Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko imate svojih pitanja u igri?  (Pročitano 107775 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
iole malo

Pleonazam! (Sto bi Borijelo rekao, novosadski zargon)! Smile

IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Qtek 666
Citat
iole malo

Pleonazam! (Sto bi Borijelo rekao, novosadski zargon)! Smile

Smile
Magarci lete u Veroni!
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
ne, nemojte moje mišljenje uvažiti.  čujte i počujte čoveka koji bez gugla ne bi ni imao celih 6000 PI koliko je glup što svakim svojim postom dokazuje.
Bravo. Sa tvojim postom ce se sloziti verovatno samo tvoj vodja Totalis, njegov istomisljenik Sandzan i isti covek po karakteru, a mozda i glupi zmaj kaze da je to sto si ti rekao cinjenica. Ti si bedem.
I da imam 6000 PI opet bih bio vazniji trenutno od tebe, jer ti ne igras sigurno godinu dana. Ja znam koliko znam. Znam i ko zna bolje od mene. Omer, Legija, Djubre, Foruna, Vanja genije, Totalis i izvinjavam  se ako sam nekoga izostavio (nek se ne naljute oni koji rasturaju samo jednu oblast, ipak su mi vaznije sve oblasti). Da nije gugla imao bih sigurno 500-600 poena manje PO, tj. 200 manje PI. U svakom slucaju bar 600 PI vise od tebe, a mozda bi ti bio i blizi meni ali nisi u formi. Smorilo te i ok.
Da nemam znanje ne bih nekoliko puta isao daleko na turniru, itd. itd. Inace guglam jer ne volim da me pobede klinci na takav nacin. A mrzim kada pobedim nekog ko ne gugla. I ti guglas, imas notepad-ove, tako da... nebitno, strategija je dozvoljena.
Posto ti pricas nesto sto ovako ne mozes sa sigurnoscu da tvrdis, a ni meni ne moze da se veruje koje je moje realno znanje, videces tek kad budemo igrali u nekom internet kafeu/igraonici, ako nekad bude takav turnir.
Do tad bas i nemas nesto prava da lupetas. Ali sta ce drugo ozlojedjeni ljudi. Kad Totalisa pobedis u bilo kojoj igri, makar to bile neke glupave arkadne igre, onda si za njega najgori na svetu. To ti je i napricao.
Taj tvoj prijatelj gugla i u prijateljskim. Poludi kad izgubi, makar to bila prijateljska. Koristi i pomoc, trosi zlato. Kad gugla u prijateljskim onda omasi godinu za 2.
OK, nije to tema, izvinjavam se za off... da se vratimo na pitanja...
da, dax, bitno je imati mnogo poruka da bi se prihvatala pitanja 
Da. Tako mislim. A vidis nece da slika, ne obazire se. Posto nema slike, jos vise mislim ono sto sam rekao, ne samo ja, nego mnogi igraci. Prvo je rekao da ima 2 obrisana, a zatim kopirao 3, koja vec postoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kakve veze ima broj postova na Bureku sa pitanjima na CQ?
Uhvatili ste se seza i njegovih 26000 postova ko da je on jedini lik na Bureku i CQ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Nije jedini. Pa jel ima jos neki sa 20 000 i vise, a da salje pitanja? Ne racunajuci SF-a.
Da vidimo da li se njemu vise brisu. Smiley
Sez ima svakakvih pitanja, nisu bas opste znanje i samo ne verujemo da je skoro sve prihvaceno.
Zanimljivija pitanja od mnogih igraca nisu se prihvatala.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nekad je i Tito bio ziv! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Aha. Sad nema korupcije, protekcije. Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
eeee... nekad se ovo igralo iz zabave a sad se svi pretvorise u grindere...
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
nazad na temu  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Posto sam izgubio 20 minuta da procitam sve ove postove da kazem i ja par reči:

Mislim da sam ja jedini ovde koji se nervira na sledeci nacin,ne postujem nista na forum,razbijem tastaturu,kupim novu i nastavim da igram,sez inace salje pitanja za koja mozemo reci da su glupa nego su tipa,Ko je pobedio u kriketu devedeseti i neke,bitna su za tu oblast tj. usko stručna.Bokeee trebas da se vratis igrati pa bi video koliko je svejedno kad ti izadje pitanje.Sto se tice debelog znam da je decko stigao do 7300 bez gugla i to je za svaki respect.A sto se tice sezovih pitanja imam dosta zapisano ko hoce 100 dinara prodajem njegovo pitanje pa nek mi se javi  Smile .I da sto ne batalimo da se svadjamo ovde i igramo vise partija kao (majkl 23,Djubre) oni ne kukaju samo guraju napred  Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.