ‚‚obavešteni‚‚ u rusiji vlada kapitalizam  Smile
prizivati okupaciju jedne strane,a ne sagledavati posledice toga je besmisleno. da su ruski model i snaga bili dobri,ne bi ameri sad bili u gruziji,češkoj,madjarskoj,rumuniji i sve bliže njihovim granicama.
da izvedemo zaključak:jel imamo saveznike?nemamo.

Dobar post. A ovo o nagradi Rusa za spijunazu, mozda neko ceka ovde na forumu garsonjeru, mislim, bolje ista nego nista  Smile
Нема потребе бежати од Руса, али нема ни потребе поделити им све живо, јер су рекли да је Косово део Србије, а онда напали Грузију и од њих отцепили Абхазију и Јужну Осетију. И они имају своје аршине и свој интерес. Наше је да се у њега уклопимо, док имамо користи.
. Ето примера Балкана. Увек им је Бугарска била приоритет и они су им служили као разлог, да се петљају у овдашње послове. Ако већ нешто не прође с Бугарима, ту су онда Срби. И данас је тако. Кад су им Бугари окренули леђа, покушавају од нас да направе послушнике.
Pametno, Rusi vise se nesto ne ponavljaju u retorici, osim sto ne priznaju Kosovo, na tome je ostalo. Imaju oni svoje Kosovo u Abhaziji pa cuvaju Kosovo ko adut. A Rusima su ionako Srbi drugorazredni Bugari.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Citat
Onaj nesrećnik od slobodana,kad je trebao da okrene dupe i da ga malo primi,da bi mi postali broj jedan na balkanu,on je kao verni učenik USA i njihov pomoćnik okrenuo da gusla u inat svima,jer su ga tako navukli naredbodavci u USA.
Ово је невиђено масна лаж, не због Слобе, већ због еУроунијатске пропаганде да је Америка лош пандур , а Е.У. добар, па као замисли Клинтон је преко Србије покушавао да разбуца Е.У. и да заустави неке процесе, што је идиотизам.
Да је Слоба био амерички човек он би био политички коректан и за Европу, јер Америка је увек подржавала СВОЈ пројекат Е.У. који је саставни део НСП.
Слоба није био амерички човек као Словенци и сви остали, јер у том случају би ми били у Е.У. или би у најгорем случају били у нато-у и удаљени од Е.У. колико и Хрватска данас.

Citat
Sa ovakvom vlašću,ovakvim poltičkim opcijama,ja nisam za EU ni 1%
А значи са неком другом гарнитуром политичара би био за Е.У. ?
Крајње занимљиво.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.