Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kome pripada starateljstvo nad detetom posle razvoda?  (Pročitano 101763 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
strasno je kad ti se bivsi partner toliko sroza u ocima, da nemas poverenja ni za to kako ce se ophoditi prema rodjenom detetu...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S7
strasno je kad ti se bivsi partner toliko sroza u ocima, da nemas poverenja ni za to kako ce se ophoditi prema rodjenom detetu...  Smile

Bas to mackice,zamisli taj bedak...........,a treba sa decom da ti bude.... Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja po svom detetu vidim da je ok ,kada se vrati od njega..a i dok smo ziveli zajedno bilo je tako.Bas iz tog razloga i nemam nista protiv da se vidjaju kada pozele.To sto nas dvoje ne funkcionisemo,nemam nikakve veze sa njihovim odnosom. Uvek sam realna,pa tako i sada ne mogu da kazem ono sto nije. Ja zelim svom sinu stalno mesto boravka,pored mene,a tata je tu,kad god pozeli,ili dete njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Ja po svom detetu vidim da je ok ,kada se vrati od njega..a i dok smo ziveli zajedno bilo je tako.Bas iz tog razloga i nemam nista protiv da se vidjaju kada pozele.To sto nas dvoje ne funkcionisemo,nemam nikakve veze sa njihovim odnosom. Uvek sam realna,pa tako i sada ne mogu da kazem ono sto nije. Ja zelim svom sinu stalno mesto boravka,pored mene,a tata je tu,kad god pozeli,ili dete njega.

izbeci alimentaciju moze..ali naplatu nikada....dete ce kod njega da potrosi mozda i vise nego sto bi mu u sudu obracunali.
on se mazi sa nekom zenom a dete u sobi spava ? Smile...uzas promiskuiteta

i nemoj da se ljubis sa tim covekom da zbunjujes dete...tek kad mali "svari" koliko toliko novonastalu situaciju pokusaj da objasnis da ne mozes da budes sama  Smile

zelim ti sve najbolje u zivotu  Smile

btw...ako je cale leceni alkoholicar bez recidiva....opasan je protivnik...drugo bi bilo da i dalje konzumira opijate  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
nadam se da ce sve proci ok... citala sam sad nesto na ovu temu na drugom mestu, i uzasnula se!
nazalost, cest je slucaj da roditelji ratuju preko deteta i pucaju iz svih oruzja, samo da bi sto vise povredili jedno drugo- a buduci da se dobro poznaju, to i nije tako tesko ostvariti...nadam se da to nece biti vas slucaj  Smile
pokusajte da oboje spustite loptu, i mislite na dete  Smile
kako to da izvedete, iskreno ne znam, ali svoje licne sujete, ponos, uvredjenost morate baciti pod noge- u ovoj situaciji, tamo im je i mesto  Smile
« Poslednja izmena: 24. Nov 2007, 12:25:40 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

zivi i pusti druge da zive

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung D500
Ja ne znam ni za jednu presudu gde je dete dodeljeno ocu, a da je majka dushevno zdrava.
Znam jedan slučaj, majka je bila varala oca, i zatvorila dete u šupu, dok je bila sa ljubavnikom, svekrva naišla i....

Smile ...svasta...
IP sačuvana
social share
Smile because what's the use of crying..

Boriti se za mir zvuci kao j*bati se za nevinost
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6288
Uhvatio sam zenu pre dva dana u preljubi posle cega je pobegla od kuce i odvela mi sina(od 4 godine).  Ove  cetiri godine sam uglavnom ja provodio vreme sa detetom dok je ona "radila" u prodavnici.   Dete je non-stop bilo sa mnom ili sa mojim roditeljima dok je ona u kuci bila samo u prolazu.  Sada mi nedozvaljava da vidim dete i izigrava briznu majku.  Moji roditelji su se razboleli od tuge za detetom dok sam ja dva dana na bensedinima.  On mi je bio sve u zivotu i bez njega moj moj zivot nema smisla.  Sta da radim?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Obrati se centru za socijalni rad i angazuj dobrog advokata. Nemoj zaliti novac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
samo nemoj da napravis neki pogresan potez jer ce ako se sjebes da ti uzme dete za ceo zivot......
sto kaze vrcom angazuj advokata potrosi koliko je potrebno samo nemoj da napravis neki potez koji ce da te kosta puno  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6288
Bojim se da idem na sud jer uglavnom dodeljuju decu majci bez obzira na sve. Ja imam stalan posao sa solidnom platom i velik stan dok ona radi na crno u prodavnici i zivi sa mamom i babom u garsonjeri od 18m2(puna vlage). Jos da napomenem da su joj i mama i baba razvedeni tako da je to izgleda nasledno u njihovoj porodici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.696 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.