Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423577 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Molim za savet. trebalo bi da kupim auto. izbor je izmedju: renault clio, peugeot 307, citroen xsara, fiat stilo?  Motor benzinski. Znaci, koristio bi mi savet koji model se pokazao kao dobar, koji motor....savet onih koji imaju iskustva sa navedenim automobilima... Prednosti - Mane?
hvala

Који нађеш у најбољем стању тај узми. Ако се одлучиш за стила онда гледај искључиво 1.6 16v
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 13
danas sam gledao neke fabije posto me svi savetuju da uzmem njih pa ne znam koji je motor najbolji 1.4 ili neki drugi???? ( samo benzin je u igri)
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC tatoo
pomoc...koji peugeot 407 uzeti??? 2.0 HDI,136 konja,ili  1.6 HDI 110 konja?????
hitno mi treba savet nekoga ko je upoznat sa tim......i ima iskustava.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
pomoc...koji peugeot 407 uzeti??? 2.0 HDI,136 konja,ili  1.6 HDI 110 konja?????
hitno mi treba savet nekoga ko je upoznat sa tim......i ima iskustava.....

2.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC tatoo
i ja sam tako mislio,al me savetovali drugacije....hvala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.0.18741
A zasto da ne 1.6? ili se tebi prosto vise svidja 2.0?   
nego nisam video da ovde neko stvarno sa iskustvom ili strucnošću posavetuje - prosto ova tema je mrtva na bureku. Ali nije na nekim drugim forumima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC tatoo
mene interesuje samo koliko je i da li je uopste 1.6 verzija slabija???? jer su mi neki pricali da je 1.6 motor kao bolji zbog nekog odnosa konjaze i kubikaze,u sta ja nesto ne verujem...
trenutno imam 307,hdi 2.0 110 konja,pa ne bih voleo da mi 407 ide isto,a tek nikako da ide slabije....
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 21:36:01 od jhg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k700i
407 je tezak i veliki auto, 2.0 hdi je prava mera za njega. Nije los ni 1.6 naravno, samo je ipak osetno slabiji, sto se oseti u takvom autu.
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Zamke i na točkovima

KUPOVINA novog automobila za većinu građana samo je san, ali onim srećnicima koji imaju dovoljno novca za „kućnog ljubimca na četiri točka“ pazar često izgleda kao noćna mora. Koji model, boja, koja oprema, kako izabrati snagu motora?

Naravno, skoro svi prodavci automobila u prvi plan isturaju cenu modela koji je najjeftiniji, sa najslabijim paketom opreme. Ne samo bez klime (što je na „normalnim“ tržištima nezamislivo), već i bez, verovali ili ne, patosnica, prve pomoći i ostale obavezne opreme. O svetlima za maglu da i ne govorimo. Dešava se da se, kada kupite sve „neophodne sitnice“, cena „nabilduje“, pa vam je bilo isplativije da ste kupili, u startu, skuplji model.

Zato treba otvoriti četvore oči i dilera ispitati do tančina o svemu. Sve staviti na papir da bi se dobila realna cena.

Još ako kupujete vozilo na kredit ili lizing! Nedavno nam se javio kupac koji je prošle godine kupio vozilo, na lizing, platio kasko, uživao dvanaest meseci, da bi mu ove godine, kod registracije vozila sve preselo. Rata za kasko mu se skoro udvostručila! Objašnjenje je bilo jednostavno - „nije čitao sitna slova“. Prve godine mu je prodavac automobila „poklonio“ kasko kojeg će do kraja lizing perioda morati da plaća.

Naravno, skok evra dramatično uvećava rate, a pojedini kupci nam se žale i da im je banka kada su podizali kredit računala kupovni kurs Narodne banke, a prilikom plaćanja rata prodajni kurs.

Ne računajući subvencionisani kredit države za nabavku „punta“ iz Kragujevca, svi ostali su, bez obzira na napore prodavaca automobila da pronađu što povoljnijeg finansijskog partnera, preskupi.

Dakle, kalkulator u ruke, spisak pitanja za dilera, pa u auto-salon. I ponesite lupu. Za sitna slova...

DESET PRAVILA

1. TRAŽITE da vam prodavac tačno nabroji šta dobijate od opreme, a šta morate da doplatite za pojedini model, računajući tu i metalik boju, klimu, radio, ali i prvu pomoć, trougao i slično, i koliko.

2. PROVERITE šta obuhvata garancija na vozilo.

3. PROVERITE da li ako prodate vozilo u garantnom roku kupac „nasleđuje garanciju“.

4. RASPITAJTE se o servisnim intervalima i koliko koštaju „mali“, odnosno „veliki“ servis.

5. PROVERITE da li gubite garanciju ugradnjom plinskog uređaja, alarma, radija...

6. IZRAČUNAJTE koliko vas automobil košta na kraju otplate svih rata i koliko morate, kod lizinga, da platite na kraju ugovorenog roka.

7. U BANCI ili lizing kući tražite da vam saopšte sve dodatne troškove kredita ili lizinga. Obratite pažnju da li je rata fiksna, kako se usklađuje i po kom kursu se obračunava isplata kredita, a po kom vi plaćate rate. Najbolje je da i jedno i drugo bude po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

8. TRAŽITE i da vam u banci ili lizing kući saopšte šta se dešava ako zakasnite sa otplatom rate.

9. PROVERITE koliko vam je kasko osiguranje u prvoj, a koliko u narednim godinama i koliko dugo morate da ga plaćate. Proverite i šta je obuhvaćeno tim osiguranjem.

10. RASPITAJTE se i koliko košta vaše vozilo kao polovnjak na tržištu. Verujte, taj podatak mnogo može da vam kaže o stvarnom kvalitetu vašeg vozila.

P. ŽIVKOVIĆ - Izvor: novosti.rs
« Poslednja izmena: 22. Avg 2010, 22:32:16 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Koliko kosta Toyota Rav 4 iz 2001-2002 godine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.