Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kome pripada starateljstvo nad detetom posle razvoda?  (Pročitano 101755 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
pa ovako ako odes na sud imas neke sanse (cak sa obzirom na situaciju velike) da dobijes starateljstvo ako ne budes otisao na sud ili uradio neki nagli potez nemas nikakve sanse Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 
Само ти правац иди у центар за социјални рад и не бригај ништа. Па нису ни они луди, ваљда гледају да дете буде на сигурном, а уз ту прељубу...мислим да неће бити проблем да добијеш дете.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6288
Hvala na savetima.Angazovacu advokata pa sta mi bog da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Bojim se da idem na sud jer uglavnom dodeljuju decu majci bez obzira na sve. Ja imam stalan posao sa solidnom platom i velik stan dok ona radi na crno u prodavnici i zivi sa mamom i babom u garsonjeri od 18m2(puna vlage). Jos da napomenem da su joj i mama i baba razvedeni tako da je to izgleda nasledno u njihovoj porodici.
Ne treba tebe da interesuju te prazne teme poput tradicije u njenoj familiji. Skoncentrisi se na buducnost svog deteta i realne uzroke propasti braka. Prema zeni budi dzentlmen, bez obzira na sve. To je za dobrobit tvog deteta.
Sud je neminovnost. Nemas se cega bojati jer ne postoji drugaciji nacin da se agonija zavrsi. Dobar advokat (ne bilo koji) je neophodan, bez obzira na cinjenice koje idu u korist tvog starateljstva nad detetom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 
Uhvatio sam zenu pre dva dana u preljubi posle cega je pobegla od kuce i odvela mi sina(od 4 godine).  Ove  cetiri godine sam uglavnom ja provodio vreme sa detetom dok je ona "radila" u prodavnici.   Dete je non-stop bilo sa mnom ili sa mojim roditeljima dok je ona u kuci bila samo u prolazu.  Sada mi nedozvaljava da vidim dete i izigrava briznu majku.  Moji roditelji su se razboleli od tuge za detetom dok sam ja dva dana na bensedinima.  On mi je bio sve u zivotu i bez njega moj moj zivot nema smisla.  Sta da radim?????

hm....prevara? gde ti je materijalni dokaz ? jesi li slikao mesto "zlocina/"..nisi naravno..sve se svodi na njenu rec protiv tvoje...

drugo...moze da kaze da joj je to mest stanovanja privremeno..da ima nesto drugo u izgledu...u skorijoj buducnosti..nije joj tesko da slaze iako to nije istina.

i sa advokatom imas jako slabe sanse ..

u svakom slucaju ..sve najbolje  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Uhvatio sam zenu pre dva dana u preljubi posle cega je pobegla od kuce i odvela mi sina(od 4 godine).  Ove  cetiri godine sam uglavnom ja provodio vreme sa detetom dok je ona "radila" u prodavnici.   Dete je non-stop bilo sa mnom ili sa mojim roditeljima dok je ona u kuci bila samo u prolazu.  Sada mi nedozvaljava da vidim dete i izigrava briznu majku.  Moji roditelji su se razboleli od tuge za detetom dok sam ja dva dana na bensedinima.  On mi je bio sve u zivotu i bez njega moj moj zivot nema smisla.  Sta da radim?????
Pa to je strašno, uzmi advokata i ako imaš svedoke, rešena stvar!
Drži se samo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6288
Sandra,nije samo moja rec protiv njene.Imam neke svedoke koji mogu to potvrditi kao i SIM karticu sa njihovim ljubavnim porukama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Sandra,nije samo moja rec protiv njene.Imam neke svedoke koji mogu to potvrditi kao i SIM karticu sa njihovim ljubavnim porukama.
Pa advokat i na sud!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6288
Ljudi stvarno sam razocaran u ovu nasu drzavu.Zivot mi je postao prava spanska serija.Isao sam prvo kod socijalnog radnika a zatim kod advokata.Socijalni radnik je uzeo podatke sa obrazlozenjem da ce pokusati da stupi u kontakt sa "zenom" i da je pozove da dodjemo zajedno kod njega na razgovor.To je sada postalo nemoguce jer je juce iskljucila mobilni i ne mozemo uspostaviti kontakt sa njom.Zvao sam je u stan na fiksni i javila se njena baba koja mi je rekla da ona uopste nije dolazila ovih dana kod nje.Naravno da laze jer me je "zena" juce zvala sa njenog telefona(Imam identifikator).Kad sam pitao socijalnog radnika sta da radimo ako ne uspemo da stupimo u kontakt sa njom on mi je odgovorio da je on onda nemocan.Zamislite u kakvoj drzavi zivimo.Meni je dete bukvalno kidnapovano a niko nije u stanju da nesto preduzme.Posle sam otisao kod advokata koji mi je rekao da je jedini nacin da ja njoj oduzmem dete i da joj ga ne dajem do sudjenja.To je lako reci ALI GDE DA JA NADJEM MOG MALOG ANDJELA.Ko zna gde ga je odvela.Sada odoh u poteru i ne vracam se dok ga ne pronadjem.Zivot mi je pretvoren u pakao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 
О, сирома човек. Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.