Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423076 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
Da li neko zna koliki je prečnik standard karika fiat 126 p 650 ccm?
uh,ikopa ga iz mrtvih :chuckel:trebao bi pogledat ovih dana u knjige pa ti mogu javnut
Trebam savjet!! Zagrizo sam za nekog Rovera 620 SDi, 97. god. a nemam pojma o tom automobilu pa ako neko ima dobra ili loša iskustva... Inače auto je cijenom prilično povoljan i ne izgleda loše a što je najbitnije nije os švercera nego od vlasnika.
ze grizi taj rover,odose zubi Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ajd da vas pitam ovde
znaci kroz par dana bi trebalo da kupim ovaj auto ako je sve u redno, znaci bio sam kod lika pogledao ga na oko izgleda sasvim lepo, lepo radi...

e, sad na shta bi trebalo da obratim paznju kod ovog modela po najvishe?

Између осталог провери како ради док му је мотор скроз хладан кад га пребациш на плин. Оно што ти је ваљда јасно јесте да тај ауто сигурно није мажен и да му је вероватно вађена душа. Све у свему једна лепа али у старту скупа зајебанција намењена искључиво љубитељима истих.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.2
mob
Nokia n70
Da li neko ovdje ima BMW 318 91-94 godiste. Sta misli o njemu,koliko mu trosi, kakav je za odrzavanje,pri kupovini na sta posebno treba obratiti paznju.Hvala
IP sačuvana
social share
<> nisam siguran da li sam to JA<>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
   pricajte mi o peugeot 206 cc.. da ili ne? HITNO

Mnogo zelim ovaj auto, ali jos me niko ne podrzava u nameri da ga kupim. Spreman sam da idem do 9000 evra. Svi mi govore nemoj, pogresices. KAZU MI: Realno dvosed, mnogo trosi, nizak je i ima niskoprofilne gume tako da je nemoguce popeti ga na trotoar, skupi delovi i nema ih, skupe gume, nemamo mi puteve za njega, tesko se prodaje.......Voleo bih da mi vi malo strucniji iskreno kazete da li je tako strasan? Najvise me zanima da li je stvarno to da je mnogo nizak i da ne moze da se popne na trotoar i da je prvi ivicnjak ili ne daj Boze lezeci problem. Jednostavno imam zelju da vozim nesto sto mi se svidja i zanima me da li mi preporucujete da ga uzmem? hvala unapredi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Treba mi odgovor da li opel vectra 2.0 dti 2000god poseduje euro 3 motor dobio sam večeras odličnu ponudu za uvoz. hvala Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

Mnogo zelim ovaj auto, ali jos me niko ne podrzava u nameri da ga kupim. Spreman sam da idem do 9000 evra. Svi mi govore nemoj, pogresices. KAZU MI: Realno dvosed, mnogo trosi, nizak je i ima niskoprofilne gume tako da je nemoguce popeti ga na trotoar, skupi delovi i nema ih, skupe gume, nemamo mi puteve za njega, tesko se prodaje.......Voleo bih da mi vi malo strucniji iskreno kazete da li je tako strasan? Najvise me zanima da li je stvarno to da je mnogo nizak i da ne moze da se popne na trotoar i da je prvi ivicnjak ili ne daj Boze lezeci problem. Jednostavno imam zelju da vozim nesto sto mi se svidja i zanima me da li mi preporucujete da ga uzmem? hvala unapredi

ovako da je nizak, nije, visok je isto koliko i obicna 206-ica
srvin se najvise kune u nemacka vozila (po mogucstvu VW)
ja sam vozio 309, drug vozi 206 i ja sam se vozio u njega jako dobar auto potrosnja nije velika (naravno sve za visi kako je ocuvan auto)
206cc je isti auto kao 206 samo je razlika sto je jedan kabriolet a drugi ne
delovi se isto nalaze kako i za druga vozila
ranije je bilo da su se delovi za francuska vozila tesko nalazila ali danas nije tako skoro za sva vozila mozes da nadjes delove
cena pa sad da li li su skupi delovi ili ne (svako ima razlicit pojam) ako ti jedan deo nebitno koji platis 5000 a narednih pet godina taj deo ne moras da menjas onda nije skup,
peugeot-i se ne kvare skoro nikad za 3godine koliko sam ja vozio 309 jedino sam mu promenio ulju i paknove (tj ono sto je potrosni materijal) ni sijali ca mu nije crkla potrosnju sam imao 10l a auto je 1988god
za 206 i drug i kuma voze
kuma ga vozi skoro 5 god i ni jednom nije isla kod majstora apotrosnja je oko 7l (gradska)
a za prodaju to da se teze prodaje francusko vozilo je tacno ali ako ga ti uzimas za sebe zato sto ti se svidja i voleo bi da ga vozis na duze vreme onda uzmi, ja kada sam kupovao 309 uzeo sam ga jer mi se svidjao auto i nisam razmisljao kako cu da ga prodam kada dodje vreme ( prodao sam ga za mesec dana od trenutka kada sam dao oglas za iste pare za koliko sam ga uzeo)
dakle moja preporuka ti je da ga uzmes ako ti se toliko svidja neces pogresiti.
ali ako znas nekog ko vozi 206- icu pitaj i njega (ili nju) nece nista lose da ti kaze za taj auto

Peugeot je peugeot
IP sačuvana
social share
Fuck the Cola Fuck thi Pizza all we need is Gibanica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
jedino sam mu promenio ulju i paknove

Smile

Да ли много троши зависи шта је за тебе много...

Ако узмеш бензинца 2.0 од 136 кс он ти троши 11,2 l/100 km градске вожње, ако узмеш бензинца 1.6 његова потрошња по граду је 9,5 l/100 km ( у питању су наравно фабрички параметри, а у зависности од твоје вожње и потрошња може да се повећа).

« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 09:39:49 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
peugeot-i se ne kvare skoro nikad...

...rece Fantom i nestade...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
peugeot-i se ne kvare skoro nikad...

...rece Fantom i nestade...  Smile Smile Smile

Отиш'о човек да му замени ''уљу и пакнове''...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
kakvo je vase misljene o francuskim vozilima to ne znam niti me zanima
ja samo pricam moje iskustvo sa francuskim vozilima

IP sačuvana
social share
Fuck the Cola Fuck thi Pizza all we need is Gibanica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.