Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424161 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
to je jako ljepi i dobar auto ali ja ga nikada nebi kupovao jer se taj auto nikada ovdje nije službeno prodavao i za takvog auta je jako teški naći djelove jer ih ni nema!moj tata ima corollu koja je 94god i nikada se nije mogla kupovati u HR.znam jednom kada mu je nešto trebalo je morao do austrije po taj komad a drugom prilikom se je moralo narućiti iz Japana!!bolje nađi nešto drugo mada te razumijen jer je auto više nego lijep i teško mu odoljeti Smiley
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
pozdrav ljudi...vec neko vreme sam u nedoumici oko kupovine automobila...prvo sam merkao opel kalibru,zatim bmw 316...sve su mi to nekako matori automobili...ali koliko para toliko muzike....tako to ide..i neki da naletim na tipa koji prodaje mazdu mx6 1995g,auto je redak dosta na nasim ulicama...meni se svidja i linija i enterijer..kubikaza 2000cc..deluje vrlo dobro na prvi pogled..jos ga nisam provozao ali cu ici da ga probam...e sad..koliko je pametno kupovati takav auto..obzirom na cenu delova,potrosnju...u kvalitet nesumnjam,izgleda super...samo ostaje pitanje odrzavanja takvog auta...cena mu nije losa...samo ga tip prodaje vec pola godine i nema kupca...interesujeme dali neko od vas zna nesto vise o tom autu...korisni linkovi nasrpskom,iskustva ....pozdrav svima..
Što je auto ređi teže je naći delove i skupi su ,takvi automobili se zovu u žargonu"venčanica"kupiš ih jednom i ceo život je tvoj.Još mislim da ta mazda ima motor sa rotacionim klipovima(vinkleov),za ovo nisam siguran.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 14:54:08 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple Iphone 3G 8GB
malo nizhe ima naslov "mercedes povlaci 130.000 automobila", da li ste chuli nekad da se tako neshto desilo japancima? a kod mercedesa koji vazhi za "najboljeg" nemca se to deshava vec koji put  Smile te kvar na brisachima, te voda u farovima , pa onda pogibija 3 novinara na prvom testu A klase...
kako god ja se predajem, lichno nisam ljubitelj japanaca i ne vozim ih ali svakako nisam ni pristalica teorije da je Golf neprevazidjen auto . Smiley

desava se i lexus-u, bilo je povlacenje kola zbog kvara na pojasu (sa onom plastikom gde treba da se ubode pojas) i to su bili dzipovi
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress

pozdrav ljudi...vec neko vreme sam u nedoumici oko kupovine automobila...prvo sam merkao opel kalibru,zatim bmw 316...sve su mi to nekako matori automobili...ali koliko para toliko muzike....tako to ide..i neki da naletim na tipa koji prodaje mazdu mx6 1995g,auto je redak dosta na nasim ulicama...meni se svidja i linija i enterijer..kubikaza 2000cc..deluje vrlo dobro na prvi pogled..jos ga nisam provozao ali cu ici da ga probam...e sad..koliko je pametno kupovati takav auto..obzirom na cenu delova,potrosnju...u kvalitet nesumnjam,izgleda super...samo ostaje pitanje odrzavanja takvog auta...cena mu nije losa...samo ga tip prodaje vec pola godine i nema kupca...interesujeme dali neko od vas zna nesto vise o tom autu...korisni linkovi nasrpskom,iskustva ....pozdrav svima..
Što je auto ređi teže je naći delove i skupi su ,takvi automobili se zovu u žargonu"venčanica"kupiš ih jednom i ceo život je tvoj.Još mislim da ta mazda ima motor sa rotacionim klipovima(vinkleov),za ovo nisam siguran.
ta mazda nije sa wankel motorom jer joj je oznaka mx-oznaka rx predstavlja wanker motor.drugo,tojo909 ti je vec rekao,taj autic nikad nije dozivio "premieru" na ovim prostorima,tako da ti je i opskrba dijelova svedena na porucivanje.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

istina prava vencanica.  Smile

ali daleko bolji auto od calibre koja je atraktivna samo na oko a vecinom kupish kanturinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
Pozdrav ljudi...
Imam, ni manje ni vise. 4000e. Trenutno vozim krsa WV POLO I  `85. i raspada se. Sta bih za ovaj novac mogao da kupim, a da sam bar malo siguran da me nigde nece ostavljati. Imam ponudu FIAT BRAVO 1,6 benzinac. Covek ga prodaje jer je zavrsio u zatvoru (njegova sestra ima punomocje). Vozio sam se u njemu jednom sasvim slucajno, pre nego sto mu je vlasnik zaglavio u corku. Znam samo da je kompletno sredjen i necu imati dodatnih ulaganja. To sam saznao sasvim spontano od tog coveka jer sam se sa njim i vozio. Sve sto mi je rekao, bilo je bez namere da proda auto, vec usputno...
Ja, koji nikada nisam seo u bolja kola, bio sam odusevljen, e sad.. ebi ga...mozda sam bas zbog toga i zapeo za njega.
Zeleo bih komentar samo onih koji se iole razumeju u automobile. Zelim nepristrasne i objektivne preporuke, i naravno, kupujem za 4000 e, a ne za 40 000e.
Hvala svima
IP sačuvana
social share
Da, ovo je moj potpis...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Pozdrav ljudi...
Imam, ni manje ni vise. 4000e. Trenutno vozim krsa WV POLO I  `85. i raspada se. Sta bih za ovaj novac mogao da kupim, a da sam bar malo siguran da me nigde nece ostavljati. Imam ponudu FIAT BRAVO 1,6 benzinac. Covek ga prodaje jer je zavrsio u zatvoru (njegova sestra ima punomocje). Vozio sam se u njemu jednom sasvim slucajno, pre nego sto mu je vlasnik zaglavio u corku. Znam samo da je kompletno sredjen i necu imati dodatnih ulaganja. To sam saznao sasvim spontano od tog coveka jer sam se sa njim i vozio. Sve sto mi je rekao, bilo je bez namere da proda auto, vec usputno...
Ja, koji nikada nisam seo u bolja kola, bio sam odusevljen, e sad.. ebi ga...mozda sam bas zbog toga i zapeo za njega.
Zeleo bih komentar samo onih koji se iole razumeju u automobile. Zelim nepristrasne i objektivne preporuke, i naravno, kupujem za 4000 e, a ne za 40 000e.
Hvala svima
trebas reci godiste automobila da bi mogli komentarisati dalje.vec se vodila prica o fiatovim vozilicama,pa tako malo prelistaj mozda se nadje stogod.u sustini,necu te odvracati od tog auta,ipak to je moje subjektivno misljenje koje se mozda kosi sa drugim na ovom forumu.kod kupovine takvog auta obaveno na dizalicu,pregledat prednji trap,kompletno podvozje,prenos,kako "hvata" lamela,to ti odaje kako je vozen auto,kilometrazu napisi da mozemo ti sugerirati sta jos da gledas.obavezno promjena remenja,komplet sa spanerima(oba).velika mana italijanu su elektronski sklopovi,znaci sva elektronika je boljka,centrala,podizaci stakala,bravica kontakt,centralana,ecu,sve to pogledaj u kakvom je stanju.
p.s javi god,kilometrazu i po mogucnosti paket opreme
poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
Joj, pa ne znam kolika je kilometraza...Nisam obratio paznju...bedak..
Znam da je `98. god. ABS, el.pod.stakala, retrovizora, air bag za vozaca, klima...
Takodje znam da je neogreban, tj. da je limarija odlicna, a prva je farba. Ulozeno dosta u njega, cak je i akumulator i gume promenio i na kraju registrovan. Znam takodje da ima oko 100 i nesto ks...Totalni sam amater ili ti neznalica po pitanju automobila...tako da, ako mozete nesto da izvucete iz ovog konteksta i dosadasnjeg iskustva sa ovakvim tipovima automobila - dobro bi mi doslo.
TENKS Smile svima (koji se razumeju)
IP sačuvana
social share
Da, ovo je moj potpis...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Za te pare nije los izbor taj fiat (76 kw/103ks) 1.6  16v...
Ako imas neku alternativu reci pa da uporedimo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Joj, pa ne znam kolika je kilometraza...Nisam obratio paznju...bedak..
Znam da je `98. god. ABS, el.pod.stakala, retrovizora, air bag za vozaca, klima...
Takodje znam da je neogreban, tj. da je limarija odlicna, a prva je farba. Ulozeno dosta u njega, cak je i akumulator i gume promenio i na kraju registrovan. Znam takodje da ima oko 100 i nesto ks...Totalni sam amater ili ti neznalica po pitanju automobila...tako da, ako mozete nesto da izvucete iz ovog konteksta i dosadasnjeg iskustva sa ovakvim tipovima automobila - dobro bi mi doslo.
TENKS Smile svima (koji se razumeju)
po ovome gore sto si napisao mislim da si upecao dobar autic.al ono najvaznije nisi rekao a to je kilometraza.
posto si amater kako sam kazes (nista u negativnom smislu) prvo kad auto kupujes trebas obratiti paznju na kilometrazu.kod novijih auta sa dig tablom postoji dosta mucki.naime,kilometraza se "vraca" u nazad,tako da ti ista nemoze biti relevantan reper.kad udjes u ta kola,obrati paznju na mjenjacku ruckicu, da li je izlizana,takodjer provjeri papucice da li su dosta izlizane,volan,plastika u enterijeru i td.ono najbitnije za takav auto se krije ispod haube,gore sam ti vec napisao sta da uradis.takodjer ako se nameracis da kupis taj auto,obavezno pored ovoga gore moj savjet ti je da promijenis ulje,zracne filtere,polen filter,benzinski filter,po potrebi pogledaj u kakvom su stanju pakovi u celjustima kocnica.ipak one zivot znace.mislim da sam ti bar malo priblizio neke vazne segmente kupovine polovnog vozila,ako imas pitanja postavi da ti pomognemo.poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.382 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.