Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 11:27:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 52374 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Sto je babi milo, to joj se i snilo...

Oni koji ne zele da veruju u nesto, ne mozes ih ni ubediti u to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Vuk je menjao svoje ciljeve i misljenja! Pa!?! Koji to normalan covek ne radi?   
Зашто је онда улазио у политику ако није изградио своје ставове него је радио све по принципу ''оћу пиким нећу пиким''.Замислите сад неког '''вођу'' навијача Звезде који из материјалних побуда пређе и постане најватрени Гробар!Наш народ је за такве ликове измислио један леп израз,али сам ја исувише фин да би га рекао.У крајњој лини много ме и брига за Вука,он је само извршавао налоге својих шефова,али ме је брига за људе који си гинули за остваривање његових парола по свим Србским земљам од Београда,Госпића Херцеговине и Србског Приморја.
Citat
Zato je i uspeo da od najjace opozicione stranke u zemlji napravi najslabiju stranku .
Када је Вук оснивао странку са Мирком Јовићем није постојала овај страначки вашар и сви они који су имали жељу да се баве политиком на неки други начин,него што је то била традиција прве странке чије је Вук био члан,имали су ограничен избор:СПО, СРС, ДС и то је било све!
Citat
I mislim da je imao previse poverenja u ljude oko sebe , a oni su mu svi redom okretali ledja , pocev od Seselja , preko ovog gradonacelnika Kragujevca ( ne mogu da mu se setim ime , valjda Veroljub Stevanovic ) , preko Velje Ilica
Ако кажеш да је СПО био највећа опозициона странка,е па сви ти горе наведени су стварали тај СПО, они су ишли по Србији и промовисали Драшковићеве идеје и допринели популарности странке,а Вук није отишао јужније од Аранђеловца,његови саговорници нису били Чачанани,Краљевчани, Призренци, Бањалучани, Нишлије или Срби из Глине,Пакраца,Боровог Села,Суботице....његови пријатељи су били у Бриселу,Будимпешти,Загребу,Вашингтону и Тирани!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Definitivno vam smeta.
Zar nevidiš da su oni jedna primitivna grupa radikala, neobrazovana, tupoglavai bolesna.Sa njima se nemože razgovarati. Oni i neznaju ništa pametno da kažu, ponašaju se kao retardi. Ustvari možda i jesu.

Slušaj ti grdni ! Pošto ti se stanje pogoršalo prepisujem ti duplu dozu lilula !  

A sad malo o temi ! Mani te se uzajamnih uvreda ako imate šta pametno vezano za temu izvolite , najlakše je nekoga demantovati argumentima , šala može ali uvrede tipa retardi  i slicno to mogu sebi da dopuste smo oni koji su ustvari sami retardi !

Evo malo Praškovicevih prijatelja uvek je znao skim ce !

DRAŠKOVICI
Dana treba da bude dobra supruga

EVROPA: Kakvi su vam danas odnosi sa Vukom Draškovicem? Prošli ste kroz sve faze.
ILIC: Ja sam, ponavljam, profesionalac. Sa svim ministrima i šefovima partija saradujem profesionalno.
EVROPA: A sa Draškovicevom suprugom? Porucili ste joj da se mane politike i da sprema ajvar.
ILIC: Zima je dolazila, paradajz prolazio, vreme je bilo za ajvar. Sasvim je normalno da jedna domacica to radi. Gospoda Draškovic je pocela da komentariše ko je radio za BIA, a ona se u to baš mnogo ne razume. Ona je iz Bijelog Polja došla kao student, ja sam u Srbiji odrastao i imam duboke korene i ne može svako da dode da nas omlati ovde. Nismo krpa za potiranje.
EVROPA: Popravili ste odnose?
ILIC: Rekao sam: „Gospodo, niste u pravu za neke stvari.“ Danu volim i cenim, ona je malo brza na jeziku, a ni ja ne ostanem dužan. Puno je propatila, platila je veliku cenu promena i tolerišem joj te izjave. Ali ipak mora da shvati da je njen muž ministar inostranih poslova i da treba da bude dobra supruga jednog ministra inostranih poslova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Ако кажеш да је СПО био највећа опозициона странка,е па сви ти горе наведени су стварали тај СПО, они су ишли по Србији и промовисали Драшковићеве идеје и допринели популарности странке,а Вук није отишао јужније од Аранђеловца,његови саговорници нису били Чачанани,Краљевчани, Призренци, Бањалучани, Нишлије или Срби из Глине,Пакраца,Боровог Села,Суботице....његови пријатељи су били у Бриселу,Будимпешти,Загребу,Вашингтону и Тирани!
Pa dobro sad , nisam ni ja od juce , a i pamtim prilicno dobro , secam se ja dolazaka Vuka u Nis , i to ne jednom , i to ne samo na mitinge . Ne pridajem mu ja vecu ulogu nego sto je imao , ali ne mogu ni da je umanjim . Nisu samo Velja i kompanija stvarali stranku , stvarao je i Vuk . I nemoj toliko da se zestis , ne valja po zdravlje , ovo je samo razmena misljenja , nije ovo niciji licni rat protiv bilo koga . Ja licno nisam clan ni jedne stranke , nema razloga da mislis da posebno volim ili mrzim bilo koga na politickoj sceni . Misljenje koje sam izneo mislim da je realno , ako ti mislis drugacije , to je tvoje pravo , ja tu nista ne mogu , ali dozvoli i meni da mislim mozda drugacije od tebe , ili da se sa tobom slozim .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Miodraže !  Smile Smile Smile 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Miodraže ! Smile Smile Smile 5
rece covek koji nas SPO-ovce naziva bolesnicima koje treba leciti samarima i govnavim motkama...
u sustini,vi ste,bez uvrede,jedna jako jadna grupa ljudi koja pokusava da,izvlaceci neke stvari iz konteksta,pokusa da dokaze nesto sto u stvari nije istina...tuzno je do koje mere neki ljudi mogu da idu...
a oko promene stavova,Vuk je jos 1989. dao izjavu da ce se sa svojom partijom boriti za vracanje Karadjordjevica u Beli dvor i za parlamentarnu monarhiju...evo prodje od tada 18 godina,a on jos uvek nije promenio stavove,za razliku od vadikala,ds,dss-a,selje ilica i cele te ekipe...covek je samo promenio nacin pristupa...tuzno je sto su vam svima potpisi i usta puni srpstva,a u stvari vam je stalo samo do licne koristi...kako da pomognete nekoj od kriminalnih partija i uz njihovu pomoc napunite sebi dzepove na racun drugih...tako se prikazujete ovde...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
rece covek koji nas SPO-ovce naziva bolesnicima koje treba leciti samarima i govnavim motkama.

Covek nije Spoovac !  Smile

Citat
u sustini,vi ste,bez uvrede,jedna jako jadna grupa ljudi koja pokusava da,izvlaceci neke stvari iz konteksta

U suštini vi ste jedna tužna i jadna grupa šaka zulua i ako nevidiš da ste pukli onda si i sam pukao !

« Poslednja izmena: 25. Nov 2007, 16:28:04 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nksamsj,

Ponovicu se...I u politici i u zivotu uopste svaki covek menja misljenje i ciljeve. Recimo, ne moze Vuku vise biti cilj izjednacavanje prava partizana i cetnika kad je to sad zakonom regulisano (istina, zbog komunista jos uvek nije doneta uredba Vlade, pa se ovaj zakon ne sprovodi, ali bice i to). A stavovi se nisu promenili. Vukov stav je da nudi samo istinu i tu nema promene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ponovicu se.
Pametnom je dovoljno jednom reci ! Razumeli smo te odnosno svi vec znaju da vuk menja mišljenje isto kao i carape !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
rinaka,

Vec sam tvoj nick je uvreda za ucesnike foruma (da ne pominjem teznju za stalnim omalovazavanjem ljudi a posebno na ovoj temi). Ali ima, nadam se nekog ciji je posao da se bavi tobom.
Znam da ti je tesko da shvatis ovo oko menjanja misljenja. I nisi jedini, ako ti je lakse....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 11:27:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.