Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koncept Velike Srbije - lik i delo prof. dr. Vojislava Seselja  (Pročitano 47241 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Laki je malo nervozan Pantelija je u zatvoru. To sto je nosio kokardu a na njoj grb u kruna, Vuk Karadzic je za pismene napravio i  latinicu tj, dao je u koriscenje. Ha,ha,ha ustav kazes nisam glasao za njega, a pisem cirilicom, a kuca mlatinicom da bih vas malo nervirao. Kakva crna borba pritiv komunista pare su njega interesovale i to imperijalisticke kako on kaze mnogo voli dolare a tamo vidim drzi i svoje privatne racune Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Laki je malo nervozan Pantelija je u zatvoru.
Smile Smile Smile

Citat
To sto je nosio kokardu a na njoj grb u kruna
Koкарда је четнички грб, и стари традиционални грб, тако да то нема везе са подржавањем краља... И на нашем грбу се налази двоглави орао који симболизује синхронизацију цара и патријарха, а ја колико знам ми нисмо царевина а и даље иамамо орла као симбол! Научи нашто па онда дискутуј Smile Smile Smile

Citat
Vuk Karadzic je za pismene napravio i  latinicu
Благо теби ако је Караџић направио латаницу Smile Smile Smile

Citat
a kuca mlatinicom da bih vas malo nervirao.
Па не можеш ти мене да изнервираш својим немањем достојанства, "патриото"!

Citat
Kakva crna borba pritiv komunista pare su njega interesovale i to imperijalisticke kako on kaze mnogo voli dolare a tamo vidim drzi i svoje privatne racune
Опет преичање глупости... Smile Smile Ајмо коначно један доказ да поткрепи твоје глупе тврдње!
Да видимо бар број тог рачуна или барем име банке у којој му се налази новац...
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
203. конференција Тима; 27. август 2008.

Александар Вучић: Даме и господо новинари, Тим за одбрану председника Српске радикалне странке др Војислава Шешеља и Српска радикална странка најоштрије осуђују не само неправничко или противправничко, већ, рекао бих, варварско понашање и Тужилаштва хашког, али и Претресног већа које је прихватило највећи део захтева Тужилаштва, којима полако на мала врата покушавају да уведу неку врсту браниоца Војиславу Шешељу, иако је он својевремено, ако се сећате још 2006. године успео да се избори, додуше тек после штрајка глађу, за поштовање једног од елементарних људских права, а то је право на одбрану. Очигледно је да последњим одлукама Судско веће оставља широк простор за манипулације Тужилаштва и то само из једног разлога. Тај разлог је чињеница да је Тужилаштво до сада потрошило 63% времена за своје сведоке: 38 сведока су извели и доживели прави дебакл. Свих 38 људи који су представљени као сведоци хашког Тужилаштва или нису теретили Војислава Шешеља у складу са оним што је Тужилаштво желело или нису имали никакве доказе којима би своје тврдње поткрепили и Војислав Шешељ је однео убедљиву и правничку, али и људску победу над Хашким трибуналом. И то је оно што је итекако забринуло и хашко Тужилаштво, што је очигледно забринуло и Судско веће, јер тамо постоји јединство целокупног система и Тужилаштва и Судског већа и Секретаријата и свих осталих органа који би требало да раде обично супротстављени једни другима, али свакако потпуно независно и самостално. А овде раде сви заједно и директно по налогу америчке, енглеске и француске обавештајне службе, јер очигледно је да обавештајне службе тих земаља контролишу све судске процесе пред Хашким трибуналом и није нимало случајно то што Брамерц најављује свој долазак у Београд за 11.септембар, где се очекује отприлике и даља политичка подршка оних у Србији који не подносе Српску радикалну странку и који знају да је Српска радикална странка најозбиљнија алтернатива диктаторском режиму где ће Брамерцу, као једном од носилаца те јединствене тужилачко-судске власти саопштити да су и жеље људи из Београда, односно режима жуто-црвене коалиције да Војиславу Шешељу наметну било каквог браниоца. Војислав Шешељ ће добити месец дана да одговори на захтев Тужилаштва. Он ће то своје време искористити, а као што је рекао сасвим сигурно неће учествовати у даљем току поступка који може да буде или без његовог присуства, дакле у његовом одсуству, настављено, уколико се догоди да му наметну браниоца, или како је и сам рекао постхумно. Тако да, како год да окренете, они својим варварством и дивљаштвом неће натерати Војислава Шешеља да прихвати њихову игру и да учествује у њиховој игри. Ми ћемо обавестити све међународне организације и институције о елементарном кршењу људских права пред Хашким трибуналом о томе да не можете због тога што сте доживели дебакл и што у 63% времена које сте искористили, нисте успели да докажете ниједну тврдњу из оптужнице против др Војислава Шешеља, а онда налазите решење у томе што кажете - хајде сад да наметнемо браниоца да не бисмо више уопште имали било какву одбрану, па да се пресуда донесе на основу тужилачких тврдњи. Дакле то је нешто што је апсолутно недопуштено, недозвољено и што је противно елементарним моралним нормама. Најсмешнија је била изјава једног аналитичара, лажног наравно, који је рекао - па то је зато да се не би поновио случај Харадинај. Нисмо разумели - као какав случај Харадинај? Још нисмо чули да се било којем сведоку било Тужилаштва, било одбране, било суда, било коме да се негде нешто догодило, осим што смо чули за бројне притиске које је Тужилаштво вршило према сведоцима одбране, а ваљда сваки пут кад би ти људи говорили о тим притисцима онда би Тужилаштво заменом теза хтело да каже како је неко из одбране вршио притиске. То су смешне приче и у те приче им нико никада неће поверовати, али ако они мисле да то тек тако може да прође, убијање једног човека да може да прође тек тако, грдно су се преварили. Наш отпор неће бити мали, неће бити слаб и неће бити безначајан како они то замишљају, а и супротстављање Војислава Шешеља биће најјаче могуће, па чак и по цену живота. Изволите, ако имате било које питање. На ваша питања смо спремни да одговоримо.

Новинар: Јел може питање невезано за суђење?

Александар Вучић: Ми смо данас углавном посветили ову конференцију ...

Новинар: Па просто да искористим прилику...

Александар Вучић: Па могу у пола реченице да вам одговорим, ако је нешто баш нарочито важно, али...Кажите.

Новинар: Како тумачито то што је Русија признала независност Абхазије и Јужне Осетије?

Александар Вучић: Па тумачимо на тај начин да су западне силе признале независност Косова, направиле ужасан преседан, показале да у свету то не може да постоји... Они су уствари инсистирали на томе да не треба да се поштује међународни поредак заснован на Повељи Уједињених нација и после тога је све то завршено. Данас је највеће лицемерје кад западне силе говоре како треба да се поштује територијални интегритет Грузије, а територијални интегритет Србије – баш нас брига пошто смо узели своју територију за себе. Тако да то говори о једном великом лицемерју, наравно и медија који њих подржавају, који тога неће да се сете. Али што се нас тиче, ми бисмо могли комотно да кажемо, пошто је Русија била наш савезник и остала наш савезник по питању Косова и Метохије - да, то су први урадили Американци и остале западне силе, па лепо ми можемо да признамо и Јужну Осетију и Абхазију, а кад Американци и Европска унија повуку признање Косова, повућићемо и ми. За нас је Косово и Метохија најважније. Оног тренутка кад они буду повукли признање Косова и Метохије, онда и ми можемо другачије да се понашамо.

Новинар: Значи, ви мислите да бисмо ми, да би требало да...

Александар Вучић: Не, ја мислим да су Американци и људи из Европске уније починили прави злочин признањем независности Косова и Метохије и увели свет у велику и тешку кризу. То је оно што пре свега мислим и мислим да се данас понашају ужасно лицемерно када говоре да неко други треба да поштује територијални интегритет неке друге земље, а да они при томе нису поштовали територијални интегритет Републике Србије, а извините што је нама Република Србија најважнија на свету.

Новинар: А ако Русија од нас буде тражила да признамо независност Јужне Осетије и Абхазије?

Александар Вучић: Ја сам вам већ говорио о ономе шта мислим да би било најпаметније, тако да можете све да извучете из тога. Молио бих само да остала питања буду везана за Хаг, а сутра ће Томислав Николић говорити о осталим стварима.

Новинар: А зашто се Томислав Николић није састао са Јелком Кацином?

Александар Вучић: Сутра ће вам Томислав Николић о свему томе говорити. Мада сам видео да је господину Кацину било много стало до Томислава Николића, макар по емисији на вашој телевизији. Изволите.

Новинар: Ово питање сам поставио већ на једној конференцији, па ме интересује да ли се нешто променило. Да ли је Војислав Шешељ разговарао са Караџићем и да ли постоје контакти са намером да се сарађује на одбрани? Шта се ту уопште дешава?

Александар Вучић: Па њих двојица не могу да буду у контакту, а о свему другом не бих данас говорио. Знате чак, ја сам вам рекао да не могу, али чак и да јесу не бих могао да вам говорим о томе, а нису. Ми смо били у посети Војиславу Шешељу и чекали смо шта ће да ураде и сви колико смо се трудили, мислим да је господин Красић био најближи ономе што смо у планирању потеза Тужилаштва гледали некако да сагледамо и неком врстом логике гвоздених детерминизама да дођемо до правилног закључка. И истина је била да они нису уствари имали ни сведока, ни да су знали шта да раде против Војислава Шешеља, ни како и на који начин тај поступак да наставе, и то је био њихов кључни проблем. Онда су рекли пустићемо приказивање видео снимака, неки идиотски снимци као и обично, знате, где пусте тројицу где кажу - живео слободни Вуковар, а овај каже - живео окупирани Вуковар, или не знам ни ја шта већ, мислим, што никакве везе нема, што и данас можете да пуштате, али на шта су већ научили. А онда су схватили да они уствари немају сведоке, и онда је Дарил Мандис рекао - то још два месеца ако би трајало, ми бисмо скоро завршили процес. Па чекајте, ви сте прешли две трећине процеса, две трећине сте тужилачког доказивања прошли, па шта сте урадили за те две трећине времена до сада? Кога сте уверили, сем директно припаднике жуто-црвене коалиције и њихове медијске експозитуре на Б92 и РТС-у? Кога сте уверили у Србији у било шта да је Шешељ починио? Па нисте никога. И то је њихов кључни проблем и зато су инсистирали на прекиду суђења. Немојте ви из Б92 да се љутите. У последње време су они, који су ми деловали као прилично жути, они водитељи кад се појављују, мало су ми се и зацрвенели, не знам зашто, кад их гледам онако.

Новинар: На кога одређено мислите?

Александар Вучић: На све без разлике. Изволите. То је ваљда лепо у складу са новим режимом и њиховим бојама. Изволите. Хвала вам најлепше. Сутра ће конференцију за новинаре држати Томислав Николић.
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
[Off topic obrisan]

@BoraBorass

Kazu da cu te sledeci put banovati 4life. Ti samo nastavi da lupetas gluposti i da spamujes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Lepo kaze cetnici za kralja i otadzbinu tako da ima veze itekao, pa brade su nosili iz tuge sto je Srbija okupirana i zakleli su se da ce obrijati brade kad se kralj vrati u zemlju. Pisem kako ja hocu ako tvom sizovrenicarskom mozgu smeta latinica sta ti ja mogu sto si elementarno nepismen. Tvoj Vojisalv nije znao ni crkvene obicaje nego su su ga Vuk Drsakovic i pisac Komnnenic naucili 1988 godine i krstili u jednoj crkvi u Beogradu. Vidim da ni sam nepratis sudjenje, ja ga pomno pratim. Pre set meseci je trazio da mu se odmrznu racun u Americi i te racune je dostavio Haskom tribunalu. Kako a mogu znati tudje brojeve racuna Smile  i to jos u Americi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Lepo kaze cetnici za kralja i otadzbinu tako da ima veze itekao, pa brade su nosili iz tuge sto je Srbija okupirana i zakleli su se da ce obrijati brade kad se kralj vrati u zemlju. i
Боже колико глупости на једном месту.... Smile Smile Smile
Као прво ти ставрно треба нешто да прочиташ у животу ако мислиш да су четници настали 41., а ако је спао на то да га изрод Вук Драшковић учи обичајима онда и нетреба де са врати из Хага. Шешељ није никад носио браду што по твојој логици значи да никад није био за краља. Са себи сакчеш у стомак. А као друго занима ме због чега си ово написао, је л' да би показао да су у политикином забавнику прочитао због чега су четници из Другог светског рата носили браде... па давидимо како и ти нешто знаш Smile

Citat
Pisem kako ja hocu ako tvom sizovrenicarskom mozgu smeta latinica sta ti ja mogu sto si elementarno nepismen.
А шта сам ти ја рекао што пишеш латиницом?! Ја сам само рекао да је то израз твог патриотизма и достојанства. А ја мислим да си ти последњи човек који би требало да ми приговори о мојој писмености.

Citat
Tvoj Vojisalv nije znao ni crkvene obicaje nego su su ga Vuk Drsakovic i pisac Komnnenic naucili 1988 godine i krstili u jednoj crkvi u Beogradu.
Као прво он није мој, он само припада истом народу као и ја... А ако је спао нато да га издајник Драшковић учи било чему онда и не треба де се врати из Хага. Пошто видим да си врло религиозан у учен човек, могао си да покажеш бар мало поштовања према СПЦ-и па да наведеш име те цркве, а не да кажеш "у једној цркви у Брограду". Smile

Citat
Vidim da ni sam nepratis sudjenje, ja ga pomno pratim. Pre set meseci je trazio da mu se odmrznu racun u Americi i te racune je dostavio Haskom tribunalu. Kako a mogu znati tudje brojeve racuna Smile  i to jos u Americi
Па да ја не преатим суђење као члан странке и будући правник, па случам од таквих интелектуалаца попут тебе шта се догађа око мене. А што се тиче његовог рачуна, је л забрањено да човек има рачун било где у свету, какве везе има што је у Америци?! Ја сам само рекао да не лупаш глупости о некаквим милионима на његовом рачуну и ако већ тврдиш онда дај неки доказ... А собзиром да већ 4,5 пост само лупаш глупости боље Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Joj Boze pomozi ovim nesretnicima ne znaju sta rade. Da radikalima treba da bude zabranjeno zato sto jedno rade drugo pricaju a trece misle. Da rekao si da sam nepatriota jer ne pisem crilicom, a sta to znac ida je 500000 Srba iz Krajine nepismeno samo zato sto su citav zivot pisali latinicom, pa da cuju sta govorite nikad ne bi glasali za vas, jer nepatriota onaj ko ima Hrvatsku domovnicu, a mora da je ima da bi mogao da ode da povrati stanarsko pravo u hrvatskoj. Ne skacem ja sebi ustomak nego vi izvrcete cinjenice, kazete da je Velika Srbija od Beogarad do Zagreba, a ja ti kazem da je najveca srpska drzava bila za vreme cara Dusana od Beograda do Korinta, a vi na to nemate odgovor nego odmah uzvracate nekim nebuloznim cinjenicama, znaci na jug ne na zapad. Vidis kada je Seselj pitao v
Vuka sto nece da laze u politici i objasnio mu da kada baci jastuk i perje se raspe da je to laz, a da je istina skupljanje tih peruski, Vuk mu je rekao da nikada nece lagati. U tome jerazlika u postenju i doslednosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Da rekao si da sam nepatriota jer ne pisem crilicom, a sta to znac ida je 500000 Srba iz Krajine nepismeno samo zato sto su citav zivot pisali latinicom, pa da cuju sta govorite nikad ne bi glasali za vas, jer nepatriota onaj ko ima Hrvatsku domovnicu
Па је л тебе неко тера да пишеш латиницом у Србији... Шта те спречава да чуваш своје писмо? То је твоја воља. Ко те тера да у Србији користиш новохрватски измишљен језик па кажеш "домовница" а не држављанство? Тако да нема везе то са тим што си из Крајине, ја знам пуно људи из Крајине и сви пишу ћирилицом цео живот. Између осталог деда ми је из Лике па га никад нисам видео да пише латиницом. Тако да не можеш да се преавдаш неким глупим изговорима, ти ако желиш да пишеш ћирилицом, писаћеш ћирилицом, а сад што ти пишеш латиицом то је већ друга ствар... вероватно имаш и разлог зашто пишеш тако.

Citat
kazete da je Velika Srbija od Beogarad do Zagreba, a ja ti kazem da je najveca srpska drzava bila za vreme cara Dusana od Beograda do Korinta
Не разумем каве везе има Душаново царстбо са Великом Србијом?! Могао би мало да појасниш своје убачене реченице. Ко то оспорава да Србија није била највећа у време цара Душа, само што ако познајеш историју Душан је био цар Срба и Грка, је л то значи да сад треба да кренемо на Грчку? Или можда да их питамо да Тадићи буде председник Срба и Грка? Ми смо се ширили на југ зато што нам Европа није дала да се проширимо преко Дрине јер је то граница западног римског царства, али то је дуга прича то можеш да нађеш у свакој нашој историјској некомунистичкој литератури. Као што нам нису дали ни да припојим Реп Српску задо што је преко Дрине. А што се тиче Велике Србије... та идеја је настала средином 19 века, а утемељио је Илија Гарашанин, и као идеју је имао да се уједине све српске земље, тј. све земље где обитава српсак култура... То можеш да прочиташ у делима Лазе М. Костића, он је најбоље приказао идеју о Великој Србији, а можеш и код гранцуског новинара Ернеста Денија... Само што нисам сигуран ти уопште знаш које све територије улазе у састав Велике Србије. Али добро то можеш да прочиташ било где.

Citat
Vuka sto nece da laze u politici i objasnio mu da kada baci jastuk i perje se raspe da je to laz, a da je istina skupljanje tih peruski, Vuk mu je rekao da nikada nece lagati. U tome jerazlika u postenju i doslednosti.
А Вук Драшковић је познат по говорењу истине. Ај де не започињем тему сад о његовим лажима док је наводно рушио Милошевића, ево ти само један пример, сваке годеине организује скуп на Равној Гори, изиграва неког четника, а онда дође у Бероград и направи коалицију са социјалистима, врло принципијалан став. Да те подсетим само на још једну његову изјаву, а то је "Ја ћу лично одсећи сваком муслиману рулу којом завиори турску или муслиманску заставу у Србији" па видим Нови Пазар пун сакатих људи,. Шешељ је барем остао доследан својој идеологији против покатоличених Срба ("Хравата") и исламизираних Срба ("Бошњака")
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Vce gluposti nisam cuo. Ako su Nemanjic na slikama u radikalskim odajam u zemunu, onad neka se bore za Dusnaovo caerstvo a ne za neko izmisljeno u 19 veku, koje nije ni postojalo. Ilija Garasanini, pa vi ste svacija razmisljanja uzeli u obzir samo da bi naudili Srbiji. Da ja bi se borio za Dusanovo carstvo, a ne za Seseljevo. Hvala Bogu pa je Vuk prvi otisao na Ravnu Goru, napisao je knjigu o njemu a vi mozete samo da mu zavidite. Decko idi u skolu. Ja sam ve crekao pisem cirilicom  a vas nerviram latinicom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Vce gluposti nisam cuo. Ako su Nemanjic na slikama u radikalskim odajam u zemunu, onad neka se bore za Dusnaovo caerstvo a ne za neko izmisljeno u 19 veku, koje nije ni postojalo. Ilija Garasanini, pa vi ste svacija razmisljanja uzeli u obzir samo da bi naudili Srbiji. Da ja bi se borio za Dusanovo carstvo, a ne za Seseljevo. Hvala Bogu pa je Vuk prvi otisao na Ravnu Goru, napisao je knjigu o njemu a vi mozete samo da mu zavidite. Decko idi u skolu. Ja sam ve crekao pisem cirilicom  a vas nerviram latinicom.
Smile Smile Smile Smile
Колико си ти глуп...  Smile Smile Smile
Није царство измишљено у 19 веку, већ је тада настал идеја о уједињењу свих истријских српских земаља... Грчка није никад била српска а ти иди па ратуј са Грцима како би је увео у српско царство, можеш да зовеш и Вука да  будете јачи... Smile
Опет ти понављам не нервираш мене са латиницом, већ себе понижаваш... И не могу са тобом да расправљам више јер не знаш ништа...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.