Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kome pripada starateljstvo nad detetom posle razvoda?  (Pročitano 101725 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 
ocigledno da da...sami njegoci postovi pokazuju da je radila sta je htela,isla gde je htela,spavala tamo gde je isla.....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Uzoročno psledično...imam o tome jedan tekst...znam Sandra na šta aludiraš!

Samim tim što je htela da počne da radi posle normalno 1 godine posvećene detetu, verovatno je pretrpela tu čuvenu postporođajnu depresiju... Smile
I samo njegovo suprostavljanje njenoj nezavisnosti i želji da se socijalizuje uzokuje razne reakcije u tom stanju, pa neka je i radila za 6 hiljada, ali je bar bila u komunikaciji sa ljudima...s moje tačke gledanja, ako nisam shvaćena, stvara se moja odbojnost u vezi i naravno problemi koji stvaraju još nešto i još nešto...sve to za muškarca, neće se čak ni primetiti...
Ne mislim da je trebala da bude sa drugim, dok je još u braku, ali opet, ne znam da li jednostavno tu ima nečeg dubljeg osim hira, inata...
Smatram , da nije trebala da odvoji malog od oca, bake i deke...da je trebala da dozvoli viđanje deteta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6288

jebote ...kao sto kazes sve je istina jer verujem 100% posto se kunes u dete Smile
mislim da niko normalan to nikako ne bi uradio da nije susta istina.

sta ces da uradis..onako kako bi ja uradila...
momentalno milicija na kucna vrata gde god da je za kidnapovanje.
sacekala bih je negde i zgazila kao vasku..toliko bih je pretukla da ne bi riba znala kako se zove. ili bih je pregazila autom...frka je ako nemas auto Smile..salim se Smile..pazila bih da nema svedoka Smile

dalje..angazovala bih dobrog advokata i oduzela joj dete..kako si pisao majka je nemarna a to je i jedan od razloga za oduzimanje deteta.

u svakom slucaju pola stvari koje si uradio zbog deteta,a napisao si ja ne ih nikada.

udri kurvu Smile..iskali malo svoj bes pa joj uzmi dete Smile

*nemoj da zaboravis da je zgazis...takve kucke osim pesnice drugi nacin ne razumeju Smile
Citat
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Sandra80 ovo su tvoje reci od juce a sada se ponovo stavljas na njenu stranu.Stvarno ne kontam zenski mozak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Nemoj stavljati sve zene u isti kos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 
zly nikako se ne stavljam na njenu stranu  Smile

ja sam poprilicno u zivotu samo na svojoj strani .. Smile

post je bio pola sala pola istina...sto bi neki clanovi ovde rekli sarkazam  Smile

pitam se sta je navelo da ode

u isto vreme znam da ti je tesko i da to sto je uradila treba biti kaznjivo .
ali se i dalje pitam cime si je toliko povredio da vam ne da dete ni da ga vidite  Smile

nisi citao moje postove ...doneo si zakljucak da sam protiv tebe odmah cim sam postavila pitanja koja ti ne odgovaraju.
iz tvog reagovanjua mozemo da vidimo "kroz" tebe  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6288
Ne stavljam sve zene u isti kos . Postujem sve zene ali mi je ova moja pomutila pamet tako da sam poceo mrzeti ceo zenski svet . Nemate pojma kako se osecam . Ne znam ni gde mi je dete ni kako je . Totalno sam razocaran u zivot i tesko mi pada kad joj neko drzi stranu .Pogledajte kakvo je vreme napolju a ona ga je odvela u patikama i tankoj jakni a znam da nema novca da mu kupi nesto (ni ona ni njeni) .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 
Ne stavljam sve zene u isti kos . Postujem sve zene ali mi je ova moja pomutila pamet tako da sam poceo mrzeti ceo zenski svet . Nemate pojma kako se osecam . Ne znam ni gde mi je dete ni kako je . Totalno sam razocaran u zivot i tesko mi pada kad joj neko drzi stranu .Pogledajte kakvo je vreme napolju a ona ga je odvela u patikama i tankoj jakni a znam da nema novca da mu kupi nesto (ni ona ni njeni) . 

verujem da ti je tesko...verujem da ti je strasno....verujem da ludis od same pomisli kako je sada tvome detetu...verujem ...

isto tako verujem da svoje probleme ne mozes resii na ovom forumu..verujem da te pola ljudi ovde shvata pogresno...verujem da su se zene vec pocele pitati kako i zasto je doslo do vaseg razlaza...verujem da su muskarci i previse na tvojoj strani...

verujem da ces sam za sebe iznaci resenje
ovo je ipak pravna drzava...ono je ipak kidnapovanje...
imas prava da vidjas svoje dete,znas sta ti je ciniti.
ne nastavljaj se ovde...delaj na pravom mestu...vec si trebao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Smile
Verujem da ti nesto nije jasno... Smile

Covek je rekao da ne razume zenski mozak.
Kategorija "zenski mozak" je svojevrsna generalizacija iliti "isti kos" (prim. aut.)

Sad jasnije?  Smile

Apsolutno te razumem. Mozemo mi ovde da drvimo do jutra, ali svi (koji imamo decu) znamo kako bi nam bilo da se nadjemo u toj kozi.
Veoma mi je zao, a najvise deteta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Smile
Verujem da ti nesto nije jasno... Smile

Covek je rekao da ne razume zenski mozak.
Kategorija "zenski mozak" je svojevrsna generalizacija iliti "isti kos" (prim. aut.)

Sad jasnije?  Smile

Nisam na to mislila, ali po ovom se slažem...mrzi me da ti objašnjavam... Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2007, 14:26:41 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.