Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423977 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
E pa ljudi i ja sam u fazi kupovine polovnog vozila. Ovako,budzet za auto "za kupiti" iznosi od 4000 do 4200 e. U principu treba da ima mesta,dakle karavan ili minivan,diesel. . . od 2001 do 2003 godiste. Nacito sam se proteklih meseci svega i svacega. . . ". . . nikako francuza. . "pa ". . . nemoj opel diesela. . . . pumpa,turbina. . . pazi. . . ",nemoj korejca nemoj ovo nemoj ono. . . . verujte sada neznam. Prvobitni izbor je bio volvo v40,citroen xsara picasso,kia carens,opel vektra 2. 0. . . . naravno sve u diesel verziji. . . Dakle neki koristan savet bi mi dobro dosao,hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung i8510 innov8
Minivan tesko. Tu je Renault Scenic. Opel Zafira je dobra al' ona je od 4500e - 5000e.

Shto se tiche karavana. Izvor ti je shirok. Volvo je dobar, samo treba videti cene odrzavanja itd. Opel mozes da jurish i Vectru B i Astru G karavan. Shto se tiche bosh pumpe, zavisi kakav primerak nadjesh. Od automobila koje nisi pomenuo, tu je i 406 karavan, 2.0 HDI, dobar - izdrzljiv auto, dobar motor. Ford Focus 1.8 TDDI karavan, Fiat Stilo 1.9 JTD itd...

Ako ti nijedan ne privlaci previse, vidi da suzis malo izbor pa onda trazi onaj koji je u najboljem stanju - limarijski i mehanichki. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Tattoo
E pa ljudi i ja sam u fazi kupovine polovnog vozila. Ovako,budzet za auto "za kupiti" iznosi od 4000 do 4200 e. U principu treba da ima mesta,dakle karavan ili minivan,diesel. . . od 2001 do 2003 godiste. Nacito sam se proteklih meseci svega i svacega. . . ". . . nikako francuza. . "pa ". . . nemoj opel diesela. . . . pumpa,turbina. . . pazi. . . ",nemoj korejca nemoj ovo nemoj ono. . . . verujte sada neznam. Prvobitni izbor je bio volvo v40,citroen xsara picasso,kia carens,opel vektra 2. 0. . . . naravno sve u diesel verziji. . . Dakle neki koristan savet bi mi dobro dosao,hvala.
Gledaj ti da kupiš onaj koji je u najboljem stanju,ti automobili imaju godina iza sebe i dosta kilometara,onaj koji je najbolje očuvan treba da bude tvoj izbor. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6234
Gde otici,u koje mesto u inostranstvu,kojeg dana i na koju pijacu i kupiti povoljan polovan dobar automobi i dovesti ga u Srbiju?(Posto ove picke od dilera koje zaradjuju ovde na sirotinji to nece da kazu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Nisam siguran da oni imaju pijacu, znam da imaju velike aukcije polovnih kola
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6234
Gde je to jel zna neko?Imam 3500 evra hocu da odem tamo gde oni kupuju auta i da kupim auto,ili nedeljom na neku pijacu u inostranstvu,a ne da mi se neka susa ugradjuje 1000-2000 evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung i8510 innov8
Jel si gledao na njihovim sajtovima polovnih automobila?

Oni kupuju automobile na veliko, druga im je cena itd...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
mob
Sony Xperia Neo L
autoscout24.de
autoscout24.ch
autoscout24.it
mobile.de

probaj na jednom od tih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6234
gledao sam sajtove,i tu je malo naduvana cena,ali siguran sam da ima neka pijaca buvljak znam za italiju,ne znam kad i gde,a ti smradovi to nece da kazu.Pa brate kad oni stila prodaju ovde za 4500-5000 2002-2003 sto je cena neverovatna,sta da ti pricam,neka ga neka ovca kupi.Cista pljacka,mislim da ga je izasao 3000 maximalno dok ga je dovezao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6234
Znas a obicno su to neke pickice koje su dosle iz bosne ili hrvatske iz rata(a rata nisu ni videli,mama i tata im prodali tamo kuce,imanja i lokale)ovde ima se moze seizmedju ostalog kupili njivu pored puta na periferiji i sta cemo?Auto plac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.