Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko imate svojih pitanja u igri?  (Pročitano 107520 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Da, ako gledas iz svog ugla. Smiley A iz realnog, pre se prihvatalo skoro sve, sada skoro nista. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
ma on je faca  Smile
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
hm...

oko 900 i samo 2 obrisana tj nisu prihvacena
vs.
Da, ako gledas iz svog ugla. Smiley A iz realnog, pre se prihvatalo skoro sve, sada skoro nista. Smile

=

1 cinjenica
vs.
krajnje slobodna interpretacija univerzalnog kvantifikatora ∀
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Pa ne znam zmaju koliko si upucen, ali stvarno se pre prihvatalo mnogo vise.
Uostalom jesi li siguran da je tacno to sto kaze? Neka slika pa da vidimo. Smiley
Ako je bas istina da je sve prihvaceno, verovatno neko sa 26 000 postova na bureku ima male privilegije u odnosu na pocetnike. I Evolution je slao zanimljiva pitanja, dosta je prihvaceno, ali ima sta je i obrisano. Nema kome ne brisu...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
pa jeste preko veze sam su  prihvacena pitanja evo priznajem Smile

evolution je takodje slao vrlo dobra pitanja koja ne mogu da se guglaju,al je malo preterao sa jednom oblasti po kriterijumima moderatora
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 16:56:14 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
pa jeste preko veze sam su  prihvacena pitanja evo priznajem

ne batice, to je zato što imaš 26 hiljada postova, to je osnovni kriterijum. što više postova to te moderatori više cene.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 17:32:14 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Nije osnovni kriterijum, ali moze da bude. Ja tako mislim. Ti mozes da mislis drugacije, da on sastavlja 500 puta zanimljivija od drugih, koja 100% ispunjavaju sve kriterijume. I ne mislim da je Evolution preterao sa jednom oblasti. On bar ima svega. Sez11 ima NFL, jazz i kvantnu mehaniku, nesto malo geografije (Pikes Peak), a Evolution ima medicinu, biologiju, geografiju, istoriju, sport, muziku, nema sta nema...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 38
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Prihvacenih imam 604
a cekaju 114
obrisanih 168

Mnogo sporo prihvataju ta pitanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Nije osnovni kriterijum, ali moze da bude. Ja tako mislim. Ti mozes da mislis drugacije, da on sastavlja 500 puta zanimljivija od drugih, koja 100% ispunjavaju sve kriterijume. I ne mislim da je Evolution preterao sa jednom oblasti. On bar ima svega. Sez11 ima NFL, jazz i kvantnu mehaniku, nesto malo geografije (Pikes Peak), a Evolution ima medicinu, biologiju, geografiju, istoriju, sport, muziku, nema sta nema...

Zmaj je jednom to sasvim lepo objasnio

Citat
ono sto je zapravo ovde pravi problem je sto ljudi obnevideli od jurnjave za povecanjem PI ne mogu da podnesu da dobiju pitanje u kojem ne mogu ni najmanju procenu da naprave sto im onda zbog loseg odgovora obara isti. druga vrsta ljudi su oni koji ovo igraju najnize razonode radi i polnim organom daju odgovore. prvi nemaju prava da se drkaju zato sto ocigledno onda ne znaju bas sve, a drugi zato sto onda nije ni bitno (zar ne?)

ono gde sez gresi je sto precenjuje ono sto bi trebalo da bude prosecno znanje doneseno iz osnovne i srednje skole. japanski nobelovac iz fizike iz 60 i neke, bozoni, leptoni i fermaova teorema svakako tu ne spadaju i neko ko je zavrsio drustveni fakultet svakako nece znati o cemu se tu radi i pogotovo se ne sme i ne moze reci da je budala zato sto to ne zna, ali ni ta osoba onda nema pravo da se ljuti sto ne zna o cemu se radi

I čovek je time pogodio samu suštinu. Sećam se i ja vremena kada sam jurio PI, kada sam pokušavao da uđem u top 50, pa u top 20, top 10... i kada sam nailazeći na takva pitanja poput sezovih, kukao i bogmio jer će mi, kao što je Zmaj rekao, smanjiti procenat tačnosti odgovora a samim tim i PI.

A onda čovek stekne nekog iskustva, odigra nešto više igara i shvati da nije to draž cele igre. Nije poenta da ti svako pitanje moraš da znaš ili da možeš pretpostaviš odgovor... zašto da ne postoje pitanja koja ne može svako da zna? I šta onda... recimo sva pitanja budu takva kakva vi želite da budu i šta onda biva? Onda svi sve znamo i svi dođemo do crvenog dijamanta za mesec dana i šta posle da radimo? Da češemo muda? Sada kada naletim na uže stručna pitanja, gledam to kao neku novu zanimljivost i saznanje Ko zna, nekad ti može i koristiti u životu....

Potrebna su takva pitanja, jer osim što su edukativnog karaktera, upravo ona čine igricu dinamičnom. Ne treba da ih ima previše, ali svakako da treba da ih ima... to su te koske na kojima će se i najbolji saplesti.
Mislim, jedan Cema, koji ima, evo sad gledam PI 8449 i PO 9034, dođe da se žali na pitanja... on dolazi da se žali?! Pa jebote čoveče, imaš crveni dijamant, imaš bolestan procenat odgovora, kakav ima mali broj ljudi u svetu koji igraju ovu igricu i još se pritom žališ?!?!?!  Smile Pa mislim stvarno na šta to liči... omanjite sa tom alavošću.

A što se tiče tvog mišljenja da se zbog broja jebenih postova nekom ovde gleda kroz prste, mogu samo da kažem da je jedna od notornijih gluposti koju sam čuo u zadnje vreme. Video sam likove koji imaju i po 30, 40k i više postova, pa su trajno banovani sa foruma. To aposolutno ništa ne znači.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 20:59:07 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Citat
zašto da ne postoje pitanja koja ne može svako da zna?
To i ja kazem. Nisam ogorcen kad mi padne PO, nego sto ne prihvataju vise neka specificna pitanja. Smiley Voleo bih ili da ih nema uopste ili da se sve prihvata, a ne da nesto budjavo stoji u igri, a nesto bolje od toga da se ne prihvata. Ali tako je kako je.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.