Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 09:11:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kome se to dive srpski srednjoškolci?  (Pročitano 15850 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Poenta je u raznovrsnosti, a nje - ima.

Ovo je cela sustina. Ko je pametan on ce u sirokom luku zaobici mafijase, kojekakve pevaljke i ostale lose uzore a ko nije-zna se vec.
I mnogo se preteruje oko ove cele price. To je sve neko klinacko lozenje i sastavni je deo procesa odrastanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Ovo je cela sustina. Ko je pametan on ce u sirokom luku zaobici mafijase, kojekakve pevaljke i ostale lose uzore a ko nije-zna se vec.

nece .  jer shta mu vredi shto ima druge izbore (njih je uvek bilo) kad oni ne donose uspeh u zivotu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
U Iranu je zabranjen youtube i citav niz internet adresa ... kao i u Pakistanu, Severnoj Koreji, Avganistanu i Burmi ili Mjanmaru kako se vec zove sad valjda je to to ..

Jel to normalno?  Smile

O Iranu mislim sve najbolje inace, to je prelepa, bogata zemlja sa divnim ljudima, upoznala sam ih mnogo, na stranu medijska cenzura, ali ta ista medijska cenzura je krsenje prava i sloboda gradjana. Nista cudno za islamske zemlje doduse...
« Poslednja izmena: 15. Nov 2010, 23:31:44 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
U Iranu je zabranjen youtube i citav niz internet adresa ... kao i u Pakistanu, Severnoj Koreji, Avganistanu i Burmi ili Mjanmaru kako se vec zove sad valjda je to to ..

Jel to normalno?  Smile

nije toliko strashno jer par pametnih stvari koje tamo mogu da se nadju ima i na drugim mestima . 99% ostalog su gluposti .

Citat
O Iranu mislim sve najbolje inace, to je prelepa, bogata zemlja sa divnim ljudima, upoznala sam ih mnogo, na stranu medijska cenzura, ali ta ista medijska cenzura je krsenje prava i sloboda gradjana. Nista cudno za islamske zemlje doduse...

iran nije savrshena zemlja , ali je drushtvo postavljeno na mnogo zdravijim osnovama nego nashe .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
nece .  jer shta mu vredi shto ima druge izbore (njih je uvek bilo) kad oni ne donose uspeh u zivotu .

Gresis. Pametni i sposobni ljudi mogu uspeju u zivotu bilo gde pa cak i u ovoj nasoj zemlji Srbiji koju mnogi hoce da predstave kao neki specijalan slucaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Gresis. Pametni i sposobni ljudi mogu uspeju u zivotu bilo gde pa cak i u ovoj nasoj zemlji Srbiji koju mnogi hoce da predstave kao neki specijalan slucaj.

pametan i sposoban chovek ce kod nas postati neki kriminalac (uspeshan naravno  Smile ) , a u nekoj normalnoj zemlji bi bio izumitelj , drzavnik , biznismen koji zaposli 1000-de ljudi i.t.d.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mafijaska ljubavnica koja ide po splavovima i provodi se a svoju decu voda sa njom.
Pa kako tako za Srpsku Majku, crni Marko?  Smile  

Mnogo detalja iz njenog života znaš, sumnjivo mi je to, možda je ona i tebi potajni uzor.  Smile Smile Smile
Moras poznavati neprijatelja da bi mogao da se boris protiv njega  Smile Smile

Posto sam pratio dosta sport i serije i filmove uzor su mi bili sportisti i filmski i serijski junaci. Opet me nije sprecilo da radim gluposti u srednjoskolskim godinama(kao verovatno i svi mi) ali volim da verujem da su mi uzori bili ljudi sa pozitivnim ljudskim vrednostima i da sam upao u "dobro drustvo" pa da zbog toga i nisam ispao lose. Da mi je uzor bila "Srpska Majka" ili "Kristijan and co." i da mi je drustvo bilo takvo pitanje kako bih ispao  Smile

Poenta je da su uzori vazni i da mogu dosta da pomognu i odmognu u vaspitanju pa je zato ovo alarmantno. Ne cudi me ali nije nikako pozitivno

@Munka
Citat
Zasto je to greska sistema?  Koji to sistem plasira narodu visoko-inteligentne sadzaje?
Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom

Citat
Zasto ljudi ne gledaju Discovery Science ili History
Vecini nije dostupna posto sela nemaju kablovsku TV. Ja gledam i nesto drugo sem nasih televizija ali nazalost postoje ljudi kojima je PINK and co. jedina televizija. Cak stavise veliki broj koji ima izbor se radije odlucuje da gleda domace kanale nego nesto drugo

Citat
Drugo, koliko uzornih licnosti ti znas? Ko su uzorne licnosti, koje su njihove karakteristike? Dajte spisak, ja volim spiskove...
Koji su to kriterijumi po kojima pojedinac karakterise nekog drugog pojedinca uzornom licnoscu? Moral? Skola? Ponasanje? Navike? fleksibilno do 3pm i nazad ...
Jeste fleksibilno ali uposredi Djokovica sa Cecom i znaces o cemu pricam. Uzor cak ne mora da bude stvarna, moze i izmisljena licnost(sa filma i serije). Vecina uspesnih sportista su uzorne licnosti. Po cemu: po tome sto su uspeli zahvaljujuci talentu i propagiraju pozitivne vrednosti zivota a ne to da mozes uspeti zahvaljujuci parama ili zahvaljujuci silikonima. Da znam, stvar perspektive ali da li se slazes da se dete koje se bavi sportom po ugledu na nekog sportistu i vodi zdrav zivot razlikuje od deteta koje ce po uzoru na neku estradnu zvezdu poceti tako da se oblaci i da je kasnije oponasa?

Citat
Sledeca recenica "ne mozemo ocekivati od..." - cista predrasuda.
Ja sam skeptican po tom pitanju. Predrasudan nisam jer postoji nesto sto se zove indivudalitet pojedinca

Citat
Ponavljam, licnost se razvija dok ima u okviru cega da se razvija a sve ostalo je puko nagadjanje i predrasude.
Pruzi negativne uzore deci pa da kako ce se razviti. Kao sto rekoh: Ucenje po modelu je jedan od vaznih oblika ucenja, posebno kada je rec o ponasanju. Postoji individualitet ali ako pruzis detetu negativne uzore ne mozes ocekivati  pozitivan odgovor od njega. Da znam, stvar perspektive  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
pametan i sposoban chovek ce kod nas postati neki kriminalac (uspeshan naravno  Smile ) , a u nekoj normalnoj zemlji bi bio izumitelj , drzavnik , biznismen koji zaposli 1000-de ljudi i.t.d.

Imas mnogo primera uspesnih ljudi koje nemaju nikakve veze sa kriminalom. Ne znam zasto potenciras pricu da se kod nas zbog losih uzora stvara generacija idiota. Krivica za drustvene probleme se nikako ne moze svaliti na lose uzore posto su oni samo posledica raznih problema i svakako nemaju neki veliki uticaj na odrastanje i formiranje licnosti. Sigurno da neki klinac koji vidi npr Kristijana ne ode do prvog krimosa, kupi pistolj, istetovira se i pocne da puca okolo. A i one osobe koji postanu kriminalci sigurno nisu odabrale takav nacin zivota zbog Kristijana, Arkana i ostale ekipe.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2010, 00:00:46 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
DObro, tvoj odgovor je individualisticki, nema realnu primenu na grupu niti realnost.

Zasto je to greska sistema?  Koji to sistem plasira narodu visoko-inteligentne sadzaje?
Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom

sistem?  Smile  posto krivis sistem, pa me zanima kakav bi to sistem pokrio potraznju naroda za sadrzajima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
klincima su uzor svi oni (nebitno na profesiju) koji su zgrnuli neki ozbiljniji novac.

e sad, u tu grupu svakako da nisu nikakvi naucnici i pisci ili profesorcici...priznace da su kul, ali ...nemaju ili nisu imali gace na sebi da valjaju...fakat, ne mozes ih zajebati...percepcija im je na zavidnom nivou za neke stvari.

posto novac jednako je moc....njima je uglavnom uzor neko ko je do njih dosao...pa sad...iz koje je branse...

logicno je iz koje su mnogi...iz svjeta sou biznisa i profesionalnog sporta...

em imaju para,em ih ljudi vole,em se cini da im je posao lak...

mislim,ne mogu mogo ni da zamjeram ni da im se cudim...svakako bih se zacudila da mi neko od njih kaze da im je super da sljakaju u drzavnoj sluzbi - u kancelariji za minimalac.

pa ko to sebi zeli u tim godinama?
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 09:11:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.