Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kod 20.000 gazdi doprinos samo na minimalac  (Pročitano 6072 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
Sistem solidarnosti ( Smile) moze da funkcionise u drzavama gde se prosecno krade 97 puta manje nego ovde. Da bi se ovde napravilo 10 metara puta, gradjani moraju da finansiraju 500 metara, jer ce 490 metara pohlepna stoka da ukrade. Analogno tome, da bi neko od drzave dobio 20000, neko mora drzavi za neki djavo da plati 100000. Dakle, nece slonce u lonce, slazem se sa Aneom i Crowzom, nek mi drzava da sto zaradim, i nista mi vise od nje ne treba  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ako Vas interesuje, porez na vazduh se plaća!!! To je uvijeno kao "Porez na šume", tipa 0,02 proc. godišnjeg prometa. Kad mi je knjigovođa rekla mislio sam da me zeza. Kaže "Jok bre, da platimo jedno 2.-3.000 din pa nećemo posle celu godinu, da vide da smo nešto platili". I ja platim. Da kukaš od smeha!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Znaci vama je sasvim normalno da se na 100 dinara jos 64 dinara daje drzavi!? Ok!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
da vide da smo nešto platili".

Ma opusteno, bar nesto. Smile

Znaci vama je sasvim normalno da se na 100 dinara jos 64 dinara daje drzavi!? Ok!

Totalno je nenormalno, zato sto mi tih 64 dinara ide na bolesnike, neradnike koji su internet ratnici, za socijalno ugrozene cigane i slicne kategorije. To mi zaista smeta, al jbg, taka drzava, taki zakon.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2013, 22:57:28 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Zato što neki majmun iz Fijata misli da je predodređen da prima 40.000 i da se švaleriše, jede i je*e džabe na poslu jer zna da su tako radili njegovi roditelji, komšiluk, rodbina.... pa grebe po novim kolima i pravi štetu onima koji ga hlebom hrane.

E takvi su sve pojeli i popili, pa imamo 200.000 radnika i 3.000.000 penzinera, cigana, badavadžija. Ostalo nešto radi, tumara po opštini, sudovima, prepisuju neke spise i tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
jadne gazde  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
I.. da... ono sto se protura je da je neto plata prava plata...
To naprosto nije tacno... Ono sto radnik zaradi je bruto plata.... i onda poslodavac u njegovo ime drzavi placa poreze i doprinose, jer bi u suprotnom radnici izvrdavali placanje socijalnog i penzionog... i one debilne naknade u slucaju nezaposlenosti...

Na jedan nalog za prenos koji je plata, imam još 7 (sedam) dakle 8 ukupno... i nije mi jasno zašto je toliko komplikovano, i ko koga zeza, kad za ISTI porez moram dva naloga za prenos da popunjavam, primer :

Doprons za penziono NA RAČUNPOSLODAVCA cifra XXYY i onda drugi Doprinos za penziono NA RAČUN ZAPOSLENOG i onda ISTA cifra XXYY ....

i tako i za zdravstvo, i tako i za nezaposlenost, dakle DUPLO, ISTA CIFRA, a kao šatro ovo plaćam ja, ono plaća radnik ? Kako plaća radnik , kad on te pare nije ni video? Nisu bile kod njega, pa mu ja tražio nazad....

Jedino porez na platu je jdan nalog.

Da bi duplo kucao, šta? Da bih plaćao dve provizije umesto jedne? Da bi izgledalo da knjigovodje nešto rade ?
Nije mi jasno....

Kad je već TOLIKI državni administracioni aparat, zašto ne može u jednu kasu, Radniku 100 dinara, državi 50, pa oni nek sami rasporedjuju dalje ....

Citat
Pa drzava je najveci neplatisa... tj. javna preduzeca...

A kad si mali privatnik.. ne platis porez dizu frku kao da si im zabio silo u oko... odmah stizu inspekcije, placaju se kazne, zatvaraju...
Ispada da mala i srednja privatna preduzeca jedina ispunjavaju svoje obaveze... a da bi se otvorila i vodila, moras da rodis konja na noge svakog meseca 

So true, girl ... so true ....

Kasnim JEDAN mesec, eto ih opštinari u fiatu, nose opomenu, sa kamatom koju ne mogu da objasne ni najbolji bankari ..  Smile  Smile

A recimo veliki privatnik, koji zapošljava 20 radnika, primr ovde iz grade, ne plati GODINU dana, daje im pare na ruke, radnicima, a ne uplaćuje dažbine ... e, kod njega idu da mole, da se cenkaju, pa mu skinu, pa ajd zdravstveno nemora da platiš, palti penziono ... on duguje milione, i cenka se sa njima, a ja kasnim 30 000, i oće da bese ....

Sve bre to govna, nego čekam još par godina, da prebacim 20 godina staža, pa da se samoproglasim za tehnološki višak Smiley Smiley Idem jedno 9-12 mesci i ja na državnu sisu, na odmor ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.15
Mislite da 66 posto dažbina na svaku platu nije mnogo?

Nije. Na kraju krajeva to je drzava utvrdila, a ne radnik.  Da je 45-50% svi bi placali jel?

ahahahahaha kako retardirano.
turci odrede harac od 2/3 i nisu oni krivi krivi sto shure seljaka kriv je seljak?! Smiley 1

NARAVNO DA JE MNOGO!
taj visoki namet na rad je i glavni razlog sto je proizvodnja u qrcu a nezaposlenost ogromna i sto se u srbiji isplati iskljucivo uvoziti a nikako izvoziti. ja bih voleo da mi moji ino gospodari isplate minimalac na racun a ostatak na ruke. do 69-e kada cu ici u penziju (ako ne odem bogunaistinu pre toga) imao bih ogroman stek para od kog bi mogao komotno da pozivim jos nekih 10godina samo na racun kamata u banci a glavnica posle jos ostala deci ili prijateljima ili komegod hocu da ostavim tu zivu lovu - SAMO NE FAKIN METILJIMA U DRZAVNOJ UPRAVI... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5

ahahahahaha kako retardirano.
turci odrede harac od 2/3 i nisu oni krivi krivi sto shure seljaka kriv je seljak?! Smiley 1

NARAVNO DA JE MNOGO!
taj visoki namet na rad je i glavni razlog sto je proizvodnja u qrcu a nezaposlenost ogromna i sto se u srbiji isplati iskljucivo uvoziti a nikako izvoziti. ja bih voleo da mi moji ino gospodari isplate minimalac na racun a ostatak na ruke. do 69-e kada cu ici u penziju (ako ne odem bogunaistinu pre toga) imao bih ogroman stek para od kog bi mogao komotno da pozivim jos nekih 10godina samo na racun kamata u banci a glavnica posle jos ostala deci ili prijateljima ili komegod hocu da ostavim tu zivu lovu - SAMO NE FAKIN METILJIMA U DRZAVNOJ UPRAVI... Smile

Smiri se deki, nismo cuvali ovce zajedno.

Pokusaj da napregnes mozak, pa procitaj moj sledeci post na temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.15
 Smile

pa onda je najbolje da povecamo doprinose i poreze koje firme placaju jel da? tako ce se sve potrebe namiriti i jos ce mozi da se zaposli jos vise kod drzave i resicemo problem nezaposlenosti u potpunosti. niko nece bezati iz uboge srbijice jer ne moze da nadje posao. milina...
malo sutra!

umesto da se smanje nameti, rastereti privreda i prosiri osnovica iz koje se uzimaju porezi (jer ce se povecati broj zaposlenih) drzava povecava namete onima koji vec rade u propalom pokusaju da narani azdaju u drzavnoj sluzb i tera ih u sivu i crnu zonu (gde bih i ja otisao da sam vlasnik firme) sve dok sve ne propadne kao sto sad i dalje rapidno propada.

kazem, visok namet na radu ovoj i ovakvoj srbiji:

R E T A R D I R A N O
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.