Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423027 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Chevrolet Cruze  - sta mislite o ovom autu?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Chevrolet Cruze - sta mislite o ovom autu?

Odlican za te pare, negde oko 14000 je 1.8 benzinac.
Dosta opreme, ok dizajn, jedino mi se ucinilo da za auto tih dimenzija ima jako malo mesta na zadnjoj klupi.
Problematicna je i potrosnja, ali to su sve sitnice ukoliko se gleda odnos kvalitet-cena koji ima ovaj auto.
Vozio sam kolegin i zaista ga je uzivanje voziti, i do 160-170 na auto putu i ne oseca se, klizi.

Ozbiljno razmisljam da ga uzmem.

E da, cuo sam da im ni servis bas nije najsjajniji....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Opel Vectra ili Fiat Stilo
eh ovako planiram da kupim neki automobil do 3500 eura u keshu, zanima me neka vectra 1.6 benz ili 2.0 dizel ili mi je mozda bolji Fiat stilo ne znam koji motor. Po meni kolko se ja razuemem nemacki auto je bolji fiat mi je malo prednost jer je mladji od vektre nekih 3-4 godine za taj novac.

Preporuka ili savet neki bi mi dobro dosao hvala unapred ? Cheers.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Opel Vectra ili Fiat Stilo
eh ovako planiram da kupim neki automobil do 3500 eura u keshu, zanima me neka vectra 1.6 benz ili 2.0 dizel ili mi je mozda bolji Fiat stilo ne znam koji motor. Po meni kolko se ja razuemem nemacki auto je bolji fiat mi je malo prednost jer je mladji od vektre nekih 3-4 godine za taj novac.

Preporuka ili savet neki bi mi dobro dosao hvala unapred ? Cheers.
Vektra 2.0 dti,taj motor je dobar,a fiat 1.9jtd,a koji kupiti,jebiga,mladji,onaj koji je manje prešao,onaj koji je u boljem stanju,kvalitet oba automobila je sličan,sa tim da je vektra auto veće klase,a samim tim i luksuzniji,komforniji. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa da i ja mislim da je vectra bas kako sto ti kazes, a za te pare ja mislim da moze da potrazi bas neka solidna, hvala brate Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple Iphone 13
jel ima neko ideju sta bi bilo best buy za 3500e,benzin 4/5 vrata,manja potrosnja (ispod 10l) od 2001 pa na gore........???ja sam jurio clia i corsu (1.2 motori) neku sa klimom ali se jako tesko nadje dobar auto....punto me ne interesuje pa ako neko ima ideju za nekim autom neka napise......hvala!!!
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia ispo iz modu
jel ima neko ideju sta bi bilo best buy za 3500e,benzin 4/5 vrata,manja potrosnja (ispod 10l) od 2001 pa na gore........???ja sam jurio clia i corsu (1.2 motori) neku sa klimom ali se jako tesko nadje dobar auto....punto me ne interesuje pa ako neko ima ideju za nekim autom neka napise......hvala!!!

Иди на половне аутомобиле и унеси те критеријуме у претрагу, понуда је доста шаролика, а бест бај је широк појам и зависи искључиво од стања аутомобила и твојих личних афинитета. Наравно стави горњу границу 4.000 јер све може да се спусти. Можеш наћи свашта астру, пежоа 206, корсу, клиа, стила, голфа 4... а и гомилу којекаквих корејских џабурика  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple Iphone 13
to sam uradio pre nego sto sam postavio pitanje ovde...... Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moja preporuka za te pare Astra G ili Focus, dobri, pouzdani automobili...tu negde oko 2001-og god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple Iphone 13
neki focus bi mogao i da se nadje ali astre su sve preko 4300e!!!!
IP sačuvana
social share
[/url]

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.