Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424097 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
2.4 sam i trazio, ali ovo mi je naletjelo, poklopilo se puno toga, tako da nisam puno razmisljao kada sam usao i stisnuo gas.. O joj...onda cu ostati najvjerovatnije na 16" felnama, posto ovo auto planiram voziti par godina, da mi se plin isplati... Niko nista plin ne spominje? Moj frend ugradio u novom sadu na bmw-a 7 192 konja ( to je valjda 2.8 ) plin za 950 eura, pa sam mislio i ja tamo doci, jel ima ko kakav info po pitanju gdje ugraditi plin...?
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 22:42:06 od mx_max »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
e to vec ne mogu da ti pomognem, ja vozim dizela  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pa ovaj 3.0 nece potrositi vise para plina, nego sto ce dizela potrositi ovakav auto 1.9 koji ide puno slabije..... Tako da i ja vozim dizela...hahaha....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
si siguran?
20l plina vs 7l dizela?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
si siguran?
20l plina vs 7l dizela?

EDIT   izvinjavam se zbog duplog posta  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 22:51:04 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
2.4 sam i trazio, ali ovo mi je naletjelo, poklopilo se puno toga, tako da nisam puno razmisljao kada sam usao i stisnuo gas.. O joj...onda cu ostati najvjerovatnije na 16" felnama, posto ovo auto planiram voziti par godina, da mi se plin isplati... Niko nista plin ne spominje? Moj frend ugradio u novom sadu na bmw-a 7 192 konja ( to je valjda 2.8 ) plin za 950 eura, pa sam mislio i ja tamo doci, jel ima ko kakav info po pitanju gdje ugraditi plin...?
što se tiče plina,evo ti lin ka sajtu BRC-a u Beogradu,imaš tu telefone,da ti kažu ko su im ovlašćeni serviseri,pa zakaži i idi da ti lepo ugrade plin,da imaš valjanu garanciju,jednostavno,da ne razmišljaš.Imaš i cene ugradnje,sve što te interesuje.

Brc je najzastupljeniji kod nas i najbolji su,ustvari i Lovato je dobar,ali brc ima mnogo bolju mrežu kod nas.

http://www.brc.co.yu/cms/about.php

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
si siguran?
20l plina vs 7l dizela?

Pa to je kada bih lozio 3.0 do kraja, a 1.9 stedio do kraja, onda bi takav omjer bio, ali ovako neke normalne voznje omjer je 7 za dizela i oko 15 za benzinca sa plinom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
6 cilindara - 1400 E....  Smile
e, nece ti se isplatiti vise nego dizel pa da ga...  Smile
u gradu ce ti trositi par litara plina vise nego benzina znaci do 20l, a 1.9 TDI u gradu ne trosi vise od 7 -7.5 litara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Imaš i cene ugradnje,sve što te interesuje.

Izgleda da cu morati prodati audija da bih ugradio plin.... Smile

Pricao sam ja skoro sa nekim likom sto ugradjuje plin, kaze da se potrosnja povecava za 1% i da se toliko gubi snage. Sto znaci da ne bi trebala preci 16 litara da ga ......
Ne vjerujem da je svagdje ovako skupo, ovo je neka ludnica od cijena... Ovaj lik sto sam ja pricao sa njim radi u nekoj firmi sto je ugradila plin u 2.4 novog i testirala ga, trosio 10 litara u prosjeku.... Ja plin moram ubaciti, samo moram naci gdje je jeftinije, mislim da su ove cijene prepumpane.... Ali ipak benzin i plin nisu skupi kao dizel kada se kupuju.... Ovakav isti dizel, 2.5 quattro 2003 kosta 20k evra....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
pa jbg... a koliko je tvoj u E? a taj 2.5 je verovatno i manje presao i god dana mladji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.