Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 21:05:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 52352 puta)
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Чистачице,не вреди да губиш живце и време због појединаца овде! Шта рећи о људима који сами себе проглашавају за бранитеље српства!? Не би то било страшно да ти ликови имају 16,17 година,али бојим се да за неке од њих нема спаса.
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Ja licno nisam clan ni jedne stranke
ни ја! Smile
Citat
I nemoj toliko da se zestis
ко се жести... Smile
Citat
I u politici i u zivotu uopste svaki covek menja misljenje i ciljeve.
нпр. да ли је своје мишљење променио Мило Ђукановић,Парага,Демаћи,Силајџић,Ругова,Шекс,Јанша.....
главни уредник ТВ Загреб је смењен јер је дозволио да један Србин у њиховој емиси помене 'рватске злочине.Да ли можда знаш министра из околине који је споменуо злочине који су чињени над Србима,а да не говорим да нико од њих није доводио у питање границе своје земље,а шта је Вук чинио за то време-само што није Србе окривио за геноцид над северно-америчким Индијанцима.
Човек може да промени мишљење,али толико пута и толико?-то доводи у питање његову зрелост и способнос расуђивања!Ако већ није био сигуран у то што жели,зашто је људе слао на фронт и у смрт?
Друго,та подела на четнике и партизане пролази код још по Вуковаца и следбеника оног Стевана Мирковића?Како неко може да се залаже за монархију,а престолонаследник-Републиканац?У свим народима сличне поделе не постоје(да ли се 'рвати деле на усташе и партизане Smile),а овде се намерно одржавају,питам ли се зашто  Smile
Citat
Не би то било страшно да ти ликови имају 16,17 година
да ли се то односи на nikolla90,joш само он да дође на ову тему  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svi su menjali svoje misljenje. Vuk je zavrsio sa temom cetnika i partizana, samo ti to nisi primetio. Ako Vuk nije spominjao zlocine nad Srbima ja ne znam ko je onda! Citao si njegove knjige? Npr. ''Molitvu''? Prestolonaslednik nije ideja monarhije. I pre i posle njega je bilo i bice nekih prestolonaslednika, nekih dobrih, nekih losih, ali to ne znaci da je sama ideja losa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@Milton43 SPO i LDP su 2 NAJbolje opcije u srbiji:2 razlichita pravca ali opet dobra(za razliku od SRS i DSS)ja cenim delo Vuka ali sam vishe uz LDP.
Ти си значи ЛДП-овац са Равне Горе?! Smile Како си успео да спојиш неспојиво?
Smile ne,ja jesam LDPovac,ali nisam sa ravne gore...po meni je SPO jedina stranka "sa ravne gore" koja valja neshto za razliku od maloumnog SRS...nije ni SPO savrshen u svojim stavovima...nije ni LDP ali je on najblizi takvom stanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
нпр. да ли је своје мишљење променио Мило Ђукановић
ajmo malo da pricamo o milu,buduci da sam ceo zivot proveo u CG,dok se nisam preselio za NS...
Milo Djukanovic 1987.:"Licno cu se obracunati sa svima koji budu lose govorili o KPJ i Titu na prostoru Crne Gore"-RTCG1 - Dnevnik 2
Milo Djukanovic 1996.:"Nikada nisam bio clan KPJ,nikada nisam branio te iskrivljene ideje komunizma,kao ni Tita,to je medijska laz"-Vijesti,8.XI 1996.
Milo Djukanovic 2000.:"Ovim putem se izvinjavam hrvatskoj drzavi i hrvatskom narodu za zlocine pocinjene od strane Crnogoraca,nadam se da ce nase dve drzave,koje postoje na ovim prostorima kao samostalne vec vekovima,prevazici svoje medjusobne sukobe i razmirice,te zajedno krenuti putem progresa."-Dan,Pobjeda,Vijesti,Politika,HRT1,HRT2,RTCG1,RTS1,8.IV 2000.(i nakon toga jos par puta ponovljeno)
Milo Djukanovic 1994.:"Ovaj referendum je pokazao da su Crnogorci i Srbi jedan narod koji nikada nece moci da funkcionise razdvojen!Dok smo zajedno,nase jedinstvo je nasa snaga!Ni jedna od ove dve drzave u savezu SRJ ne moze da funkcionise bez druge!"Pobjeda,ne znam datum tacno 1994.
Milo Djukanovic 2000....da li je potrebno da vadim bilo koji citat coveka koji je ove godine proglasen za najveceg dobrocinitelja samostalnog zivota Crne Gore?
Vuk Draskovic 1989.:"Nasi ciljevi su jasni,zelimo da pomognemo napacenom narodu i zaustavimo represiju dovodjenjem kralja na vlast!Ne zbog apsolutizma ili srebroljuba,vec zbog ocuvanja vekovne tradicije i vracanja pravog sistema vrednosti nasem narodu...Zelimo parlamentarnu monarhiju koja bi funkcionisala kao i velike svetske monarhije:Britanija,UAE,Japan,a ne kvazi-socijalisticku drzavu,u kojoj je sama vlast represor i mucitelj naseg naroda!"
Vuk Draskovic 1996:"U ovim teskim trenucima za nas narod koji gine na ulicama,pozivam sve ljude,sve Srbe u srcu da izadju na ulice,da pomognu opstem dobru ove drzave...Da budu jaki i ustanu na svoje noge...Da odbrane cast i ponos nase dedovine.Ustanite,izborite se,pomozite SPO-u da vrati kralja zemlji koja ga je imala jos od Nemanjica!Pomozite nam da ocuvamo tradiciju,integritet i evropski suverenitet kao vekovna drzava!"
Vuk Draskovic 2006.:"Nasi ciljevi ostaju isti...Nikada se nije ni dovodilo u pitanje menjanje nasih ciljeva.Srbija kao parlamentarna monarhija,sa dinastijom Karadjordjevica na celu.Morali smo da promenimo nacin pristupa,morali smo da se borimo,pucali su po nama,istrebljivali nas,ali nas cilj je uvek bio,i ostace isti:Kraljevina Srbija!Ne bojim se smrti ni mrznje,jer,za razliku od mnogih aktuelnih politicara,ja bar mogu mirno da zaspim!Vise se bojim necistog obraza,nego vatrenog oruzja!"
pravi srpski ministar,nema sta...a ne ko Vuk,zamisli,covek je kulturan,lepo vaspitan,inteligentan,i,pobogu,zna da cita...cak i da pise!!!??? pa gde to ima...ajmo po njemu drvlje i kamenje,ne moze nas Srbe niko pametan da vodi!dajte lopove i primitivce na vlast,onda bar mozemo da se zalimo kako nam je lose,i kako mi nismo glasali za njega,nego komsija!!!
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i
Monarhija kao državno uređenje, "Ko podigne zeleni barjak, iseći ću mu ruku", prodaja Zorana '97, zabranjivanja novina od strane Ljilje Blagojević, četnička šenlučenja, Dražin unuk kao protivkandidat Slobi i DOSu i još mnogo stvari me odbija od SPOa.
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5610
Monarhija kao državno uređenje, "Ko podigne zeleni barjak, iseći ću mu ruku", prodaja Zorana '97, zabranjivanja novina od strane Ljilje Blagojević, četnička šenlučenja, Dražin unuk kao protivkandidat Slobi i DOSu i još mnogo stvari me odbija od SPOa.
Има и тебе да прогласе радикалом због овог поста!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Чистачице, његови романи су једно, а погубно политичко деловање нешто сасвим друго.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
SPO i LDP su 2 Najbolje opcije u srbiji:2 razlichita pravca ali opet dobra(za razliku od SRS i DSS)ja cenim delo Vuka ali sam vishe uz LDP.

opa,ima nas dvoje...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Slazem se sa ovim, sto se tice monarhije i sto se tice izbora 2000-te. Vuk je i sam priznao, i pokajao se zbog inacenja prema DOS-u. Odlika velikih ljudi je priznavanje sopstvenih gresaka, a bezgresni ne postoje. Za monarhiju pod Karadjordjevicima nisam zbog njihovog katastrofalnog istorijskog ucinka. Inace, ne sumnjam da bi i kao takvo, drzavno uredjenje, bilo bolje od trenutnog.
Sto se ostalog tice, ne bih da komentarisem detalje izvucene iz konteksta, a voleo bih i da se objasni "prodaja Zorana '97".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 21:05:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.