Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 539 540 542 543 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 366040 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
stvarno mi nije jasno Smile ... inace ono sa prineterom ... upravo sam to pomenuo ... nije problem do viste nego je josh nerazvijena ... nisu lepo napisani driveri .. kada sve dodje na svoje bice extra ... tako je bilo i sa XP-om pa je sada super ... inace ja Crysis igram na XP-u sa dx9 i nema problema ...
zaboravili ste gore ... moze se ubrojiti tu i Transcend ... pogotovu sto ima micron-ove cipove ...

@milicik izgledalo je kao da mislis na 1gb memorije na grafickoj, 1Gb memorije ti svakako nije dosta ... pogotovu za vistu ... tj ne znam ni da li bi mogao lepo da je pokrenes Smile ... ja sam ubacio na XP ddr2 i nema brige ... znaci bez 2 gb sada u novi komp nema da ide Smile ...

@zare88 sli 8800GT svakako da je dobro resenje ali ne i jeftino ... u tom slucaju bolje je uzeti ultru nego 2xGT ... a mozda josh bolje 3870 X2 ... nadji ako nisi video moj post o njoj i link ka testu pa ces videti zasto ... ovo x2 je oznaka a ne cf ... znaci porede je sa ultrom cak kazu da je i bolja ... a kosta nesto manje nego 2 8800GT u sli-u
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone 7 Plus
stvarno mi nije jasno Smile ... inace ono sa prineterom ... upravo sam to pomenuo ... nije problem do viste nego je josh nerazvijena ... nisu lepo napisani driveri ..
ma problem je sto je u pitanju canon pixma ip4500 koji je radjen kao naslednik ip4300 i za koji su u originalu pisani drajveri za budjavu vistu.
Treba reci da je to je prvi uredjaj koji sam kupio, a u cijem manualu je bio opis instalacije u Visti i samo u Visti. o xp-u nigde ni reci osim da je stampac podrzan i u njemu.
Inace sada mi stampac potpuno ok radi na visti .... naravno tek posle reinstalacije win-a

@zare88 sli 8800GT svakako da je dobro resenje ali ne i jeftino ... u tom slucaju bolje je uzeti ultru nego 2xGT ... a mozda josh bolje 3870 X2 ... nadji ako nisi video moj post o njoj i link ka testu pa ces videti zasto ... ovo x2 je oznaka a ne cf ... znaci porede je sa ultrom cak kazu da je i bolja ... a kosta nesto manje nego 2 8800GT u sli-u

pa da na gt sam i mislio posto je novi gts dosta skuplji.
ovo sa gt-om bi izaslo u najboljem slucaju oko 32000 u najgorem 42000 sto je prakticno cena jednog gtx-a
« Poslednja izmena: 04. Feb 2008, 18:12:47 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i
ja stvarno vas ne razum

zazivi zazivi  Smile Smile Smile

zasto da se nema kada mogu da imam 2 mogucnosti DDR 2 do 800 MHz i DDR3 do 1600 MHz

Ipak sam se odlucio za MSI X48C Platinum

A koji procesor uz nju posto se manje razumem u intel

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
pa upravo o tome i govorim ... inace znam da si govorio o GT-u jer je jasno pisalo ... ali mnogo bolje resenje je kao sto sam vec rekao
bolje je uzeti ultru nego 2xGT ... a mozda josh bolje 3870 X2 ... nadji ako nisi video moj post o njoj i link ka testu pa ces videti zasto ... ovo x2 je oznaka a ne cf ... znaci porede je sa ultrom cak kazu da je i bolja ... a kosta nesto manje nego 2 8800GT u sli-u

kada bi uzeo ddr3 shavtio bi o cemu pricamo ... a kada uzmes tu plocu takodje ces videti o cemu pricamo ... mada ne bih voleo to da se desi ali dobro ...
mada mislim da si napravio veliku gresku ... prvo sto si uzeo kako bi harmon rekao frankenstajnsko resenje a drugo sto si uzeo MSI tj sto ces uzeti ... baziraj se na GA ili Asus ili eventualno ako imas kesa za dobru DFI ... dosta skupe (dfi)

koji proc ... to zavisi iskljucivo od toga koliko si spreman da platis ... mada po meni i od onoga za sta ti treba ... ako imas spremnih 1oooe preporucicu ti QX koji ti ne treba ... ako igras igre uzmi E6550 ili eventualno E6750 mada za te pare sada mozes 8500 sto bi ti bio najbolji izbor ako imas 15oe mada ti on ne treba i 4500 za 1ooe ce raditi posao ali ipak uzmi 6550 ... znaci jace ti ne treba .. a on ce ti biti dovoljno jak sigurno josh 2 god ... a posle ces nadam se moci da ga koristis samo pitanje kakav ce biti posto ko zna sta ce tada i kako biti ...
« Poslednja izmena: 04. Feb 2008, 18:58:51 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple 6S
Pozdrav svima
   Koja od ova dva monitora mi preporucujete  Samsung 931C ili Samsung 931BF
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
931C ... veci kontrast ... lepsi je ... ostalo sve isto ... e da i manje osvetljenje .... 250 cd/m2 dok BF ima 300cd/m2 ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S4
Da se nastavim na onu svju temu! Trenutna konfiguracija mi je: 4200 AMD dualcore, 8800 GTX i 3 gB rama!! Znam reci cete pa dobra je... i jesta ali Crysis ne mogu da igram na very high a to jednostavno moram da vidim!! Posto sam pri parama odlucio sam promijeniti ono sto mislim da me jedino koci! Znaci uglavnom ste svi za 6400 dualcore!?!?! To sam i ja mislio! Nemam bas dovoljno para da mijenjam i maticnu i procesor!!
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
ne ja nisam za 6400 dual core ... on kosta ~145e ... za te pare mozes da uzmes GA-P35-DS3L + 2180 ... sada ce neki da kazu ovo je malo ... ok ako tako mislite ali video sam da ovo plus 8800ultra valjda i 2gb memorije ako se ne varam furaju crysis ha high nisam siguran za verry high ... tj nisam video uzivo ali sam video benchove na benchmarku ... pogledajte i sami malo tamo ima mnogo o crysisu sta ga moze pokrenuti ... komponente testirane na njemu ...
nego da se vratimo na stvar ... znaci ako prodas svoju maticnu i proc sve zajedno za 1ooe npr. to znaci da imas 240e a za te pare ... mozes da uzmes E4500 i GA-P35-DS3R ... znaci ne znam koja ti je maticna ali pre ce biti da te ona koci nego procesor ... jer procesor ne igra glavnu ulogu ... znaci menjanjem proca po mom mislenju bacices pare za gamersku konfu ... u kom smislu ne mozes pokrenuti ... stavis i kada krenes sece da nemoze da se igra ili te izbaci iz igre ili u cemu je problem ... mozda nije do tvoje konfe jer ne vidim razlog da sece ... znaci jedino na sta sumnjam je maticna ... ako vec oces da ostajes pri amd-u onda zameni plocu ... ili mozda i plocu i proc ... u zavisnosti kako iskombinujes pare ... sa 4800 vec sigurno ne bi imao problema (cisto da iskljucimo proc iz te price) a sa 5ooo bas nikakve ... znaci trazi josh malo vidi sta mozes da iskombinujes ... koliko mozes da sacekas ... da zgrnes josh neki kes ... po meni napravio bi najgoru mogucu investiciju kada bi zamenio ovaj proc za 64oo ... jedino sto bi dobio tom promenom a tice se grafike tj igara ... jeste ... veci 3dmark skor ... ako te to uopste zanima .. i maximalno +2-5fps u ondnosu na sadasnji ... realno nekih 3 ...ostalo nista ... razmisli malo ... odluka je tvoja  ... pozz i nadam se da sam pomogao Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S4
Nema sta, svaka cast! Bacio si me u razmisljanje taman kada sam mislio da sam skoro odlucio sta cu si uzeti!!  Smile Smile Smile

Ali jis jednom hvala!!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
drago mi je ... zato sto mislim da bi prvo bio pod jakim utiskom dobrog procesora (jeste dobar ali kao sto svi kazu, u danasnje vreme uzimati amd je takoreci glupo) a kasnije bi shvatio da si dao mnogo para a dobio malo mnogo malo muzike ... razmisli dobro ... i sto se mene tice pitaj ovde sta god hoces ... ako znam potrudicu se da sto bolje odgovorim ... u zadnje vreme ovo mi je zanimacija kada sam kuci i nemam sta da radim ... tako da nije problem Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 539 540 542 543 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.