a znao sam da ce neko otvoriti ovakvu temu a ja poceo sakupljati takve stvari jos davno, ali nisam hteo da ih stavim dok se ne nakupe! :D ali evo ih :
bulj - žulj - pain in the ass :mrgreen:
hkj :
nevezano-naravno...ja sam uvek u pravu...cak i kad kazem da nisam uvek u pravu...ali onda opet-ne bih bio u pravu...tako da sam uvek u pravu kada treba da budem u pravu...a cak i kada nisam u pravu-opet jesam u pravu sem ako ne kazem da nisam u pravu...
hkj-budala... Smile
Ipsen:
pomazi nama vrsnjacima a njega pusti da opusteno raste...ima 11 god jbt!!!
dobices ih u isto vtame kada dobijes malje ispod pupka i ispod ruke...vrlo jednostavno... Smile
Po meni licno Gothic 3 nemoze ni da prismrdi Oblivionu.
Jer sve to sto ima Oblivion ima i gothic 3 cak i vise.
Mada dobro mora se priznati da gothic ima vise bagova
ma znam tako mene neki pitao za var-kreft
Pismenoist zavisi od zashiljenosti plajvaza i feksibilnosti tastature :chuckel: :mrgreen:.
Oni koji citaju knjige nisu podlozni prehladi ... to svi znaju ...
*neki ljudi ne citaju knjige jer im je pas sve pocepao ...
Babi neko sipao drogu u heroin.. :chuckel:
ova baba,ne moze ni njivu da proda,jer je radioaktivna :P :P
ja nikad ne ucim tako da nemam problema :mrgreen: :mrgreen:
bruce lee je živvvvvvvv :shock:
Mnogo ti male ove slike, povecaj malo, skidam ih samo 2 sata.
trebaju mi......
??? ??????? ?? ????-?. ?? ??????? :weirdface:
potrebno: p4 na 2.4, 1 gb, GeForce 6600 ili ati x1300+
pozeljno: core2duo, 2 gb, GeForce 7900GT ili GeForce 8600+
gledaj ovo drugo, kao i uvek :mrgreen:
Da prištedim još jedno 2 godine pa cu imati za "potrebno" :mrgreen:
Evo jos jedan prilazak
"Zdravo, zatvorene su cvecare pa sam ti doneo pivo".
:D
kako da pokrenem nfs carbon na pc 486-80mhz,8 sdrama svga ,nemam dvd plejer ali zato imam flopi :help: :chillpill: :help: :chillpill: :flower:
Ma najbolje je da pridjes devojci,zablenes joj se u sise,polako pomeris pogled i pogledas je u oci i kazes "SVIDJAJU MI SE TVOJE NARANDZE!!!" 8)
Bio sa ortakom jedan dan na stanici i neka slatka maloletnica pored nas,ja jos priso i rekao ovo gore napisano u sali...Devojka se odusevila mojim smislom za humor i razmenili smo brojeve...Samo sto je ja do dan danas nisam nazvao... 8)