Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423918 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Pozdrav narode!Treba mi savet,dvoumim se izmedju BMW 318i i Audi A4,oba su 99-2000 god.i sa ful opremom!Za sta se odluciti?

Зависи да ли си присталица предње или задње вуче, а и о аудију ниси навео никакве податке осим о ком је моделу реч.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung i5700 + D880
Четворку можеш наћи до 10 хиљада петицу не. Што се тиче зиме и паљења...Ако је на ауту све исправно сваки ће да ти пали из прве. Препоруке које си добио мислим да нису баш адекватне твојој висини. У принципу тешко је препоручити ауто на основу параметара које си навео пошто је палета прилично широка и углавном би се препоруке свеле на личне афинитете онога који ти препоручује. Не би било лоше да наведеш нешто више нпр. дизел или бензинац, старосну границу, кубикажу, ниво опреме, који аутомобили никако не долазе у обзир и сл.

Nisam ni mislio na peticu, to nam je ipak preskupo. Za cetvorke sam cuo da mogu da se nadju do 7 hiljada, mada ni od toga verovatno nece biti nista zbog rizika od eventualnog sjebavanja od strane mene i pogotovo keve...

Sto se tice dodatnih informacija, i to je sve klimavo. U principu, bitno je da nije neka zver nego nesto slabiji auto, sa malom potrosnjom, pozeljno dizelas (mada ovo nije obavezno). Oko kubikaze nemam pojma, mozda do 1.4 ili tako nesto (ponavljam, ja oko kola nemam blage veze niti me zanimaju, a verujem i da me nece preterano zanimati ni u buducnosti, osim sto cu da vozim). Starost je isto manje bitna ali bi valjalo da je nesto oko 10-ak godina ili malo mladje. Za visinu mi je bas bitno posto sam sav krakat, imam noge do zemlje... Valjda sam sad bar malo suzio izbor.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

No one was born to be a slave or a master!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K300
BMW 318i sa x-drive,Audi A4 1.9TD qatro.Oba sa ful opremom,u extra stanju!Oko 99-2000 god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

No one was born to be a slave or a master!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K300
BMW 318i sa x-drive,Audi A4 1.9TD qatro.Oba sa ful opremom,u extra stanju!Oko 99-2000 god.Oba su presla negde oko 90 000-100 000 km!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Moze li neko da mi kaze/predlozi neki auto da se cena krece
~oko 5000/5500e
gledam da auto bude sto noviji...koliko je moguce..mada koliko para toliko muzike..

sto se tice najnovijeg auta...tu je Punto (neki benzinac npr.)..koliko je on pouzdan ..sta znam
neko kaze bas super auto..nekvari se..itd..a onaj drugi mi prica sasvim drugu pricu..
sranje auto...brzo se kvari...neisplati se...
moj drugar..ovo..moj drugar..ono  Smile
i am confused  Smile

a sta mislite...sta je bolje uzeti...Opel Corsu ili Opel Astru ?
razmisljao sam se cak i da uzmem neki auto u Sloveniji pa da ga carinim ovde ali...kad razmislim...mislim da se ne isplati se to...  Smile

neznam sta da mislim...aj dajte neki savet..comm..bilo sta...  Smile

PS: nije mi stalo da automobil ima 2.0 kubika da ide 100 na sat...itd
trazim ekonomican i pouzdan auto...jel postoji neki takav   Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Четворку можеш наћи до 10 хиљада петицу не. Што се тиче зиме и паљења...Ако је на ауту све исправно сваки ће да ти пали из прве. Препоруке које си добио мислим да нису баш адекватне твојој висини. У принципу тешко је препоручити ауто на основу параметара које си навео пошто је палета прилично широка и углавном би се препоруке свеле на личне афинитете онога који ти препоручује. Не би било лоше да наведеш нешто више нпр. дизел или бензинац, старосну границу, кубикажу, ниво опреме, који аутомобили никако не долазе у обзир и сл.

Nisam ni mislio na peticu, to nam je ipak preskupo. Za cetvorke sam cuo da mogu da se nadju do 7 hiljada, mada ni od toga verovatno nece biti nista zbog rizika od eventualnog sjebavanja od strane mene i pogotovo keve...

Sto se tice dodatnih informacija, i to je sve klimavo. U principu, bitno je da nije neka zver nego nesto slabiji auto, sa malom potrosnjom, pozeljno dizelas (mada ovo nije obavezno). Oko kubikaze nemam pojma, mozda do 1.4 ili tako nesto (ponavljam, ja oko kola nemam blage veze niti me zanimaju, a verujem i da me nece preterano zanimati ni u buducnosti, osim sto cu da vozim). Starost je isto manje bitna ali bi valjalo da je nesto oko 10-ak godina ili malo mladje. Za visinu mi je bas bitno posto sam sav krakat, imam noge do zemlje... Valjda sam sad bar malo suzio izbor.

Па и јеси и ниси сузио избор и прилично је тешко препоручити ауто некоме коме је апсолутно свеједно шта вози. Рецимо можда нека опел астра мада опет не знам колико си кракат најбоље да седнеш па пробаш. Астри има прилично много код нас па су и веће шансе да се нађе нешто адекватно, а и делова има на сваком ћошку, што нових што половних у зависности шта ти треба. Мајстора такође колико хоћеш. А можеш и неку вектру да погледаш.
Што се тиче ових малих аутомобила као што су пунто, корса, поло и сл. чисто сумњам да би за твоју висину то било адекватно решење.
Можеш и фиат стило да погледаш па ако се одлучиш за њега моја препорука је дизел 1.9 јтд или бензинац 1.6 16V.

Спомињао си и ауди јаје мада ти се он не уклапа у годиште. Што се њих тиче гледај б4 '92-'94. За твоју висину више ће одговарати него старија серија. Код њих ако хоћеш бензинца не гледај ништа преко 2.0 а ако је у питању дизел нема много мудрости, 1.9 тди.

Е сад остаје да видимо шта ће остали предложити.

BMW 318i sa x-drive,Audi A4 1.9TD qatro.Oba sa ful opremom,u extra stanju!Oko 99-2000 god.Oba su presla negde oko 90 000-100 000 km!

А шта теби више одговара дизел или бензинац?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Moze li neko da mi kaze/predlozi neki auto da se cena krece
~oko 5000/5500e
gledam da auto bude sto noviji...koliko je moguce..mada koliko para toliko muzike..

sto se tice najnovijeg auta...tu je Punto (neki benzinac npr.)..koliko je on pouzdan ..sta znam
neko kaze bas super auto..nekvari se..itd..a onaj drugi mi prica sasvim drugu pricu..
sranje auto...brzo se kvari...neisplati se...
moj drugar..ovo..moj drugar..ono  Smile
i am confused  Smile

a sta mislite...sta je bolje uzeti...Opel Corsu ili Opel Astru ?
razmisljao sam se cak i da uzmem neki auto u Sloveniji pa da ga carinim ovde ali...kad razmislim...mislim da se ne isplati se to...  Smile

neznam sta da mislim...aj dajte neki savet..comm..bilo sta...  Smile

PS: nije mi stalo da automobil ima 2.0 kubika da ide 100 na sat...itd
trazim ekonomican i pouzdan auto...jel postoji neki takav   Smile

Smile Smile

Те приче квари се не квари се су мање више углавном глупости. Кад купујеш полован ауто то је увек мачка у џаку и никад не знаш шта сутра може да ти цркне.
Пунто бензинац је ок ауто за град мада нема никакве посебне перформансе и у већини случајева то је 1.2 мотор. Колико су издрзљиви зависи шта планираш да му радиш али довољно ти говори што га вози наша полиција, а чисто сумњам да их они пазе.
Корса или астра... две различите класе аутомобила па само од твојих потреба зависи шта је боље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
lep si odgovor dao  Smile
pa...pozeljan je veci auto...znaci astra..a cim ti nisi pravio veliku razliku..
onda predpostavljam da je astra ok resenje...  Smile
a sto se tice punta ...znaci da on i nije bas tako los kao sto neki kazu
ali...da ..gradski autic
tnx  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Ја са пунтом немам проблема мада је мој дизел 1.9 јтд али бесмислено би било да кажем како се пунто не квари. Сваки ауто се квари.
Што се астре тиче ако ти нису битне перформансе и не треба ти ауто велике кубикаже онда је сасвим ок решење и она са 1.4 мотором мада бих ја лично ипак узео 1.6.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
vazi,
hvala na savetu
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.