Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 366224 puta)
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S4
OK, zivio i jos jednom hvala!! Javim sta sam odlucio ili se javim sa novim "glavoboljama"!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N73
E, ljudi pozz, sklapam za sebe novu konfiguraciju pole 4,5 godina konacno! Smile
Nekad sam bio u fazonu iznao sam sve sta je sta, al hebiga godine me stizu, pa me zanima vase misljenje o ovoj konfiguraciji, znam sigurno za plocu i procesor, ali me bune malo grafika memorija i hdd....

Dakle, ovako:
Verovatno bi uzeo plocu Asus P5K-E/WIFI-AP ~ 125e
isto tako verovatno procesor INTEL Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB Box FSB1333 S775 ~ 140e

treba mi pomoc oko memorije dvoumim se izmedju nekog Gaila ?( GEIL  4GB (2x2GB) 800MHz ~ 120e
ili da pazarim 2x1Gb neke kvalitetnije memorije  Smile koje Smile
Sve ovo gore bi malo overclockovao, pa me zato buni ova memorija koja je dzabe  Smile

u grafiku se ne razumem ama bas ni malo Smile
Necu da igram neke 3d gluposti, i ne patim od full detalja. Ustvari jako retko igram igrice...
Eventualno bi na ovoj masini nekad pokrenuo CIV 4 ili neki NFS... odvojoi bi za ovo do 70e
.
Za hdd cu se vec nekako snaci...

Hvala unapred na odgovorima Wink
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ploca je ok. Procesor nije. Sacekaj malo i uzmi E8400, brzi je, bice jeftiniji i manje se greje. Ako ti je hitno onda uzmi E6750, ja ga gazim na 3.2 sa box cooler-om bez problema. Geil spada u kvalitetniju memoriju. Ako zelis da overklokujes kupi neku DDR2-1066 a ne DDR2-800. Ploca je podrzava. OCZ ili Corsair (narocito Dominator) bi bili odlican izbor. Kolicina zavisi od toga koliko novca imas. Sto se grafike tice mozes slobodno da pazaris HD2600Pro. Zadovoljice sve tvoje potrebe. HDD uzmi Seagate.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 12:45:22 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
slaze mse sa harmonom u vecini stvari ... znaci segate i 26oo pro ... mozes da ga oc posto vidim da se razumes na XT ... zatim proc je dobar ... a za sta ti treba ? za tepe ces imati uskoro Wolf-e tako da mislim da je besmisleno uzimati sada 6750 ... ja mislim da ih vec sada ima ... samo treba pogledati gde i za koliko kesa ... memoriju .. Geil ili OCZ ... mada citao sam ... i mogu da ti dam testove ... geil je dobra memorija ali neces se oc-a najesti sa njom jer ima Elpida cipove na sebi i veoma malo se klokuje ... pogledaj OCZ i onog Transcenda od pre neku str ... opet kazem ne znam sta radis ali bezveze ti je da uzmes 4gb .. pogotovu posto koristis XP ... sem ako ne planiras da predjes na vistu ... mada ti to josh ne bi preporucio ... inace XP prepoznaje samo 3gb ... a 2 mu je itekako dovoljno ... tako da sam ja pre za 2x1gb ... i to npr. OCZ ili Transcend ... ovaj transcend radi na 1o66 a josh plus ima Micron ... tako da ti je dobar oc takoreci zagarantovan ... ploca ok ... ako ti treba WIFI ... ako ne mnogo bolji izbor za iste ili mozda koji eur vise ... GA-P35-DS3L ... a ako hoces da prodjes jeftinije a dobru plocu onda ... Asus P5K-R ili GA-P35-DS3(L,P,R) ja sam pre za GA ... imam DS3L dok je harmon pre za asusa i ima P5K-R Smile ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
P5K-E je za klasu vise od nasih ploca.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
da zato sam i napisao da za te pare moze da uzme DS4 koja je itekako bolja od nasih ... ali nisam siguran mislim da se P5K-E ako je to ona na koju aja mislim posto ima WIFI (pogledacu kasnije) ista kao P5K samo sa wifi .. tako da ako mu ne treba wifi ta ploca je shit dok ako mu treba onda je ekstra resenje ... zar ne ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
neznam bas za seagate, znam da je ranije bio keva, ali citao sam svasta o seagateu u zadnje vreme, al dobro, lako cu za hdd...
sto se tice ploce, wifi mi bas i ne treba trenutno, ali ne moze da skodi. Isto tako mi ne tebaju 2 PCI-E slota, ali to je sada koliko sam shvatio standard Smile za ovu plocu sam se  odlucio zato sto mi je ASUS ime od poverenja i pre bi dao 30% vise za asus, nego za nekog ASRock-a... Smiley 1
koja je razlika izmedju P5K i P5K-R?
Gledao sam tu GA, mozda je i malo bolja u performansama, ali ipak cu ja asus Smiley

OCZ 2GB (2x1GB) 1066MHz DDR2 Platinum XTC SLI-Ready ovu memoriju sam nasao na ITsvetu, kosta 150E! moram je malo clockovati za toliko evra Smile Jel vredi tih para?
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6120
Citat
koja je razlika izmedju P5K i P5K-R?
Razlika je sto P5K-R ima Intelov RAID kontroler.
Btw. To, u 99% slucajeva, R znaci to za RAID, a C znaci da ima podrsku i za DDR2 i DDR3 memoriju... Wink

Citat
OCZ 2GB (2x1GB) 1066MHz DDR2 Platinum XTC SLI-Ready ovu memoriju sam nasao na ITsvetu, kosta 150E! moram je malo clockovati za toliko evra  Smile  Jel vredi tih para?
Ja ne bih uzimao OCZ, nego Geil ili Corsair, mada to je moje misljenje... Wink
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 17:38:15 od filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
to c stoji uz cipset obicno ... pise P35C ... inace da R je raid ... nemoj bacati pare ako ti sada ne treba verovatno ti nece ni trebati dok ne bude svima neophodan wifi zbog necega ... znaci ne bacaj pare ... ako si okoreli asusovac onda P5KR ... mada mnogo ti je bolje ako si vec izdvojio te pare da uzmes DS4 evo i harmon koji cim se pomene ploca govori P5KR  Smile ce ti reci da je ds4 mnogo bolji ... jeste da je skuplji ali ti si te pare izdvojio za plocu tako da ne vidim razlog da je neuzmes ... neces se pokajati ... a to sto si okoreli ausovac ti ne valja ... to ti je isto ko sto neki sada ni negledaju nista samo odu i kupe amd jednostavno zato sto je izasao novi npr. 6400 pa ajde vole amd a on je dobar .. a za te pare mogu npr. da uzmu intela E6550  koji je mnooogo bolji ...

Da vredi tih para ... ocz je naj memorija josh ako ta ima a ja mislim da ima (nisam siguran i nemogu da tvrdim) Micron cipove onda je strava ... znaci pogledaj malo nemas nigde ocz-a ispod 1ooe za malo bolji kvalitet .. ovo sto je fica sada napisao sluzi kao edukacija ... nemoj da se poneses ovim slovom C pa da trazis plocu sa ddr2 i ddr3 ... jer nisu dobre ... neko je ovde skoro pitao o tome i nije nas poslusao .. nadam se da ce napisati kako je zadovoljan .,.. ali ljudi sirom sveta nisu zadovojlni ... ovo cisto pisem kao preventivu ... bolje spreciti nego leciti ... i josh jednom DS4 nema kajanja Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6120
C je skoro uvek uz mogucnost koriscenja dve memorije... Wink

A za OCZ, kao sto rekoh, to je subjektivno... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 540 541 543 544 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.