Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:21:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Коме смета СПО?  (Pročitano 52323 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Вуков пријатељ Мило је,гле чуда,лажов.Он је био најмлађи члан ЦК КПЈ.Као и још један Вуков пајтос и овај криминалац је ''обавио мисисју''.Његов циљ од почетка је била неовисна Дукља-то је и добио!
Citat
vi anti SPO-ovci uglavnom obojeni u crveno
ха,ха,ха а ја ћу рећи само:Загорка Голубовић,Латинка Перовић,Киров син,Бисерко,Кандићка,Ковачевић-Вучо,Димитријевић,Филип Давид,Пера,Рајко Даниловић(продао Зорана  Smile),Остојић,Чанак..........
на први поглед вероватно због друга Рајка неко би помислио да је ово политички савет СПО,евентуално КП Кине,али не  Smile то је политички савет ЛДП!
Citat
Чистачице, његови романи су једно, а погубно политичко деловање нешто сасвим друго.
командант Србске Гарде Дуги Лаиновић:Meni je Vuk bio idol. Ja sam zbog njegovog "Noža" prebio tolike muslimane i Hrvate na letovanju u Cavtatu. Čitam tu knjigu, padne mi mrak na oči, ustanem, odaberem najkrupnijeg na plaži i zveknem ga po zubima.
и њега сад испљујте....................................
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i
a voleo bih i da se objasni "prodaja Zorana '97".

Mislio sam pre svega na smenu sa mesta gradonačelnika glasovima koalicije SPO-SPS i kasnije haranje Beogradom.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 09:44:24 od nikolla90 »
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
nikolla,

Zaista nema smisla govoriti o pokojnicima lose, ali to je zamena teza. U svakom slucaju se pre moze reci da se Djindjic udaljavao od Vuk a ne obrnuto.

panini,

Tesko mi je da ne dovodim u vezu Vukove romane sa njim samim! To je on! Zaista je bedna teza o tome da je on dobar pisac a los politicar ili los covek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

bastra od boga data!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 529
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svaki Aleksandar jase Bukefala a on dize veliku prasinu...mnogi se zagrcnuse i pljunuse krv
IP sačuvana
social share
Bastra od Boga data!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Meni Smile
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
od svih ovde prisutnih pljuvaca po SPO-u,najvise me impresionira kombiondzija...znaci,brate,ja se tebi divim do imbecilnosti!
drzis u potpisu srpski i cetnicki barjak...za Kralja i Otadzbinu...a jedinog coveka koji se stvarno zalaze za Srpstvo i za monarhiju pljujes kao da je vodja neke siptarske armije...ostali su mi skroz jasni,buduci da su im jadnima zamazane oci,ali ti me krajnje zabrinjavas...
@Nksamsj:'ajde sad mi,molim te navedi jednog jedinog politicara,OSIM pokojnog Djindjica,Bog da mu dusu prosti,koji nije bio clan partije.ali da su to provereni podaci,a ne izmenjena sranja i izjave po tv-u i novinama...radikali su i dan danas komunisti nasminkani kao veliki Srbi,ds i dss i sve slicne partije su nastale kao ideje jos u OKPJ,samo sto su izmenili imena i nacin na koji se pune parama...pa politicka skola u Kumrovcu je bila otvorena do '90.!!!pa ti sad vidi...
ne postoji politicar koji nije bio clan partije u to vreme!tako da ti poredjenje nije na mestu!danasnji mladi ljudi koji imaju extremne predrasude kao vecina vas koji ovde pljujete po SPO-u,i koji se postavljaju kao crveno obojeni svojim komentarima nisu imali prilike da prodju kroz tu represiju pa da covek kaze:"Jbg,morali su!" svojevoljno koristite argumente protiv Vuka,koji neodoljivo podsecaju na politicku kampanju nekog komunistickog saveza...ti sada poredis politicare koji su MORALI da budu clanovi partije sa ljudima koji u danasnje vreme svojevoljno biraju takve stavove...oprosti,ali ne vidim smisao...mada ne vidim smisao u pljuvanju po SPO-u,ali dobro,svako ima pravo na izbor...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
a voleo bih i da se objasni "prodaja Zorana '97".

Mislio sam pre svega na smenu sa mesta gradonačelnika glasovima koalicije SPO-SPS i kasnije haranje Beogradom.
Slazem se sa Cistacicom. Zoran je taj koji se tajno sastajao sa Milosevicem dok je bio u koaliciji sa SPO i GSS, a podseticu, i jedini se izvukao bez batina tokom tadasnjih demonstracija, februara 97, zamenivsi polozaj sa Vesnom Pesic koja je jedva izvukla zivu glavu na Brankovom mostu. Teorija zavere ili ne, neke simptomaticnosti ipak ima. Koalicija Zajedno se i raspala na insistiranje Djindjica,koji nije hteo da pristane na Vukovu kandidaturu na predsednickim izborima. Nakon toga je smenjen (normalno) sa mesta gradonacelnika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
rinaka,

Vec sam tvoj nick je uvreda za ucesnike foruma (da ne pominjem teznju za stalnim omalovazavanjem ljudi a posebno na ovoj temi). Ali ima, nadam se nekog ciji je posao da se bavi tobom.
Znam da ti je tesko da shvatis ovo oko menjanja misljenja. I nisi jedini, ako ti je lakse....

Prvo pusti se ti mog nika , drugo reci nešto u vez  teme , trece te tvoje žalbe moderatorima (kada neznaš šta ceš od muke)više niko ne uzima za ozbiljno !
A što se tice teme a to je propala Spo koja više nije stranka nego grupa tupadzija koji nemogu da shvate o cemu se radi ! Vuk je zlo koje je prošlo , covek koji je od saveza komunista preko ljubavi sa Šešeljem , Veljom Ilicem i slicnim došao do toga da se smucio  svim normalin cak i onim koji su imali direktne koristi od njegove pogubne politike ! Ko nevidi da se radi o obicnom šarlatanu koji se divi samo u u tom divljenju ne preža da jednom bude komunista drugi puta da sece ruke treci puta da neda pa onda da da Kosovo i slicne vratolomije nije vredan nicega osim poruge !
Da remiziram ja takve poštovaoce licemernih ljudi poput Draškovica osim što žalim još ih i ismejavam , zato sam i na ovom propalom forumu koji da nije mene i još par ucesnika koji uživaju u vašem pokušaju da dokažete nedokazivo nikom i nebi nio interesantan , što ce reci ljudi moji ovo je komedija koja me uveseljava !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Војислав Коштуница никад није био члан КПЈ, а својевремено је био и истеран са ПФ због антикомунистичких ставова.

Такође је и једини, који није имао ни најмање везе с Милошевићем, док рецимо и Драшковић и Ђинђић јесу.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ma ne mislim na ove sto pricaju zasto ne vole Vuka ( a sta oni vole?)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 22:21:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.