Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 737
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja je najveca odvala burek foruma?  (Pročitano 1036068 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
 Smile
Citat
Tesko mi je da ti objasnim to jer to ne razumes.
priceless
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Kako vas je smuvao poslednji dečko?
Mene ni jedan decko niej jso smuvao ne znam sta im je  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
hm...,zanimljivo,jel se peres normalno i sve Smile

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.2
mob
SonyEricsson k750i
covjek (mislim na sebe) se ne smije ni nasaliti a da ga ne
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ako su ovo uradili samo zbog pljacke, onda su bili drogirani.... ovako unakaziti čoveka .... to je za loodnicu, samicu, i da te malo jebu crnci ....

Nisam ja rekao da cvetaju ali niko me ne napada, prpa bato ne zele da ih isecem na komade i zrtvujem Satani.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@v3k4 To sto si ti svestan da ne bi dobo 15 sekundi mog pogleda ne daje ti pravo da me vredjas ...

Sta god ti mislio o mom fizickom izgledu ( jer su ukusi razliciti ) ne zanima me , ono sto ti necu dozvoliti je da svoje komplekse lecis na nacin na koji si krenuo ...

Za tebe sam dama, u svakom smislu ... Nemam vremena za gubljenje te ti necu dati priliku da se uveris u to.

Molim te da mi se ubuduce ne obracas licno ... I ne zamers sto su te ignorisati ...
Inace izgledas kao dete od 12 godina... I to poprilicno ruzno ... Ali opet kazem, to je stvar ukusa ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Obezbedjujem gomilu zgrada, Jedan klub i Kazino
Treniran sam za blisku borbu i brzu neutralizaciju negativnih elemenata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Meni je cudno zasto oni koji se zalazu za monarhiju u vecini slucajeva samo stavljaju Karadjordjevice i Obrenovice u opticaj? Zasto mora da bude iko od njih? Sto ne bi bio izglasan neko nov, neka nova dinastija?

Нпр. Династија Јовановића (Чеде), Николића (Томе), Тадића (Бориса)...

Овај твој пост је један од најглупљих у историји Бурек форума. Па где си у историји видео да је неко гласањем бирао монарха???

Smile Smile

Ma ne samo treba da dodju i da sednu i eto dobili su da budu Kralj. Niko nije video ali ne znaci da ne moze da se uradi tako. Ranije je bio zakon ili sta vec da samo rojalna linija moze da sedne na presto, ali to su bila stara vremena. Kako se meni cini ne zivimo u 13-om veku ili zivimo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
BoraBorasS sabrana dela "Kroat sa smislom za humor"  Smile
vi Srbi ,to je poznato svaki broj pomnožite sa deset.Svi koji plaćaju Tv su isto ustaše.Zašto čovjek danas ne može biti obični ustaša?
Citat
Ono što ste vi nama radili od 1918-1941 ustaše su višestruko vratile.
Evo ja nisam pravoslavac ali sam pokatoličeni Srbin,znam čirilicu i potajno slavim krsnu slavu.Svi smo mi srbi.Jeste li sada "srećni"
sad ćete reći da su to ustaše sa Kriptona.
koliko smo uložili u oružje i ratove,da smo pola toga uložili u sport imali bi po dvadeset medalja.
Nitko od nas ne može reći sa sigurnošću tko su mu bili preci ni koje vjere.To nama normalnim nije ni važno.
Vi ste nam oduzeli oružje TO tako da nismo ni u Hrvatskoj imali oružje.Uvijek ista priča od kada je Boga i svita.Vi nedužni sa ogromnim naoružanjem.Kako niste uzeli knjige u ruke kad ste tako nedužni već oružje JNA.
Kad vam nešto dokažemo ja i murinjo onda jednostavno ili ušutite ili pričate gluposti.
vaši su najstariji kulturni spomenici manastiri.Navedite nešto što je starije.Nemojte o egipadskim piramidam za to znam.
Dubrovnik je stari srpski grad to je svima poznato osim Dubrovčanima.Ime dubrava znaši na slavenskom šuma.To je dokaz da su prvi stanovnici Dubrovnika došli iz Šumadije.Čime su se bavili,naravno pomorstvom.Srbi su oduvek živeli na moru i bavili se pomorstvom i ribarenjem.Zaštitnik grada je sv.Vlaho,to je u stvari brat od strica sv.Save.Na zastavi lepo piše libertas a to na latinskom znači srbija.Treba li još svetu dokaza,a to što smo ga bombardovali pa zar ne smemo svoj grad da bijemo.
da malo budem kao vi.U Hrvatskoj uopšte nema Srba to su pravoslavni Hrvati.Oni što su pobegli hteli su da žive u Srbiji i niko ih uopšte nije terao.Čovek prosto ne može da poveruje vaša preterivanja u vezi Jasenovca.Taj logor uopšte nije postojao već su to izmislili da bi ocrnili napaćeni hrvatski narod.Mi smo ovdje došli prvi tačnije u 5.veku prije Hrista.Naselili smo se od Alpa do Timoka.
Neću više pisat ali avako izgleda vaš tekst kad pišete.Vi pišete ozbiljno a ja sam se šalio
ja sam Hrvat ali nisam ustaša.ovakvo vaše pisanje u mani stvara samo jedno a to je "jesam ustaša i trebalo je sve vas pobit"Zašto ovakve reakcije kod mene koji sam jako tolerantan i mirnih živaca.
Krenula je od nas jer su neki naši političari bili naivni i djetinjasti.Vjerovali su u bratstvo i vaše poštenje,Vi ste uvijek sanjali Veliku Srbiju ,samo ste bili lukavi pa je niste tako zvali.
Citat
A pjesma "tamo daleko..# je možda Hrvatska jer se spominje more.A vi niste nikad imali more.Zašto lažeš i izmišljaš kad svatko imalo školovan ti se smije.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2008, 13:06:20 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Man i fell like a woman!

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 13269
Zastava Nebuchannezzar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia c3
Veoma insprativno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi koji ne grese obicno ne rade nista
Zagrljaj je predivan dar. Jer odgovara velicini svakog...
Veselo je srce lek, a sumorno kosti susi
Slava na visini Bogu, na zemlji mir, medju ljudima dobra volja
A sada nam ostaje vera nada i ljubav, a najvaznija je ljubav
Citat: Louis Lane
"malac" uzivaj.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
@v3k4 To sto si ti svestan da ne bi dobo 15 sekundi mog pogleda ne daje ti pravo da me vredjas ...

Sta god ti mislio o mom fizickom izgledu ( jer su ukusi razliciti ) ne zanima me , ono sto ti necu dozvoliti je da svoje komplekse lecis na nacin na koji si krenuo ...

Za tebe sam dama, u svakom smislu ... Nemam vremena za gubljenje te ti necu dati priliku da se uveris u to.

Molim te da mi se ubuduce ne obracas licno ... I ne zamers sto su te ignorisati ...
Inace izgledas kao dete od 12 godina... I to poprilicno ruzno ... Ali opet kazem, to je stvar ukusa ...

Neko je dobio po usima... i to junacki...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 737
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.