Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ко све подржава параду педера  (Pročitano 13025 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Dakle iako nije mnogima od nas interesantna ipak bi bilo korektno da razumemo da neki ljudi imaju potrebu da subotom popodne izadju u grupnu setnju sa Zivadinom Jovanovicem

aham...taman ce se sledeceg vikenda druziti pedercine sa sani armani i mirom skoric.....mira skloric....orudje milosevicevog paklenog turbo folk plana sa pocetka devedesetih Smile Smile Smile

Zivadin Jovanovic je bivsi drzavni funkcioner a Mira Skoric je tek jedna od mnogih pevaljki, a takodje nju niko ne predlaze kao originalnu snagu iz naroda, dok se za to proglasavaju ucesnici porodicne setnje, pa i zivadin jovanovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Клиторисе не преносим ја никакве неистине ти као педер би требао да знаш да су колико јуче твоји буљаши тврдили да није безбедно одржати параду, а није безбедно јер је већина народа против тога и може доћи до крвопролића. Као други разлог навели су и да би то уназадило педерски покрет. Између осталог изјављивали су и да је боље да држава уложи те паре у ''њихову ствар'' него да се плаћају дневнице полицији која би их обезбеђивала. А да не би опет паламудио како ја лажем копираћу ти текст и од сад па на даље да се покријеш ушима уместо што оптужујеш друге да лажу.

Citat
GLIC traži odlaganje gej parade
Autor: Tanjug | 18.05.2009. - 15:06

Gej lezbejski info centar (GLIC) zatražio je danas od organizatora Parade ponosa da gej paradu odlože za sledeću godinu, pošto ankete pokazuju da se većina građana protivi održavanju te parade i da većina očekuje da će na njoj, ukoliko se održi, doći do nasilja.

U saopštenju se takdoje navodi i da većina gej-lezbejske populacije u Srbiji ne podržava organizovanje Parade ponose i smatra da bi ona bila kontraproduktivna.
Organizatori parade "Gej strejt alijansa" i Organizacija za lezbejska ljudska prava "Labris" najavili su ranije da će se Parada ponosa održati u toku leta.
Kako je navedeno, na internet forumima i navijačkima sajtovima se već organizuje kontra-parada, što samo povećava rizik da će doći do nasilja nad učesnicima Parade ponosa, možda čak i do ponovnog demoliranja Beograda, za koje bi odgovornost u javnom mnjenju snosili organizatori parade i samim tim i cela gej-lezbejska populacija u Srbiji.
"Smatramo da je rizik jako veliki, a da pozitivnih rezultata po gej-lezbejsku populaciju neće biti", navode iz GLIC-a.
Iz GLIC-a ocenjuju da organizatori parade prave slične greške kao što su to činili 2001. godine jer situaciju ne sagledavaju realno.
Održavanje Parade ponosa bi u ovom trenutku vratila gej-lezbejski pokret na početak i upropastila sav trud koji su sve gej-lezbejska udruženja uložila na poboljšanju položaja LGBT populacije, navodi se u saopštenju.
Iz GLIC-a apeluju na državne organe da više pomažu i podržavaju gej-lezbejske organizacije u Srbiji i da novac koji bi se potrošio na dnevnice policajaca, koji bi štitili učesnike parade, usmere na borbu protiv homofobije.

Citat
Dakle iako nije mnogima od nas interesantna ipak bi bilo korektno da razumemo da neki ljudi imaju potrebu da subotom popodne izadju u grupnu setnju sa Zivadinom Jovanovicem

aham...taman ce se sledeceg vikenda druziti pedercine sa sani armani i mirom skoric.....mira skloric....orudje milosevicevog paklenog turbo folk plana sa pocetka devedesetih Smile Smile Smile

Zivadin Jovanovic je bivsi drzavni funkcioner a Mira Skoric je tek jedna od mnogih pevaljki, a takodje nju niko ne predlaze kao originalnu snagu iz naroda, dok se za to proglasavaju ucesnici porodicne setnje, pa i zivadin jovanovic

Она је тек једна од многих коју ти и теби слични педери поистовећујете са Слобом и његовим временом. Назадни турбо фолк, шљам и сл.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Она је тек једна од многих коју ти и теби слични педери поистовећујете са Слобом и његовим временом. Назадни турбо фолк, шљам и сл.

hteo i ja tako da mu kazem ali sam mu onako malo to lepse srocio u nadi da ce razumeti...ali dzaba Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Она је тек једна од многих коју ти и теби слични педери поистовећујете са Слобом и његовим временом. Назадни турбо фолк, шљам и сл.

hteo i ja tako da mu kazem ali sam mu onako malo to lepse srocio u nadi da ce razumeti...ali dzaba Smile

Каква иронија, сани карамела и џуџава мира су у Србији јавне личности и синоним европских вредности. Земљо отвори се.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Клиторисе не преносим ја никакве неистине ти као педер би требао да знаш да су колико јуче твоји буљаши тврдили да није безбедно одржати параду, а није безбедно јер је већина народа против тога и може доћи до крвопролића. Као други разлог навели су и да би то уназадило педерски покрет. Између осталог изјављивали су и да је боље да држава уложи те паре у ''њихову ствар'' ...

Eto vidis ja sam ti pronasao tri neistinite stvari a ti si samo jednu pokusao da pobijes. 2:1 za mene  Smile ali nece biti ni da je tako cak. ti si ustvrdio da je pre svega vecinski ne pederski deo srbije (kako ti uvredljivo koristis taj izraz za heteroseksualce/ke) protiv parade i da je to razlog za neodrzavanje iste. Paradu podrzavaju mnoge strejt osobe, a sa druge strane neke gej osobe joj se protive. Dakle podela tog tipa u Srbiji i ne postoji u smislu da svi ne-gejevi ne podrzavaju paradu i obrnuto. Dalje, jedan od clanova GLIC-a je Azdejkovic kojem se pre svega ne dopada koncept parade a ne parada kao takva.

Ali sustina nije uopste u tome.

Stvar je u tome da ti ides stalno onom linijom - vecina ne zeli i to je to pa je onda dozovljeno svako nasilje. E takav stav ne podrzavaju ni taj Glic ni mnoge druge organizacije

Citat

Da li ce Mira Skoric da peva ili ne - to je apsolutno nevazno. A da li ce Zivadin Jovanovic da bude originalna snaga iz naroda (kako to predlazu dveri) ili nece (kako to ti i ja predlazemo) je vrlo vazno.

Ali mozda se i Mira Skoric promenila i ako je tako - onda je to ok. Jer niko ne ocekuje da Mira Skoric postane Mocart nego normalna gradjanka koja je pristojna i postuje zakone drzave. Taj put je dug, ali ako je ovo njen prvi korak - ja je pozdravljam da i u drugim stvarima tako nastavi.

Eto i Mira Skoric koja je turbo folk je shvatila  Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2009, 22:31:07 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat

Каква иронија, сани карамела и џуџава мира су у Србији јавне личности и синоним европских вредности. Земљо отвори се.  Smile

mozda im se prikljuci jos jedan sinonim....JK? Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Клиторисе много паламудиш рекох ти већ мали милион пута да ниси ни паметан ни способан за тако нешто. Smiley

Мишљење већине нажалост ћете осетити на својим леђима. Кажем нажалост јер ми је жао људи који ће бити ухапшени, а не вас који ћете добити батина.
Постоји много начина да се испита јавност у Србији и да се провери да ли је већина за или против параде педера. Али наравно то вама педерима није у интересу. У интересу вам је да вас рекламирају (и наводно подржавају) плаћени глумци и које какве џуџаве кокошке којима ни појављивање у великом брату није помогло да врате популарност па сад иду оном логиком није битно шта се о њима прича битно је да се прича јер је све боље него да те народ заборави.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
ma treba ih premlatititi, koske im polomiti, u krvi ugušiti takvo javno propagiranje pederisanja . . . . ej, bre, Srbijo, osvesti se, pederi da ti promovišu pederizam, javno, pred kamerama, u Beogradu . . . .     svi na ulice na kontra-paradu .... nema tolerancije za takvo što . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ljudi poistoveciju 2 stvari, a to su homofobija i negativan stav prema paradi. Iskreno, nemam nista protiv analiticara, ako im se cepa neka se cepaju. To sta oni rade iza 4 zida to je njihovo (what happens up their ass stays up their ass). E sad, parada je potpuno nepotrebna. Da li njima treba da prosetaju gradom jednom godisnje da bi bili pederi? Da li je to nesto neophodno, kao vazduh, hrana, voda? Kako su im tacno prava ugrozena ako se ne prosetaju ulicama? Cela fiktivna gay kultura, koja se sastoji od armije stilista, retardiranih mjuzikala i modnih zaludjenika je potpuno retardirana, bez primesa neretardiranosti. Postedite svet te drustvene lepre za ime boga! Niko vam ne brani da se analizirate, samo nas postedite koznih gaca, lateks odela i modnih kreatora!

Лепо звучи ово болдовано ...  Smile

Citat
emam nista protiv analiticara, ako im se cepa neka se cepaju. To sta oni rade iza 4 zida to je njihovo (what happens up their ass stays up their ass). E sad, parada je potpuno nepotrebna. Da li njima treba da prosetaju gradom jednom godisnje da bi bili pederi? Da li je to nesto neophodno, kao vazduh, hrana, voda? Kako su im tacno prava ugrozena ako se ne prosetaju ulicama?

Овако је отприлике образложио и забрану геј параде градоначелник Москве. И то је по мени савршено нормално образложење коме није потребна никаква даља расправа. На страну што је то и становиште вероватно огромног дела нормалних и уравнотежених људи.

Проблем је што они који се питају око одобравања параде не могу да себи приуште луксуз да буду искрени и особе од интегритета као поменути градоначелник.

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Клиторисе много паламудиш рекох ти већ мали милион пута да ниси ни паметан ни способан за тако нешто. Smiley
Мишљење већине нажалост ћете осетити на својим леђима. Кажем нажалост јер ми је жао људи који ће бити ухапшени, а не вас који ћете добити батина.
Постоји много начина да се испита јавност у Србији и да се провери да ли је већина за или против параде педера. Али наравно то вама педерима није у интересу. У интересу вам је да вас рекламирају (и наводно подржавају) плаћени глумци и које какве џуџаве кокошке којима ни појављивање у великом брату није помогло да врате популарност па сад иду оном логиком није битно шта се о њима прича битно је да се прича јер је све боље него да те народ заборави.

Da slicni kao ti procenjuju pamet u Srbiji to je tacno, ali da je meni procenjujes to vec malo teze. Ja bih pre svega da ti pokazes da ja nisam u pravu (bar jednom), a onda nastavi da vrtis ovih svojih desetak fraza kojima si ogranicen

Doduse priznajem da si na temi Velikog brata kompetentiji od mene, ipak si ti taj sou pratio a ja ne i to je tvoje pravo.

Ali sve je tako kod tebe na nivou sou-a

Da li je vecina za paradu to je vec provereno u jednom istrazivanju, a za koje ti ocigledno ne znas (GLIC-ovo istrazivanje). Ali da si ti vec posumnjao u to da li je vecina za paradu a ja to uopste nisam osporio - e to je moja kolateralna dobit sto ti ne mozes da se koncetrises na dve recenice koje ja napisem. Niko ne osporava to da je vecina protiv, nego da zbog toga treba nekog prebiti. Ali likovi poput tebe se uvek kriju iza "vecine" i to je nekako tvoj nacin postojanja

Bog ti pomogo

I da sto se tice onih koji ce da zavrse u zatvoru - jbg to ti je povratak prirodnom okruzenju
« Poslednja izmena: 12. Sep 2009, 22:57:42 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.