Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423721 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung i8510 innov8
Malo lakshe sa rechnikom.

Pa cena je takva, ali to ne znachi da mozesh da se cenkash.

A placevi kupuju ili na aukciji, ili preko nekih drugih auto placeva ali na veliko pa im daju manje cene, a i uzimaju havarisane modele ili koji su preshli boga oca pa ih ovde preprave/vrate kilometrazu itd...Ili preko ljudi koji rade za njih pa biraju modele po inostranstvu, kukaju mole, spushtaju cene... + na tu cenu za neke automobile mozesh da izvrshish povracaj poreza na granici itd....

Dobar auto niko nece dati za dzabe...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6234
A jel bi ti vise voleo da kupis auto za 5000 eura ili isti takav za 3500 eura?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
Samsung i8510 innov8
Pa isti tesko. Auto placevi su neka vrsta velike mashine. Imaju popuste na sve strane, sopstveni prevoz, razne fore i fazone i tesko da ti mozes da se takmicis sa njima.

Ja sam kupio auto preko neta, i nasao sam dosta dobru cenu. Potrebno je da redovno pratis te sajtove, kad iskrsne prilika - dobro se raspitas, iscenkas i to je to. Ako neces ti da ides po auto, moze i spediter neki da ti pomogne, sredi neke povoljnosti na carini itd....

Kako hoces, imas auto placeve i po inostranstvu pa vidi sa njima, pogledaj im ponudu itd...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Molim misljenje o Kia Carens-u!Kazu ljudi nemoj to uzimati,to ces kasnije jako tesko prodati. . . . !?Nego,mene zanimaju iskustva nekih od vas koji imaju ovaj automobil. . . cena odrzavanja,delovi itd. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Tattoo
Ma twice je još pre par dana kontaktirao sve dilere polovnih automobila i svima im naredio da ti ni slučajno ne otkriju gde nabavljaju automobile,oni to inače čuvaju kao najveću tajnu,i samo dvojica znaju pravu lokaciju famozne pijace,a kad vode ostale,oni imaju vezane oči do momenta dok ne stupe na sveto tlo pijace. Smile

To što ovde naši nakupci prodaju,to su sve izraubovane lešine kojima je cvikovana kilometraža,auto sa malom kilometražom koji je u perfektnom stanju ne košta ni u inostranstvu malo,i ne postoji pijaca sa magičnim cenama,to je samo mit. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jooooooooooooooj mante se prepucavanja!Ko je odakle,sta,kako...u svakoj trgovini ima svega i svacega,svako ko ima imalo intuicije i pameti nece nasesti na neke fore...To je logicno,tako da se vratimo temi...kia carens...?A prevaranata je bilo i bice,al nisu svi valjda takvi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Off obrisam, smirite se malo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple Iphone 13
jel moze neko da mi da savet pri kupovini???.......hteo bih da kupim neki auto izmedju 3500 i 4200e......malo sam suzio izbor na opel corsu 1.2 benzinac 5 vrata i c3 koji vidim da moze da se nadje za 4200e pa me malo povuklo!!!!!!iskren da budem privlaci me i fabija ali svaki auto mora da je benzinac i da ima 5 vrata......sta vi kazete????mozda neki predlog o nekom sasvim drugom modelu???......na sta da obratim paznju kada gledam ove modele sto sam vam nabrojao???stvarno mi treba iskusan savet posto ja nisam bas nesto iskusan sa kupovinom a jedva sam skupio i ove pare.......hvala u napred!!!!!
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Tattoo
jel moze neko da mi da savet pri kupovini???.......hteo bih da kupim neki auto izmedju 3500 i 4200e......malo sam suzio izbor na opel corsu 1.2 benzinac 5 vrata i c3 koji vidim da moze da se nadje za 4200e pa me malo povuklo!!!!!!iskren da budem privlaci me i fabija ali svaki auto mora da je benzinac i da ima 5 vrata......sta vi kazete????mozda neki predlog o nekom sasvim drugom modelu???......na sta da obratim paznju kada gledam ove modele sto sam vam nabrojao???stvarno mi treba iskusan savet posto ja nisam bas nesto iskusan sa kupovinom a jedva sam skupio i ove pare.......hvala u napred!!!!!
Fabia je provereno kvalitetan automobil,kvalitetniji od konkurenata koje si naveo,ja bih gledao fabiu,mada i za c3 kažu da je kvalitetan,ali fabiju je lakše održavati,a i sigurno je jeftinija za održavanje,a corsa,nju nemoj ni da gledaš. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.0.18741
Molim za savet. trebalo bi da kupim auto. izbor je izmedju: renault clio, peugeot 307, citroen xsara, fiat stilo?  Motor benzinski. Znaci, koristio bi mi savet koji model se pokazao kao dobar, koji motor....savet onih koji imaju iskustva sa navedenim automobilima... Prednosti - Mane?
hvala
« Poslednja izmena: 28. Jul 2010, 22:38:59 od singultang »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 315 316 318 319 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.