Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko imate svojih pitanja u igri?  (Pročitano 107736 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
lele koji haos, svako vozi svoju pricu a dax dominira screenshot-om...

ovaj sadcu je izgleda poslednji bedem odbrane razuma i kao takvog ima ga obese za jajca... ozbiljno, to sto navodi je negde normalan razvojni put cq igraca, prvo juris za pi i nerviras se a onda shvatis da su momenti edukacije i zajebancije beskrajno bitniji a sto uopste ne mora da se kosi sa igranjem takmicarskih igara i ostvarivanjem pristojnog pi, cini mi se da bi djubre bio odlican primer - nesto se ne secam da se on zalio ni na nezgodna pitanja ni na gubitak pi zbog istih
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 09:21:10 od glupi_zmaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
svakako da imas pravo da izneses misljenje, ali opet kazem, govoris iz ugla onog koji ne igra. Kazes shvatio si da se ne trebamo nervirati oko igre, jer je samo glupa igra, a seti se da su to mnogi i ranije pricali, ali si se ti ipak nervirao. Covek se uci na svojim greskama, nismo mi pametniji od tebe da se ucimo na tvojim greskama, zato verujem da cemo se nervirati i dalj.

pa budi pametniji od mene kad već imaš priliku... prihvati savet i sugestiju i nemoj se nervirati. uostalom, sam ćeš doći do tog zaključka ukoliko samo na trenutak zastaneš, razmisliš. zapitaj se je li vredno toga...

Citat
Samo ne znam zasto kad se neko pozali na ta pitanja, odmah se nadje neko i kaze, aj sta se zalis, nema milion takvih pitanja, cuti i igraj.

a ko to brani seza i nemu slične osim njih samih i ponekad moderatora, ali oni se ne računaju, to je njhova obaveza. ko je to stao na njihovu stranu osim mene i Zmaja? ja takve nisam primetio... ajde reci mi ko?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Qtek 666
Sadcu, valjda je jasno da se niko ne nervira i da on sam sebe napada svojim pitanjima. Ja imam gomilu zlata, pa me nikad njegovo pitanje nece poremetiti. Ne bih vise komentarisala nekog ko misli da je primer za bilo kakvu lektiru knjiga Dozivljaji macka Tose. Pustila bih ga da cita moderne knjige.
Prihvaceno 80, obrisano 23. Volela bih znati da li da saljem jos ili ne?
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Mozemo da mlatimo do prekosutra, necemo nigde stici. Ne nerviram se zbog ove igrice, ne znam zasto si stekao takav utisak, al dobro. Shvatam ja da mi ti za moje dobro dajes savete, ali ponavljam, covek uci na tudjim greskama, iako ce se naci neko i reci, pametan covek se uci na tudjim greskama. E pa ja jos nisam upoznao takvog.
Opet vidis nesto sto ja nisam napisao, ko je ovde rekao da neko brani seza? Nema potrebe da mi stavljas reci u usta, pismen sam koliko-toliko
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Stepen nerviranja može biti različit od individue do individue... neko na ono što mu smeta reaguje burno, neko staloženije, al to ne menja činjenicu da vam smeta. Uostalom, da vas ne nervira, ne bi toliko dugo vremena insistirali na celoj ovoj priči i prozivali seza, a otkako znam za ovaj kviz, znam za kuknjavu na sezova pitanja.

Da vas ne nervira, ne biste se ni obazirali na sve to... da samo želite da kažete mišljenje, rekli bi jednom, dva puta... a istrajavanje mesecima je već nerviranje. Sad kad bih pročešljavao temu "O pitanjima u igri" garant ću da nađem postove od tebe debeljko tamo iz juna ili jula kako kukaš na takva pitanja.

nego ti meni reci, šta bi Debeli sa ovim stavom?

ne postoji glupo pitanje, postoji samo pitanje na koje znamo i na koje ne znamo odgovor Wink

primećuješ promenu... jel se pitaš otkud ta promena? da nije jurnjava za 7800 imala kakve veze sa tim?

Citat
Opet vidis nesto sto ja nisam napisao, ko je ovde rekao da neko brani seza? Nema potrebe da mi stavljas reci u usta, pismen sam koliko-toliko

čekaj, sad ja ispadam lud...

Samo ne znam zasto kad se neko pozali na ta pitanja, odmah se nadje neko i kaze, aj sta se zalis, nema milion takvih pitanja, cuti i igraj.

ako ja nisam u međuvremenu oćoravio, verujem da piše gore da je autor teksta Debeljce. al dobro, već je postala praksa na ovo forumu da posle rasprave sa mnom ljudi posle 10 minuta zaborave šta su rekli. naviko sam se.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Znao sam da cete pisati mnogo o tome, a da nigde necete stici.
Debeljce, pusti bookee-ja... s njim mozes 3 strane tako i opet nece da te shvati.
Glupi zmaju, ako je on bedem... i ako je misljenje tog koji ne igra kviz relevantno, onda stvarno super. I ti si citadela.
Ne znam cemu sve te opservacije. Nema nikakvog haosa. I nije svako optuzio seza za pitanja, nego koliko vidim samo Legija i apstrahovana, a imaju pravo. Legija ne gugla i iznervira se, ali covek uci na greskama i strasno pamcenje ima. Apstrahovana je dala zamerku najvise za jedno njegovo pitanje koliko vidim, a ja sam dao zamerku sto se ne prihvataju vise neka slicna specificna pitanja, ili sto se ne obrisu neke nebuloze.
Ja o screenshotovima? Da. Nek' slika, opet kazem, u ime mnogih ljudi, posto niko ne veruje da je tako dobar prosek prihvacenih. Ako jeste svaka cast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
ne, nemojte moje mišljenje uvažiti.  čujte i počujte čoveka koji bez gugla ne bi ni imao celih 6000 PI koliko je glup što svakim svojim postom dokazuje.

da, dax, bitno je imati mnogo poruka da bi se prihvatala pitanja, da da... i magarci lete u Veroni. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
sa tim stavom sadcu je bilo to sto covek gresi i time sam potvrdio prethodno izreceno, pogresio-uvideo-opekao se-naucio, znaci nisam senilan covek, ne patim od alchajmerove bolesti, nema potrebe da me guras u gomilu koja zaboravlja, zdrav sam
sto se tice jurnjave za PI, zaista nema potrebe da mislis da sam zbog nekih poena menjao stavove u zivotu, nije tvoj nivo
nisi corav, ali post nisi ukapirao

e da, bolje da sam sebi prst odgrizao nego sto sam se uvukao u ovu raspravu

IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
aman Đorđe čoveče, diskutujemo, nema razloga da shvataš ovo kao nikakvo lično prepucavanje i da žališ zbog nečeg. samo polemišemo.

Citat
nema potrebe da me guras u gomilu koja zaboravlja, zdrav sam

čekaj brate, došao si ovde da sa stavom da sez šalje besmislena i glupa pitanja kojima nije mesto u kvizu ili ne?

i ja sam ti samo predočio ono što si sam rekao, a što ne može biti veća istina - ne postoje glupa pitanja, postoje ona koja znamo ili ne znamo - i bio si potpuno u pravu kad si to rekao.
e onda ja tebe pitam, otkud sad taj zaokret u tvojoj filozofiji shvatanja ovog kviza i ovakav nastup -  da ipak postoje glupa pitanja? što to, šta se promenilo? ako nije jurnjava za prosekom šta onda?

Jedino što sam želeo da vam poručim je da ako ste pametni, a smatram i tebe i apstrahovanu za pametne ljude, zanemarite to i da ne pridajete tome nikakav značaj. I ne samo vama, nego svima koji čitaju ovo... Nemojte raditi ono što sam ja... nemojte sam kviz shvatati ozbiljno do te mere da kada se pojavi pitanje koje vam se ne sviđa, udarite skrinšot i dođete na forum i žalite se moderaciji ili prozivate ljude koji su ga poslali. Nemojte to činiti... samo izazivate bezvezan konflikt sa tim ljudima i upravom foruma, a razlog potpuno trivijalne prirode.
Ljudi zabavite se, igrajte se, socializujte se... a kad naletite na pitanje na koje nemate pojma i koje zna verovatno samo postotak celih igrača, nasmešite se i gledajte to sa druge strane - naučili ste nešto novo.
A isto tako vam pokušavam dokazati da su baš takva pitanja potrebna ovakvom kvizu, jer nije ni poenta sve znati. Da svako pitanje znamo, kviz bi ubrzo postao jako dosadan.

I to je jedino što pokušavam da vam dočaram... a na tebi je da li želiš da prihvatiš savet ili želiš da nastaviš da se nerviraš i zapomažeš na forumu kada sez ili neko drugi pošalje pitanje o maksimalnom broju obrtaja bmw šestice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
@debeljko nisam ja nikakav ekspert za knjizevnost,moju ekspertizu cu ti rado dati ali iz drugih oblasti, moras da razlikujes totalne anonimuse od vec estabiliranih pisaca,evo ja ti mogu dati primer pisca boze zecevica,o kome se moze naci bar neki podatak dok ovome tvomu nema traga taj nikad nije bio ni u fejdautu

karanovic je vec dosta dobro poznat pisac na ovim prostorima tu negde u rangu onog recimo izvikanog vidojkovica,na stranu sto po mom skromnom misljenu pise i dosta bolje od njega

cak i mocni pretrazivac ide u korist tome

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=david+paich+jazz#q=zvonko+karanovic&hl=sr&prmd=ivnso&ei=QOM-TY-gHoWcOtiyhcoL&start=0&sa=N&fp=52e18cb57343f6d1

"apstraktna" drz se ti "druzine sinjeg galeba" man se "karanovica" umeju oni da budu nezgodni

boki@ primer ovog pitanja o "autobusu" govori u prilog tome da iako je ovo pitanje iz malo "specificnog" sporta na ovom prostoru predstavlja zicer za nekog ko je iole malo pratio NFL
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.