Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kome pripada starateljstvo nad detetom posle razvoda?  (Pročitano 101803 puta)
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6288
Sandra slobodno mi postavi pitanja i na sva cu ti iskreno odgovoriti . Ispricao sam vam celu pricu pa probajte vi da skontate zasto mi ne da dete . Ja zaista ne znam . Jedino sumnjam da je to maslo njene mame jer se ona ceo zivot vukla po sudovima pa sada "pametno" savetuje svoju cerku.    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Meni je, takodje, zao deteta, ali ono sto me muci je pitanje zasto re ona odlucila na takav korak, da li se boji ili se sveti ili je zaista neodgovorna i bahata?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
pa postoje i iracionalne razloge, i zasto te postoje ili zasto su ojacavali se do ovoga....
a ako su vec toliko iracionalne te razloge onda to ste znali i pre o nju, i potrebno bi bilo sa tom suociti, ne sad nego onda, a to donosi sadasnji emocionalno odgorvonost sto se nazvan empatija
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je, takodje, zao deteta, ali ono sto me muci je pitanje zasto re ona odlucila na takav korak, da li se boji ili se sveti ili je zaista neodgovorna i bahata?

Imam utisak da se ona ipak boji, ma kakva bila.
Uostalom čuli smo samo jednu stranu a neki vrag mi kaže da je ova strana svesno izostavila najintrigantnije detalje.

Kako je moguće da je muž puštao ženu da ga vara sve pod parolom  radi mog malog anđela....kako to da otac ne pomisli da će se malecki jednog dana veoma loše osećati kada shvati u kakvoj porodici živi..mama vara tatu kad god stigne...a tata ...tata sve to trpi ...eto radi mene Smile

Hajde prijatelju reci i ono što si prećutao.....ono što tebe i u rođenim očima srozava....ili si možda mazohista????
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Navela sam primer, on njoj ne da da radi...ona ipak nađe nešto i posle pola godine, samostalnost, socijalizacija, žena u kući... možda jednostavno nije tip žene koja to prima kao obavezu, što u suštini i nije... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Alimentacija ne moze da bude veca od jedne trecine plate, i isplacuje se na osnovu prikazanog stanja zaposlenog.Znaci,ako neko prima 40000 platu,a od toga mu 20000 leze na racun,tj.na toliko je prijavljen..alimentacija se odredjuje na osnovu tog prijavljenog iznosa,i isplacuje se u vidu administrativne zabrane na platu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Najlakše je za alimentaciju , sve ostalo je veliki problem  Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
idiota ima i medju muskarcima, i medju zenama. zajebano je danasnje vreme. sudar balkana sa emancipacijom...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam jedna od tih sto se uskoro razvodi.  dakle imam 20 godina udala sam se u 18 za nekog ko je tad imao 24 sad ima 26.  ziveli smo sa njegovim roditeljima i bilo je jako tesko.  njegova je majka ucinila sve moguce da nas tu zadrzi da ne odemo i osamostalimo se. Sve bi bilo u redu da se oni toliko nisu mesali.  stvar se pogorsala kada smo pre 3 meseca dobili sina.  njegova je mama htela da bude mama mom detetu sto slozicete se ne ide.  dete nije smelo da zaplace odmah bi se stvorila tu i pitala sta sam mu uradila.  i jos puno puno problema koje ne stizem sve da napisem ovde.  onda jedan dan moje dete sa mesec i po dana povracao je malo krv i ja i suprug odvedemo ga u hitnoj tamo su mu stavili sondu i ustanovili da dete ima reflux zeludca.  jednjak mu je bio ostecen. Moj je muz dosao u bolnici samnom da se svadja rekao mi je ili razvod ili da potpises kontat u kome je navedeno da moram njegove da postujem citajte slusam i da idem psihijatru jer nesto samnom nije ok kad ih ja ne slusam uzalud sam plakala molila preklinjala. . . I onda sam odlucila i napisala pismo sudu u kome sam navela sto i vama ovde i mnogo vise i da sam bila maltretirana sa strane supruga jednom me je tokom svadje uhvatio toliko jako za ruku i bacio na krevet da sam se onesvestila i odveli me u hitnoj tako da imam jedan malii dokaz da sam bila maltretirana jer sam taj papir iz hitne izvukla.  sad- imamo prvi sastanak na sudu za nedelju dana ja sam vec mesec i po kod mojih roditelja on ni jednom do sad nije napisao poruku nijednom nije zvao za dete da ptia a zna da je bio bolestan jednostavno nezanimamo ga. Izlazi po diskotekama kaficima . . . Tako sam cula. A odgovorio je sudu na moje pismo i trazi on starateljsvo na njim.  beba kazem ima 3 meseca ja sam kod mojih sada on ko njegovih ne radi trenutno.  ima li neku malu sansu da dobije dete.  hvala

[Edit by B@mbin@: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 17. Apr 2008, 20:14:09 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
Mislim da je dechak suvishe mali da bi bio dodeljen ocu, ali najbolje je da pitash advokata.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.