Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Конузин: Последице чланства у ЕУ (или Русија или Е.У.)  (Pročitano 11959 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Hvala ti Gambino sto si mi otvorio oci. Smile
Da nije bilo tebe umro bih u mraku neznanja, tj. ne bih znao da pljujem po svom narodu. Smile
Знаш како ... људи попут тебе у суштини подржавају статус кво, а у нашем случају то је окупација Е.У. и лагано приближавање натоу.
Можеш ти да будеш за несврстане, изолацију, да будеш поносан што не излазиш на изборе јер немаш за кога за гласаш, али то неће променити ништа.
Мада судећи по писму које користиш, нешто ти и не верујем. Како толики Србин који мрзи Е.У. пише њиховим алфабетом ?  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
Питај Србе са КиМ зашто су руску војску дочекали као да је наша.
A gde je to ruska vojska na KiM?
Pomogli su nam do jaja,neka brale vise. U prvom srpskom ustanku su dosli do dobrudzr,zajebali karadjordja i mi smop najebali. U drugom ih nije ni bilo. U prvom srspko-turskom nahuskali nas u rat,nisu ni prismrdeli ni blizu,turci popali aleksinac i mi opet vadili kestenje.u drugom mi postavili uslov da se pokrene njihova vojska,kecali se oko jednog jedinog grada od jula do decembra, a kao nagradu su stvorili bugarsku na delovima srpske teritorije i odobrili prosirenje uticaja austrougarske na bosnu i njene pretenzije na rasku i stari vlah!!!
U prvom ubise jedinog naseg saveznika,ruskog cara i istupise iz rata. U drugom nam natovarili komuniste i to hrvatske!
1991. prodadose hrvatima s-300! njihovi piloti letese sa hrvatima 1995.
1999. nista. pijani jeljcin koji je izgubio i ceceniju tad i ingusetiju samo kenjase i tako osta.
njihovi vojnici dodjose prvi u pristinu,stojase na ulazu u srbac meces dana,ubise troje srba i odose. tamo gde su bili nema srba vise.
prodadose im nis sve petama u guzicu a oni sem infrastrukture kroz anekse uzese sve sto mogase.evo,sad ce i juzni tok da sagrade 2036.-te,otprilike kad kad udjemo u EU.
a ti nam kenjas o njima kao spasiteljima? ti si na nivou cede jovanovica i LDPa,klasican izdajnik.sladje ti rusko govno od srpske gibanice....  Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 22:36:17 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Мада судећи по писму које користиш, нешто ти и не верујем. Како толики Србин који мрзи Е.У. пише њиховим алфабетом ?

Ja nisam polupismen kao ti.
I otkada to Grci i Bugari pisu latinicom Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 20:54:36 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Питај Србе са КиМ зашто су руску војску дочекали као да је наша.
A gde je to ruska vojska na KiM?
Pomogli su nam do jaja,neka brale vise. U prvom srpskom ustanku su dosli do dobrudzr,zajebali karadjordja i mi smop najebali. U drugom ih nije ni bilo. U prvom srspko-turskom nahuskali nas u rat,nisu ni prismrdeli ni blizu,turci popali aleksinac i mi opet vadili kestenje.u drugom mi postavili uslov da se pokrene njihova vojska,kecali se oko jednog jedinog grada od jula do decembra, a kao nagradu su stvorili bugarsku na delovima srpske teritorije i odobrili prosirenje uticaja austrougarske na bosnu i njene pretenzije na rasku i stari vlah!!!
U prvom ubise jedinog naseg saveznika,ruskog cara i istupise iz rata. U drugom nam natovarili komuniste i to hrvatske!
1991. prodadose hrvatima s-300! njihovi piloti letese sa hrvatima 1995.
1999. nista. pijani jeljcin koji je izgubio i ceceniju tad i ingusetiju samo kenjase i tako osta.
njihovi vojnici dodjose prvi u pristinu,stojase na ulazu u srbac meces dana,ubise troje srba i odose. tamo gde su bili nema srba vise.
prodadose im nis sve petama u guzicu a oni sem infrastrukture kroz anekse uzese sve sto mogase.evo,sad ce i juzni tok da sagrade 2036.-te,otprilike kad kad udjemo u EU.
a ti nam kenjas o njima kao spasiteljima? ti si na nivou cede jovanovica i LDPa,klasican izdajnik.sladje ti rusko govno od srpske gibanice....  Smile
Јесте сада су Руси и убице Срба, Smile  ви жути би све урадили како би ставили знак једнакости са Европљанима, како би лакше прогурали еУро-атлантске интеграције.
Ја сам издајник што пишем српским писмом и што на сваком кораку се борим за српске вредности, а ти што пишеш латиницом ти си неки Србин велики ... хахахахаха.

Заборавио си да попљујеш и Александра Невског што је зауставио немачке крсташе и што није прихватио католицизам ...да је то урадио нас не би ни било или би сви писали твојим писмом.

Русија бре мора да се поштује (за&еби лидере и политичаре), ако ништа онда бар због СПЦ, ако си Правосалвац и ако си крштен, јер сваки пут кад пљунеш Русију пљунеш и по српској Цркви.
Да ли си ти свестан колику подршку ужива наша СПЦ од стране Русије и какав би утицај имала да нема ту подршку ?
Наша држава и власт мора да се угледа на СПЦ, јер та институција још није нападнута од стране запада.

Citat
Ja nisam polupismen kao ti.
I otkada to Grci pisu latinicom
http://en.wikipedia.org/wiki/Latin_alphabet
Бар да пишеш латиницом коју неки називају српском, али не, ти мораш да будеш у духовној спрези са западом, што даље од прљавог Балкана и источне Европе.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
Русија бре мора да се поштује (за&еби лидере и политичаре), ако ништа онда бар због СПЦ, ако си Правосалвац и ако си крштен, јер сваки пут кад пљунеш Русију пљунеш и по српској Цркви.
Да ли си ти свестан колику подршку ужива наша СПЦ од стране Русије и какав би утицај имала да нема ту подршку ?
ti si izdajnik!  zuti ti nisu ravni! prodao bi dupe za pile sa medom,samo zato sto je rusko!i nismo mi pod patrijarhom ruskim nego srpskim,ali omilila ti se babuska! ti pises cirilicom samo zato sto i rusi tako pisu,a cak i ne znas kako se zove,nego je nazivas alfabetom  Smile  izdajnik je izdajnik,cim ne radi za drzavu srbiju nego za stranca,ma kako se ta zemlja zvala.e to si ti!!!!
пишеш ћирилом па си баја јел?
ево и ја сад пишем па? кад будеш рекао Србија напредује тако што ће отворити погоне у ариљу,луку у смедереву или тако нешто можемо да причамо,до тада ти си продана душа----------
ЕУ или руска чизма, окупатор је окупатор  Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 22:35:48 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Понашаш се као дете.  Smile
Ајде реци конкретно пошто се слажемо у вези окупације Е.У. и непријатељства које долази са запада, како ти замишљаш српски отпор према западу, шта то треба конкретно да радимо, која странка подржава твоје идеје, како да се ослободимо окупације Е.У., ко су у том случају наши савезници ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
prvo izvini,malko sam preterao.ok? ni ti mene ne nazivaš raznim imenima,to cenim pa eto povlačim neke nazive  Smile

bilo kako sem potpadanje pod tudji uticaj i zavisnost.šta bi dobro donelo potpadanje pod ruski uticaj i ekonomsku zavisnost_? sva strategija koju trenutno sprovode je ucena i trgovina sa prirodnim resursima. ni to ne može da traje večno,a ne zaboravi i jednu bitnu stvar a to je da nemamo ni jedan kilometar zajedničke granice. i sad da se zagovna kako će nam pomoći? ista situacija ko 1999.-te. neznam iskreno,ali mi se ne svidja jednostavno to da zavisimo od nekoga ko nema još sredjene neke unutrašnje probleme,nisu imuni ni malo na američke dolare i dosta uticaja imaju jevreji
što se tiče stranaka lepo si primetio da nema nikog ko može da zastupa ni moje interese a ni interese mnogih na ovom forumu. pričali smo o tom trećem putu,videćemo....
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 22:37:40 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Qtek 小米
Ма пусти Русију кад нема утицај на власт као Е.У. нити нас притискају уценама као западњаци.

Него одговори ми на ова питања у вези запада, да поновим ...
Ајде реци конкретно пошто се слажемо у вези окупације Е.У. и непријатељства које долази са запада, како ти замишљаш српски отпор према западу, шта то треба конкретно да радимо, , како да се ослободимо окупације Е.У., ко су у том случају наши савезници ???
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 6
mob
Samsung E251
Malo sam razmisljao da li da se uopste upustam u raspravu na delu gde sve vrca od Srpstva,posto nisam ni 0,001% srbin,ali neke stvari ovde je toliko mucno citati,da cu rizikovati da mozda budem i trajno banovan.Prvo,mislim da cu po cenu bilo cega doci na sledece Burek okupljanje,samo da bih video Gambina jer me zivo zanima kako zvuci i izgleda uzivo.Ovde se odvija zestoka rasprava na relaciji patrijote-izdajnici,a najveci patriota hoce da bude onaj koji prizeljkuje ropstvo.Genijalno.Bolna istina jeste ono sto je Wayman napisao:Nemacka i Italija su nam najveci izvozni partneri,koliko god se to nekome ne svidjalo.Povlaciti paralele i reci da SPC obozava Rusiju-sacuvaj nas boze politike koju ce kreirati afiniteti crkve.Nasa buducnost u E.U. je neminovna,svidjalo se to nekome ili ne.A sto se tice prodaje Rusiji ili Americi,ja sam moje misljenje o mnogim stvarima okrenuo za 180°,posle gledanja Zeigeist-a,Adenduma,Iluminata i citanja nekih knjiga.Mi smo vec u takvoj poziciji da MORAMO prihvatiti odredjene ucene,jer drukcije smo-najebali.Ko sumnja,neka pogleda ''Zeitgeist:Adendum'' i opise kako se drzave uvode u ropstvo,tamo gde je to u interesu medjunarodnog  kapitala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Malo sam razmisljao da li da se uopste upustam u raspravu na delu gde sve vrca od Srpstva,posto nisam ni 0,001% srbin,ali neke stvari ovde je toliko mucno citati,da cu rizikovati da mozda budem i trajno banovan.Prvo,mislim da cu po cenu bilo cega doci na sledece Burek okupljanje,samo da bih video Gambina jer me zivo zanima kako zvuci i izgleda uzivo.Ovde se odvija zestoka rasprava na relaciji patrijote-izdajnici,a najveci patriota hoce da bude onaj koji prizeljkuje ropstvo.Genijalno.Bolna istina jeste ono sto je Wayman napisao:Nemacka i Italija su nam najveci izvozni partneri,koliko god se to nekome ne svidjalo.Povlaciti paralele i reci da SPC obozava Rusiju-sacuvaj nas boze politike koju ce kreirati afiniteti crkve.Nasa buducnost u E.U. je neminovna,svidjalo se to nekome ili ne.A sto se tice prodaje Rusiji ili Americi,ja sam moje misljenje o mnogim stvarima okrenuo za 180°,posle gledanja Zeigeist-a,Adenduma,Iluminata i citanja nekih knjiga.Mi smo vec u takvoj poziciji da MORAMO prihvatiti odredjene ucene,jer drukcije smo-najebali.Ko sumnja,neka pogleda ''Zeitgeist:Adendum'' i opise kako se drzave uvode u ropstvo,tamo gde je to u interesu medjunarodnog  kapitala.

Ma nemoj da se ljutiš na Gambina.  Smile

Njemu je najteže, ipak on mora da živi sam sa sobom.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.