Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423912 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
twice,poptuno si upravu.ovo je vec psiholoski paradox.valjda je ostalo ono u nama "njemac" kad su ljudi 70-ih godina odlazili u "njemacku" i svaki koji i se vratio hvalio bi njemca,kako radi,kako je angazovan,kako je pedantan.u korist ovome ide i cinjenica da se u sarajevu sklapala vec oldtimer golf 2 koji je bio san svake porodice,pogotovo onaj dizel kojem se ventili i bregasta cuju na kilometar,sparalo se za njega,jest da djeca nisu imala sta jest,al brate vozio si gofa,ej ba covjece GOLFA Smile
imas i ono,ratno zbivanje u sarajevu,krades trafo ulje,razrijedis sa budzavim alkoholom pa u golfa Smile isao je golfac,jest da je dimio ko ciro,al je isao :Dprodje rat,ti opet u golfa pa na posao,sad je bolje sipas pravu naftu,d2,ponekad i loz ulje(mislim ovo ponekad je konstantno),prodje jos koja godina,ti ga prodas za 5000 maraka Smile
e to vec nije mentalitet nego nostalgija Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 02:11:45 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
I ja sam čuo pohvale o Japancima i nesumljam da su dobri,Ali okrenite bijo koje predstavništvo toyote,nissana ili mazde,kažite da vam trebaju dva fara,maska i naprimer branik za bilo koji od njihovih aktuelnih modela i kada vam budu rekli cifru pozliće vam,a još dosta delova nemaju na lageru pa može da se desi da se deo čeka po 15-30 dana.Koga ta priča zanima.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
I ja sam čuo pohvale o Japancima i nesumljam da su dobri,Ali okrenite bijo koje predstavništvo toyote,nissana ili mazde,kažite da vam trebaju dva fara,maska i naprimer branik za bilo koji od njihovih aktuelnih modela i kada vam budu rekli cifru pozliće vam,a još dosta delova nemaju na lageru pa može da se desi da se deo čeka po 15-30 dana.Koga ta priča zanima.

odes u bilo koji ovlasceni servis za audi ( znachi u pitanju je nemac) i trazi bilo koji ozbiljniji deo naprimer u mom sluchaju zadnji levi zhmigavac za audi. mozhe ima koshta 70 eura plati pa cemo naruchiti cheka se 7 do 10 dana. hladnjak isto tako. znachi chekash bilo za nemca bilo za japanca. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
japance večinom čekaš jer mora stiči taj dio iz Japana a platiš više jer moraš platiti i dostavu!!
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Sad bi to trebalo da znači da se tako retko kvare da trgovcima nije u interesu da rezervne delove drže na lageru  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
malo nizhe ima naslov "mercedes povlaci 130.000 automobila", da li ste chuli nekad da se tako neshto desilo japancima? a kod mercedesa koji vazhi za "najboljeg" nemca se to deshava vec koji put  Smile te kvar na brisachima, te voda u farovima , pa onda pogibija 3 novinara na prvom testu A klase...
kako god ja se predajem, lichno nisam ljubitelj japanaca i ne vozim ih ali svakako nisam ni pristalica teorije da je Golf neprevazidjen auto . Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Automobil je presao biti samo prevozno sredstvo...
Golf dvojka o kome i dan danas pevamo ode je jednostavan automobil koji se više ne pravi.
Zašto jednostavan?
Pa koliko elektronike ima u tom Golfu, takoreći ništa. I dan danas mehanika u nemačkim kolima je takoreći savršena. Ali isto tako u svaki automobil je stavljeno i elektronika i tu svako od proizvođača ima problema, neko više neko manje.
U svakim novim kolima je neophodno da bude, ABS, ESP, El. podizači stakla, el. blokada motora, kod ključ +...
senzori za kišu (da nemoraš sam da uključuješ brisače), pa senzori za 
noć
za temperaturu
vožnju unazad
pešake
prepreku na putu
.... (spisak dopunite sami)

i to je ono što je neverovatno poskupelo automobile i neverovatno ih iskomplikovalo...

ali to ima i svoje opravdanosti po Nemačkim ispitivanjima broj ljudi koji je stradao u sudarima se višestruko smanjio, ali se povećao broj povreda stopala i ekstremiteta. Nemci se nisu najbolje snašli sa elektronikom, za razliku od Japanaca.
Automobili su mnogo sigurniji ali i mnogo komplikovaniji.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson 
pozdrav ljudi...vec neko vreme sam u nedoumici oko kupovine automobila...prvo sam merkao opel kalibru,zatim bmw 316...sve su mi to nekako matori automobili...ali koliko para toliko muzike....tako to ide..i neki da naletim na tipa koji prodaje mazdu mx6 1995g,auto je redak dosta na nasim ulicama...meni se svidja i linija i enterijer..kubikaza 2000cc..deluje vrlo dobro na prvi pogled..jos ga nisam provozao ali cu ici da ga probam...e sad..koliko je pametno kupovati takav auto..obzirom na cenu delova,potrosnju...u kvalitet nesumnjam,izgleda super...samo ostaje pitanje odrzavanja takvog auta...cena mu nije losa...samo ga tip prodaje vec pola godine i nema kupca...interesujeme dali neko od vas zna nesto vise o tom autu...korisni linkovi nasrpskom,iskustva ....pozdrav svima..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
pozdrav ljudi...vec neko vreme sam u nedoumici oko kupovine automobila...prvo sam merkao opel kalibru,zatim bmw 316...sve su mi to nekako matori automobili...ali koliko para toliko muzike....tako to ide..i neki da naletim na tipa koji prodaje mazdu mx6 1995g,auto je redak dosta na nasim ulicama...meni se svidja i linija i enterijer..kubikaza 2000cc..deluje vrlo dobro na prvi pogled..jos ga nisam provozao ali cu ici da ga probam...e sad..koliko je pametno kupovati takav auto..obzirom na cenu delova,potrosnju...u kvalitet nesumnjam,izgleda super...samo ostaje pitanje odrzavanja takvog auta...cena mu nije losa...samo ga tip prodaje vec pola godine i nema kupca...interesujeme dali neko od vas zna nesto vise o tom autu...korisni linkovi nasrpskom,iskustva ....pozdrav svima..
taj mx6 je jako rijetko auto na nasim balkanskim cestama.zanima me koliko ti trazi novaca.ako je iznad 4000 eura pozdravi ga Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
Zastava neverlend
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson 
cena je dobra...4000e,malo cenjkanja i bice bar 300e nizi....a dugo ga nije prodao verovatno sto ljudi slicno misle kao i ja.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.