Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:33:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kome se to dive srpski srednjoškolci?  (Pročitano 15902 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
sistem?  Smile  posto krivis sistem, pa me zanima kakav bi to sistem pokrio potraznju naroda za sadrzajima  Smile
Obozavam borce protiv "sistema"  Smile
Da zapeva Sopen ili da na Pinku idu pesme u operskom fazonu, tipa Koncert u podne  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Imas mnogo primera uspesnih ljudi koje nemaju nikakve veze sa kriminalom. Ne znam zasto potenciras pricu da se kod nas zbog losih uzora stvara generacija idiota. Krivica za drustvene probleme se nikako ne moze svaliti na lose uzore posto su oni samo posledica raznih problema i svakako nemaju neki veliki uticaj na odrastanje i formiranje licnosti. Sigurno da neki klinac koji vidi npr Kristijana ne ode do prvog krimosa, kupi pistolj, istetovira se i pocne da puca okolo. A i one osobe koji postanu kriminalci sigurno nisu odabrale takav nacin zivota zbog Kristijana, Arkana i ostale ekipe.

dobro navedi mi neki primer uspeshnog i drushtveno korisnog choveka u srbiji  Smile . samo nemoj molim te profesionalne sportiste , jer su oni jedva neshto bolji od pevaljki (sluze za zaglupljivanje mase ) .

judeo-liberalizam forsira egoizam i individualni uspeh na shtetu drugih . to je jednostavna chinjenica i shto pre je shvatimo , lakshe cemo pronaci uzroke danashnjih problema .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
DObro, tvoj odgovor je individualisticki, nema realnu primenu na grupu niti realnost.

Zasto je to greska sistema?  Koji to sistem plasira narodu visoko-inteligentne sadzaje?
Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom

sistem?  Smile  posto krivis sistem, pa me zanima kakav bi to sistem pokrio potraznju naroda za sadrzajima  Smile
Vidi, sistem 90-ih je upraznjavao politiku "hleba i igara" ali si imala varijetete na televiziji tipa "ako ti se ne svidja ZAM ili Grand mozes da gledas "Garazu"". Danas te alternative nema na nacionalnim frekvencijama.Ja kada sam odrastao imao sam "Metlu bez drske" , "Branka Kockicu" i slicne decje emisije koje su imale i obrazovni karakter. Danasnja deca to nemaju ali imaju "Farmu" i slicne sadrzaje

Poenta je da nema alternative(makar sto se tice nacionalne frekvencije). Pruzis narodu i jedno i drugo pa se on sam odluci ali ako nema nicega drugog izmedju cega bi se narod odlucivao onda sta narod da radi osim da gleda to sto ima. Internet ima manji procenat stanovnistva i "internet pismenih" ljudi je jos manje tako da su u vecini slucajeva ograniceni na TV sadrzaj koji im se prezentuje

Greska sistema tj drzave je to sto je uopste to dopustila. Kako da se to promeni? Verovatno nikada i nece ali lepo bi bilo kada bi ponovo poceli da na nacionalnim frekvencijama pustaju nesto u cemu nece ucestvovati ljudi sa prosecnim IQ-om 80 koji se po ceo dan svadjaju. Za takvim necim postoji potraznja i isplatilo bi im se

Naravno, uvek se moze okrenuti kanal ali da li zaista mislis da ce dete pa i srednjoskolac pre okrenuti "Discovery"  nego "Pink" ili bilo koji drugi kanal?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
dobro navedi mi neki primer uspeshnog i drushtveno korisnog choveka u srbiji  Smile . samo nemoj molim te profesionalne sportiste , jer su oni jedva neshto bolji od pevaljki (sluze za zaglupljivanje mase ) .

Boris Tadic  Smile Smile Ma daj bf nemoj me zezati. Imas dosta takvih ljudi samo su oni nezanimljivi za javnost.

judeo-liberalizam forsira egoizam i individualni uspeh na shtetu drugih . to je jednostavna chinjenica i shto pre je shvatimo , lakshe cemo pronaci uzroke danashnjih problema .

Jedno je teorija a drugo je realni svet. Ljudi su sami po sebi egoisticna bica i niko tu nista ne forsira. Da si malo proputovao po zapadu video bi koliko ta jeftina prica o izmisljenom "judeo-liberalizamu" ne pije vodu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Munka nekad davno, u vreme kad sam ja bila dete, naš obrazovni program je bio jedan od najboljih u svetu. Imao je sadržaje koji su bili primereni svakoj generaciji od predskolaca (kockica, šbbkbb,...) Zatim savršenih prirodnjačkih emisija iz serijala Opstanak, kurseva srpskog i stranih jezika koje je radila TVBg, analize klasika književnosti kao recimo Ilijada i matematičkih emisija gde je TVZg bio dominantan, istorijskih dokumentaraca sličnih onima koje pominješ ja histori, muzičkih programa,... Sve u svemu bilo je divno i korisno ostati kod kuče i gledati te programe.

Danas debeli zadrigli pijanić više ni ne zapošljava ljude kao što je bio Čedomir Mirković
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Imas dosta takvih ljudi samo su oni nezanimljivi za javnost.

upravo tako  Smile . oni su kobajagi "nezanimljivi" za javnost . a "nezanimljivi" su za javnost zato shto bi mogli da kazu toj javnosti da postoje mnogi zanimljiviji nachini da se provede zivot i da se zaradi novac nego biti kurva ili kriminalac . seti se da su nekad dechaci hteli da budu piloti .... Smile

Citat

Jedno je teorija a drugo je realni svet. Ljudi su sami po sebi egoisticna bica i niko tu nista ne forsira. Da si malo proputovao po zapadu video bi koliko ta jeftina prica o izmisljenom "judeo-liberalizamu" ne pije vodu.

proputovao sam po zapadu i video istu prichu kao kod nas . ali , znam da su pre generaciju ili dve te priche bile malo drugachije . forsirala se i neka drushtvena odgovornost pa chak i zrtvovanje za opshte dobro . danas je na delu egoizam i opshti cinizam prema svim idealima (za ideale ginu budale i slichne gluposti) . samo , drushtvo egoista ne moze da opstane i to postaje sve jasnije .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sony 
DObro, tvoj odgovor je individualisticki, nema realnu primenu na grupu niti realnost.

Zasto je to greska sistema?  Koji to sistem plasira narodu visoko-inteligentne sadzaje?
Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom

Vidi, sistem 90-ih je upraznjavao politiku "hleba i igara" ali si imala varijetete na televiziji tipa "ako ti se ne svidja ZAM ili Grand mozes da gledas "Garazu"". Danas te alternative nema na nacionalnim frekvencijama.Ja kada sam odrastao imao sam "Metlu bez drske" , "Branka Kockicu" i slicne decje emisije koje su imale i obrazovni karakter. Danasnja deca to nemaju ali imaju "Farmu" i slicne sadrzaje

Poenta je da nema alternative(makar sto se tice nacionalne frekvencije). Pruzis narodu i jedno i drugo pa se on sam odluci ali ako nema nicega drugog izmedju cega bi se narod odlucivao onda sta narod da radi osim da gleda to sto ima. Internet ima manji procenat stanovnistva i "internet pismenih" ljudi je jos manje tako da su u vecini slucajeva ograniceni na TV sadrzaj koji im se prezentuje

Greska sistema tj drzave je to sto je uopste to dopustila. Kako da se to promeni? Verovatno nikada i nece ali lepo bi bilo kada bi ponovo poceli da na nacionalnim frekvencijama pustaju nesto u cemu nece ucestvovati ljudi sa prosecnim IQ-om 80 koji se po ceo dan svadjaju. Za takvim necim postoji potraznja i isplatilo bi im se

Naravno, uvek se moze okrenuti kanal ali da li zaista mislis da ce dete pa i srednjoskolac pre okrenuti "Discovery"  nego "Pink" ili bilo koji drugi kanal?
apsolvirali smo marko u više navrata da su 90' u kulturno - društveno - zabavno - edukativnom smislu bile mnogo , mnogo puta bolje nego danas....  Smile Smile  tj. oću reći slažem se sa tobom....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ipak '90. su polomile ono što je s mukkom građeno od '50. a to je odnos prema ukusu i neukusu. Ukinuti su saveti za programe, finansije, tantijemi,... Sve je postalo moguće za pare, a talente bez para više niko nije finansirao. Privid kvaliteta održao se po inerciji još neko vreme da bi se zadavili u guzicama Vesne zmijanac i narkomanskoj fabrici petparačkih rima Marine Tucaković.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sony 
to je apsolutno tačno da je tokom 90' počeo čitav raspad celog sistema i ukusa tj. ne ukusa koji se samo još više ispoljio u predhodnim godinama....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pa u takvom sistemu bezvrednosti danas je zaista neophodno da se podrže projekti promocije vrednosti. Recimo u tom svetlu i na ovom forumu veliki je doprinos kad se organizuje BFSC ili BFMC ili bilo koja druga promocija kvaliteta. To je jedno od poslednjih uporišta ukusa zato što rade ljudi volonterski. A ono što donosi pare je neukus.

Danas niko ne skreće pažnju da je potrebno obrazovanje. Niko neće reći da su Tarantino ili Rodrigez jedni od najobrazovanijih filmadžija i da zato njihovi filmovi imaju kvalitet, dok Radoš Bajić nema nikakvo filmsko obrazovanje pa se ne može ni očekivati da reši probleme baba i požara na selu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:33:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.