Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koncept Velike Srbije - lik i delo prof. dr. Vojislava Seselja  (Pročitano 47225 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
necu glasati daleko bilo, ali sve maj ljudi vas podrzava i to je vas problem, padate polako ali sigurno
Па ја не знам у којој земљи ти живиш али у овој где сам ја од 2000 године број гласача радикалне странке константно расте. А то можеш проверити свугде... Ја колико видим вама нешто пада рејтинг, на крају од свега овога неће вам можда остати пуно бирача, пошто сте продали Косово и Метохију и Црну Гору, али зато ће да вам остану милони које сте покрали за ових осам годин.... тако да не бринеш!
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja nisam uzeo ni dinara i moji roditelji su ostali bez posla ali nisu potrcali za laznim patriotizmom kod radikala, moj otac nije vodio radnike na Gazimesttan i ostao je bez stana iako je bio prvi na rang listi, obrazlozenje radnickog saveta je bilo "rusio moral zaposlenih", dobijao je batine 1991 u Beogradu, a gde us tvoji bili sakrili se i psovali majku cetnicku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6500c
O liku doktora Seselja moze se mnogo govoriti: U pitanju je osoba velike inteligencije, ali malo ,,sirova". Pretio u skupstini pistoljem, oborio poslanika posle rekavsi da se on jadan ,,sapleo o koru banane". Ja nikad nisam podrzavao niti cu njegovu Veliku Srbiju. Ja podrzavam samo one koje su smisljali knez Milos, Njegos, Vuk Karadzic, pa do Pasica. Te osobe su znale kako to da urade: bile su diplomate, imale su ljude, imale s vojsku u kojoj nije moglo niti nije smelo doci do paravojnih formacija koje su toboze ,,branile Srbe", kunile se u sve i svasta, od Hrista pa do Lazara, nisu znale nista o Srbima, srpskom nacionalnom bicu... Nego su palile dzamije, klali Bosnjake i Hrvate, zaradjivale za sebe prodajom nafte, benzina, oruzja, cigareta, drvne gradje itd, itd. Gospodin Seselj i njegovi sledbenici (ne postujem nikoga sem Vucica) nazivaju svaku osobu koju ne vole izdajnikom, ustasom, stranim placenikom... Pa do pretnji Tadicu od neke tamo Radete. Gospodo radikali! Kao svaki Srbin sanjam dan kada Drina nece biti granica, vec samo jedna reka srpske drzave. Sanjam da ce se sve srpske crkve srusene na Kosovu obnoviti! Sanjam dan  kada cu ja na Kosovo moci doci lakse iz Beograda nego iz neke evropske dalje drzave! Ali to je doba koje tek treba da dodje i daleko je. Danasnja vremena su teska, sta ce nam teritorija ako decu ne mozemo nahraniti, ako Romi nisu usli u drustvo Srbije kao svi ostali, ako su cene skupe, ako je narod nezadovoljan, ako nam je prosvetni sistem tako los da nema veze sa zivotom, ako drzavni giganti nekada nisu se izdigli... Ljudi, hajmo prvo da resimo te probleme, pa cemo posle o teritorijama!
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Ja nisam uzeo ni dinara i moji roditelji su ostali bez posla ali nisu potrcali za laznim patriotizmom kod radikala,
Smile Smile Па онда си глупо пошти подржаваш ове што уништавају Србију а притом немаш никакве користи због тога!

Citat
a gde us tvoji bili sakrili se i psovali majku cetnicku
Јбг. мало си се зајебао, моје тата је више псовао мајку комунистичју цео живот, пошто су ми одузели велока имања токо национализације, само што он то није радио са улица Београда, већ из Вуковара тамо где су били сви Срби... на ратишту! А вама што сте бацали камење на полицију и лупали у шерпе говори о вашој храбрости!
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Ja nikad nisam podrzavao niti cu njegovu Veliku Srbiju. Ja podrzavam samo one koje su smisljali knez Milos, Njegos, Vuk Karadzic, pa do Pasica.
Па то и није Шешељева Велика Србија, већ идеја о њој из времена о коме ти причаш... Пашић. Гарашанин...

Citat
imale s vojsku u kojoj nije moglo niti nije smelo doci do paravojnih formacija koje su toboze ,,branile Srbe", kunile se u sve i svasta, od Hrista pa do Lazara, nisu znale nista o Srbima, srpskom nacionalnom bicu...
Са овим се слажем...

Citat
Danasnja vremena su teska, sta ce nam teritorija ako decu ne mozemo nahraniti, ako Romi nisu usli u drustvo Srbije kao svi ostali, ako su cene skupe, ako je narod nezadovoljan, ako nam je prosvetni sistem tako los da nema veze sa zivotom, ako drzavni giganti nekada nisu se izdigli... Ljudi, hajmo prvo da resimo te probleme, pa cemo posle o teritorijama!
И са овим се слаже, зато и покушавамо да на свкаи начин срушимо комунистичко диктаторски режим Бориса тадића!

СВИ У 5 НА ПРОТЕСТ НА ТРГУ!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E moj nesrecnice da znas koliko gresis ne bi tako pricao. Nas je napadala policija a ne mi nju. Kada bi to uradili bili bi licemeri, podrali smo ih i 5.oktobra a i sada sto ne znaci da ih necemo menjati ako ne valjaju. Na oredsednicek izbore nisam izasao i nisam glasao Tadica tek toliko da se zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Nas je napadala policija a ne mi nju. Kada bi to uradili bili bi licemeri
А да ви нисте лицимери... Па сте сада ушли у каолицију са тим истим људим са кома сте се тукли по улицам, заиста достојанствено... Е ти сад можеш да кажеш, је л' Дачић бољи као противник или као коалициони партнер Smile Smile Како вам се сад слажу Чеда и Дачић и Вук са свима њима. Smile

Citat
Na oredsednicek izbore nisam izasao i nisam glasao Tadica tek toliko da se zna
Ниси мора то да микажеш знам за кога "Срби" као ти гласају...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Tesko si poremecen i ja ti ne mogu pomoci, zivis u stereotipima i zabludama jednog poremecenog coveka punog mrzje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
СВИ У 5 НА ПРОТЕСТ НА ТРГУ!!!
Pardon, "tacno u 17:00"  Smile Smile Evo, dolazim i ja da vidim malo sta se to tamo desava? Mozemo da opalimo basket 3 na 3  Smile Toliko ce nas biti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Гле човека! Псује комунисте, а гласа за радикале. Још да вам 80% бирачког тела нису бивши СПС-овци, окореле комуњаре, присталице разних теорија завере и носталгичари за временима радничке самоуправе, можда бисте и могли продавати причу о радикалском српству. Овако боље да ћутите. Само срамотите овај народ својом самом појавом. А и овај остатак од 20% вам чине некакви квази-турбофолк-наcионалисти, дрипци из блокова, закаснели дизелаши и заблудни клинци.

А сад мало о наслову теме, али без имена оне удбашко-хрватске сподобе, која је узурпирала име српског национализма.

Велика Србија би требала да обухвата земље које су Србу још првобитно населили и где их је донедавно и имало, заједно с крајевима где смо били већина.

Стојадиновић је имао добру замисао. Треба заиста имати јак желудац па преговарати с оним монструмом Павелићем. Иако се можда то чини премало обзиром на то да су Усташе изгубиле рат и да су опчиниле страшне злочине, треба се имати једна ствар у виду. У размену популације (која је била једна од услова) били би као "хрватско цвијеће" укључени и Муслимани и то не само они босански, већ и србијански и црногорски.

Моје неки додатак би била окупација дела северна Албаније (Драч). У замену Шиптари би добили западне делове данашње БЈРМ.

Сама БЈРМ би требала бити подељена највише између Бугарске и Србије. Скопје, Струга, Охрид, Прилеп би припали Србији, све западно од тога Бугарима. Грчка би добила Монастир (Битољ).

Ево како је сопразум изгледао:

Можете већ замислити, како би то изгледало уз измене које би ја направио.

Ево уствари једне на брзака преправке:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sporazumpavelicstojadindy9-moja prepravka.PNG
(57.16 KB, 1000x824)
« Poslednja izmena: 01. Sep 2008, 21:13:52 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.