Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kome pripada starateljstvo nad detetom posle razvoda?  (Pročitano 101774 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
meni licno 7+7 ne bi smetalo... naravno, trebalo bi dogovoriti masu jako bitnih detalja i ispostovati ih, sa obe strane  Smile
praksa bi pokazala da li bi detetu smetalo...
polazim od toga da nas taja mnogo voli svoju ceru, i da bi je lepo pazio... a ako nije u stanju lepo da je pazi 7 punih dana, 4 dana, 3 dana, 2 dana, 1 dan- to bi mi i rekao, ne bi mucili dete  Smile
dakle, treba probati, pa videti.. ako oba roditelja zele da dele brigu o detetu, a ne mogu da zive pod istim krovom, treba naci neki dogovor... da li ce to biti vikend + 3 popodneva, ili punih 7 dana, ili 3+3, manje je bitno...  Smile
onaj roditelj koji insistira da brine o detetu 'iz inata' partneru ili kako vec, vrlo brzo ce odustati i okrenuti se drugim zanimacijama Smile i jedva docekati da vidja dete 'po potrebi'
isto tako, onaj roditelj koji 'iz inata' iskljucuje parnera iz brige oko deteta, vrlo brzo ce uvideti da radi na svoju i detetovu stetu... na zalost, takvi se radije okrecu babi i dedi, a ne bivsem partneru- ili kontaktiraju partnera prekasno, kao u simijoninoj prici  Smile sto na ovaj ili oanj nacin bude na stetu deteta, koje se oseca nezeljenim...

p.s. cini mi se da dete sa 10 god. samo moze da se izjasni s kojim roditeljem zeli da zivi, ali to se sve mnogo pre tog vremena iskristalise...  Smile

sve u svemu, ako oba roditelja zele da se posvecuju detetu, samo napred  Smile
kljucna rec je :dogovor! a ne prepucavanje preko decjih ledja...  Smile

p.s. zakon uredjuje odnose onim roditeljima koji sami ne umeju da se dogovore oko svojih prava i obaveza Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 13:24:08 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Cime li si se ti osetila prozvanom, pa si se toliko uzbudila?

Ako si vec toliko napujdana, reci mi gde sam ja to bilo koga "napao"? Ako je odbrana stava napad, onda mi je stvarno zao  "napadnute" osobe.
Prozvana zato što je žena i samo žena!  Smile
Boriš se sa vetranjačama, mesto da rešavaš svoj život u stvarnosti...
Skoro svaki post ti je obojen prezirom, u početku sam mislila da je samo intelektualni snobizam, sada smatram da si mizogin!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
uffff... ajte, molim vas lepo, svi na temu analizirajmo jedni druge  Smile
ona nije rezervisana samo za pohvalne analize  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Samsung S7
Ova tema je sjebana samo tako.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Prozvana zato što je žena i samo žena!  Smile
Draga i premudra DaniPchelice, u tome i jeste problem. Ova tema treba da se posmatra iz ugla deteta, a ne muskarca ili zene.
primetio sam da radikalnije stavove imaju oni koji nemaju decu, u koje i ti spadas, ili oni koji su razvedeni. Izvini, ali vase misljenje ne mogu da uvazim. Mogu da uvazim misljenje roditelja koji imaju pozitivno iskustvo, poput Machka, Simijon i Herrosa. To, naravno, ne znaci da se u svemu slazem sa njima, ali njihovo misljenje ipak ima neku tezinu. Narocito Simijonino, posto je u braku dugo godina. Nije mi namera da nekoga ovim uvredim, to je samo moje misljenje.

Citat
Boriš se sa vetranjačama, mesto da rešavaš svoj život u stvarnosti...
Zasto razmenu misljenja smatrate napadima i borbom? Da li to mozda vise govori o vama?

Citat
Skoro svaki post ti je obojen prezirom, u početku sam mislila da je samo intelektualni snobizam, sada smatram da si mizogin!

E, ako ti tako smatras...onda ok.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
pragmatizovati treba pitanju, i radikalno.'
iz vida deteta ili dece
ako neko hoce da uci svoj dete na hu jeziku moze kod mene da dodje sa detetom Smile
iz filozofiju mogu dati casove naravno ne za pare, nego za nasu uzivanciju...
to znaci, da potrebno uzeti u obziru ka sta moze ili hoce, al naravno jos u pocetku treba da postoji zajednicka namera za resenje...
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile
Mudri Vrckonjo! Smile
Moj stav nije radikalan, samim tim što podržavam da dete treba da bude kod majke, tj. kod jednog roditelja, naravno da treba da viđa i drugog roditelja.
Jako sam saosećajna osoba, takoda potpuno razumem u kakvom se položaju nalazi to dete, jer sticanje radnih navika se stiče stabilnim i kontinuiranim radom na detetui, nije moguće menjanjem doma svake nedelje, drugo kad bi recimo menjanje doma bilo na duži vremenski period....pola godine, godina.
Po tome kako je nekom detetu, pa znam, jer su moji roditelji deca razvedenih roditelja, otac je dodeljen ocu, a mama je ostala kod svoje majke, tako da znam dobro šta preživljavaju deca razvedenih roditelja, šta im nedostaje u životu, sve kako će primiti razvod, selidbe i odgovornosti, naravno da zavisi i od karaktera deteta.
E' sad ostajem pri tome da dete treba da bude kod jednog roditelja, naravno da drugi treba da prihvata obavezu u vidu vođenja u obdanište, zabavište, školu, kupovanje, provođenje slobodnog vremena roditeljski... ali menjanje mesta boravka na nedelju dana nije opcija, po meni!
Stabilnost, rutina i sigurnost se razvijaju tako što zna, mislim na dete, gde mu je dom!

Citat
Skoro svaki post ti je obojen prezirom, u početku sam mislila da je samo intelektualni snobizam, sada smatram da si mizogin!

E, ako ti tako smatras...onda ok.
Gledam, levo...gledam, desno....pa nisam sama u smatranju! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
sto sam pisao iz toga samo toliko vazno da potrebno da postoji zajednicki namera za resenje. kako mislis Vrcom da nije bitno ko je muskarac ili zena, posedjivati dete..? oni nisu dzakove(po mom zanatu),, ni kompjuteri itd. zato je to bitno da uz svaki danasnji vida treba briblizivati pitanju, al to samo onda je moguce ako emocionalne trske su izvadene.. za to treba uzeti u vidu ko je zena i muskarac....
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung S7
Ajmo svi malo  Smile

Udahnite duboko pre nego sto kliknete na "Posalji". Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.