Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423139 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung i8510 innov8
Pa nema tu neke filozofije, servisirash ga kao i svakog Peugeota tj. 206-icu, potroshnja ti zavisi od motora koji si izabrao, shto se tiche guma, mozesh da ih zamenish...

E sad jedini problem je shto je dvosed, da li to tebi odgovara, i zato ce ti biti da ga prodash malo teze posle, ali nije ga nemoguce prodati...

Mada za 9000e mislim da ima boljih automobila... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N73 Music
ali nemas kabrio sa tvrdim krovom za te pare  Smile

da li ces kupiti taj auto - stvar je ukusa, potrebe i zelje...
206 je skroz ok... problema za delove nema...
ako neces benzinca, imas 1.6 HDi (koji je odlican) sa 110 konja.. a nisam siguran (mrzi me da trazim) l mislim da se ugradjivao i 2.0 hdi sa 90 konja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung i8510 innov8
Pa nemash puno, to sam i ja razmishljao dok sam kucao...Imash Mechku SLK kabrio sa tvrdim krovom skoro u toj ceni...

Ali imash npr Opel Astru Bertone Cabrio, jedino shto je meki krov, ali je veca i imash mesta za petoro ljudi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N73 Music
al to je drugaciji tip auta od 206... licno, bih pre uzeo 206 quicksilver nego cc, al stvar je potreba.. a platneni krov - nikad... bar ne kod nas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung i8510 innov8
Ni ja ne volim kabriolete, ako bih uzimao onda samo sa tvrdim krovom...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
ali nemas kabrio sa tvrdim krovom za te pare  Smile

da li ces kupiti taj auto - stvar je ukusa, potrebe i zelje...
206 je skroz ok... problema za delove nema...
ako neces benzinca, imas 1.6 HDi (koji je odlican) sa 110 konja.. a nisam siguran (mrzi me da trazim) l mislim da se ugradjivao i 2.0 hdi sa 90 konja...

За 9.000 евра хди не може да узме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.2
mob
Nokia n70
Niko mi ne odgovori za bmw 318?
IP sačuvana
social share
<> nisam siguran da li sam to JA<>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Bmw ko Bmw skupi delovi skup za odrzavanje jos ako je stariji od 15 godina onda i razjeban dusa mu vec unosu
Moj savet bezi odatle znam da su kola onako smekerska ali za te pare bolje uzmi nesto mladje i ima da te sluzi mnogo bolje
A za potrosnju ssve zavisi koliko je sjeban (a i niusi rekao koji je motor u pitanju) najvise zavisi koliko je ocuvan ali takvih ocuvanih retko=nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Tattoo
Bmw ko Bmw skupi delovi skup za odrzavanje jos ako je stariji od 15 godina onda i razjeban dusa mu vec unosu
Moj savet bezi odatle znam da su kola onako smekerska ali za te pare bolje uzmi nesto mladje i ima da te sluzi mnogo bolje
A za potrosnju ssve zavisi koliko je sjeban (a i niusi rekao koji je motor u pitanju) najvise zavisi koliko je ocuvan ali takvih ocuvanih retko=nema
Pa ako je bmw 318,to ti valjda govori i koji je motor u njemu.Model 3  1.8 benzin.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 4152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6120
Alfa - ako tražiš individualnost, sportski doživljaj i eleganciju, dobijaš dobru opremu, kvalitet nije ni na nivou Octavije ni 406 ali je dobar, nije to onaj talijan pa da ljudi kažu "Talijansko govno", o tome nema govora, ali ipak servisiranje joj je minus (Pogotovo kod nas u BiH). Performanse te 2.4 JTD su za svaku pohvalu (9.4 s 0-100 km/h)

Octavija - ideš na sigurno , konzervativan auto i nije baš "najudobniji", priča se da je najizdržljiviji, pa vjerovatno tako i jeste. Najmanje opreme i individualnosti dobijaš kod Škode, Ako ne gledaš na sitnice pravi auto za tebe.

Peugeot - elegantan i najudobniji od sva tri automobila, servisna mreža i nije tako loša, u BL ima par jako dobrih servisera gdje sam ja svoje Peugeote servisirao (ne mislim na Verano, oni su najgori!). HDi je sigurno među najboljim dizelima današnjice u toj klasi. Mirnije radi od TDI-ja i manje je bučan.

Moj savjet ti je da uzmeš i probaš sva auta koja ti se sviđaju, pa vidi šta ti odgovara, vidi kakav ti je doživljaj u vožnji, koji auto ti više "leži", raspitaj se za servise kod servisera, tako ćeš najbolje znati, bolje nego da ti mi ovde "nagađamo".
Još važnije je da ga dobro provjeriš, možeš uzeti i Octaviju ali ako je zgažena nema tu pomoći, ipak se radi o autima koji postaju relativno stari tako da ako je dizel, motor mora biti u što boljem stanju, znači pravac servis prije kupovine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 230 231 233 234 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.