Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko imate svojih pitanja u igri?  (Pročitano 107741 puta)
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
broj pitanja u igri 4 Smiley

@ sadcudavamje, vidis, to si dobro rekao, dok si igrao si se bunio i vatao za glavu, otkad si poceo da "zavrsavas poso" i prestao da se jebavas po igrici, pitanja ti vise ne smetaju. Mogu da se kladim da i Systemic-u sad zvone jajca za CQ pitanja, jer je covek prestao da igra. Kad i mi prestanemo da igramo, doci cemo ovde i reci cemo za sezova pitanja da su poucna, iako su neka bzvz, al nema veze, mi cemo reci da su vrlo poucna. Tako da, uz duzno postovanje, mislim da igraci koji vise ne igraju, ne mogu da dodju i kazu, pitanja su na mestu, ja to kazem kao neko ko je igrao igricu, uzeo plavi krst, nervirao se oko tih istih pitanja i zalio se kako su debilna.
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
sto se tice broja postova i mog statusa kod moderatora i administratora kviza i foruma,neki koji me duze znaju upoznati su sa cinjenicom da sam jedno vreme bio najneomiljeniji kod vecine moderatora,tj kako bi oni rekli prag tolerancije prema meni se smanjio,e sad dal se to stanje promenilo pitajte serbian fightera,crnog skorpiona, belgradea

oblasti iz kojih sam slao pitanja su:

sah
fizika
hemija
medicina
geografija
muzika(jazz,blues,rock,metal)
video igre
auto-moto sport
tehnika(automobli,hi-fi,tv,video,photo)
istorija
sci-fi
religija
klimatologija
biologija
film
strip
elektronika
knjizevnost(zvonko karanovic) rodjen je jebene 1959  za njega me stalno proziva neka zenska ovde mora da ga sanja nocima,nadam se da joj te frustracije nisu donele trjano ostecenje zdravlja,a licno znam coveka pa eto rekoh da ga ubacim u kviz

evo za bokija jedno pitanje

Koje godine je Jerome Abram Bettis zvani "Autobus" osvojio svoj jedini NFL Superbowl prsten?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Qtek 666
@Sez, cuj neka?! Ja te prozivam, i uvek cu za takve gluposti. Jesi li razmisljao da nas pitas za godinu rodjenja svoje tetke, strine ili komsinice ( sve zbog kriterijuma licnog poznanstva, tako presudnog u ocenjivanju opravdanosti pitanja). Sadcu nije u pravu, ali, za razliku od tebe, dozvoljava da ga neko ubedi da je to sasvim u redu da nisi uvek onaj koji najbolje zna. I pre nego sto opet napises NEKA, raspitaj se da li je ta merodavna da kaze da to tvoje pitanje da nije u redu. A nastavila sam da ga pominjem, zato sto su mi simpaticne tvoje reakcije, a ne zbog svoje dzangrizavosti.
Imam stotinak pitanja, i skoro su sva vezana za lektiru, mozda se neki klinac prevari, pa ode do biblioteke, uzme jednu i procita je.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
ti samo citaj lektiru ionako ionako je to primereno tvom uzrastu a da karanovic nije bas toliki anonimus govori i to da je bio u uzem izboru za NIN-ovu nagradu

http://www.laguna.rs/index.php?m=pisci&id=217

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson W610
Prihvaceno 558, obrisano 96 (od kojih sam polovinu ja brisao) i za sad 5 novih na cekanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Qtek 666
ti samo citaj lektiru ionako ionako je to primereno tvom uzrastu a da karanovic nije bas toliki anonimus govori i to da je bio u uzem izboru za NIN-ovu nagradu

http://www.laguna.rs/index.php?m=pisci&id=217

Mislim, dalje ne treba, sve si rekao o sebi! Drzi se ti kvantne fizike, nemoj da ocenjujes ko je anonimus u oblasti koju ne poznajes. I procitaj koju lektiru ( ocigledno je da ni znacenje ove reci ne poznajes)!

IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
nauci da kvotujes Smile izvini ja sam pogresio vidim da si malo porasla tako da ona opaska o uzrastu otpada,rekao bih da tvom mentalnom sklopu odgovaraju "dozivljaji macka tose" znam da je za tebe suvise "apstraktno" da razumes moderne romanopisce i zato ti oprastam sve neboluze koje si izjavila ili ces izjaviti
« Poslednja izmena: 25. Jan 2011, 15:59:25 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Wildfire S
OK sez, nek' si ti slao raznolika. I neka nemas protekciju. A daj odradi screen da vidimo koji broj pise kod obrisanih, prihvacenih... Izgleda da imas ubedljivo najbolji prosek poslatih/prihvacenih pitanja, sudeci po ostalima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
@ sadcudavamje, vidis, to si dobro rekao, dok si igrao si se bunio i vatao za glavu, otkad si poceo da "zavrsavas poso" i prestao da se jebavas po igrici, pitanja ti vise ne smetaju. Mogu da se kladim da i Systemic-u sad zvone jajca za CQ pitanja, jer je covek prestao da igra. Kad i mi prestanemo da igramo, doci cemo ovde i reci cemo za sezova pitanja da su poucna, iako su neka bzvz, al nema veze, mi cemo reci da su vrlo poucna. Tako da, uz duzno postovanje, mislim da igraci koji vise ne igraju, ne mogu da dodju i kazu, pitanja su na mestu, ja to kazem kao neko ko je igrao igricu, uzeo plavi krst, nervirao se oko tih istih pitanja i zalio se kako su debilna.

Otkud to da ja ne igram kviz? Igram ga, samo ne tako često kao nekad... i sad čekaj, jel sam ja izgubio pravo da kažem svoje mišljenje jer nisam aktivan kao nekad? A i da jesam, govorio bih ovo isto... Jednostavno sam promenio mišljenje, što je i normalno za čoveka... samo se kamen ne menja.

Neka me uprava ispravi, ali u kvizu ima verovatno između 80 i 100 hiljada pitanja. To je porpilično veliki broj... i vama je baš trn u oku nekih par stotina sezovih, a jedno njegovo pitanje vam, aj se ne lažemo, u proseku izađu jednom u koliko... 15-20 partija?

I baš zato govorim svoje iskustvo i pouku koju sam izvukao iz njega, zbog vaše dobrobiti... Nemojte ovo shvatati toliko ozbiljno, nemojte se nervirati kao što sam ja radio, zbog neke igre... Ja shvatam takmičarski duh (takmičenje u tome ko ima veći među muškarcima je staro koliko i samo vreme) i sve to... ali gledajte bre na prevashodno kao zabavu, priliku da se družite, diskutujete, muvate i pritom naučite nešto novo. Zajebite tu jurnjavu za prosekom, samo ćete džabe osedeti, a nikakve koristi od toga nemate.

Pogledajte dokle ste došli... da zbog šacice pitanja dižete dreku koja traje već mesecima, šacice. Pa zar vam je toliko stalo? Pa zar je došlo dotle da se čovek razapinje i mrzi jer je poslao specifičnija pitanja u kviz?

Ej bre ljudi šta vam je?

evo za bokija jedno pitanje

Koje godine je Jerome Abram Bettis zvani "Autobus" osvojio svoj jedini NFL Superbowl prsten?

Našo si mene to da pitaš  Smile

Pa 2006. batice, mada je bio rezerva Parkeru cele sezone, koji je i sabio u tom finalu... al dobro, doprineo je te sezone, a i zaslužio je. Jedan od boljih ranin bekova koji su igrali tu igru.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
@sadcudavamje

svakako da imas pravo da izneses misljenje, ali opet kazem, govoris iz ugla onog koji ne igra. Kazes shvatio si da se ne trebamo nervirati oko igre, jer je samo glupa igra, a seti se da su to mnogi i ranije pricali, ali si se ti ipak nervirao. Covek se uci na svojim greskama, nismo mi pametniji od tebe da se ucimo na tvojim greskama, zato verujem da cemo se nervirati i dalj. Mada smatram da se vise od polovine ovih ljudi koji ovde pisu o famoznim sezovim pitanjima ne nervira, nego eto, zele samo da iznesu svoje misljenje o njima. Samo ne znam zasto kad se neko pozali na ta pitanja, odmah se nadje neko i kaze, aj sta se zalis, nema milion takvih pitanja, cuti i igraj.

Pozz Smile

@sez11

kad si tako vrstan poznavalac pisaca, evo pa mi kazi kad je rodjen Srecko Simic? Takodje znam coveka, al mi ne pada na pamet da ga ubacim u kviz, jer je za 95 posto ljudi anonimus.
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.